Fejet hajt a Microsoft az EU elõtt?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos a lenyeget tovabbra se vagy hajlando erteni... (ha az M$-en mulna meg mindig win95-ot arulna, mert ha nincs konkurencia akkor szerintuk jo lesz az is)

Az explorer 7-essel is siman bevertak volna a longhorn soha el nem keszulo elso verziojat. csak ugye az a mocskos konkurencia, mindig jonnek valamivel azt nekunk is kell csinalni valamit.
hat ezert ruhelli sok ember a beepitett soha nem fejlesztett dolgokat. csak akkor fejlesztenek ezeken, ha nagyon muszaly. a sok mulya meg ugyis azt hasznalja mert: lusta, nem erthozza, bugyuta, vagy lehet veletlenul tenyleg jo neki, de az inkabb ritkan fordul elo.

anyukam is mikor megmutattam neki a BSPlayert azota nem hasznal msmediaplayert, pedig o aztan igazi antitalentum. de erezte, hogy azert jo, ha van felirat, jo ha lejatsza filmeket, jo ha lehet a feliratot ide oda helyezni, jo ha lehet zoomolni stb... amit adddig el se tudott kepzelni. a mediapleyeres vasarlast erolteto berakom a CD-t azt jonnek rola az infok eloszor tetszettek neki de aztan kesobb zavarova valt.

nade mind1, hat magyarazd meg magadnak nyugodtan, hogy az M$ az egy karitativ szervezet, aki hajtja a gazdasagokat itten europaban, felaldozva sajat magat.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

szegény bugyuta barátom vajon hány nappal lett rövidebb amikor egy fél órás winsetupnál 0.1 mp-ig települt az iexplore...

de hát ne kelljen már neki telepíteni!!!

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

errõl a hülye titkárnõs eset jut eszembe amikor megkérdezik tõle, h miért kellett a vírust elindítania? mert ott volt! bazz ha már ott egy ikon, akkor te már kényszerítve érzed magad?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

pölö azért védi mert tetszik neki és netalántán szereti is (mégha számodra ez teljesen elképzelhetetlen) és bántja ha bántják. Tod mással is van ez így.
Ugyan úgy ahogy te a linuxot isteníted és minden este imádba foglalod Torvalds nevét.
Csak ellentétben veled nem hiszi azt, h csak az a jó amit õ használ minden más szar.
nos. :) attól nem lesz olcsóbb a win mert nincs benne 1-2 cucc. mivel ezek mind eleve ingyenesek. Aztán bárki felrakhat bármilyen médialejátszót, nem kell mp-t használni. ha zavar hogy fent van (100gigás winyón biztos sokat foglal) akkor le lehet szedni (igaz, telepítésnél felajálhatná).
Ráadásúl pont a pert kirobbantó realnetworks lejátszója olyan, h egy rendes programozó inkább szégyelné.

Attól most magamat is és mást is megkímélek, h bõvebben leírjam, fingod sincs winhez. Mióta kijött XP fent van a gépemem, nem kellett újra raknom vírusom se volt és eddig 1x jött be a kékhalál, amikor elszállt a videókártyám. És nem töltöm szabad idõmet win karbantartással. 1x beállítom és minden megy.

Winnek pölö az az elõnye, h olyan emberek is használhatják akik nem értenek hozzá. Ez linuxról nem mondható el. Sõt ha linuxon mullott volna még mindig a konzolba irogatnánk, karakteres környezetben. Meg pl winre könnyebb fejleszteni is.

Sajnos tipikus fan vagy, semmivel sem jobb arschsg (bocs arschsg).

Az egész per nevetségesen indúlt és késõbb kapott némi értelmet a forráskódos dologgal, amivel viszont én alapvetõen nem értek egyet. De ezt már bõvebben leírtam korábban.

Tudod M$ nem a közellenség és nélküle nem lenne se jobb, se rosszabb a világ.
Az M$ termékekért kifizetett összeg meg nem megy egyenesen USÁba mivel szépen nyerészkedik mindenki rajta itt is. M$ embereket is foglalkoztat EUban elég szép számmal, tehát pénzt hoz be. PL adó is van M$ terméken mivel pénzé adják, amibõl állambácsi gazdagodik. Linuxon nincs adó abból nincs pénz. M$ forgatja a pénzt, tehát hajtja a gazdaságot.

