40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Chris 2000
    DJ Bobo - Too many nights
  • pazo
    DJ Bobo - Somebody Dance With Me 5:24 live in switzerland 320 cd maxi
  • Chris 2000
    DJ Bobo - Everything has changed (Raggadag Remix)
  • pazo
    és még mindig DJ Bobo - t a népnek.....(de ezt már csaka nagyon elvetemült fan - oknak ajánlom)

DJ Bobo - Freedom 1995 underground house mix 4:08 320 bakelit
  • fine2006
    Ezeknek a felvételeknek nem lehet ellenállni. Igazi classzikus dance sikerek. Hajra DJ BOBO
  • pazo
    még mindig....DJ Bobo - t a népnek.....

DJ Bobo - Freedom 1995 club mix 6:12 320
  • adriika
    Egyetértek pazo-val! Dj Bobo-t a népnek...
    Dj Bobo - Tell me when
    http://www.speedyshare.com/307467128.html
  • fine2006
    A the free nevü formációról már ejtettetek szót. Ha jól emlékszem a lover on the line jött szóba. Mindenképpen meg kell említeni a dance the night away-t, a born crazy-t loveletter space –t, hiszen ezek a dance zenék is szórakoztattak bennünket a hazai szórakozóhelyeken.
    Csakúgy, mint dr alban (one love, it’s my life, mr. dj stb. 2Unlimited, alexia, culture beat.
  • pazo
    DJ Bobo - t a népnek.....

DJ Bobo - It's My Life 1997 b+b remix 4:20 256 bakelit
  • pazo
    Nem, tuti nem én voltam, de van pesti régi-régi dj, studiós cimbim majd rákérdezek, hogy tud e valamit ebben a tárgykörben.....
  • Chris 2000
    "Nem te raktál fel"
  • Chris 2000
    Pazo! Nem raktál fel a bakelit csodádról képet fel a 80's fórumban?

Azt mondta egy haverom, hogy állítólag Pesten írnak (gyártanak) bakelit lemezt! Valaki meg tudja ezt erősíteni?
  • Chris 2000
    Ha már ismét visszakanyarodtunk a hazai zenékhez, valakinek nincs meg esetleg a Mont Te Carlo-tól az Itt van a nyár c. szám?

Igencsak két számot ismerek ettől a csapattól, a másik tán valami ilyesmi, hogy Velünk táncolnak az emberek...

De az Itt van a nyár, az tényleg jó szám.

Ha valakinek megvan, és megosztja velünk, azt nagyon megköszönöm!
  • pazo
    DJ Bobo - t a népnek.....

DJ Bobo - Pray 1996 b+b remix 5:50 256 bakelit
  • adriika
    Ja és ha már szóba került a Soho Party, Dilis a lány
    itt: http://www.speedyshare.com/224298166.html
  • pazo
    Nem sokat. Kb fél éve hallottam hogy elköltözött bp-röl, egy vidéki kis városba, vagy talán faluba és eléggé visszahuzodottan él, és biztos hallgatja faxa minöségben a jó kis italo - euro muzsikszokat.
    A 90es évek vége felé volt ha jól emlékszem egy rádiós próbálkozása, a sok éves tapasztalatát szerette volna kamatoztatni a helyi, vidéki kisebb rádióknál amolyan hakni-show jelleggel - utazgatott volna körbekörbe és élöbe nyomta volna - de az akkori rádiók kompetens személyei valószinüleg azt sem tudták ki kopogtat az ajtón. Szomorú.

aki még tud róla valamit irja már meg nekünk!!!
  • adriika
    Na és erre emlékszik valaki?
    Cut'N'Move - I'm Alive
    http://www.speedyshare.com/915179137.html
  • 80XBoy
    Egy mondatba - HOVÁ TÜNT A HAZAI ITALO NAGYKÖVETE?
  • 80XBoy
    Pazo! Te mit tudsz Haluskáról? Mi van vele mostanság? Annak idejébe TDK SA-X re meg SONY UX-re rendelgettem a privát slágerlistájáról a válogatás kazikat? Vajon mi lehet vele? Van vkinek infója? Ha igen ossza meg velem!
  • pazo
    Egyesekben biztosan!!....folyt köv....
  • Phil Stanley
    Ezek alapján egyesekben biztosan Pécs neve merülne fel ...
  • pazo
    csak mert a #1905 ben leirt cucc ugye ismerös nekem, van még talán jópár ilyen kaziboritom.....
    "gondolkodjunk béláim" : szükitsük a kört kicsit :
    Haluskától - (ugye aki járt nála az pesten járt abban idöben amiröl szó van) attól 200 km-re dél, délnyugat.....????
  • fine2006
    Bejön még valakinek a www.di.fm rádió???? Szerintem a világon az egyik legjobb rádió. (New York)
    Most is a 90-es évek legjobb zenéi mennek. Ski mix3. Aki ráhangol, hallhatja amit most én is!
    (ice mc, mr. President……..)
  • Phil Stanley
    háát ... a 200 km-es kör legalábbis nem zárja ki
    de valószínűbb, hogy van közös ismerősünk
  • pazo
    Ismerjük mi egymást esetleg...???!!!
  • Chris 2000
    "az akkoriban divatos zenék, mint az eurodance"

Jav: az akkoriban divatos zenék, vagyis az eurodance zenék

így érthetőbb...
  • Chris 2000
    Hogyne emlékeznénk? Cool...

