Boltokban a GTA: San Andreas!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf1><#gonosz3>
Tetsuo
A várvavárt játékom, a gépem meg tropa. :((

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

avaman
Csak mindent maximálisra kell vinni s a grafika ezerszer jobb lesz:)
a graf a gépigényhez képest egy hányás

Hi'

AMD AthlonXP 2000+ + Radeon 9600(sima) + 640 mega ram : ezen a konfigon elég jól megy 1024x768 32bit, full grafikán (kivéve Anti aliasing ez OFF, és a Draw Distance nem teljesen fullon van)

Szóval szerintem elég korrekt a gépigénye, szerintem ez manapság már nem számít soknak.
A grafikája elsõ ránézésre olyan mint a Vice City, de másodikra már azért észrevinni (he nam is ég és föld) hogy javult. az autók jobban (szerintem) lénygesen kidolgozottabbak, részletesebbek a textúrák, és a város is szebb és részletesebb

Ezek az elsõ tapasztalataim <#buck>
szerintem jol fog menni!!!<#vigyor4><#violent><#violent><#violent>
M@TriX
amúgy ezen és a nagy képen a hõeffektet is érdemes figyelni, ami az erõs napsütéses idõszakban jön elõ.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah a galériámban vannak nagy felbontású very high képek, szerintem nem csak játékélményben hanem grafban is odacsap a gém.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem a grafal hjomorít az SA, pedig szerintem elég brutál lett, ha valaki érdekel egy kis anim akkor katt a nagyobb képért...

NEOreg3
esõ már a 3-ban is esett, a tükrözõdés pedig megtalálható volt vice cityben, legegyszerûbb példa erre a pláza.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

toyotakacsa01
Geforce 3 TI200-on (64Mb) és 512MBddr rammal semmi probléma.
És a grafika jobb mint a vice city-é.
Melegben a levegõ hullámzik, esõ is esik, az épületek belsejében tükrözõdik a padló. Ennyi újdonságot vettem észre, biztos van több is.

Elmondanád milyen gépen nyomtad? Ha képregény 800*600 ti4200-n akkor le se töltöm.
Amd 2.2Xp/512DDR/Ti4200@128Mb Ram

Ezen vajon hogy fog futni?
Véleményeket várom,thx;-)
"a grafikája valóban nm sokkal jobb a Vice City grafikájánál, a gépigénye viszont 2szer akkora."

A pályák meg 5x-10x nagyobbak, és a textúrákon is sokat javítottak.

Cactus
Ha rossz lesz az érettségi szóbelim, akkor be fogom perelni a Rockstart :D
Csak a Kotort nem bírtam abbahagyni, de most ez is hasonló dolgot mûvel velem :D

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Nem rossz, bár a Vice City jobban tetszett :-/

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

NEOreg3
keress rajta ajtót, ha nincs, akkor az az épület csak mentésként szolgál

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Vice City-ben hogy lehet bemenni a családi házba amit megvettem?
Kipróbálás és egy-két küldetés megcsinálása után elmondhatom, hogy a grafikája valóban nm sokkal jobb a Vice City grafikájánál, a gépigénye viszont 2szer akkora. Igazából ha minden fullra van téve teljes élsimítással, akkor élvezhetõ a grafika, de GTA-rajongóként emiatt fogok hardvert fejleszteni. És ennél a játéknál valóban nem a grafika az ami odab@sz<#worship> De talán majd a GTA 4 (bár azt már a PS3-ra írják majd meg a szóbeszéd szerint).
hát szerintem a sima 3-as volt a legjobb
már csak lefele húz az egész...
kipróbáltam ezt és játszható de már unom az ilyesmit ez elõzõ részek miatt
jointeer
najó én holnap jáccom vele

köcsög

Alig vártam már!
Drágaszágom :)))

NEOreg3
hétfõ kedden már én is nyomni fogom

jól kezdõdik a vakáció:)

Felfedezõ
Én több óra játék után állíthatom nagyon jóra sikerült a game... <#eljen><#eljen><#eljen>

icespeakyy
nekem nagyon tetszik az új rész ...mármint a látott képek alapján elég jólehet ..amint lehet megveszeem...()c3sq3@k<#nyes><#nyes><#hawaii><#nyes><#nyes>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

← ElőzőOldal 2 / 2