Attól most eltekintek, h fikázzam linuxot, már számtalanszor belementem ilyenbe, de tök fölösleges. Egyéként se stílusom, csak akkor szoktam, ha vki túl sokat enged meg magának. Ellentétben a könyökbõl wint fikázókkál, akik boldogabban hajtják álomra fejüket, ha jót fikázhattak.
fie
NOS <#vigyor>

Tetsuo
Így van. (Csak nem értem mi az a NOS. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Figyu! Te nem szeretnéd, hogy a benzin olcsóbb legyen??
Oké, nekem motorm van. Szeretek motorozni. Még a benzint sem az ukránoktól veszem, mert hiába olcsóbb, szar (ezzel most nem a Linuxot akartam szidni). De tisztában vagyok azzal, hogy nem ér annyit a benzin, mint amennyit kérnek érte. Szeretném, ha olcsóbb lenne!! De tovább megyek. Szeretném ha a matávnak (vagy tékom) lenne versenytársa, merthát tudod én szeretek telefonálni, de ennek ellenére (vagy talán pont ezért??) szeretném, ha olcsóbb lenne!! Még tovább megyek: Én szeretem az AMD processzoromat. Tudod ha nem lenne az Intel akkor kb. 3 szor olyan drágán vehettem volna meg. Szeretem-e az Intelt? Igen. Ezt a sort folytathatnám még az autómárkákkal, a miskolci taxitársaságokkal..

Tudod bugyuta barátom nem azért kell örülni annak ha a Microsoft-al kibabrálnak, mert akkor nem lesz többet Windows. Ezt én sem akarom, sõt Európa sem akarja. Az emberek (kivéve persze téged, bugyuta barátom <#wave> )azt szeretnék, ha a Windows a mostani erényei mellett (gondolok itt olyanra, hogy ???? mire is ??? Tudom, hogy van neki sok, csak most pont nem jut eszembe egy sem <#rinya> ) ne legyen vírusos, ne zabálja meg a gépem erõforrását, ne kelljen pár havonta újratelepíteni... Ne kelljen már feltelepítenem az InteretExplorert, ha már úgyse használom. Ne kelljen feltelepítenem a Windows Media Playert, mert herótom van azzal, hogy lassú, alapesetben nem támogat semmilyen kódolást (pl.: DivX, Xvid stb.. amit egy normális lejátszóprogi élbõl tud), nem képes a feliratokat betölteni, csak ha ugyanaz a neve mint a filmnek. Ha mégis betölti akkor nem lehet a felirat színét, méretét, hátterét megváltoztatni. A Pan-Scan -t még csak hírbõl sem hallotta.. (Tudod bugyuta barátom ezek olyan dolgok amiket az ember, - persze nem Te -elvárna.)

Tudod nem az a baj, hogy létezik a Microsoft, hanem az, hogy kezdte azt hinni, hogy mindenható. Abban a hitben élt, hogy az embereknek szükségük van rájuk, de most már kezd bebizonyosodni, ez pont fordítva van.

A mostani, hír pont ezt igazolja. Ez pedig az embert - persze nem Téged - örömmel tölti el, hiszen ez azt jelenti talán, most már végre nekünk írják majd a Windows-t, nem pedig az üzletnek és a pénznek.

A Linuxról pedig csak annyit, hogy:
Ez egy Európai termék. Ha egy európai megvesz egy Windowst akkor a pénze kivándorol az USA-ba. Vagyis, bugyuta barátom, Európa (tudod! azok vagyunk mi) szegényebb lesz, míg az USA (azok nem mi vagyunk) gazdagabb. Ha az emberek nem vesznek Windows-t, hanem használják ingyen a Linuxot akkor a pénzüket elkölthetik nyugodtan másra, itt Európában, de akár - ha nagyon rendes az illetõ - el is küldheti ezt a pénzt magának Linus Torvalds-nak. De a pénz még így is ITT Európában marad.

