8545
Spore
-
#1178 jelenleg ez a legnépszerübb téma! -
#1177 Elfelejtettem megemlíteni:
Akit nagyon zavarnek a magyartalan blődségek, azok menjenek a C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Data\Locale könyvtárba és pakolják át az angol könyvtár tartalmát a magyarba.
Nem lesz teljesen angol, de a lényeget átírja. -
#1176 2:
ALT+drag: az adott testrészt teljesen másolja.
CTRL+drag: az adott végtag adott részétől lefelé szakítja le (át lehet rakni máshova vagy törölni).
CRTL+ALT+drag: a kettő keveréke. Az adott végtag adott részétől lefelé másol.
Tipp: a végtagoknak nem csak a végére lehet másik végtagot csatolni...ennek a lénynek bár látszólag 10 végtagja van, mégis csak hat darab indul ki a testéből közvetlenül. -
#1175 Sétapálcát akartam a kezébe adni, de nem találtam :)
(bocs a tripláért) -
#1174 OMG, elég vad! Megnézném, szaltót hogy csinál :) -
#1173 Ah, az az! -
#1172 én erre a random bill-re ütést használom :DDDD
amugy a tesrészeknek lehet hülye nevük van, de engem annyira nem zavar, mivel ez egy fantázia játék igy végülis nincs is jelentösége :) -
#1171 1.) Egérgörgő
2.) Oh, az előbb sikerült, de elfelejtettem! :D
-
#1170 THX.
-
#1169 Na én is alkottam egy újabb lényt !!
-
#1168 2. kérdésre válasz: alt, plusz bal klikk. -
#1167 Aki olyan dolgot produkált amire egyszerűen nincs jó szó és kénytelen véletlenszerűen csinálni egyet. :-)
De emellett még a testrészek neveitől is hülyét kapok. :P -
#1166 jó de ki az aki random névgenerátort használ? :) -
#1165 2 segítség kellene.
1. Hogy lehet az alap testrészen a csigolyák körül összehúzni és kinyújtani a bőrt, vagyis hogy dagi vagy vékony legyen a monster.
2. A kezek és lábaknál hogy kell szétszedni úgy hogy toldani lehessen a testrészeket, mielőtt rátezsem a kéz illetve lábfejet? -
#1164 a másodikon mintha szülinapi sityak lenne :D -
#1163 Ez egy repülő shrek? -
#1162 Két kedves kópé:
Dönci:
Poszméh Pali:
-
#1161 luchné XD -
#1160 Csak pár példa a randon név-generátorból (mindezt ékezetekkel meg minden):
Trikűrök
Kartatös
Énopáncer
Övélasz
Pernye
Kezőlő
Hompesz (miért nem rögtön herpesz :P)
Ifüzék
Sószaba
Kolszok
Illőve
ővirág (Igen, kisbetűvel, mindegyiket copy/paste-eltem)
Tőzészoko
Kidósztár (gyerek-sztár? o.O )
Innafürök
Imregynö
Tyűvirét
Luchné (a Luch felesége? :P)
És még napestig mehetne ez így. -
#1159 Hát én is megpróbálkoztam egy aliennel, de nem lett valami fényes :)
-
#1158 a hehogymi az mi? -
#1157 nagyon aranyos lett, már most beleszerettem a játékba :)
az eddigi képek-videók felajzottak és most készülődök elmenni :]
pumbafejű
kár hogy bugzik a száján a tüske :(
szája
nagy méretük miatt csak linkbe raktam. -
#1156 Na pont erre gondoltam, idióta fordításokra.
Asszem akkor maradok én is az angolnál. -
#1155 Az adta egyébként az ötletet :D -
#1154 a mutáns legyem simán leveri >:-) -
#1153 Én angolul vettem meg. Már a trialban is hülyét kaptam jópár testrész nevétől, az auto-generált nevekről nem is beszélve (siralmasak).
Csak az aggaszt, hogy a trial automatikusan felismerte, hogy magyarul kell dolgoznia. Csak remélhetem, hogy a verzió amit vettem ezt a hibát nem követi el, mert akkor le kell túrnom a fileok közé, hogy olyan módon használhassam amitől nem tépem ki az összes hajam pár nap után. -
#1152 A szúnyogember
-
#1151 Mostmár csak az a kérdés, hogy magyarul vagy angolul vegyem meg. Vannak fenntartásaim a magyaro fordításokkal sajnos. -
#1150 Azzal ám :) -
#1149 értem.thx
jah még valami netes vagy single? -
#1148 Jaa értem, ez nagyon jó hír! Akkor viszont megveszem :D -
#1147 azt addig értem,hogy lényeket lehet/kell csinálni.deu tánna hogyan tovább.vagy mi lesz a teljesben a lényeg? -
#1146 Maga a spore játék egy faj és civilizáció építő sim. Baktérium szintről kell elindulnod, onnan meghódítani a bolygódat, majd végül az univerzumot. Közben te tudsz majd "dizájnolni" fajokat, űrhajókat stb...
Maga a játék Szept. 5.-én jelenik meg, de most Júni 17-én kikerül a Lénylabor része két változatban: ingyenes és €10-s. Az ingyenes nyilván le lesz butítva... -
Nem viccből mondom, hogy google, túl sokáig tartana már elmondani, hogy miről van szó, a google egyszerűbb mindenkinek. -
#1144 Nem húznak le senkit. Aki megveszi az ugyanannyival olcsóbban jut hozzá a teljeshez. -
#1143 senkit nem húznak le. Mert az CE árát levonják majd a játék árából. -
#1142 Akkor csak azokat húzzák le €10-al akik nem tudnak várni 2,5 hónapot?
Mondjuk ez nem újdonság :D (GT4 Prologue) Amolyan fizetős demó.
Én asszem kivárom a teljeset, addig meg elleszek az ingyenes CC-vel. -
#1141 ez mi ez tulajdonképpen? -
#1140 Benne lesz. -
#1139 Kérdés: Ez a Creature Creator a része lesz a teljes játéknak (ami ugye Szept. 5.-én jelenik meg), avagy muszáj külön megvenni €10-ért?