40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#6736 Befejezésként még 3 dal: Zenék 2.
Kérésre:
-The Course - Ready Or Not (Radio Version) (320Kbps)
-Jinny - Feel The Rhythm (U.S.U.R.A. Mix) (320Kbps)
-Mark'Oh - Can You Feel The Rhythm (U.R.R. Mix) (192Kbps)
Ha valakinek meglenne ez a Mark'Oh dal (Can You Feel The Rhythm) de jobb!! minőségben,(256-320K) azt nagyon megköszönném...
Sziasztok!
Üdv.Csaby -
#6735 Amúgy érdekes egy hölgyemény ez a Gitta - alias Brigitte Nielsen!
Nem mehetett neki a filmezés,vagy megunhatta,s ezért belefogott a zenélésbe?? Tény,hogy a "dalai" ,nekem tetszenek... -
#6734 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szívesen a zenéket...
Látom nagyon szépen benne vagytok itt a deckezésbe! Ez tök jó dolog,mert mindenkinek teljesen mások a tapasztalatai,kinek ez tetszett, kinek az!Nekem-nekünk haverral teljesen mások a tapasztalataink,főleg mert havernál már 100 db. felett vannak a készülékek!Ebben vannak régebbiek (70es évekbeliek),viszonylag újabbak (1998 előttiek),egyszerűbbek (pl. Pio Ct-506,Aiwa M200),és persze a "bonyolultabbak" (Pio Ct-900s,Gx-95,Technics Rs-M95) stb.!
A tapasztalat az,hogy nem minden a szépség egy decknél,nem mindegy hogy melyik decket,milyen kazival hallgatjuk,illetve milyen kazira veszünk fel velük!! Általában a sony deckek (pl. Tc-k620,Tc-k670 stb.),amik felvétele szinte minden készülékben jól szólnak!
Amúgy itt ragadnám meg a pillanatot,ha esetleg valakinek van valamilyen megunt készüléke,azt kérném jelezze felém!Mert lehet hogy érdekelne bennünket!Előnyben vannak a komolyabb 3 fejes deckek...,de azért lehet hogy egy egyszerűbb típus is érdekelhet minket!
Hoztam pár zenét ma is: Zenék 1.
-Gitta - No More Turning Back (Kosmonova Remix) (160Kbps)
-Gitta - No More Turning Back (XTM Instrumental Mix) (320Kbps)
-Gitta vs. Rozalla - Everybody's Turning Back (Extended) (256Kbps) -
#6733 Ezen ( sem )veszünk ösze.
Mostmár elteszem magam holnapra mert korán megyek holnap a strandra.
( Nem úri passzióbol)
Jó éjt. -
#6732 Kijelző szerint inkább ahoz volt hasonlítható amit én tettem fel. -
#6731 Lehet, hogy valami mást tettem fel, mert két gép közül kellett választanom, nem igazán tudtam eldönteni, melyikhez is hasonlít jobban.
Az én Pioneer-em CT-6... valamennyi volt, de már a fene sem emlékszik rá pontosan. -
#6730 Nem akarok kötözködni de akkor nem jó képet tettél fel.
A CT-777 ezen látható.
Nézd csak meg a kijelző hosszát!!
-
#6729 A Pioneer-om nem volt 3 fejes. A képen látható modell valóban a CT 777-es, de nem ez a tipus volt nekem. Nem emlékszem pontosan, milyen modell volt az enyém, de leginkább a CT 777-eshez volt hasonlítható, legalábbis kinézetre, ezért tettem fel ezt a képet. -
#6728 Megnéztem az adatlapod,de gondoltam hogy Kb egyidősek lehetünk.
Egyébbként szintén Halak.
Szerintem egy mai átlag 18-évesnek a mi magnónkal már gondjai lennének egy tisztességes felvétel elkeszítésénél. -
#6727 Jellemző abban az időben a Pioneerek is az Osztrákoktol kerültek be csomagban!!!!
És emlékszem valami horribilis áruk volt. -
#6726 Ha jól látom a Pioneer az már három fejes volt ugye?
Haveromnak van egy CT -777-es,meg egy ugyanolyan csak 9-el kezdődik .
Nem tudom a tipusszámát de annakidején amikor megvette nem volt nála jobb a piacon.
És az az röhej hogy szinte alig használta.
Egyébbként Pioneer után váltottál Sony-ra?
Azt meg miért? -
#6725 Mert amikor megjelent a te Technics-ed, vagyis ez a model, nem volt rá pénzem. Aztán került a Pioneer, végül a Sony, melyet Austriában vettem, újan, rendkívül olcsón 2000-ben. Azóta is tökéletesen működik, egy szavam nem lehet. -
#6724 Ezeket mind nyúztam annak idején, ebben a sorrendben:
-
#6723 De ha a Technics tetszett akkor később miért nem azt vetted?
Bár gondolom ez a Sony jobb. -
#6722 Nekem azért tetszett meg annakidején mert hosszú a kijelző skálája ,kétféle tartományban ,és pontossabban lehet beállítani a felvételi szintet.Meg azért pofássan is nézett ki.Bevallom nekem ma is tetszik. -
#6721 A 90-es évek elején erröl a gépröl álmodtam szinte minden éjjel.
Mindig is a Technics volt a kedvencem. -
#6720 Lényegében olyan mint az enyém.
Az enyém ehunn van ni.
Öregecske már szegény, de azért tökéletes állapotban van. -
#6719 Nem rossz az (www. vintagecassette.com) oldal.
Megtaláltam az én gépem is.
