Indul a HD DVD-R lemezek sorozatgyártása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Khmmm....a BlueRay és versenytársa hol is tart?
HVD - kép
szal a 30gigának semmi alapja ...
Forza.
Blu-Ray<#eljen>#eljen> HD-DVD<#levele>#levele>
btw, 15 giga nem sok, de több a semminél, és ha ócsó' lesz akkor jöhet..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ezt ugye te sem gondolod komolyan😊
echo: BR-nél nem az a gond, hogy az alapanyag drága (gyakorlatilag ugyanabból készül mindkettõ), hanem, hogy új gyártósorok kellenek hozzá, mert a régieken nem lehet. Amíg nem jön be mindkét szabvány, addig szerintem nem igazán lehet megmondani melyik a nyerõ. Mert lehet, hogy sony,panasonic,etc le tud nyelni veszteséget, de a HD-DVD mögött sem a sarki szupermarketesek állnak😊) Én azért szurkolok, hogy hátha észhez trének, és megegyeznek egy közös szabványban, mert ez így nekönk, felhasználóknak lesz igazán rossz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
jajmár ... kiálllitani már mindketten állitottak ki, sõt! BR felvevõ MÁR most kapható a japánoknál kb. fél éve!!!!!!!! más kérdés h nem lesz kompatible a majdani BR szabvánnyal 😊)
Forza.
BR oldalon be van igérve az 50g/dual layer irhato!
HA CSAK olvashatorol beszélünk, akkor 45G vs. 100G ami megintcsak szopó a HDdvdnek ...
Forza.
Az egyik pl.: vajon lesz-e v.melyikbõl cserélhetõ - meghajtós megoldás, ami tudna harddiskhez hasonlóan funkcionálni....(HD-, Blue- RAM)?
Ha mondjuk ez alap lenne valamelyikben, akkor mindjárt érdekesebb a történet, bármelyik versenyzörõl legyen is szó.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ne légy ennyire naív!
a hd-dvd is max 75 giga körül tud, arról nem is beszélve, h a BR-t feltuningolta a tdk 100G-ra!
________ `_~_\" noss
/*WTF?!*/
az meg mindig majdnem a duplaja 😊
a kek technologia meg ugye mar ujabb, abba az iranyba lehet inkabb tovabbfejelszteni 😉
30 és 50 között pedig nincs lényegi különbség.
Csupán az ár dönt, nem csak a lemez, hanem a DVD-combo olvasók.
A HD-DVD-t mindenvalószínûséggel olcsóbb gyártani, a kérdés az csak hogy mennyivel.
Amugy nem gáz a 15, mert 2 ilyen ráfér majd a blurayre 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Olyan nagyon meg se kell beszélni a kiadókkal.
Egy Gyûrûk Ura HDTV felbontással nem férne el egy 15 gigás lemezen...
What I do, and what I listen.That defines me.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mindketten nagyon sok pénzt és idõt öltek már a saját technológiájukba, és egy esetleges megegyezés esetén mindkettõnek át kellene alakítani mind a lemezek szerkezetét, mind a meghajtókat, a kompatibilitás miatt.
Tekintve, hogy mindketten a sorozatgyártás megkezdése elõtt vannak, ez tuti, hogy befolyásolná a 2006 elejére tervezett megjelenéseket.
Itt is a felhasználók fognak majd dönteni, és törvényszerûen ez is olcsóbb lesz idõvel.
És akkor mindenki eldöntheti 15 vagy 50.
Ha a Sony nem cseszi el a technológiát, elkerüli az inkompatibilitási hibákat, és aránylag rövid idõn belül rendes kihozatallal tud dolgozni, akkor sztem nyert...
What I do, and what I listen.That defines me.
Azert az arany mostanra elegge eltorzul.
200 G winyo es a 4,5G DVD...
minimum valami 80-100G-as korongok kellenenek, de nem 3 ev mulva, hanem most.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
kivánom egyszer a toshiba vezetõinek, h archiválják ki ilyenekre a 250gb-os winyojukat ... 😞
Forza.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Vagy bukta vagy fillérekért adja, mert a gyártósor a régi.
De lehet marketingfogás is a jövõre.
Meg lehet kidobott pénz, mert nem számít.
Vagy a csaj a képen fõnök szeretõje és minden csak õérte van, akkor megértem. 😊)))
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Viszont a 15 GB elég gyenge, de még a dupla réteges 30GB-os is. Pláne, hogy a kékek elõrukkoltak ha jól emlékszem a dupla 100GB-ossal is
mas reszrol az olvaso: az volna a tuti ha a ötvöznék a kettot es a designen egy kicsit valoztatnának mer eléggé lehangolo és ... (olyan mint 1 ócska és régi erosítõ..<#vigyor>#vigyor>) <#eplus2>#eplus2>
Pussz
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mindegyiköjük elkezdte gyártani a saját technologiáját (hd-dvd, blu-ray) s egy dologra számítva, hogy "gyõzzön a jobbik" alapon mindenki a saját formátumára szavazott.
Ha most ebböl a szempontbol nézzük, sztem a Blu-ray mrad felül. elõbb utóbb ugyis rájönnek hogy az új technológia a jó, és ez nem egy amerikai kapitalista microsoft pénz-központú formátum, hanem japán! mondjatok egy olyan japán terméket mi nem megbizható, olcsó és jol müködõ.
Hibrid lejátszok? hát, ha lesz ilyen nyilván azok lesznek a legjobbak, de mennyibe fog az kerülni?
Részemrõl is a két technológia ötvözését tartanám szerencsésnek. Blue Ray + HD DVD szabvány álltal rögzitett tömörítési eljárás.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Kezdjék csak el a sorozatgyártást, de majd a kutya
se veszi a HD DVD-t.... a sima DVD-re is ráfér majdnem 10 GB..... LOL <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
15GB, nem egy technológiai áttörés...