8545
Spore
-
#1098 Hátez nem teljesen Charizard, de jóvan:D. -
#1097 xDDDDdd... -
CUCLI #1096 zöld f.sz lámát még nem csinált senki? :DDD -
#1095 Charizard
-
#1094 Egyetlen megoldást találtam eddig az említett bugra:
Kiszeded az importálható PNG-ket a dokumentumok közül, uninstallálod, reinstallálod és importálod őket a drag and drop módszerrel. Ekkor meg fognak jelenni, csak nem a sajátok között hanem csak úgy ömlesztve az alapkiszerelés közé.
Csak a teljes újrainstallálást találtam mint megoldást. -
#1093 szal nem nézhetem? BRÜHÜHÜHÜ:,-(egyébként feltöltöm és mindjárt böngészővel is letőlthető lessz azt linkelhetem vagy ne? -
#1092 Bug. Remélhetőleg hamar javítják, mert hihetetlenül idegesítő. -
evildamien #1091
sry itt van nagyobban -
#1090 Én is alkottam egyet csak ugy röptében !!
Charon -
evildamien #1089
Űrláma -
#1088 -
#1087 Sporepédiában saját lényeknél írja hogy (3) de csak egyet mutat amit akkro csináltam hogyan lehetne emgnézmni a mésik kettőt? -
#1086 Az abszulut semmi érdekes (max a három szem és kalapácsfej kialakítása) kategória képviselője:
még csak nem rég mászott ki a vízből, de már egy Csillagok Háborúja filmszerepre pályázik. -
#1085 Egy kis képfeltöltési etikett, azoknak akik járatlanok a legalapvetőbb netes társadalmi szokásokban:
Nem rakunk be egy megához közeli vagy annál nagyobb képeket.
Hogyan kerüljük el mindezt?
A játék főmenüjében ott van a bal alsó sarokban egy galaxis ikon. Azt lenyomva előjön két másik, amik közül az egyik a különféle beállításokhoz visz.
Ott van egy olyan pont, hogy "Felvétel Beállítások". Ott be lehet állítani, hogy mekkora legyen a video/kép ami készül. A kép méretét állítsátok "Kicsi"-re.
És miért? Mert így a kép mérete akkora lesz ami elfogadható a neten is (800x600~500kB), de a kép minősége nem fog romlani. Az SG motorja úgyis lekicsinyíti 750-es szélességűre, szóval hót felesleges nagyobb képekkel operálni, amik csak a fórum betöltését lassítják.
Aki mégis feltétlenül a magasabb beállításokkal akar dolgozni azokat megkérném, hogy a kész képeket az [ URL ] tag-ek közé rakják be, így javítva a topik sebességét. A másik megoldás, hogy a PNG kép helyett rakjátok be a másik, JPG formátumú képet.
Mindez azokra a képekre vonatkozik amiknek nem átlátszó a háttere. A transzparens képek kevesebbet foglalnak, de nem árt ha azok is "Kicsi" minőségben készülnek. -
#1084 [Nem rakok be megás képeket.]
[Nem rakok be megás képeket.] -
Alakítottam kicsit az első lényemen, Sokokon:). Már nincs 10 szája, de még mindig picit rusnya, de én büszeke vagyok rá. Kettő szája van, csak az egyiket befordítottam:D. -
#1082 pls videót hogy megy ez a árom lábával -
#1081 Eszembe jutott, hogy már egy ideje fent van a Rexosaur nevű lényem videója. Nem nagy eresztés, de még mindig tetszik a száj amit összehoztam neki. :-)
Csak kicsit zavaró lehet, hogy egyszerre csinál morgós és bogár hangokat a két szájával.
-
xAlterego #1080 -
xAlterego #1079 sry, az a roszabbik kép volt:
-
#1078 Ne ez már nagyon jól sikerült, én lusta voltam jobban kialakítani. :-) -
#1077 Nem is baj ez sőt. Tipikus kecske és a káposzta esete:) Amúgy tegnap ez nekem eszembe is jutott, hogy a szerver vajon bírni fogja e, hogy pillanatok alatt több ezer lényt felpakolnak. -
xAlterego #1076 Saját Willosaur verzióm:
-
#1075 nya akkor énis belinkelem videómat:Kranki -
#1074 Még abban reménykedek, hogy a tegnapi tumultus adatait felhasználják stress-testként és ennek fényében turbózzák a szervert. Nem nagy adatokkal dolgoznak, de épp elég nagyokkal, hogy egy népesebb tömeg megtörje a teherbírását. -
#1073 Én nem lennék ilyen szigorú velük. :-)
Nem tudom mennyi embert foglalkoztat most a Maxis, de tuti nem eleget ahhoz, hogy összehozzanak annyi lényt amivel ki tudnak szolgálni elég embert.
Meg így hogy kiadták, a lénymánia egy kicsit lelohad megjelenésre és nem lesz akkora roham a szerveren mint ami most volt (le is rohadt estére az egész rendszer). -
#1072 tom enm valami fantáziadús -
#1071 nah itt a kép róla
-
#1070 Egyébként pont az jutott eszembe, hogy a lénylabort lehet azért adják ki mert nincs kedvük nekik lényeket csinálni a játékhoz így meg megspórólnak egy csomó időt :)) -
#1069 azthittem feltétlen be kell jelentkezni lény csináláshoz de szerencsére tévedtem ^^ cisnáltam is egy punk krokodilt most töltöm youtube-ra -
gyuri12 #1068 Hogy,honnan lehet letölteni a lénylabort? Már kiszerettem volna próbálni,csak hülye vagyok a letöltéséhez...:( -
#1067 Persze hogy fel, de 17.e után úgyis újra feltöltené őket szerintem mindenki :) -
#1066 Miért ne használnák? Ugyanolyan lények mint a többi, ugyanúgy fent vannak a szerveren mint a többi, csak annyi, hogy triallal csinálták őket. -
#1065 Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezalatt az 1 nap alatt feltett sok ezer lény valamelyikét fel fogják e használni a készítők a teljes gameben. -
#1064 Eh... valaki megszánhatna 1 privivel mert nem bírom ki péntekig) -
#1063 Nekem is azt írta ki hogy hibás kód. De ezekszerint amikor megjelenik 17.-én, akkor már újra lehet csatlakozni:D. -
#1062 Áh, itt a bejelentés:
News Flash
The Registration/Login and sharing access for the Spore Creature Creator Free Trial will be available on our official release date, June 17. If you are trying to access these online features in a version of the Free Trial that you currently have, please try again on the 17th. -
#1061 na és ebben a pőillanatban lejött... bocsi a hármasspoért -
#1060 Hmuda köszi az infót most töltötem volna le de ezekszerint...... -
#1059 köszönöm Lobsterman