A.C. Chievo Verona

Oldal 1 / 165Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök utolsóként estünk ki a 2018 / 2019-es szezon végén.
Azért szép volt az előző 18 évben 17 szezon a Serie A-ban.<#integet2>
McFrost
Anyagi gond is lehet, ezt sugalja a -1 pont.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sajnos vékony a keret, október közepén elég kilátástalannak tűnik a helyzet. Talán mjad Ventura.
es most mi a helyzet?:D most startolt az olasz bajnoksag es a sztar Juveval szoros 3-2-t tolt a csapat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A 2017 / 2018-as szezonban 13. hely, 10 győzelem, 10 döntetlen, 18 vereség, 36 rúgott, 59 kapott gól.
A szezon során egyszer, a 35. forduló után állt a csapat kiesésre, de az edzőváltás után, Lorenzo D'Annával 5 ponttal előztük meg a legjobb kiesőt.
A 2016 / 2017-es szezonban a Chievo a 14. helyen zárt.

Sokáig még jobban álltunk, 50 százelék közeli mérleggel. Tavasszal, márciustól erősen visszaesett a csapat, de kiesési gondjaink egy pillanatig sem voltak a szezon során.

A bajnokságban a házi gólkirály Roberto Inglese 10 góllal, a 38. életévét az idény során betöltő Sergio Pellissier 9 találatig jutott. A gólpasszkirály Valter Birsa 9 assziszttal.

Augusztus 20-án a 16. Serie A szezonját kezdi a klub (2001 óta), ebből sorozatban a 10-et.
A 2015 / 2016-os szezont - Rolando Maran első teljes évét - a 9. helyen zárta a Chievo. Nagy gratuláció!

A most futó 2016 / 2017-es idényt is jól kezdte a csapat, 9 forduló után pozitív mérleggel a 7.

Részletek a G Portálos oldalon.
Utoljára szerkesztette: Chievodrukker, 2016.10.24. 19:49:47
Most olvastam Paloschi búcsú interjúját a Chievo honlapján. (Angolul is elérhető.)
Valamit elárul ez a beszélgetés arról, hogy egy olyan kiscsapat, mint a mienk, hogy tud 14 éven át a Serie A-ban többé-kevésbé stabilan megkapaszkodni.
Alberto távozását nagyon sajnálom, nagy kedvencem. Reméltem, hogy Sergio örökébe lép, és ő is eléri a 100 gólt sárga-kékben, de meg tudom érteni, hogy 26 évesen megpróbálkozik még a nagyobb karrier építésével. Ha Angliában jó szezont tud futni, a válogatottságra is lehet esélye, mint Pellének, vagy Gaccherininek. Guidolin papa reméljük, vigyáz rá.
Az őszi szezon végét sikerült újra megnyomni.
A bajnokság félidejében ötven százalék, 10 . hely.
7 győzelem, 5 döntetlen, 7 vereség. 25 rúgott, 21 kapott gól.
Mikor volt utoljára pozitív a gólkülönbség 19 kör után?<#whatever>
McFrost
Utóbbi hetek teljesítménye siralmas, edző csere lesz szvsz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A bajnokság első három fordulójában:
Empoli - Chievo 1-3
Chievo - Lazio 4-0
Juventus - Chievo 1-1
<#kacsint>
Az Olasz Kupából idén is gyorsan kizúgtunk. A II. osztályú Salernitana egy 120. percben szerzett góllal 1-0-ra nyert a Bentegodiban.

Kicsit aggaszt az öreg hátvédsor. Az Inter által elhappolt Zukanovics helyére igazolt Gobbi nem rossz futballista, csak hát a hátvédsor minden tagja elmúlt harminc.
McFrost
Hát, nem gondoltam volna, de nagy Power!

McFrost
Hát, nem gondoltam volna, de nagy Power!

A 2014 - 2015-ös szezont a 14. helyen zárta a Chievo 43 ponttal, a kiesőzónát jócskán lehagytuk.

