Papírvékony Casio fényképezőgép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hapsi azon nyavajgott egy másik fórumban hogy a 16mm vastag fényképezõgép kurva vastag és õ azt nem bírja hordani, de a mobiljáról nem beszélt. Azt javasoltam neki hogy fényképezzen a makk ásszal, és a mobilt meg vasalja ki. Meg volt sértõdve.
Már WC papírral fogunk fényképezni? <#dumcsi>#dumcsi>
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Bazzeg' meg se tom fogni! 😄
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Hobbifotózásra elég...
jaja, fék 😊
bár felmerül bennem a kérdés, mi a p.nak ilyen vékony gép?😊 Legyük az lcdre fektetve, hátha véletlenül megkarcolja vmi (pl a kulcs mellé tesszük a zsebben), állítva elfújja a szél, eldõl, atomjaira hullik, ...😊
bár felmerül bennem a kérdés, mi a p.nak ilyen vékony gép?😊 Legyük az lcdre fektetve, hátha véletlenül megkarcolja vmi (pl a kulcs mellé tesszük a zsebben), állítva elfújja a szél, eldõl, atomjaira hullik, ...😊
"pár napja láttam már egyébként ilyen gépet japán turistáknál"
Nem valószínû most jelentették csak be és azután lehet csak kapni még japánban is.
Nem valószínû most jelentették csak be és azután lehet csak kapni még japánban is.
Annál azért ez kicsit jobb... pár napja láttam már egyébként ilyen gépet japán turistáknál. Legalábbis asszem ez volt az.
Szerintem meg az ilyen embereknek akkor egy jobb minõségû mobiltelefonos fényképezõ is megteszi...
Pl K750
Aki meg fotózni akar,az normális gépet vesz,mert ezzel max vagizni lehet a hozzánemértõk elõtt...😊
Szerintem meg az ilyen embereknek akkor egy jobb minõségû mobiltelefonos fényképezõ is megteszi...
Pl K750
Aki meg fotózni akar,az normális gépet vesz,mert ezzel max vagizni lehet a hozzánemértõk elõtt...😊
jah csak tudod aki ert a fotozashoz az nem vesz elsodleges gepnek egy ilyet mert ez direkt arra van hogy zsebbe legyen es barhol csinalhass vele egy kepet
ha meg valaki nem fotozasbol akar megelni vagy nem az a hobbyja annak is tokeltes mert kicsi jol nez ki es barhova magaval viheti
az ilyen embert nem erdekli hogy tueles legyen a kep meg hibbbatlan
szal ez az en velemenyem😊
ha meg valaki nem fotozasbol akar megelni vagy nem az a hobbyja annak is tokeltes mert kicsi jol nez ki es barhova magaval viheti
az ilyen embert nem erdekli hogy tueles legyen a kep meg hibbbatlan
szal ez az en velemenyem😊
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Persze egyrészt fontos a kézbefoghatoság...de felteszem vannak emberek akiknek a könyü szálíthatóság is elõny (nem is akarnak olyan minöségü képeket csinálni amihez álvány kell)
jo lehet hogy kicsit sarktiott példa 😊
jo lehet hogy kicsit sarktiott példa 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
naja simán beleférne..
Nem lehet normálisan megfogni márpedig aki kicsit is ért a fotózáshoz az tudja hogy milyen lényeges a stabil kézbefoghatóság.
LOL van cigisdoboz alakú gép is, az is rá van írva Marlboro. Ez meg semmire nem való.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Na, ezt a lencsét már telefonba is be lehetne építeni.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Annyit mondok SONY DSC-T7
"Szinte észrevétlenül hordozható digitális fényképezõgépet "
007-est játszunk? Íme a nem fényképezõgépszerû fényképezõgép! Akinek ez kell annak úgy kell!
007-est játszunk? Íme a nem fényképezõgépszerû fényképezõgép! Akinek ez kell annak úgy kell!
http://www.e-casio.co.jp/shop/goods/goods.asp?event=90005642
eszerint náluk olyan 80k forintnak megfelelõ összegbe fáj
eszerint náluk olyan 80k forintnak megfelelõ összegbe fáj
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
waooo...teccõs
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
várható ár? megjelenés?
a jobb legalsó kép fék 😊
a jobb legalsó kép fék 😊