75
-
greekboy #35 Jaja! Ma néztem meg, ezen a konfigon teljesen esélytelen. -
exac #34 Sziasztok
Hány cd-s lesz a játék? Milyen konfigot ajánlotok hozzá? Most AMD2100+ van és 256Mb, Gef4Mx440-el. A ram 512-re lesz bővítve, meg kéne egy új videokártya. Milyen legyen? Ati Radeon 9550 128Mb, vagy 9600 128Mb? Szerintetek ezzel már menni fog? -
SirLord #33 a versenyt???
azt bármejik ami nem graffal akar, hanem jo hangulattal, atmoszférával aratni....
szerintem felejthetö mint a többi, egy idö után meg uncsi... -
#32 "AMD Duron 900Mhz, 288MB SDRAM, GeForceMX440 64MB.."
GeForceMX4-en tudtommal el sem indul.
-
ASUSI #31 Egyik játék sem veheti fel a Szent András nevű pc játékkal -
cenci #30 nekem nemtom miért?:elindulok az elején jönnek az emberek az utcán,amikor közel érnek szét hullik a textura,amikor mondjuk ütném öket meg már csak max 1-2 vonal,vagy semmi látszik belölük,de ugyanugy ütnek meg hangjuk is van.ati 9250pro,amd sempron 2400xp+,1024 ram/dual-ban/abit nf7-ben.ha low-nal fentebb veszem meg szaggat mint az állat.
-
BlueGold #29 Egy "webáruházi napi jegy" árát első ránézésre megéri -:) a játék. -
dav1d #28 Nem túl nagy efekt :\
A graf meg nem túl szép.A 2005-ös szintet nem üti meg...
De nem ez a lényeg... -
kritttt #27 Remélem tényleg olyan jó ,mint mondják mert hétfőn megyek a kedvenc boltomba ,és drága pénzért megveszem. -
peca #26 Nemtom hogy fog menni az en oskovulet gepemen...
Remelem elbiceg valahogy...
AMD Duron 900Mhz, 288MB SDRAM, GeForceMX440 64MB..
Bakker lassu lessz mint az allat....de nem erdekel!!!! Sanandreast akarok!!! -
Shaggy #25 -
#24 A várvavárt játékom, a gépem meg tropa. :(( -
ASUSI #23 avaman
Csak mindent maximálisra kell vinni s a grafika ezerszer jobb lesz:) -
avman #22 a graf a gépigényhez képest egy hányás -
patrik #21 Hi'
AMD AthlonXP 2000+ + Radeon 9600(sima) + 640 mega ram : ezen a konfigon elég jól megy 1024x768 32bit, full grafikán (kivéve Anti aliasing ez OFF, és a Draw Distance nem teljesen fullon van)
Szóval szerintem elég korrekt a gépigénye, szerintem ez manapság már nem számít soknak.
A grafikája első ránézésre olyan mint a Vice City, de másodikra már azért észrevinni (he nam is ég és föld) hogy javult. az autók jobban (szerintem) lénygesen kidolgozottabbak, részletesebbek a textúrák, és a város is szebb és részletesebb
Ezek az első tapasztalataim -
kancsal456 #20 szerintem jol fog menni!!! -
#19 amúgy ezen és a nagy képen a hőeffektet is érdemes figyelni, ami az erős napsütéses időszakban jön elő. -
#18 jah a galériámban vannak nagy felbontású very high képek, szerintem nem csak játékélményben hanem grafban is odacsap a gém. -
#17 nem a grafal hjomorít az SA, pedig szerintem elég brutál lett, ha valaki érdekel egy kis anim akkor katt a nagyobb képért...
-
#16 eső már a 3-ban is esett, a tükröződés pedig megtalálható volt vice cityben, legegyszerűbb példa erre a pláza. -
#15 Geforce 3 TI200-on (64Mb) és 512MBddr rammal semmi probléma.
És a grafika jobb mint a vice city-é.
Melegben a levegő hullámzik, eső is esik, az épületek belsejében tükröződik a padló. Ennyi újdonságot vettem észre, biztos van több is. -
Metadrone #14 Elmondanád milyen gépen nyomtad? Ha képregény 800*600 ti4200-n akkor le se töltöm. -
Highw@yPos. #13 Amd 2.2Xp/512DDR/Ti4200@128Mb Ram
Ezen vajon hogy fog futni?
Véleményeket várom,thx;-) -
BiroAndras #12 "a grafikája valóban nm sokkal jobb a Vice City grafikájánál, a gépigénye viszont 2szer akkora."
A pályák meg 5x-10x nagyobbak, és a textúrákon is sokat javítottak. -
#11 Ha rossz lesz az érettségi szóbelim, akkor be fogom perelni a Rockstart :D
Csak a Kotort nem bírtam abbahagyni, de most ez is hasonló dolgot művel velem :D -
Drawain #10 Nem rossz, bár a Vice City jobban tetszett :-/ -
#9 keress rajta ajtót, ha nincs, akkor az az épület csak mentésként szolgál -
waze #8 Vice City-ben hogy lehet bemenni a családi házba amit megvettem? -
Totinkhamon #7 Kipróbálás és egy-két küldetés megcsinálása után elmondhatom, hogy a grafikája valóban nm sokkal jobb a Vice City grafikájánál, a gépigénye viszont 2szer akkora. Igazából ha minden fullra van téve teljes élsimítással, akkor élvezhető a grafika, de GTA-rajongóként emiatt fogok hardvert fejleszteni. És ennél a játéknál valóban nem a grafika az ami odab@sz De talán majd a GTA 4 (bár azt már a PS3-ra írják majd meg a szóbeszéd szerint). -
burninhell #6 hát szerintem a sima 3-as volt a legjobb
már csak lefele húz az egész...
kipróbáltam ezt és játszható de már unom az ilyesmit ez előző részek miatt -
#5 najó én holnap jáccom vele -
quantum #4 Alig vártam már!
Drágaszágom :))) -
#3 hétfő kedden már én is nyomni fogom
jól kezdődik a vakáció:) -
#2 Én több óra játék után állíthatom nagyon jóra sikerült a game... -
#1 nekem nagyon tetszik az új rész ...mármint a látott képek alapján elég jólehet ..amint lehet megveszeem...()c3sq3@k