Végezetül szeretnék nyugodalmas éjszakát kívánni mindenkinek, még Neked is bugyuta barátom <#puszi>!

A Windows VS Linux örökös vitával kapcsolatban, engedjétek meg, hogy tanult kollegámat idézzem: A Windows egy OS, a Linux meg hát NOS...

Sziasztok!<#integet2>
"Szerintem az M$-t kötelezni kellene, hogy semmmit ne integráljon a rendszerbe."

Az integracio komplexitas csokkento, es teljesitmeny novelo hatasu.
fie
Hát én ezt nem értem. Miért kell az M$-t védeni, pártolni? (Igaz 10 évesen én is microsoft programozó szerettem volna lenni)
Szerintem az M$-t kötelezni kellene, hogy semmmit ne integráljon a rendszerbe. Ez nem azt jelentené, hogy alapból nem lenne benne, hanem választható legyen.
A lámák beikszelik és menhetnek a kis homokozólapáttal játszani. (Bocs, de én is voltam láma. Lanuljatok és akkor értitek mirõl beszélek.)
Az, aki meg nem próbált más oprendszert, az ne is szóljon hozzá, amihez nem is ért.
Azt hiszem, hogy egy BeOS, Linux tapasztalatokkal kicsit tágabb a látóterem, mint egy egerészõ júzernek.
Használd ha jól esik, de hülyeségeket ne beszélj.

arschsg
"ne legyek kényszerítve a Windwos .... használatára " Téged ki kényszerít? Van Linux, Mac, freeBSD stb.

"Ne kelljen annyit fizetnem egy termékért amennyit szerintem nem ér" hát akkor ne fizess. Vagy pl, neked van autód? Benzint veszel bele vagy gáolajat? Ha van/lenne... Vagy szerinted Magyarországon pont anynit ér, amenynibe kerül?

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Az én érdekem az, hogy ne legyek kényszerítve a Windwos vagy egy más termék kizárólagos használatára hanem, választhassak, hogy mivel akarom az épp aktuális feladatot megoldani. Ne kelljen annyit fizetnem egy termékért amennyit szerintem nem ér. stb.. Ha mást nem is, de talán neked is jó, ha olcsóbb valami. Ha van piaci verseny. Vagy te tényleg ilyen elvakult windowsmatyi vagy? <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
arschsg
igen tudom mirõl van szó. Nekem mi érdekem abból pl, hogy ne legyen WMP a Windowsban alapból?

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

testerlnx
>"Kemény, határozott döntéseket hoztunk annak érdekében, hogy megoldjuk az elmúlt hetekben felmerült bonyolult kérdéseket. Nagyon komolyan vesszük európai kötelezettségeinket, és mindent elkövetünk, hogy eleget tegyünk a kívánalmaknak" - jelentette ki Ballmer.

Nekem meg röhög a vakbelem :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Ez a szörnyû, hogy nem fizeti :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Te tudod egyáltalán mirõl szólt ez az egész? A te érdekeidet is szolgálják ezek a módosítások! Vagy téged is fizet a microsoft?...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Amúgy az M$-nek nincs is más esélye, minthogy végrehajtja a határozatokat becsülettel. Még választhatja azt hogy akadékoskodik, de hosszú távon jól megszívja.

Egy vállalkozás és egy quasi szuperállam nincs egy súlycsoportban.<#rolleyes>

EU bizottság: <#eljen><#eljen><#eljen>

M$: <#levele><#levele><#levele>

Már csak azért hogy egy szinten kommunikáljunk.<#ticking>

arschsg
és ugyan olyan hülyék, mint USA.

EU bizottság:<#levele><#levele>

bertino
Ez csak európát szimulálja erõsek és masszívak vagyunk <#ravasz1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerencse hogy nem "az EU fejet hajt a Microsoft döntése elõtt"

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Persze, ha már szenved! ;)

okosabb enged...?!
És igen... a Microsoft sem erõsebb mint egy kontinens... nah jó fél kontinens :)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

← ElőzőOldal 3 / 3