8
-
SirLord #8 azok beülnek 50-enen a saját-saját gépeikhez, és chatolnak -
Yurij #7 Ne legyetek naivak ezt csak a hülyék vesszik be.Komolyan gondoljátok hogy a igazi Heck-esek bejelentik hogy itt meg itt tartunk gyülést ugyan már -
#6 SZT8 :-) -
citkar #5 komoly ez a konferencia...amit eddig otthon csináltak,most összejönnek iszank eszenk dumálnak...tisztára mint egy haveri körökben szervezett lan party:o))) -
#4 " Mint ismeretes, Boxtel holland város polgármestere korábban azért nem akarta engedélyezni a konferencia megrendezését, mert attól tartott, hogy veszélyeztetné a közrendet és a közbiztonságot."
Elképzeltem:
2005.x.x Hétfő:
Üdvözlöm kedves nézőinket xy vagyok! Rövid híreink után beszámolunk a hackerkonferencia színhelyén történt esemélyekről, ahol megvadult, késekkel, és botokkal felfegyverkezett hackerek csordái támadták meg az ártatlan járókelőket az utcán, elvéve tőlük minden értéküket. A szüzeket magukévá tették, a férfiakat, és gyerekeket pedig meggyilkolták.
Most valami ilyesmire gondoltak a közbiztonság veszélyénél? :) -
#3 vagy a számláját, esetleg pedofil képeket küldtek mail-ben a gépéről :)) -
Mice #2 tisztázni a félreértéseket... :) szerintem csak megpiszkálták a polgármester úr gépét és beijedt :) -
#1 Hehe, mióta az FBI megfogdossa a hozzájuk utazó hekkereket, áttették a confokat EU-ba ;]