Boltokban a GTA: San Andreas!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mindent maximálisra kell vinni s a grafika ezerszer jobb lesz:)
AMD AthlonXP 2000+ + Radeon 9600(sima) + 640 mega ram : ezen a konfigon elég jól megy 1024x768 32bit, full grafikán (kivéve Anti aliasing ez OFF, és a Draw Distance nem teljesen fullon van)
Szóval szerintem elég korrekt a gépigénye, szerintem ez manapság már nem számít soknak.
A grafikája elsõ ránézésre olyan mint a Vice City, de másodikra már azért észrevinni (he nam is ég és föld) hogy javult. az autók jobban (szerintem) lénygesen kidolgozottabbak, részletesebbek a textúrák, és a város is szebb és részletesebb
Ezek az elsõ tapasztalataim <#buck>#buck>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És a grafika jobb mint a vice city-é.
Melegben a levegõ hullámzik, esõ is esik, az épületek belsejében tükrözõdik a padló. Ennyi újdonságot vettem észre, biztos van több is.
Ezen vajon hogy fog futni?
Véleményeket várom,thx;-)
A pályák meg 5x-10x nagyobbak, és a textúrákon is sokat javítottak.
Csak a Kotort nem bírtam abbahagyni, de most ez is hasonló dolgot mûvel velem :D
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
már csak lefele húz az egész...
kipróbáltam ezt és játszható de már unom az ilyesmit ez elõzõ részek miatt
Drágaszágom :)))
jól kezdõdik a vakáció:)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)