A csapatot októberben átvevő Maran jó munkát végzett, a 21 - 35. fordulók közötti teljesítemény kiváló volt!

Forza Chievo!<#awink>
A G-Portálos honlapon át lehet tekinteni a csapat idei eredményeit.
Az új edző: Rolando Maran.
Játékosként tíz évett játszott a Chievoban 1986 és 1995 között. Ez alatt a Chievo a negyedik vonalból a másodikba ugrott fel.

Utoljára szerkesztette: Chievodrukker, 2014.10.26. 14:54:06
Napoli - Chievo 0-1 a második fordulóban!

Erre a fiatalemberre érdemes odafigyelni:
McFrost
Ma megkapjuk az első zakót, aztán a szezon majd méretre igazítja a végére a B-be.

McFrost
Megint necces idény lesz, már most készülök a legrosszabbra.

Az Olasz Kupában:
Pescara – ChievoVerona 1-0
Gól: 38’ Maniero.

Pescara: Fiorillo, Pucino, Cosic Zuparic, Grillo; Bjarnason, Appelt, Lazzari (69’ Sowe); Politano, Maniero (89’ Melchiorri), Caprari (62’ Nielsen).

ChievoVerona: Bardi, Frey, Dainelli (89’ Bellomo), Cesar, Biraghi; Izco, Mangani, Hetemaj; Birsa (72 Lazarevic); Maxi Lopez, Paloschi (60’ Pellissier).
Pad: Puggioni, Seculin, Gamberini, Radovanovic, Bentivoglio, Guana, Edimar, Papp.

Na, erre a sorozatra sincs több gondunk. <#szomoru1>
Nagy a mozgás.
Távozott Dramé, Thereau ... és sajnos Rigoni. Hová máshová, mint a Palermohoz.
Érkezett Maxi Lopez, Meggiorini, Birsa, Izco.
Maxi Lopezt a hátam közepe kívánja, a többit majd meglátjuk.
A Chievo megszerezte Paloschi teljes játékjogát. Remélem, sokáig marad.
Úgy tûnik, Stoian a következõ szezont is nálunk tölti kölcsönben.
Van még egy fiatal szerzeményünk: Ivan Provedel 20 éves kapus, aki az elõzõ szezonban a Pisa csapatában védett, és állítólag a 3. liga egyik legjobb kapusteljesítményét nyújtotta.
Inzaghi nagyon akarja Paloschit aki valószínûleg el is megy Petagnát ajánlja érte a Milan
Neki is köszönhetjük a bennmaradást én sajnálom hogy elment <#szomoru1>
Darthmushroom
pedig szinte biztos voltam benne h Marchettit igazoljátok le. úgy is kiszorította már Berisha, szóval el is könyveltem a távozását meg a sok pénzt :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szucsy89
Leigazoltuk Agazzit. Véleményetek róla?
ez az év nagyon nehéz volt de sikerült újra - szerencsénk is akadt mert azért a többi kiesõjelölt sem volt erõs

McFrost
Jövõre is elsõ osztály, ez tényleg csoda kategória!

éreztem hogy azok a 90. perces bekapott gólok mennyit fognak számítani ott volt parma, atalanta, sampdoria így kapásból már 3 pont és mindegyik szinte potyagól volt ezekkel a pontokkal hátradõlve nézhetnénk a többi meccset
ja még a Napoli ellen is
Amatõr módon buktuk el a Sampdoria és a Torino elleni meccset.

Közben Fiorentina - Sassuolo 3-4. Szinte biztos voltam benne ...
Az Intert megfogjuk Campadelli még mindig jóban van az Inter vezetõivel? Vagy csak Morattival volt? Majd kiderül, egy gyõzelem elég de szurkoljunk a Cataniának mert már nincs kedvem izgulni. A Cagliari is leadhatna pár pontot
McFrost
Kiesünk és meg is érdemli a vezetõség.

holnap akár el is dõlhet a bennmaradás, "csak" nyerni kell és a Bolognának vagy a Sassuolonak ki kell kapnia
Forza Chievo!<#help>
Chievo - Sassuolo 0-1 a 34. fordulóban.

