Thang Global
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
gecire nem dobott rajtam akkorát az a 2 item amit adtál mint ahogy te azt gondolni merészeled.
azt kurvára leszarom hogy te mit és kitõl hallottál, de az hogy te ide jössz beugatni hogy adjam vissza a cuccaid, hát az már röhej.
örülök neki hogy te is a nethuszárok népes táborát erõsíted.
ha kicsit visszább veszel a pofádból, talán megéred a 18 éves kort.
egyébként nem azért hogy szarul érezd magad, de kibaszottul nem volt semmi oka hogy bannolva lettem.
az hogy ezt elhiszed vagy sem meg már leszarom.
és hogy hasonló jókívánsággal éljek, harapj a szarba^^
egyébként meg bannolva lettem. byez.
azt tiszta hogy mi a dot, de én még nem láttam dot1 vagy dot2 sámánbotokat ha valaki tudja hogy kell ezt csinálni, írja már le pontosan, hogy is zajlik ez a dolog, pontosan kihez kell menni és mivel?
de ma meg kell csinálni legalább +8ra
Hogy lehet egy fegyvert Tar illetve Yelba képességekkel felruházni?
Mert a Huntraders oldalán olvastam, hogyha a szkill is meg a fegyver is Yelba vagy Tar, akkor az ellenkezõ szörnyek ellen nem +15% hanem +30% sebzés érhetõ el.
Mert ez egészen biztos hogy müködik legalábbis nekem 😊
Thang hivatalos oldala
Ha mégis játszanál a játékkal akkor írd meg hogy mi a karineved, és majd segítek ha tudok a jatékon belül, de ha lehet az elsõ vagy a harmadik szerverre gyere mert ott van a legtöbb magyar.
...anno ez volt (és egyenlõre ez is) a HUN-Traders guild honlapja...
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
Pár képet találhatsz itt a játékról http://thang.ongameport.com/
de ne várj tõlük túl sokat, mert ezt nem a grafikája miatt érdemes játszani.
Én most megint játszok vele, és van egy magyar guild is a játékban, bár nemsok aktív tag van benne 😊
A játék fõ hibájának meg azt találom, hogy csak 49, meg 99 szinten lehet a tulajdonságokat ujraosztani, és így ha az elején elrontod a karidat, sokkal érdemesebb ujat indítani, mint megvárni hogy 49 vagy 99 légy.
De a játék összességében nagyon jó fõleg hogy nemrég tettek be új szkilleket, meg azért is meg nagyon gyorsan lehet fejlõdni benne.
A guildból sem nagyon látok fenn senkit (HUN-Traders).
Bár az utolsó nagy renoválás óta nem voltam fenn,
fiam mondta,hogy van néhány új skill...lehet megsasolom...
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
Ujabb kérdések.
Milyen szörnyek dobnak axis leathert, és ezek hol találhatok, továbbá milyen szörnyek dobják a lv 59-60-61 sámán botokat, és ezek merre vannak pontosan?
most is fent vagy ?
A tûzesõ meteor kombó az biztos nem jó, mert lv7+lv5+lv3+lv2 meteorbol(Loonpara)+200k ból tûzkör(Loontaimare) lesz.
tûzesõhöz ami sztem a meteor, ugyancsak az alap varázslatokat kell refineolni.
vannak bizonyos "box" skillek amiket nem lehet "elõállítani". ezeket a varázsdoboz dobja (innen a box elnevezés) ilyen a bubble skill is vagy a kanhoához a pong skill.
magyar játékosokat meg sorold 😄DDd
Továbbá az is érdekelne, hogy tûzesõhöz, meg a buborékokhoz hogyan lehet hozzájutni, hogy kell elkészíteni õket?
A magyar játékosokrol meg annyit hogy eddig, öttel találkoztam, az utóbbi 1 hétben.
Olvastam, hogy lesz vagy esetleg már van magyar klán a játékon belül.
Megtudná valaki mondani nekem, hogy mi a neve, és kinél lehet jelentkezni a belépésre.
Továbbá néhány játékon belül nicket is szivesen vennék, mármint ide lehetne írni.