40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
sultan71 #2012 Hello mindenkinek!
Csak beneztem egy pillanatra, mert az utobbi idoben nem volt idom itt lenni, es ugy erzem nagyon sok jorol lemaradtam...
Internetem most nehany napig nincs, kenytelen vagyok valamelyik szomszed wireless jelet "hasznalni". :-)))
Napokat fog igenybe venni visszaolvasgatni es letolteni azt a sok jo zenet, amik az utobbi hetekben felkerultek.
Latom nagy nepszerusegnek orvend a MAD - I Think Of You zeneje, bevallom annak idejen nekem is nagyon nagy kedvencem volt, rongyosra hallgattam az XLII-S kazettamat.
Remelem ez az a rapbetettel elatott verzio, amit fine2006 keres:
Mad - I Think Of You (Dance Mix)
http://www.sendspace.com/file/1awcmd
Hamarosan ujra jelentkezem nehany evezredfordulo koruli ritkasaggal. -
Phil Stanley #2011 Szia Pazo!
Hétvégén sajna nem vagyok net közelében (persze ez jó is, mert legalább nem dolgozom).
Az Euro Klub témát kivesézhetjük :) -
Phil Stanley #2010 Tegnap este előkerestem lét maxi cd-t a gyűjteményből
Face II Face - I Want You (Obsession Mix)
Illetve:
Face II Face - You're Living In My Heart (Commercial Club Mix)
Face II Face - You're Living In My Heart (O.P.T. Mix) -
#2009 Köszönöm.
MrSister: emelem kalapom előtted.
Nagyon rendi vagy.
Mégegyszer is köszi
-
#2008 Ha a lemezről valami érdekel,csak szólj. Nem ígérem azonnal ,de két nap alatt meglessz.Sajna csak esténként érek rá a hálón csavarogni. -
Chris 2000 #2007 Azt nagyon jól tetted, hogy benéztél hozzánk...
Speciel ezt a számot nem tudtam hová rakni, mert nem tudtam, hogy a Face II Face az előadó... Megvolt kazettán, annak idején, de mivel sem címet sem előadót nem tudtam, búcsút mondtam neki...
De úgy látom, az anyag nem vész el...
És ugyanolyan jó mint régen, tehát át sem alakult...
-
Chris 2000 #2006 Na jó, ezért kapsz kettőt is!!! -
pazo #2005 Hello !!
Phil Stanley merre voltál a 7 végén??
Elkezdtünk valamiröl homályosan tapogatózni (euro klub)
Csak ha gondolod dumáljunk..... -
MrSister #2004 Hány piros pont egy ötös?
Face II Face-You're living in my heart(Radio Mix) -
#2003 Egy picit benéztem hozzátok,látom azért halad a fórum. Örülök neki.
Na de nem jöttem üres kézzel:Face II Face - I Want You (Passion Mix).mp3 remélem segítettem.
-
MrSister #2002 Remélem az Aranyember II.-ben én játszom a főszerepet...
Mad-Think of you(Logo Radio Edit)
A rap-el "fűszerezett" verziót sanos én sem ismerem... Még... -
#2001 A 90-es évek csapatának is adott a kérdés, akarom mondani kérés.
Akinek a birtokában van a M.A.D: I THINK OF YOU című felvétel, kérem mindannyiunk nevében tegye elérhetővé.
Egyébként nagyon tuti szám.
Köszönöm -
#2000 Mindenesetre nagyon köszönöm a segítségedet. -
Phil Stanley #1999 Férfiasan bevallom ma hallottam először erről a zenéről, az infót úgy kerestem. Biztosan jó zene (valszeg a korábbi a jobb), de sajnos nincsen meg. -
#1998 A rapbetéttel ellátott felvétel az igazi sláger. Legalábbis nekem ez a verzió tetszik.
Szeretném tőled ( Phil Stanley )megkérdezni, hogy megvan neked ez a sláger. Mert, ha igen légyszíves osszd meg velünk.
