8246
A.C. Chievo Verona
-
Chievodrukker #8246 Tök utolsóként estünk ki a 2018 / 2019-es szezon végén.
Azért szép volt az előző 18 évben 17 szezon a Serie A-ban. -
#8245 Anyagi gond is lehet, ezt sugalja a -1 pont. -
Chievodrukker #8244 Sajnos vékony a keret, október közepén elég kilátástalannak tűnik a helyzet. Talán mjad Ventura. -
IXEMGabeo #8243 es most mi a helyzet?:D most startolt az olasz bajnoksag es a sztar Juveval szoros 3-2-t tolt a csapat -
Chievodrukker #8242 A 2017 / 2018-as szezonban 13. hely, 10 győzelem, 10 döntetlen, 18 vereség, 36 rúgott, 59 kapott gól.
A szezon során egyszer, a 35. forduló után állt a csapat kiesésre, de az edzőváltás után, Lorenzo D'Annával 5 ponttal előztük meg a legjobb kiesőt. -
Chievodrukker #8241 A 2016 / 2017-es szezonban a Chievo a 14. helyen zárt.
Sokáig még jobban álltunk, 50 százelék közeli mérleggel. Tavasszal, márciustól erősen visszaesett a csapat, de kiesési gondjaink egy pillanatig sem voltak a szezon során.
A bajnokságban a házi gólkirály Roberto Inglese 10 góllal, a 38. életévét az idény során betöltő Sergio Pellissier 9 találatig jutott. A gólpasszkirály Valter Birsa 9 assziszttal.
Augusztus 20-án a 16. Serie A szezonját kezdi a klub (2001 óta), ebből sorozatban a 10-et. -
Chievodrukker #8240 A 2015 / 2016-os szezont - Rolando Maran első teljes évét - a 9. helyen zárta a Chievo. Nagy gratuláció!
A most futó 2016 / 2017-es idényt is jól kezdte a csapat, 9 forduló után pozitív mérleggel a 7.
Részletek a G Portálos oldalon.
Utoljára szerkesztette: Chievodrukker, 2016.10.24. 19:49:47 -
Chievodrukker #8239 Most olvastam Paloschi búcsú interjúját a Chievo honlapján. (Angolul is elérhető.)
Valamit elárul ez a beszélgetés arról, hogy egy olyan kiscsapat, mint a mienk, hogy tud 14 éven át a Serie A-ban többé-kevésbé stabilan megkapaszkodni.
Alberto távozását nagyon sajnálom, nagy kedvencem. Reméltem, hogy Sergio örökébe lép, és ő is eléri a 100 gólt sárga-kékben, de meg tudom érteni, hogy 26 évesen megpróbálkozik még a nagyobb karrier építésével. Ha Angliában jó szezont tud futni, a válogatottságra is lehet esélye, mint Pellének, vagy Gaccherininek. Guidolin papa reméljük, vigyáz rá. -
Chievodrukker #8238 Az őszi szezon végét sikerült újra megnyomni.
A bajnokság félidejében ötven százalék, 10 . hely.
7 győzelem, 5 döntetlen, 7 vereség. 25 rúgott, 21 kapott gól.
Mikor volt utoljára pozitív a gólkülönbség 19 kör után? -
#8237 Utóbbi hetek teljesítménye siralmas, edző csere lesz szvsz. -
Chievodrukker #8236 A bajnokság első három fordulójában:
Empoli - Chievo 1-3
Chievo - Lazio 4-0
Juventus - Chievo 1-1
-
Chievodrukker #8235 Az Olasz Kupából idén is gyorsan kizúgtunk. A II. osztályú Salernitana egy 120. percben szerzett góllal 1-0-ra nyert a Bentegodiban.
Kicsit aggaszt az öreg hátvédsor. Az Inter által elhappolt Zukanovics helyére igazolt Gobbi nem rossz futballista, csak hát a hátvédsor minden tagja elmúlt harminc. -
#8234 Hát, nem gondoltam volna, de nagy Power! -
#8233 Hát, nem gondoltam volna, de nagy Power! -
Chievodrukker #8232 A 2014 - 2015-ös szezont a 14. helyen zárta a Chievo 43 ponttal, a kiesőzónát jócskán lehagytuk.
A csapatot októberben átvevő Maran jó munkát végzett, a 21 - 35. fordulók közötti teljesítemény kiváló volt!
Forza Chievo! -
Chievodrukker #8231 A G-Portálos honlapon át lehet tekinteni a csapat idei eredményeit. -
Chievodrukker #8230 Az új edző: Rolando Maran.
Játékosként tíz évett játszott a Chievoban 1986 és 1995 között. Ez alatt a Chievo a negyedik vonalból a másodikba ugrott fel.
Utoljára szerkesztette: Chievodrukker, 2014.10.26. 14:54:06 -
Chievodrukker #8229 Napoli - Chievo 0-1 a második fordulóban!
