40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
222Alexandra222 #6696 Az megújult Petőfi Rádiót ajánlom mindenkinek.
Nekem bejön.
A Megadance internetes rádió is az egyik favorit nálam.
Csak gondoltam leírom.
Ti életetek, Ti döntésetek.
-
#6695 Bele kukkantottam volna,hogy milyen fejrendszer van benne! -
#6694 Nekem az is padlófogás volt amikor olyat láttam hogy egy deck egyszere vette fel a kazi A és B oldalát gyorsmásolással. -
#6693 Ékelj be közzé egy kapacitív egységes modulátort!Úgy működni fog!Légy kreatív! -
#6692 Ja-ja!Kevert módban is letud játszani!Lényegében azt tudja,mint egy asztali cd játszó!Gondold el beraksz 6 db 90 peces kazit és elindítod a lejátszást!Igencsak lemegy a nap mire végez! -
222Alexandra222 #6691 A bináris Tesla-indukciós fotonreaktor mellé nem javaslom, ami már a gyári alapfelszereltségek között van.
Mr. President - 4 On The Floor (Komakino Remix) -
#6690 A 6689 neked ment. -
#6689 Azért itt is látszik a lényeg.
Érdekes egy szerkezet. -
#6688 Köszi! -
#6687 Helló!
Megkérdezhetem hogy ezt a Milk Inc. számot miért tetted ide?
Mert tudtommal itt letölteni nemlehet, csak meghallgatni.
Esetleg ezt keresed?
Ha igen tudok segíteni. -
#6686 1 kis extrát kérhetek bele?Pl.:1 köteg nagy intenzitású potenciált? -
222Alexandra222 #6685 Nincs alkatrész hozzá..., de igyekszem, mert kellene a kazettásmagnó. -
#6684 O.K. Köszi!Kész a porszívó? -
222Alexandra222 #6683 Én igen, de csak este, ha az neked megfelel és nem előz be egy másik zene-hacker kolléga.
-
#6682 Ja és ezt valaki feltudná dobni jobb minőségben,mint 128 bitráta:Sugar & Spice-Simsalabam? -
#6681 Szerintem 222Alexandra222 vevő rá úgysincs már forgalomban olyan alkatrész ami neki kell a cseréhez!Én megtoldanám 1 csavarhúzó készlettel is ha már ilyen szervízelő kedvében van!! -
#6680 Tuti olvasni a zenei fórmon a cserebizniszt!!
De azért Én is segítek a megvalósulásban!!
Mivel a munkámból adódóan (anno domini) hozzájutottam egy KERESKEDELMI FORGALOMBAN NEM KAPHATÓ Samsung porszívó tartozékhoz (Extra,kefés,kisméretű fej) ezt a biznisz nyertesénak felajánlanám!!
Teljesen 0 km-es, NEM HASZNÁLT, dobozos!!
A párom is örülne neki, ha a szekrény aljából végre lábakélne!!
Mit szóltok hozzá?? -
222Alexandra222 #6679 Amíg szervízelem a porszívómat, szóljon egy kis zene:
Magic Vision feat. Mc Soccer - Have A Break (Snack Mix) -
#6678 A fejjel nincs gond!Alig használtan akadtam rá!Inkább a szénkeféket cseréld ki benne,na meg a forgórészt! -
222Alexandra222 #6677 Cserélj benne fejet, én meg cserélek porzsákot, és részemről mehet a csere.
-
#6676 Mennyit pótoljak rá? -
222Alexandra222 #6675 Sohasem láttam még ilyet!
Van egy 'SC4045' típusú Samsung porszívóm. Használt, de még jól szívó darab. Cserélünk?
-
pazo #6674 Hamár elökerült a kazettás téma, nem vagyok egy sony-fan, de ez jó cucc volt anno (nekem ez van), bár egy fél éve be se kapcsoltam!! :
-
#6673 -
#6672 Pioneer CT-M66R.Képet csak itt találtam róla normálisat:Link -
#6671 The Sunclub - Jump -
#6670 Milk Inc. - Blind -
#6669 DJ Ross vs Double You-To The Beat (DJ Ross radio edit) (2007) -
#6668 Azért mielött nekiállsz nagyban a dolognak, mindenképp próbáld ki a Dolby-t is. -
#6667 Nem veszem. -
#6666 Köszi!
Akkor úgy néz ki nekiállok.
Meglesz a szórakozásom hideg téli estékre.
Annak különösen örülök hogy neked ez a véleményed.
Ugyanis magamban elneveztelek "denevérnek" aki ultrahang alapján tájékozódik.De nehogy sértésnek vedd.
Csak olyan jó a hallásod.
Tudod amin multkor "vitáztunk".
-
#6665 Ez egész jól sikerült, az analog VU is jó szintet mutat. -
#6664 Azon gondolkodom hogy elkérem a haveromtol az egyik háromfejes Pio-ját a digitalizálás idejére.
Van neki egy 771
meg egy 991 ha jól emlékszem a számukra.
Annak idején mindegyik premium kategória volt.
És alig használtak.
Az Unikumrol nem tudnál feldobni egy képet?
Szivesen megsasolnám.
Olyat még ugysem láttam.
Egyébbként nekem is van vagy 200 kazetta a szekrény tetején. -
#6663 Na + a több 100 kazim a szobám dísze!!!RETRO VAZZE!!! -
#6662 Én is magnódeckbuzi vagyok csak így egyben!Simán becseréltem a DVD VIDEÓ kombómat 1 TECHNICS RS-B965-ösre!Csak úgy van a többi között!Na meg a 6 kazis Pioneer deck-em,az 1 unicum!!! -
#6661 Ezzel teljesen azonosulok veled.
Én nem használok soha semmilyen dolbyt.
Ha használtam volna akkor meg jegyezgethettem volna hogy ez ilyen dolbyval élvezhető,a másik meg amolyannal.
Inkább ha súgott fel sem vettem.
Igaz a kazezttáim 85% cd-röl, meg bakelitröl vannak.Az meg hogy súgott volna?Max pattogott. -
222Alexandra222 #6660 Dolbyt csak akkor használok, ha javít a dinamikán (jó felvétel esetén mindenképpen javít), ÉS nem vág a hangokból annyit, hogy az élvezhetetlen legyen, illetve ha nem vág le nélkülözhetetlen halk apró részleteket a zenéből.
Igazából ezekek teljesen szubjektív dolgok, én inkább hallgatom a zúgást, csak ne vágjon semmit (túl sokat) a zenéből. -
#6659 Persze hogy megmondom az a legkevesebb.
Hanfkártya . N Vidia MCP - Audio codec interface
Szoftver : Nero7 7.0.1.4 Hun azon belül / Nero wave editor
A deckem már kicsit öregecske de karcnélküli és hibátlan. Technics RS-B665
Köszi az észrevételeket szerintem semmit sem romlott a minősége.
Te használsz valamilyen dolbyt? -
bajusza #6658 Nem baj, a lényeg: megvan a kért zene. -
dupré #6657 Bocsi de sajna csak most volt időm elő keresni:Kim Lukas-All I Really Want:http://www.speedyshare.com/729278489.html