75
  • greekboy
    Jaja! Ma néztem meg, ezen a konfigon teljesen esélytelen.
  • exac
    Sziasztok

Hány cd-s lesz a játék? Milyen konfigot ajánlotok hozzá? Most AMD2100+ van és 256Mb, Gef4Mx440-el. A ram 512-re lesz bővítve, meg kéne egy új videokártya. Milyen legyen? Ati Radeon 9550 128Mb, vagy 9600 128Mb? Szerintetek ezzel már menni fog?
  • SirLord
    a versenyt???
    azt bármejik ami nem graffal akar, hanem jo hangulattal, atmoszférával aratni....
    szerintem felejthetö mint a többi, egy idö után meg uncsi...
  • toyotakacsa01
    "AMD Duron 900Mhz, 288MB SDRAM, GeForceMX440 64MB.."

GeForceMX4-en tudtommal el sem indul.
  • ASUSI
    Egyik játék sem veheti fel a Szent András nevű pc játékkal
  • cenci
    nekem nemtom miért?:elindulok az elején jönnek az emberek az utcán,amikor közel érnek szét hullik a textura,amikor mondjuk ütném öket meg már csak max 1-2 vonal,vagy semmi látszik belölük,de ugyanugy ütnek meg hangjuk is van.ati 9250pro,amd sempron 2400xp+,1024 ram/dual-ban/abit nf7-ben.ha low-nal fentebb veszem meg szaggat mint az állat.
  • BlueGold
    Egy "webáruházi napi jegy" árát első ránézésre megéri -:) a játék.
  • dav1d
    Nem túl nagy efekt :\
    A graf meg nem túl szép.A 2005-ös szintet nem üti meg...
    De nem ez a lényeg...
  • kritttt
    Remélem tényleg olyan jó ,mint mondják mert hétfőn megyek a kedvenc boltomba ,és drága pénzért megveszem.
  • peca
    Nemtom hogy fog menni az en oskovulet gepemen...
    Remelem elbiceg valahogy...
    AMD Duron 900Mhz, 288MB SDRAM, GeForceMX440 64MB..
    Bakker lassu lessz mint az allat....de nem erdekel!!!! Sanandreast akarok!!!
  • Shaggy
  • Tetsuo
    A várvavárt játékom, a gépem meg tropa. :((
  • ASUSI
    avaman
    Csak mindent maximálisra kell vinni s a grafika ezerszer jobb lesz:)
  • avman
    a graf a gépigényhez képest egy hányás
  • patrik
    Hi'

AMD AthlonXP 2000+ + Radeon 9600(sima) + 640 mega ram : ezen a konfigon elég jól megy 1024x768 32bit, full grafikán (kivéve Anti aliasing ez OFF, és a Draw Distance nem teljesen fullon van)

Szóval szerintem elég korrekt a gépigénye, szerintem ez manapság már nem számít soknak.
    A grafikája első ránézésre olyan mint a Vice City, de másodikra már azért észrevinni (he nam is ég és föld) hogy javult. az autók jobban (szerintem) lénygesen kidolgozottabbak, részletesebbek a textúrák, és a város is szebb és részletesebb

Ezek az első tapasztalataim
  • kancsal456
    szerintem jol fog menni!!!
  • M@TriX
    amúgy ezen és a nagy képen a hőeffektet is érdemes figyelni, ami az erős napsütéses időszakban jön elő.
  • M@TriX
    jah a galériámban vannak nagy felbontású very high képek, szerintem nem csak játékélményben hanem grafban is odacsap a gém.
  • M@TriX
    nem a grafal hjomorít az SA, pedig szerintem elég brutál lett, ha valaki érdekel egy kis anim akkor katt a nagyobb képért...

• NEOreg3
    eső már a 3-ban is esett, a tükröződés pedig megtalálható volt vice cityben, legegyszerűbb példa erre a pláza.
  • toyotakacsa01
    Geforce 3 TI200-on (64Mb) és 512MBddr rammal semmi probléma.
    És a grafika jobb mint a vice city-é.
    Melegben a levegő hullámzik, eső is esik, az épületek belsejében tükröződik a padló. Ennyi újdonságot vettem észre, biztos van több is.
  • Metadrone
    Elmondanád milyen gépen nyomtad? Ha képregény 800*600 ti4200-n akkor le se töltöm.
  • Highw@yPos.
    Amd 2.2Xp/512DDR/Ti4200@128Mb Ram

Ezen vajon hogy fog futni?
    Véleményeket várom,thx;-)
  • BiroAndras
    "a grafikája valóban nm sokkal jobb a Vice City grafikájánál, a gépigénye viszont 2szer akkora."

A pályák meg 5x-10x nagyobbak, és a textúrákon is sokat javítottak.
  • Cactus
    Ha rossz lesz az érettségi szóbelim, akkor be fogom perelni a Rockstart :D
    Csak a Kotort nem bírtam abbahagyni, de most ez is hasonló dolgot művel velem :D
  • Drawain
    Nem rossz, bár a Vice City jobban tetszett :-/
  • NEOreg3
    keress rajta ajtót, ha nincs, akkor az az épület csak mentésként szolgál
  • waze
    Vice City-ben hogy lehet bemenni a családi házba amit megvettem?
  • Totinkhamon
    Kipróbálás és egy-két küldetés megcsinálása után elmondhatom, hogy a grafikája valóban nm sokkal jobb a Vice City grafikájánál, a gépigénye viszont 2szer akkora. Igazából ha minden fullra van téve teljes élsimítással, akkor élvezhető a grafika, de GTA-rajongóként emiatt fogok hardvert fejleszteni. És ennél a játéknál valóban nem a grafika az ami odab@sz De talán majd a GTA 4 (bár azt már a PS3-ra írják majd meg a szóbeszéd szerint).
  • burninhell
    hát szerintem a sima 3-as volt a legjobb
    már csak lefele húz az egész...
    kipróbáltam ezt és játszható de már unom az ilyesmit ez előző részek miatt
  • jointeer
    najó én holnap jáccom vele
  • quantum
    Alig vártam már!
    Drágaszágom :)))
  • NEOreg3
    hétfő kedden már én is nyomni fogom

jól kezdődik a vakáció:)
  • Felfedező
    Én több óra játék után állíthatom nagyon jóra sikerült a game...
  • icespeakyy
    nekem nagyon tetszik az új rész ...mármint a látott képek alapján elég jólehet ..amint lehet megveszeem...()c3sq3@k