Azért írtam többes számban, mert tudom aki ismeri tudja miről is beszélek, aki pedig még nem ismeri, biztos örülni neki.
Egy igazi ritkaság ez a szám.
Köszönöm -
Phil Stanley #1997 Kettő maxijuk volt:
Az általad említett I Think Of You 1995 februárban, majd egy évvel később kiadták Think Of You címen is immár rap-betét nélkül.
-
#1996 Előre is köszönöm. -
#1995 A 90-es évek közepén előrukkolt egy csapat M.A.D: I think of you című maxijukkal.
Azóta sem hallottam róluk.
Valakinek ismerős ez csapat! Ha jól tudom, csak egy maxijuk volt, s utána el is tűntek.
Az www.eurodance.com.ru honlapon láttam kb. fél éve, de már törölték.
Ha valaki találkozott vele, és ő is hasonlóképpen vélekedik erről az egyetlen számról, és szívesen megosztaná velünk, kérem tegye meg.
-
#1994 Igen. Igaz a take me away számomra a legkedveltebb, de dallamos, vidámságot, örömet fokozó zenék közi tartozik a többi is.
Főleg, ha tíz évvel korábbi időre gondolok.
-
Phil Stanley #1993 It's Not Too Late
Get It On -
#1992 Mr. John is azokhoz az együttesekhez hasonlítható, akik kevés, de nagyon fülbemászó dallamú zenéjükkel váltak ismertté. Akárhogy is nézzük jó pár év alatt 3 ismert slágert hallhattunk a disco-ban. Ebből az egyik a take me away. Tudja valaki mi a másik 2 maxijuknak a címe??? -
Phil Stanley #1991 A DJ Companytől már a Hey Everybody-t is nagyon bírtam (How do you spell DJ? :))
Face II Face - volt még az I Want you (ez a korábbi) is, hasonlóan jó
Jk - My Radio a klasszikus
Public Art - főleg a River II (lassan elkopik a maxi cd-m, annyit hallgatom)
Samira viszont nálam a When I Look Into Your Eyes-szal tarol a mai napig (Cabballero produkció) -
Chris 2000 #1990 Co.Ro igazán de igazán ott volt Talessa-val... A Because the night volt az első amit megismertem tőle...
A DJ Company a Rhythm of love-al nyalta be magát nálam.
A Face II Face - Talán a Your livin your heart ez volt a címe annak a számnak, aminek a legvégét tudtam felvenni még a tini kívánságműsorból, mert addig keresgéltem a kazettákat. Nos ez 12 évvel ezelőtt volt, képzelhetitek mennyire nagy hatással volt rám a szám, mert még mindig tudom a címét... De sohasem volt meg nekem. Tehát aki felrakja az kap egy piros pontot!!!
Az intermission-nak sem olyan sok számát ismerem, és most hogy hallottam egy két régi számukat, szerintem nem is volt csak max két három igazán jó zenéjük... (Six days, Piece of my heart)
JK - azt hiszem fel is rakott egy számot vaalki már... Most nem jut eszembe a címe.
K-Da Cruz - Ott van nálam két számával a top-on... Energie, meg a love is Lifting me higher, ezek örök nagy kedvencek maradnak!
Major T-nek sem sok számát ismerek, nektek köszönhetem, hogy megvan az I can only, ez az egyik ami nagyon nagy, meg a Keep the frequentzy clear...
Public Art a River-el alkotott felejthetetlent...
Samira Maxx-el (Get away)
Stanley Foort, Texture, Unit, Unique II, ők is ott voltak néhány szám erejéig, amit ismerek tőlük!
A legnagyobb kedvenceim, számomra a leginkább rádióban is játszott zenék a legnagyobbaktól:
DJ Bobo, A Masterboy, ők akik mindent visznek...
CoRo meg Taleesa, Basic Elementy, Imperio (a régi) E-Type...
Sorolhatnám őket de úgyis ismeri őket mindenki...
Számomra ők voltak a legjobbak!
