40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
TheReMiXeR #472 Köszi 

-
Nagyon jól nyomod Remi, csak így tovább :))) (Bandee vagyok a forum.dcinfo.org-ról) -
TheReMiXeR #470 Nosztalgiabuli Szombat Este -
Viola90s #469 Bizonyítsd be hogy nem!:-) -
Csak hiszed... 
-
Viola90s #467 Annyira nem kell. Jobb az eredeti! -
Ha akarod, bekeverem arra az alapra is neked... 
-
Viola90s #465 Múltkor beszélgettünk a Beats International Dub be good to me című számáról. Most hallottam a Sputnikon egy feldolgozott változatát, melynek zenei alapja Puff Daddy I'll be missing you-ja. Persze azt nem mondták ki volt az előadó :-( , viszont elég jó lett a szám! -
TheReMiXeR #464
-
Hm, mondasz valamit...
-
TheReMiXeR #462 ezek mind 80-as évek szerintem
-
indult az Anyatok kozt (1997?) az erteelen -
Kórház a város szélén... 
Fekete erdő klínika...
Nők a pult mögött...
-
Szomszédok -
csokolom, kerek egy viasatot -
Viola90s #457 Látszik régen voltam.
Bár nem zene, de erősen 90es évek - Twin Peaks vasárnap a Viasaton!!!! Aki látta azért aki nem azért nézze meg! -
Természetesen, sokkal "látványosabb" is lehetett volna, ha nem kifejezetten csak alapnak készült volna - a kész mixben természetesen effekt-tuningon esett ovlna át, illetve elől és hátul csatlakozott volna rá egy-egy hasonló stílusú zene...
-
Viola90s #455 Meghallgattama m ixet, kicsit furcsa így de nem rossz. :-))) -
Tessék meghallgatni: Beats International...Dub be good to me (i2k 2004 Remix).rar
Készült: 2004
Felhasználva: Mr. President: Coco Jamboo [Instrumental mix] + Beats International: Dub be good to me [Acappella mix]
Programok: Creative Wave Studio, DJ Tracktor 1.06, T-Racks
A be- és kivezetések azért ilyen hosszúak, mert az egészet egy koncepcuális mixbe akartam belehelyezni, melynek témája az Ace of Base-típusú dobalap lett volna.
Ace of Base: All thats she wants, DJ Bobo: There is a Party, stb.
-
Mindjárt nyomatom a low sample verzióját...
-
Én készítettem egykor egy remixet belőle.
A Mr. President: Coco Jamboo [Instrumental mix] változatából készítettem egy komplett alapot és arra rákevertem ill. rávágtam a Beats International: Dub be good to Me [Acappella mix] verzióját.
Tökéletesen passzolnak egymásra.
-
Viola90s #451 Ez a dal ne maradjon ki senki életéből, ezért aki nem ismeri azért hallgassa meg, aki ismeri azért mert iszonyat jó!Beats International - Dub be good to be -
Daza500 #450 De vannak még jó sokan:
Rednex (Cotton Eye Joe, Old Pop In An Oak, Wild 'N Free, The Way I Mate)
Mr. John - Get It On
Corona - Baby Baby
Corona - The Rhythm Of The Night
Playahitty vs. Sasha De Viries - The Summer Is Magic
Look Twice - Move That Body
Ice MC - It's A Rainy Day
Ice MC - Think About The Way
Hit 'N' Run - Jump '94
Reel To Real - I Like To Move It
Reel To Real - Go On Move
Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me)
DJ Miko - What's Up
Sirius - This Is My Life
Meg még sorolhatnám :-) -
TheReMiXeR #449 Fancy - Flames Fo Love
Blue System - Under My Skin -
Fancy, Blue System :)
eppen nem a kilencvenes evek meghatarozoi, de jo neha belehalgatni -
Daza500 #447 Oh, a régi Eurodance slágerek :-) -
TheReMiXeR #446 nekem meg még most is meg van abban a "csoda formátumban"
-
guru josh az meg volt nekem kazin, de letoroltem reges reg... -
TheReMiXeR #444 Capella - u got 2 know -
ugot2know #443 Guru Josh - Infinity
Adamski - Killer -
TheReMiXeR #442 ...hát az enyém az csak egy "biztonsági másolat"... -
Jean-Misi az brutál lehet... érdekelne az is! 
-
van ket albumom toluk, de csak a 90es evek vegerol
persze engem is erdekel BBB DVD. Felajalhatom erte Sandra, Celine Dion 2 DVD (valogatas es koncert), egypar Deep Purple, JM Jarre Aero, Santana, Scorpions, Roger Waters, Pink Floyd, Meat Loaf meg a Tanz der Vampire DVDt -
Egy ilyen DVD érdekelne engem is... 
-
TheReMiXeR #438 Én épp most szerezte be egy BBB dvd-t :)
Nagyon fajinak mikor táncolnak a srácok... Kicsit röhejes, hogy mi is úgy nyomtuk anno
-
Nem egészen 90-es évek, de akkori zenei világom egyik legmeghatározóbb együttese: Bad Boys Blue.
Slágerek, az 1985-ös debütálásuktól, a teljesség igénye nélkül:
You're a Woman, Pretty Young Girl, L.O.V.E. In My Car, Kiss You All Over, I Wanna Hear Your Heartbeat, Kisses & Tears (My One And Only), Love Really Hurts Without You (feldolgozás), Come Back And Stay , Gimmie Gimmie Your Lovin' (Little Lady), A World Without You (Michelle), Don't Leave Me Now, Don't walk Away Suzanne, Lady In Black, A Train To Nowhere, Queen Of Hearts, Jungle In My Heart, How I Need You, I Am Your Believer (feldolgozás), House Of Silence, Under The Boardwalk (feldolgozás), I Totally Miss You, Anywhere, Little Girl, Hungry For Love, S.O.S. For Love etc.
Ja, és 20 éve a "piacon" vannak! -
Jaja. Az Outa space meg Max Romeo - Chase the Devil c. számából született. :) -
A Prodigy: No Good (Start the Dance) c. számának "szövegét" pedig a HitHouse: Jack to the Sound of the Underground [Party mix] -ből "lopta" el, mely a 90-es évek elejének egyik legnagyobb sampler-effekt ACID [ez egy eszméletlenül jó zenei stílus] zenéje volt!
-
A 90-es évek legjobb zenéjéről mindig ez jut eszembe, naponta többször is meghallgatom:
Tank: Welcome to the Pleasuredome [Club mix] 7:26
A készülő Dance mixemben szinte végig lemegy majd...
-
Kösszép! :)