180
Ingyenes MMORPG
-
#180 kockaság határtalan :D -
#179 yah, elvok , wowozgatok xD -
#178 :\ -
#177 te még élsz ? :D -
#176 milyen szinü a valószinü? :P -
#175 nah felöltöztél már, itta tél, hideg van :) -
#174 XD -
#173 jóvan ha visszakapom az accountomat segítek felöltözni...:) -
#172 full ru+9/6 és yak tar mióta 2 item ? XD -
#171 na figyelj ide te kis szaros seggagyú fasszopó állat.
gecire nem dobott rajtam akkorát az a 2 item amit adtál mint ahogy te azt gondolni merészeled.
azt kurvára leszarom hogy te mit és kitől hallottál, de az hogy te ide jössz beugatni hogy adjam vissza a cuccaid, hát az már röhej.
örülök neki hogy te is a nethuszárok népes táborát erősíted.
ha kicsit visszább veszel a pofádból, talán megéred a 18 éves kort.
egyébként nem azért hogy szarul érezd magad, de kibaszottul nem volt semmi oka hogy bannolva lettem.
az hogy ezt elhiszed vagy sem meg már leszarom.
és hogy hasonló jókívánsággal éljek, harapj a szarba^^ -
#170 hoppá...ok akkor gondolom te le is zártad egy életre a beszélgetést. semmi baj kell a francnak a cucc...arra meg hogy semmi közöm hozzá..hát lol, bezzeg mikor odaadtam neked nem ezt mondtad, seggnyali igy ugy amugy, segitettem neked...köszi elma,igy elma ugy elma :D lol ebböl is látszik hogy teis egy szar csira lehúzó vagy mint a többi lamakocka XD rólad gondoltam vóna utoljára amúgy, nemtom mire fel vagy ien flegma. végszóként hozzáteszem, ha nem adom oda a cuccom, te sehol se lennél. erre jön a válasz : bla bla aztán lett rac+9ed..azért se tettél semmit ha yol hallottam. yo mind1 bannolva letté, megérdemelted gondolom. na harapj bele a tejbe... -
#169 lol ha meglenne se lenne semmi közöd hozzá már. ezt remélem te sem gondoltad komolyan.
egyébként meg bannolva lettem. byez. -
#168 visszatértem TG-be , bobbi hol az ru+9/6 settem? :DDD -
#167 már +9...;) -
#166 dot1 és dot2 fegyverek közt nincsenek ondu fegyverek :| -
Elda #165 A fegyver Tar illetve Yelba képeségekkel való felruházása még mindig nem tiszta nekem, és ezt a dot2 dolgot sem értem igazán, meg a +8 sem világos,
azt tiszta hogy mi a dot, de én még nem láttam dot1 vagy dot2 sámánbotokat ha valaki tudja hogy kell ezt csinálni, írja már le pontosan, hogy is zajlik ez a dolog, pontosan kihez kell menni és mivel?
-
#164 dot2 tar kell :\
de ma meg kell csinálni legalább +8ra -
#163 yerdenben a kovácsnál tudod... asszem :D -
Elda #162 Sziasztok!
Hogy lehet egy fegyvert Tar illetve Yelba képességekkel felruházni?
Mert a Huntraders oldalán olvastam, hogyha a szkill is meg a fegyver is Yelba vagy Tar, akkor az ellenkező szörnyek ellen nem +15% hanem +30% sebzés érhető el.
-
Elda #161 Dzsuvajoe milyen honlap nincs?
Mert ez egészen biztos hogy müködik legalábbis nekem :)
Thang hivatalos oldala
Ha mégis játszanál a játékkal akkor írd meg hogy mi a karineved, és majd segítek ha tudok a jatékon belül, de ha lehet az első vagy a harmadik szerverre gyere mert ott van a legtöbb magyar. -
schlosszer #160 http://huntraders.tx.hu/
...anno ez volt (és egyenlőre ez is) a HUN-Traders guild honlapja...
-
#159 ilynw honlap nincs! Van msn cmied ? -
Elda #158 A játék biztos nem lett fizetős, bár lehet érte fizetni amiért luna-t kapsz, abből meg vehetsz pár extra cuccot, de ezzel a lehetőséggel nem muszáj élni, enélkül is magyon jól lehet fejlődni.
Pár képet találhatsz itt a játékról http://thang.ongameport.com/
de ne várj tőlük túl sokat, mert ezt nem a grafikája miatt érdemes játszani.
Én most megint játszok vele, és van egy magyar guild is a játékban, bár nemsok aktív tag van benne :)
A játék fő hibájának meg azt találom, hogy csak 49, meg 99 szinten lehet a tulajdonságokat ujraosztani, és így ha az elején elrontod a karidat, sokkal érdemesebb ujat indítani, mint megvárni hogy 49 vagy 99 légy.
De a játék összességében nagyon jó főleg hogy nemrég tettek be új szkilleket, meg azért is meg nagyon gyorsan lehet fejlődni benne. -
#157 ti jacotok vele? linkeljetek mar par kepet leci kösz:) -
#156 -.- -
#155 biztosnem :D -
#154 MOst ez i sfizetos lett en vmi olyasmit altoka honalpon! -
schlosszer #153 Nekem már sokminden kiesett...
A guildból sem nagyon látok fenn senkit (HUN-Traders).
Bár az utolsó nagy renoválás óta nem voltam fenn,
fiam mondta,hogy van néhány új skill...lehet megsasolom... -
Elda #152 Régebben én is nagyon sokat játszottam vele, csak nemrég kezdtem újra, de most megint abbahagyom, kicsit elegem lett a sok KS-ből, meg a TM-mekből. -
#151 1 évet játszottam vele, csak nem felejtem el :DDDd -
schlosszer #150 ...látom Prezi,még nagyon ott vagy a témában...
-
#149 staff-okat meg a Dungaipara az Underground Tombs-ban :DDDDd -
#148 axis leather-t a Duvalic dobja, Fury of Mankut-ban -
Elda #147 Sziasztok!
Ujabb kérdések.
Milyen szörnyek dobnak axis leathert, és ezek hol találhatok, továbbá milyen szörnyek dobják a lv 59-60-61 sámán botokat, és ezek merre vannak pontosan?
-
#146 rég játszottam ondu-val, már nem emlékszem pontosan...
most is fent vagy ? -
Elda #145 Köszönöm a segítséget.
A tűzeső meteor kombó az biztos nem jó, mert lv7+lv5+lv3+lv2 meteorbol(Loonpara)+200k ból tűzkör(Loontaimare) lesz. -
#144 Mass Heal-hez kell sima heal L7, L5, L3, L2 ... refineolni kell Yerdenben.
tűzesőhöz ami sztem a meteor, ugyancsak az alap varázslatokat kell refineolni.
vannak bizonyos "box" skillek amiket nem lehet "előállítani". ezeket a varázsdoboz dobja (innen a box elnevezés) ilyen a bubble skill is vagy a kanhoához a pong skill. -
#143 ugyanez:)
magyar játékosokat meg sorold :DDDd -
Elda #142 Aki egy kicsit járatosabb a játékban az árulja el már nekem, hogy hogyan lehet mass healt (tömegre ható gyógyitást) készíteni, pontosan mik kellenek hozzá?
Továbbá az is érdekelne, hogy tűzesőhöz, meg a buborékokhoz hogyan lehet hozzájutni, hogy kell elkészíteni őket?
-
Elda #141 Neked mi a karakterneved a játékon belül?
A magyar játékosokrol meg annyit hogy eddig, öttel találkoztam, az utóbbi 1 hétben.