40693

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
dlajcsi #1937 Sziasztok!
Köszi pazo a speedyshare is jó lesz a #1825-ös zenéknek. Mindíg elfelejtem kérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó maxi CD-je az ilyen zenékből. Mármint a 90-es évek eurodance zenéiből. Vagy ha valaki tud egy biztos beszerzési forrást, akkor kérem irja meg. Köszi.
Ezt valaki korrábban kereste itt ha jól emlékszem:
Mondd Te KARLO - Várj (Itt van a nyár) [radio edit] -
pazo #1936 DJ Bobo lesz ma még igérem csak leküldött a nejem tojásért meg mazsoláért, madártejet akar gyártani ipari mennyiségben.... -
pazo #1935 Szenvedni kell vele idönként, de van némi filingje, ugye.......
-
Ez a baj a bakelittal pazo,hogy megkell várni,nem 10 másodperces rip mint 1 CD-nél vazze!
De a minőség kárpotól :) -
pazo #1933 na mára lassan abbafejezem, nincs több lemezt bedigizni kedvem, remélem a sok-sok ritkább - jobbára csak bakeliten fellelhetö - verzió okozott egyeseknek némi örömet.
DJ Bobo - Where Is Your Love 1998 central seven remix 4:41 320 bakelit -
Chris 2000 #1932 DJ Bobo - Too many nights -
pazo #1931 DJ Bobo - Somebody Dance With Me 5:24 live in switzerland 320 cd maxi -
Chris 2000 #1930 DJ Bobo - Everything has changed (Raggadag Remix) -
pazo #1929 és még mindig DJ Bobo - t a népnek.....(de ezt már csaka nagyon elvetemült fan - oknak ajánlom)
DJ Bobo - Freedom 1995 underground house mix 4:08 320 bakelit -
Ezeknek a felvételeknek nem lehet ellenállni. Igazi classzikus dance sikerek. Hajra DJ BOBO -
pazo #1927 még mindig....DJ Bobo - t a népnek.....
DJ Bobo - Freedom 1995 club mix 6:12 320 -
adriika #1926 Egyetértek pazo-val! Dj Bobo-t a népnek...
Dj Bobo - Tell me when
http://www.speedyshare.com/307467128.html -
A the free nevü formációról már ejtettetek szót. Ha jól emlékszem a lover on the line jött szóba. Mindenképpen meg kell említeni a dance the night away-t, a born crazy-t loveletter space –t, hiszen ezek a dance zenék is szórakoztattak bennünket a hazai szórakozóhelyeken.
Csakúgy, mint dr alban (one love, it’s my life, mr. dj stb. 2Unlimited, alexia, culture beat.
-
pazo #1924 DJ Bobo - t a népnek.....
DJ Bobo - It's My Life 1997 b+b remix 4:20 256 bakelit -
pazo #1923 Nem, tuti nem én voltam, de van pesti régi-régi dj, studiós cimbim majd rákérdezek, hogy tud e valamit ebben a tárgykörben..... -
Chris 2000 #1922 "Nem te raktál fel" -
Chris 2000 #1921 Pazo! Nem raktál fel a bakelit csodádról képet fel a 80's fórumban?
Azt mondta egy haverom, hogy állítólag Pesten írnak (gyártanak) bakelit lemezt! Valaki meg tudja ezt erősíteni? -
Chris 2000 #1920 Ha már ismét visszakanyarodtunk a hazai zenékhez, valakinek nincs meg esetleg a Mont Te Carlo-tól az Itt van a nyár c. szám?
Igencsak két számot ismerek ettől a csapattól, a másik tán valami ilyesmi, hogy Velünk táncolnak az emberek...
De az Itt van a nyár, az tényleg jó szám.
Ha valakinek megvan, és megosztja velünk, azt nagyon megköszönöm! -
pazo #1919 DJ Bobo - t a népnek.....
DJ Bobo - Pray 1996 b+b remix 5:50 256 bakelit -
adriika #1918 Ja és ha már szóba került a Soho Party, Dilis a lány
itt: http://www.speedyshare.com/224298166.html -
pazo #1917 Nem sokat. Kb fél éve hallottam hogy elköltözött bp-röl, egy vidéki kis városba, vagy talán faluba és eléggé visszahuzodottan él, és biztos hallgatja faxa minöségben a jó kis italo - euro muzsikszokat.
A 90es évek vége felé volt ha jól emlékszem egy rádiós próbálkozása, a sok éves tapasztalatát szerette volna kamatoztatni a helyi, vidéki kisebb rádióknál amolyan hakni-show jelleggel - utazgatott volna körbekörbe és élöbe nyomta volna - de az akkori rádiók kompetens személyei valószinüleg azt sem tudták ki kopogtat az ajtón. Szomorú.
aki még tud róla valamit irja már meg nekünk!!!