-
Chris 2000 #1989 Basic Elements - Move that body -
Phil Stanley #1988 Sziasztok!
Látva a kedvencek felsorolásait, az enyémek (a lent említett örökbecsűek -kivéve dj bobo- mellett) a következők (a teljesség igénye nélkül, rengeteg One-Hit-Wonderrel):
Alpha Base
Amadin
Blizzard
Bongo Beat
Co.Ro. - nagyon nagy zenéket alkottak Taleesa-val közösen
Comico Base - Masterboy fiók project, érezni is rajta
Cupido
DIP
DJ Company
Euphoric
Face II Face
Future City - kőkemény euro
Intermission
J.K.
Jam Tronik
K. Da'Cruz
Key Motion
Loc-8
Major T. - Dieter Bohlen kikacsintása a eurodance világába
Magik Force
Masterboy - rengeteg jó maxijuk volt, még a Trixi-s korszakból
Night People feat. Renick
Olli's Club - a megunhatatlan
Po.Lo
Public Art
Rhythm + Dance Machine - emlékeztek ilyesmire?
Samira
Sirius
Stanley Foort
Supertrip
Texture
Unique II
Unit
Zoom
Sztem az egy lemezesek tették igazán színessé a 90-es éveket, bár gyakran ugyanazok a producerek voltak több egyslágeres dal mögött.
Jöhetnek az élmények a fentiekkel kapcsolatban. :)
-
Chris 2000 #1987 Basic Elements - Life in vain -
Chris 2000 #1986
Hú annak idején 7. osztályos voltam, mikor ez a szám megjelent az éterben. Emlékszem mikor mutogattam a barátaimnak, " Hallgassátok, csak milyen zsír új szémot vettem fel" csak lestek... Azaz füleltek...
Számomra a Basic Elements is az igazán nagyok közé tartozott!
Basic Elements - Leave it all behind -
#1985 Úgy tűnik a hétvége imét tartogatott kellemes meglepetéseket.
Mind Dj Bobo, The Free, Culure Beat, Activate, Ms Sar & Real Mc.coy stb. ismét eszembe jutatta, mi is történt 10 évvel ezelőtt. És persze még azt is látom, milyen sok fórumozónak jutott eszébe a rég múlt emléke. Persze csakis pozitív értelemben.
Dr. Alban is azért említést érdemel, szerény véleményem szerint, hiszen rengeteg jobbnál jobb zenét hozott napvilágra az elmúlt évtizedben.
-
dlajcsi #1984 Köszi PAZO!!!
Ez az a szám. Mármint ennek a számnak az a változata amit még anno kazettán hallgattam, de azóta sem tudtam milyen mix, mert az eredeti maxi CD-n ez nincs rajta nekem. Mégegyszer köszi
És egy nagyon nagy kedvencem: Toolex - Fly Away (Extended Version) -
Chris 2000 #1983
Nagyon ott van!
Kajakra mondom, amint géphez ülök, első, hogy mindig megnézem, hogy van e fenn új szám...
Csak így tovább!
Szerintem ez a legjobb változata ennek a számnak!
-
pazo #1982 elérhetö itt :
Mc Sar &......... - Another Night 5:05 ragga II house mix 320 -
lacóóó #1981 sziasztok.mint látjátok tettem fel pár 90-es évekbeli zenét,hátha van olyan akinek valamelyik esetleg nincs meg.
ja,és köszi a sok jó muzsikát mindenkinek aki töltött fel! -
lacóóó #1980 Reel 2 Real - Raise Your Hands.mp3 -
lacóóó #1979 RMB - Spring.mp3 -
lacóóó #1978 max a million - hey fat boy.mp3 -
lacóóó #1977 Leila K - C'mon now.mp3 -
lacóóó #1976 Arrested Development - Mr. Wendel.mp3 -
lacóóó #1975 African Bambata - Feel The Vibe.mp3 -
lacóóó #1974 After Touch - She Wanna Dance.Mp3 -
lacóóó #1973 ACTIVATE - I SAY WANT I WONT.MP3