26
-
babajaga #26 Egy hapsi azon nyavajgott egy másik fórumban hogy a 16mm vastag fényképezőgép kurva vastag és ő azt nem bírja hordani, de a mobiljáról nem beszélt. Azt javasoltam neki hogy fényképezzen a makk ásszal, és a mobilt meg vasalja ki. Meg volt sértődve. -
#25 Már WC papírral fogunk fényképezni? -
Cicero #24 Bazzeg' meg se tom fogni! :D -
#23 nekem is casio exilim van és kb ilyen vékony csak az exilim egyik régebbi gyártmánya
-
Hegyikecske #18 Hobbifotózásra elég... -
mittu #17 jaja, fék :)
bár felmerül bennem a kérdés, mi a p.nak ilyen vékony gép?:) Legyük az lcdre fektetve, hátha véletlenül megkarcolja vmi (pl a kulcs mellé tesszük a zsebben), állítva elfújja a szél, eldől, atomjaira hullik, ...:) -
babajaga #16 "pár napja láttam már egyébként ilyen gépet japán turistáknál"
Nem valószínű most jelentették csak be és azután lehet csak kapni még japánban is. -
fonak #15 Annál azért ez kicsit jobb... pár napja láttam már egyébként ilyen gépet japán turistáknál. Legalábbis asszem ez volt az. -
ThomasTheKoRner #14 #13
Szerintem meg az ilyen embereknek akkor egy jobb minőségű mobiltelefonos fényképező is megteszi...
Pl K750
Aki meg fotózni akar,az normális gépet vesz,mert ezzel max vagizni lehet a hozzánemértők előtt...:) -
#13 jah csak tudod aki ert a fotozashoz az nem vesz elsodleges gepnek egy ilyet mert ez direkt arra van hogy zsebbe legyen es barhol csinalhass vele egy kepet
ha meg valaki nem fotozasbol akar megelni vagy nem az a hobbyja annak is tokeltes mert kicsi jol nez ki es barhova magaval viheti
az ilyen embert nem erdekli hogy tueles legyen a kep meg hibbbatlan
szal ez az en velemenyem:) -
Sith #12 Persze egyrészt fontos a kézbefoghatoság...de felteszem vannak emberek akiknek a könyü szálíthatóság is előny (nem is akarnak olyan minöségü képeket csinálni amihez álvány kell)
jo lehet hogy kicsit sarktiott példa :) -
MrTressy #11 naja simán beleférne.. -
babajaga #10 Nem lehet normálisan megfogni márpedig aki kicsit is ért a fotózáshoz az tudja hogy milyen lényeges a stabil kézbefoghatóság. -
#9 LOL van cigisdoboz alakú gép is, az is rá van írva Marlboro. Ez meg semmire nem való. -
valaé valaé ná #8 Na, ezt a lencsét már telefonba is be lehetne építeni. -
#7 elég vastag az a papír ... -
#6 igazi kémfotókészülék -
sonyv1 #5 Annyit mondok SONY DSC-T7 -
babajaga #4 "Szinte észrevétlenül hordozható digitális fényképezőgépet "
007-est játszunk? Íme a nem fényképezőgépszerű fényképezőgép! Akinek ez kell annak úgy kell! -
#3 http://www.e-casio.co.jp/shop/goods/goods.asp?event=90005642
eszerint náluk olyan 80k forintnak megfelelő összegbe fáj -
#2 waooo...teccős -
FTeR #1 várható ár? megjelenés?
a jobb legalsó kép fék :)