Megérdemelt vereség, jobb volt az ellenfél.
A 33. fordulóban kiesési rangadón - Paloschi három góljával és egy gólpasszával - 4-2-re nyert a csapat Livornoban.

Holnap újabb sorsdöntõ kiesési rangadó: Chievo - Sassuolo.
A Catania - Atalanta - Genoa trió ellen sikerült 6 pontot szerezni. A remény mindenesetre él.
McFrost
Ezt a szezon elején megmondtam.....

Láttam a Lazio (0-2) és az Udinese (0-3) elleni meccset is. Tömören összefoglalva: siralmas.

A támadójátékunk nulla. Az ellenfél térfelén már a középpályán nem tudunk egymás után két jó passzt adni, a csatárokhoz (már ha van) gyakorlatilag el sem jut a labda.

Most jön egy Catania - Atalanta - Genoa sorozat. Ha most sem tudunk elindulni felfelé, akkor készülhet a csapat a B osztályra.
Most olvastam, hogy Acerbinek hererákja van.
Remélem, nem végzetes.
Legalább most már a bajnokságra tudunk koncentrálni teljesen<#vigyor3>
Viszont elég aggasztó hír, hogy már a 10. csatár sem akar idejönni, vagyis akarna, de pénz is kellene nekik, az meg nekünk... van, csak nem adunk <#hehe>
16 pontunk van, az Interrel játszunk legközelebb. Ott jó lenne egy góllal kikapni, de ha megerõltetnénk magunknat talán egy 0-0 kihozható.
Az Olasz Kupában Fiorentina - Chievo 2-0.

Úgy álltunk fel, hogy ne kapjunk túl nagy zakót, de azért továbbjutni se legyen esélyünk.
Nem fogjátok elhinni: Obinna lehet hogy visszajön!
Nála Thereau egyenlõ Riberyvel <#crazya> Sajnos ez kihat a többiekre is, Samassa lehet elmegy még télen, de már Ardemagni sem nyugodt itt.
Corinit erre fegyverrel sem lehetne kényszeríteni. <#smile>
Thereau egy labdatemetõ. Ardemagnit elnézegetném elõl:
Paloschi - Pellissier - Ardemagni
Estigarribia - Rigoni - Radovanovic - Sestu
Drame - Dainelli - Papp - Frey
Puggioni
A Sampdoria elleni vereség azért rávilágít a Corini-féle taktika árnyoldalaira. Vacak dolog csatár nélkül felállni, ha már az elsõ negyedórában gólt kapunk, és kvázi 4-6-0 felállásban kell futni az eredmény után.

Pellissier csak a 2. félidõ közepén jött, a potenciálisan legtehetségesebb játékosunk, Paloschi meg kapott 6 percet.

Látszik is az összefoglalóból, hogy egy Thereau lehetõséget leszámítva csak a legvégén voltak helyzeteink.
Guana miért van eltiltva? Csalt?
Claiton csak jövõre lesz bevethetõ, míg Callelo márciusban...
Egyszer ki is kell kapni. Megyünk Torinóba, reméljük a 3 pontért.
A Primaveránk is elkapta a Hellast, 3-1-re.
Lazarevic 92' :)
Ez az úthenger nagyon megy :) A következõ ellenfelünk a Sampdoria, ott is edzõváltás volt, és nekik is megy. Puggioni egy kicsit kitart es toplistás lesz :)
15 pontunk van, jön: Samp, Cagliari, Torino következõ évben az Inter. Ha 5 pontot tudunk szerezni, megvan a fele a 40-nek a bajnokság felében.
Oldal 1 / 165Következő →