-
adriika #1916 Na és erre emlékszik valaki?
Cut'N'Move - I'm Alive
http://www.speedyshare.com/915179137.html -
80XBoy #1915 Egy mondatba - HOVÁ TÜNT A HAZAI ITALO NAGYKÖVETE?
-
80XBoy #1914 Pazo! Te mit tudsz Haluskáról? Mi van vele mostanság? Annak idejébe TDK SA-X re meg SONY UX-re rendelgettem a privát slágerlistájáról a válogatás kazikat? Vajon mi lehet vele? Van vkinek infója? Ha igen ossza meg velem! -
pazo #1913 Egyesekben biztosan!!....folyt köv.... -
Phil Stanley #1912 Ezek alapján egyesekben biztosan Pécs neve merülne fel ... -
pazo #1911 csak mert a #1905 ben leirt cucc ugye ismerös nekem, van még talán jópár ilyen kaziboritom.....
"gondolkodjunk béláim" : szükitsük a kört kicsit :
Haluskától - (ugye aki járt nála az pesten járt abban idöben amiröl szó van) attól 200 km-re dél, délnyugat.....???? -
Bejön még valakinek a www.di.fm rádió???? Szerintem a világon az egyik legjobb rádió. (New York)
Most is a 90-es évek legjobb zenéi mennek. Ski mix3. Aki ráhangol, hallhatja amit most én is!
(ice mc, mr. President……..)
-
Phil Stanley #1909 háát ... a 200 km-es kör legalábbis nem zárja ki
de valószínűbb, hogy van közös ismerősünk -
pazo #1908 Ismerjük mi egymást esetleg...???!!! -
Chris 2000 #1907 "az akkoriban divatos zenék, mint az eurodance"
Jav: az akkoriban divatos zenék, vagyis az eurodance zenék
így érthetőbb... -
Chris 2000 #1906 Hogyne emlékeznénk? Cool...
Annak idején nem voltak annyira elterjedve a kisebb kereskedelmi rádiók, ráadásul amik voltak egy egy nagyobb városban azok gyakorlatilag 20-30 Km távolságból voltak igazán jól foghatók. Ja és azokban sokkalta inkább mentek az akkoriban divatos zenék, mint az eurodance, muzsikák...
Emlékszem, ezek a kis rádiók kb. 2-3 hétig éjjel nappal nyomták a műsort, majd utána nemtom mi okból megszűntek, és két hét múlva megjelent egy teljesen más nevű rádió az éterben...
Sosem felejtem el, azt, hogy hogyan próbálkoztam azzal, hogy befogjam ezeket a rádiókat:
áthangoltattam a kis kétkazettás international-magnómat, kivezettem egy vezetéket az antennarészéből, amit a űTV antennára rányomattam, és az volt a kedvenc időtöltésem, hogy keresgettem, milyen új rádiók tűnnek fel...
Én Hajdúböszörményi vagyok, itt a Debreceni kisrádiókat akkor még nagyon gyengén lehetett fogni. Nem is nagyon ismerték sokan, az akkor induló city, universum, rádio top, liceum rádiót...stb.
Miskolcról jött a nonstop, ami erősebb volt mindnél, mert ugye 80 Km-ről jött, mégis tiszta időben akár Stereo-ban hallgathattam...
Az délelőtt 10-től asszem este 10-ig szólt, este 10-től meg már nem emlékszem volt egy másik nevű miskolci rádió (tán party rádió?) amit idővel a T-Rádió követett...
Aki a környéken lakik, az tudja, hogy a T-top 20 volt az etalon műsor...
96 környékén, húúúú de jó volt...
Elkapott a nosztalgia-hullám...
Üdv, Chris
-
Phil Stanley #1905 Euro Club ? :) -
Na erre emlékszik-e még valaki ?
2 Eivissa - Move Your Body (Radio Mix)
Rengetegszer és nagyon nagyon hangosan hallgattam -
pazo #1903 köszi, hamarosan rámozdulok.... -
-
Hello pazo !
Ime a Lady Violet : http://www.speedyshare.com/616346514.html -
pazo #1900 Kazettán megvan a Komjáthy záró - utolsó müsor. Nosztalgiából néha - évente - meghallgatom. Nagyon szivvel - lélekkel birta csinálni műsorait. Manapság - tisztelet a kivételeknek - a nyomába se érnek, még a táskáját se vihetnék..... -
pazo #1899 A Haluska Imrére annyira emlékszem, hogy barátaimmal jártam hozzá zenéért rendszeresen 2-3 évig a 90es évek közepén 200km-röl!!
Jó fej manus..... -
A Haluskam Imre müsor !!!! Az volt a hét fénypontja !!!!!!!Meg persze a Komjáthy féle kivánságműsor.....Beélesitett magnóval ültem és vártam a jobbnál jobb zenéket !!!!!!!