Az emberi agy működését szimulálja a Blue Gene/L
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha az emberi agy olyan egyszerû lenne, hogy megérthessük, akkor túl egyszerûek lennénk ahhoz, hogy ezt megtehessük."
Amerikai falfirka
Amerikai falfirka
Emberi agy szimulalasanak a kozeleben sincsennek. Meg csak eselyuk sincs. Az elvet utanozni, na ott lehetnek erdekes dolgok!
Fõleg mert a CNN celuláris számítógépek meg tényleg szimulálják az ember idegrendszerének mûködését!
És nem 6 hanem 1024 egységbõl álló hálózattal!
Szerintem néhány idegsejt leszimulálásávával, még nem fejtjük meg skizó meg a depi titkát, bár õk tudják.
És nem 6 hanem 1024 egységbõl álló hálózattal!
Szerintem néhány idegsejt leszimulálásávával, még nem fejtjük meg skizó meg a depi titkát, bár õk tudják.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Picit túlzó a cím (mint általában). Még nem is ismerik az egész mûködését, csak egyes részeket.
Tök felesleges digitális számítógépekkel erölködni. Amihez a "kékszellem" szükséges azt egyesek már megoldották néhány csippel.
Alcheimer kór az semmi! Mit szólnátok egy retina protézishoz, vagy más implanthoz?
info-bionika
Ja és: MADE IN HUNGARY!😉))
Alcheimer kór az semmi! Mit szólnátok egy retina protézishoz, vagy más implanthoz?
info-bionika
Ja és: MADE IN HUNGARY!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mert ellenõrizni tudják egy adott gyógyszer hatásmechanizmusát, lemodellezve a molekulák bejutását az adott agyterületre.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Bizony bizony az agy mûködésérõl még mindig csak elképzelések és elméletek vannak...
6 neuronból álló csoportot modellez.. mennyi neuron is van az emberi agyban??
Milliárdos nagyságrendrõl beszélnek a tudósok..
6 neuronból álló csoportot modellez.. mennyi neuron is van az emberi agyban??
Milliárdos nagyságrendrõl beszélnek a tudósok..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
azért mert egy gép le tudja modellezni az agyad egy részét lassitva felületesen, attól miért gyógyul meg egy alcheimer kóros?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
NEm kell valós idõben modellezni.
A'la Simpsons: "AAAA neeevem TEEEd. A többieeeek aaazt mooonndják kicsiiiit lassúúúú vagyok éééééééééés.............." (kék halál)
Egyébként 10 év múlvára tervezik. Addigra is meglesz a teljes elõny?
A'la Simpsons: "AAAA neeevem TEEEd. A többieeeek aaazt mooonndják kicsiiiit lassúúúú vagyok éééééééééés.............." (kék halál)
Egyébként 10 év múlvára tervezik. Addigra is meglesz a teljes elõny?
Az agynak 100 terraflops az átszámított teljesítménye ha jól tudom. Van még egy kis elõnyünk <#finom>#finom>
csak nehogy a terroristák kezére jusson <#crazya>#crazya>
hogy a fenébe tanitják meg arra hogy ugy viselkedjen mint az emberi agy? <#nemtudom>#nemtudom>
hogy a fenébe tanitják meg arra hogy ugy viselkedjen mint az emberi agy? <#nemtudom>#nemtudom>
bobka.uw.hu
nem lenne rossz, ha gyógyszerek nélkül tudnának gyógyítani ilyen betegségeket... Nagyon sok ember szenved különmbözõ paranoid betegségekben, amire jelenleg nincs 100%-os megoldás, csak hosszas gyógyszeres kezelés, ami nem biztos hogy teljes gyógyulást eredményez, nem is beszélve a mellékhatásokról...