31
Tony Hawk\'s pro skater 4
-
PoP4EvErss #31 vki megtudná mondani mivel kell olliezni?:D köszi -
romi8 #30 ide is régen írtak -
Bocs Hogy Itt Kérdezem de ha valakinek megvan ez a játék Gemboy Advance-ra akkor légyszi segitsen: Hogyan kell saját emberkét csinálni -
Lukszi #28 hé csuti és honnan töltsem le.irjál már 1 könkrét helyet.köcke
-
nyugi még most se!! ezt nevezik gumiterjedésnek.
Hódít a Gumi, jee
-
egyetértek... -
Nem vagyok nagy szakértő de szerintem ha felrakod a legújabb vidkari drivert akkor mennifog :P -
hány megás? -
Lukszi #23 Hy.van 1 problémám a thps4 és az underground 1,2-vel,nem megy.A telepités meg van de ha elindirom nem indul,villan kettöt a monitor és kész,de a thps3 meg elindul.mi lehet az oka vki mondja meg,lehet hogy a gépem miatt pedig P4-em van.kérlek válaszoljatok.
-
még nem törölték?:O -
pedig igaza van...
ha "érzékenyebb" moderátor jár erre, ezért simán adhatna még 1-2 felkiáltójelet a mostaniak mellé... -
delplz -
miért él még ez a topig van másik, meg is találta Csuti, a sok okoskodó meg itt flamel. van erre szükség? -
Darkboy #18 -
Ben C #17 bunkó paraszt.. -
pofázni tudtok, de válaszolni nem... -
pofázni tudtok, de válaszolni nem... -
3 kereső van az sg-n azért -
ki kéne írni nagy baszom betűkkel,hogy kereső, vagy a cset helyébe berakni egy kibaszott nagyméretű, több funkciós keresőt, amiben esetleg van keresés lámáknak opció is... -
-
a keresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában!
DEL.!
Köszönjük,hogy minket választott! -
Büntető Béla #10 Semmi gáz.
DEL -
meg keresni is ! -
amugy csak megemlíteném hogy végig néztem 20*50 témát és nem találtam, és ezért nyitittam ezt a témát, de mivel nem nagyon szoktam sg-t lesni, ezért csak most jöttem rá hogy lehet rendszerezni hogy mien sorenbe állítsa őket !
még 1*er bocs :) -
héjj nyugi legyen belátta hogy tévedett és már a jó topigban kavar úgyhogy nyugizzatok le. -
-
Darkboy #5 hülye láma... -
hogy hogy? hol kerested? -
Bocs az új témáért, nem vettem észre hogy van már ien -
van neki topigja -
Hello !
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy hogy lehet megcsinálni Stompy-nál (az elefánt) a küldetést ?