Annak idején nem voltak annyira elterjedve a kisebb kereskedelmi rádiók, ráadásul amik voltak egy egy nagyobb városban azok gyakorlatilag 20-30 Km távolságból voltak igazán jól foghatók. Ja és azokban sokkalta inkább mentek az akkoriban divatos zenék, mint az eurodance, muzsikák...

Emlékszem, ezek a kis rádiók kb. 2-3 hétig éjjel nappal nyomták a műsort, majd utána nemtom mi okból megszűntek, és két hét múlva megjelent egy teljesen más nevű rádió az éterben...

Sosem felejtem el, azt, hogy hogyan próbálkoztam azzal, hogy befogjam ezeket a rádiókat:

áthangoltattam a kis kétkazettás international-magnómat, kivezettem egy vezetéket az antennarészéből, amit a űTV antennára rányomattam, és az volt a kedvenc időtöltésem, hogy keresgettem, milyen új rádiók tűnnek fel...

Én Hajdúböszörményi vagyok, itt a Debreceni kisrádiókat akkor még nagyon gyengén lehetett fogni. Nem is nagyon ismerték sokan, az akkor induló city, universum, rádio top, liceum rádiót...stb.

Miskolcról jött a nonstop, ami erősebb volt mindnél, mert ugye 80 Km-ről jött, mégis tiszta időben akár Stereo-ban hallgathattam...

Az délelőtt 10-től asszem este 10-ig szólt, este 10-től meg már nem emlékszem volt egy másik nevű miskolci rádió (tán party rádió?) amit idővel a T-Rádió követett...

Aki a környéken lakik, az tudja, hogy a T-top 20 volt az etalon műsor...

96 környékén, húúúú de jó volt...

Elkapott a nosztalgia-hullám...

Üdv, Chris

• Phil Stanley
    Euro Club ? :)
  • d jani
    Na erre emlékszik-e még valaki ?

2 Eivissa - Move Your Body (Radio Mix)

Rengetegszer és nagyon nagyon hangosan hallgattam
  • pazo
    köszi, hamarosan rámozdulok....
  • d jani
  • d jani
    Hello pazo !

Ime a Lady Violet : http://www.speedyshare.com/616346514.html
  • pazo
    Kazettán megvan a Komjáthy záró - utolsó müsor. Nosztalgiából néha - évente - meghallgatom. Nagyon szivvel - lélekkel birta csinálni műsorait. Manapság - tisztelet a kivételeknek - a nyomába se érnek, még a táskáját se vihetnék.....
  • pazo
    A Haluska Imrére annyira emlékszem, hogy barátaimmal jártam hozzá zenéért rendszeresen 2-3 évig a 90es évek közepén 200km-röl!!
    Jó fej manus.....
  • d jani
    A Haluskam Imre müsor !!!! Az volt a hét fénypontja !!!!!!!Meg persze a Komjáthy féle kivánságműsor.....Beélesitett magnóval ültem és vártam a jobbnál jobb zenéket !!!!!!!
  • Phil Stanley
    A tini kívánságműsor tényleg klasszikus volt, ám amit még jobban szerettem és sokkal frissebb volt:
    Pillantás az európai diszkókba - Haluska Imre (Na, erre emlékszik még vki?. Petőfi rádióban ment elég későn 21-22 óra körül.)
    Horvát testvéreink pedig egészen fényévekkel jártak előttünk:
    Vecsernij Disco Dance Program (Pentek)
    Disco Focus (Szombat)
    Disco Box (vasárnap)
    Szóval egész hétvégén ment az euro/italodance Dragan Lenarttal. :) Ő még a mai napig is nyomja, de már nem az igazi.
  • fine2006
    Captain hollywood project, ace of base, loft, e-type, k’da cruz (new high energy), pharao, mr. Persident, mind mind nagyon sok dance zenéket alkottak, de nem szabad megfeledkezni a magyar Soho Party-ról sem. Náksi Attila is megmozgatta a fiatalokat. És nem utosó sorban 93-ban a RAPULŐK is. Talán mindannyian emlékeztek erre: „cica, baba, pipi, csibe, csajszli, liba, szivi, bige, mindegy hogyan nevezed, vagy magázod, vagy tegezed, de belőle csak egy van, ő a number one.”
    Emlékeztek erre?
    Bocsi, csak kezdenek derengeni a régi jobbnál jobb emlékek.
  • pazo
    oké, majd próbálkozom de oda meg én nem mindig tudok tolni felfelé, a speedyshare nem jó??
    keresem ezt, valakinek 320ba legalább
    Lady Violet - Inside To Outside 2000
  • fine2006
    „Long time ago” A 90-es évek közepén biztosan ti is hallgattátok a dj service-t. Kovács nagyember Lászlóval, Suri Imrével – juventus rádio szombat este DJ SERVICE.

Mindig ott álltam a music center mellett, és arra vártam, mikor tudom megörökíteni az új slágerek egy részét. (mivel sosem játszották le végig a számokat) Az akkori deck-es megoldás nekem nagyon jónak tűnt. Sokáig bűvészkedtem, hogy a felvétel után lehalkítva, de meg legyenek ezek a slágerek. Itt hallottam az activate (sav eme), vagy B. G the prince of rap (take me) című számát, de ice mc-t, dj bobo-t, masterboy-t, la bouche-t, corona-t, imperiot- maxx-t fun factory-tés még nagyon sok dance zenét. Örömmel gondolok vissza én is azokra az időkre. Mégegyszer is szeretném megköszönni a segítségeteket.
  • fine2006
    Köszönöm!