-
#6718 Ez a te készüléked? -
#6717 C.C.Catch - Megamix 98' -
csazso #6716 Mesés darab! http://cgi.ebay.de/AIWA-F-990-HighEnd-Stereo-Cassette-Deck-Dolby-HX-PRO_W0QQitemZ270184119235QQihZ017QQcategoryZ27789QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting -
turoczy #6715 Sziasztok!
Ismét kérnék néhány zenét (hátha valakinek megvan)
THE COURSE: Ready Or Not (bármelyik mixe, de ha van akkor a Club Mix) - 1996
Ezen kívül a Modern Talking és CC. Catch 1998-as megamixjei érdekelnének.
Köszönöm!
TG
TG. -
#6714 Köszi a linket.
Kész kincsestár,és még az én jó öreg készülékem is benne van.
-
csazso #6713 Ja a link: http://www.vintagecassette.com/ -
csazso #6712 Sziasztok. Én is imádom a magnódeckeket, most is van két darab 3 fejes Aiwa gépem / ad-f620 és ad-f990/, A második volt a 86 körűli csúcskészülékük, csak poénból vettem meg , mert kamasz koromban erről álmodoztam, mire elérhetővé vált számomra, be jött a digitális technika.Mindent tudott amit akkoriban a többi konkurens gép még nem.Kár hogy nem kapcsolom be őketAkit érdekel kűldök egy linket, minden fajta deck megtalálható, jópár fényképpel kiegészítve. Bennem felidézte a régi másolgatós kamaszkort, kinek milyen gépe volt akkoriban? -
222Alexandra222 #6711
Sugar & Spice - Simsalabam -
#6710 kis pötyögés
Gorgeous-Love Sensation (98)
Starbug-Hypnosis (98)
ITT -
bajusza #6709 Ha valakinek megvan az Original Version (vagy Radio Edit), töltse fel légyszíves.
Köszönöm. -
nandika22 #6708 Paradisio - Vamos A La Discoteca (Original Club Extended Mix)
A Bailando mellett a másik nagy durranásuk! Bár asszem több nem is volt! -
#6707 Oké!
Köszi szépen a választ.
Egy zene 95' böl.
Moduar - Do it -
#6706 és egyébként az ogg is egy kiemelkedő audio formátum, tesztelni teszteltem már, de az is igaz én nem használom. tőlünk nyugatabbra meg északabbra "kedvelik",bár szerintem ahogyan eddig is, "csak" egy alternatíva marad. -
#6705 ja,akkor csúnyán félreértettük egymást...bár ha ezt mégegyszer elolvasom,akkor is csak azt értem ki belőle,amire válaszoltam:
"hogyan kell innen zenét letölteni úgy, hogy azt le is tudjam tárolni.
Mert hidd el már régóta le szeretnék húzni erröl az oldalrol, de még csak ilyen 44kb/sec-be sikerült."
...szóval az azért .ogg,mert OGG Vorbis formátumban van feltéve,ami egyszerűen magyarázva ugyanolyan veszteséges audio formátum ,mint az mp3 meg a tucatnyi hasonló.A "furcsasága" meg az alacsony vbr bitrátából adódhat,ami kábé a 128-as mp3-nak felel meg,de mivel nem én kreáltam,emiatt többet nem tudok róla.
a teljes mérete asszem 2,31MB -
#6704 "de hogy nálad ez miért olyan lassú, arra látatlanban nem tudok ésszerű magyarázatot."
Azt hiszem csúnyán nem értjük egymást.
Nekem nem azzal van a gondom hogy lassan jön le ha rákattintok.
Sőt túl gyorsan is.
Nekem az a problémám hogy amikor megnyitom a Winamp-al, akkor abban a kockában ahol álltalában 192- 320-at szoktam látni ott most 44-90-ig látható. A kiterjesztése meg valami .ogg
Mindenek ellenére meg furcsán jól szól.
A fene sem érti hogy most mivan.
Amikor az oldalon a számra kattintok akkor olyan gyorsan lejön, hogy a letöltés folyamat ábra el sem tud indulni.
-
#6703 Extended verzsönben van meg csak! -
#6702 Legjobb tudásom szerint, ha a számcímre vagy az az előtti kis hangszóró ikonra klikkelsz,akkor ez egy egyszerű letöltésként másolható az elérhető szabad sávszélességeddel,oké sejtem,hogy idáig már eljutottál,de hogy nálad ez miért olyan lassú, arra látatlanban nem tudok ésszerű magyarázatot.
Nekem több helyről nézve sem volt még probléma (ha kell jön 2 megabájttal is), illetve még senki sem jelzett hasonlót.A gyanúm szerint szolgáltatói oldaladon lehet az okokat keresni (szerver és szerver közti kapcsolatban) vagy a környezeti beállításaidban lehet valami miatt ilyen jelenség. -
#6701 Azért ha már ennyire felcsigáztál elárulhatnád hogyan kell innen zenét letölteni úgy, hogy azt le is tudjam tárolni.
Mert hidd el már régóta le szeretnék húzni erröl az oldalrol, de még csak ilyen 44kb/sec-be sikerült.Nem csak hallgatni szeretném.
-
#6700 Utánnanézek! -
bajusza #6699 #6645-re valami válasz? -
#6698 KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGED!
Szerintem,ha kicsit még nézegeted,akkor neked is menni fog a "letöltés",mint annak az "X" klikkelőnek.
-
222Alexandra222 #6697 De azzal a magnóval (azzal a fejjel) felvett kazettát, csak azzal a magnóval lehet lejátszani. Szerintem.