Megújul a médialejátszó nélküli Windows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amilyen gyorsan az IT valtozik, meg az is lehet, hogy ezt is megeljuk. :)
FTeR: ne erezd magad megbantva, sztem a jel el fog mulni... csak hat a temperamentum, ugye :)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Az én véleményem: Mi lenne, ha lennének windows disztribúciók? Tehát az OP-rendszer egy részét adná a microsoft, de az installert mondjuk már nem, és hasonlóan egy linux telepítésnél kiválaszthatnád, hogy mit akarsz feltelepíteni?
Persze ebbe az MS soha nem egyezne bele, meg ha beleegyezne, akkor is ott lenne valszeg az inkompatibilitás, hogy megint csak saját szoftvert támogat, stb...
Itt pedig alapvetõ informatikai alapelvek sérülnek meg. Szerintem a media player egy kalap trágya, de egy operációs rendszerhez hozzátartoznak segédprogramok, amik egy számítógep alapszintû funkcionalitását szolgálják.(lásd pl egyszerû szövegszerkesztõ, stb...)
Ma már egy médialejátszó simán benn van ebben a kategóriában. Attól tartok, hogy ez inkább a lobbi mûve, mintsem az "igazság felett õrködõ" EU bizottságé.
Mondjuk ahol megtehetik, hogy betiltanak egy algoritmust vagy egy programot, mert illegális célra IS használható, ott ilyenen nem kéne csodálkozni...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
csak kicsit megbántva érzem magam a jel miatt.
örökre itt marad?
Mellesleg a masodik bekezdes fuggetlen az elsotol, az elso csak egy kis gonoszkodas volt.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
moderátor srác biztos úgy érezte, h már pár hónapja nem doglgozott ezé benéz ide megmutatja magát, h van...
1. ez nem igaz
2. amiért kaptam, azért mindenki kaphatna 1et.
3. szinte soha nem személyeskedek.
Igazabol a vitakulturaval van a baj. Akarmennyire is kozhely, de a vitaban jol jellemzi a szemelyeket, hogy mennyire szidjak a masik allaspontjat. A cafolatok sokszor a szemelyek ellen iranyulnak, nem az allaspontban leirtak ellen.
Tudjatok: a tezis es antitezis alkotja a szintezist, a vita lenyeget. De ki vagyok en, hogy ilyeneket mondjak.
de kiváncsi lennék mibõl vontad le majdnem következtetésed?
és az is érdekelne, h melyik mûveltségi szinthez sorolod magad?
Mindenesetre mókás lenne, ha ezt is visszadobná az EU a polcra kerülés után, hogy már van 1 Home Edition, és az N betû nem fejezi ki eléggé, hogy ez a media player nélküli verzió, ezért csomagolják gyorsan újra. :)
Starcraft + Diablo III - esemve
Mért nem mondták, hogy moduláris windózt akarnak, megmondják az elején, akkor több ideje lett volna az MS-nek :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
rátapintottál a lényegre. hogy is van ez? csak az M$ a szemét?
néztétek a macians-t (fix.tv). nagy volt! "nem is olyan rossz a x86".
http://update.microsoft.com/
http://www.microsoft.com/windowsxp/default.mspx
http://www.microsoft.com/athome/security/protect/windowsxp/choose.mspx
http://www.microsoft.com/hun/office/default.mspx
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Érdekes, hogy az Apple-t nem kötelezik semmi hasonlóra. Pedig az is egy zárt rendszer... Hogy is van ez?
Mellesleg értek a gépekhez annyit, amennyit kell, és nekem sincs gondom a Windowsaimmal (XP-t használjanak a gyávák, a 98 az igazi kihívás).
Csak tudod, a Windows egyik célközössége pont a lámák, erre valók a Warázslók, az egyszerû kezelési feladat, stb. Ezért volt a megszólalásom.
a sok lámer meg szenvedjen vagy fizessen a hozzáértõknek.
erre mit mondasz?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ó, igen, és Te vagy az egyetlen felhasználó :D
Másrészt, mi van a spywarekkel? Érdekes módon nekem sohasincs problémám ilyen dolgokkal.
gondolom majd meg ezert is fognak meg egy-ket kort futni
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
szted az mit jelentene, ha bárki belenézhetne és tovább is adhatná a megszerzett infót?
#9: pedig szokás
Én még nem láttam, hogy vkit hülyéztek volna mert ie-t használ, az más, ha az ie-t becsmérli vki, ha ezt magára veszi az az Õ baja...
ui.: tetszik a logod, ideje volt már berakni ;)
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Microsoft <#eljen>#eljen>
én eleve nem értek 1et a nyílt forrással, de nem zavar, ha van. de h kötelezzenek rá kicsit túlzásnak érzem.
és itt nem a szabványokól van szó.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
mi alapján kötelezht eu bárkit arra h tegy nyíltá rendszerét?