Erre a fiatalemberre érdemes odafigyelni:
-
#8228 Ma megkapjuk az első zakót, aztán a szezon majd méretre igazítja a végére a B-be. -
#8227 Megint necces idény lesz, már most készülök a legrosszabbra. -
Chievodrukker #8226 Az Olasz Kupában:
Pescara – ChievoVerona 1-0
Gól: 38’ Maniero.
Pescara: Fiorillo, Pucino, Cosic Zuparic, Grillo; Bjarnason, Appelt, Lazzari (69’ Sowe); Politano, Maniero (89’ Melchiorri), Caprari (62’ Nielsen).
ChievoVerona: Bardi, Frey, Dainelli (89’ Bellomo), Cesar, Biraghi; Izco, Mangani, Hetemaj; Birsa (72 Lazarevic); Maxi Lopez, Paloschi (60’ Pellissier).
Pad: Puggioni, Seculin, Gamberini, Radovanovic, Bentivoglio, Guana, Edimar, Papp.
Na, erre a sorozatra sincs több gondunk. -
Chievodrukker #8225 Nagy a mozgás.
Távozott Dramé, Thereau ... és sajnos Rigoni. Hová máshová, mint a Palermohoz.
Érkezett Maxi Lopez, Meggiorini, Birsa, Izco.
Maxi Lopezt a hátam közepe kívánja, a többit majd meglátjuk. -
Chievodrukker #8224 A Chievo megszerezte Paloschi teljes játékjogát. Remélem, sokáig marad.
Úgy tűnik, Stoian a következő szezont is nálunk tölti kölcsönben.
Van még egy fiatal szerzeményünk: Ivan Provedel 20 éves kapus, aki az előző szezonban a Pisa csapatában védett, és állítólag a 3. liga egyik legjobb kapusteljesítményét nyújtotta. -
Hunor88 #8223 Inzaghi nagyon akarja Paloschit aki valószínűleg el is megy Petagnát ajánlja érte a Milan -
Hunor88 #8222 Neki is köszönhetjük a bennmaradást én sajnálom hogy elment -
#8221 pedig szinte biztos voltam benne h Marchettit igazoljátok le. úgy is kiszorította már Berisha, szóval el is könyveltem a távozását meg a sok pénzt :D -
#8220 Leigazoltuk Agazzit. Véleményetek róla? -
Hunor88 #8219 ez az év nagyon nehéz volt de sikerült újra - szerencsénk is akadt mert azért a többi kiesőjelölt sem volt erős
-
#8218 Jövőre is első osztály, ez tényleg csoda kategória! -
Hunor88 #8217 éreztem hogy azok a 90. perces bekapott gólok mennyit fognak számítani ott volt parma, atalanta, sampdoria így kapásból már 3 pont és mindegyik szinte potyagól volt ezekkel a pontokkal hátradőlve nézhetnénk a többi meccset
ja még a Napoli ellen is -
Chievodrukker #8216 Amatőr módon buktuk el a Sampdoria és a Torino elleni meccset.
Közben Fiorentina - Sassuolo 3-4. Szinte biztos voltam benne ... -
Hunor88 #8215 Az Intert megfogjuk Campadelli még mindig jóban van az Inter vezetőivel? Vagy csak Morattival volt? Majd kiderül, egy győzelem elég de szurkoljunk a Cataniának mert már nincs kedvem izgulni. A Cagliari is leadhatna pár pontot -
#8214 Kiesünk és meg is érdemli a vezetőség. -
Hunor88 #8213 holnap akár el is dőlhet a bennmaradás, "csak" nyerni kell és a Bolognának vagy a Sassuolonak ki kell kapnia
Forza Chievo! -
Chievodrukker #8212 Chievo - Sassuolo 0-1 a 34. fordulóban.
Megérdemelt vereség, jobb volt az ellenfél. -
Chievodrukker #8211 A 33. fordulóban kiesési rangadón - Paloschi három góljával és egy gólpasszával - 4-2-re nyert a csapat Livornoban.
Holnap újabb sorsdöntő kiesési rangadó: Chievo - Sassuolo. -
Chievodrukker #8210 A Catania - Atalanta - Genoa trió ellen sikerült 6 pontot szerezni. A remény mindenesetre él. -
#8209 Ezt a szezon elején megmondtam..... -
Chievodrukker #8208 Láttam a Lazio (0-2) és az Udinese (0-3) elleni meccset is. Tömören összefoglalva: siralmas.
A támadójátékunk nulla. Az ellenfél térfelén már a középpályán nem tudunk egymás után két jó passzt adni, a csatárokhoz (már ha van) gyakorlatilag el sem jut a labda.
Most jön egy Catania - Atalanta - Genoa sorozat. Ha most sem tudunk elindulni felfelé, akkor készülhet a csapat a B osztályra. -
Chievodrukker #8207 Most olvastam, hogy Acerbinek hererákja van.
Remélem, nem végzetes.