40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#6776 Mi meg a Haluska Imihez jártunk vasárnapomként vonattal, deck-el a táskában.
Egész du ott válogattunk és ilyenkor összejött vagy két kazettára való zene.
87'-et írtunk kazetta/1000Ft!!!! -
#6775 Helló! Tudod az a baj hogy a kazettás korszaknak vége.
Szóval már én sem akarok deck-et cserélni.
Meg őszintén szólva mit lehetne már kapni egy ilyen Technics-ért.
Holott ezek a kinézetü magnók legyen az Sony, Pioneer vagy Technics még mindíg baromi jól szólnak.
De azért én is kiváncsi lennék a CT-777-es mennyiért megy?
A Nakamichi Dragont úgy tudom egy évtizedik meg sem tudták szorítani.
Jól tudom Wind 67? -
csazso #6774 Annak idején, amikor még nem volt cd lejátszóm, főleg rádióból vettem fel zenéket / kívánságműsor, slágerlista, stb / igyekeztem a lehető legjobb minőségben venni az a rádióadást/ szereltem fel tetőantennát, vettem jó minőségű technics rádiótunert/ , sokszor amikor éppen meghallottam egy zenét, felkevertem a felvételiszintet a végén pedig lehalkítottam, vittük egymáshoz a magnónkat, másolgattunk a haverokkal, utánna ha valaki vett cd lejátszót, arról másoltunk, itt a városunkban volt egy cd lemez kölcsönző, onnan szereztünk zenéket, valamint egy Dj shop nevü üzletben lehetett a legújabb zenéket egy 3 fejes géppel felvenni. ez 1992-95 körűl lehetett, amikor közép sulis voltam. Hihetetlen jók ezek az emlékeim!! -
#6773 Hát már hogyne haraptunk volna! Ritkaságszámba megy! -
#6772 Ez az enyém utóda csak a kijelző szine más és a kezelő szerv nincs elrejtve -
csazso #6771 Örűlök , hogy ráharaptatok a vintagecassette oldalra! -
#6770 Nekem ez a Nakamichi tetszik!
-
#6769 Papa, akciózunk az idei utolsó alkalommal, vagy lemondtál a jórol? -
#6768 "A Nakamichi a világ vezetõ gyártója a csúcsminõségű audió- videó- és multimédia rendszerek területén. Régóta ismert kifinomult otthoni és mobil hangrendszereirõl, és a jövõben is úttörõ szerepet kíván betölteni mind az öt kontinensen.
A Nakamichi név a minõség messzire visszatekintõ büszke hagyományát, és folyamatos fejlesztést képvisel az elektronika terén. A mai cég története 1948 -ban indult egy kis kutató laboratóriumban, ahol fõként elektromágneses és akusztikai kísérletek zajlottak.
A kutatási eredményeket számos helyen hasznosították, kormányok, egyetemek, és természetesen a magánszféra. Az elsõ Nakamichi termékek orsós magnók voltak, amelyek az akkori nagy márkák számára készültek, alvállalkozóként. Amikor megjelentek a kazettás magnetofonok, a Nakamichi ezen irányba fordult, és csúcsminõségű készülékeket gyártott. Ezeket szintén más márkák neve alatt forgalmazták.
Azóta nagy változás történt, mára a Nakamichi saját név alatt készít különleges minõségű termékeket. A ma is a Nakamichi család tulajdonában lévõ cég az utóbbi évtizedekben híressé vált egyszerű, de nagyszerű dizájnjáról, valamint elõremutató fejlesztéseirõl, melyeket számos nemzetközi díjjal honorált a szakma." -
MrSister #6767 Na! Csudijó! Itt is van a szakértőm! -
MrSister #6766 Megkérdezek egy-két hozzáértőt és mihamarabb visszajelzek. Azt azért leszögezem, hogy kb. annyit volt használva, mint a fütyim 14 éves koromig...
Komolyra fordítva... Tényleg jó állapotú! Majd küldök fényképet! A deckemről (természetesen)... -
#6765 Majd Pesten eladjuk .... -
#6764 Ha Kaposi lecseréli a magnóját a Pioneer-ra, istenuccse érdekel a Technics-e! Je! -
#6763 How much it cost?
Mennyi? -
infracore #6762
Down Low - Once Upon A Time
link -
MrSister #6761 Van egy újszerű állapotú Pioneer CT-777-es. Ha érdekel... -
#6760 Na!...
Na igy, na! -
#6759 Itt egy ReVox Deck is!
ReVox B710
http://www.vintagecassette.com/srv/images/56317
Egyszerü, strapabiró, kemény studiógépek voltak ezek. -
#6758 Arrol nincs képed? -
#6757 Láthatjátok, hogy tulajdonképpen három Rec. gombja van. Ez a gép amilyen egyszerünek látszik, pont olyan komplikált volt. Az egyetlen gép, aminek, esküszöm, elő kellett vennem a kézikönyvét (még szerencse, hogy meg volt), mielött nekiálltam volna felvételt készíteni.
De viszont szebb hangzást nem-igen hallottam életem során, mint amit ez tudott produkálni. -
#6756 nekem csak GX 4000D -m volt -
#6755 Én a jó hangzást kedvelem és ebben a márkában találtam meg a fülemnek legmegfelelőbbet. Gyönyörű magashangok, Jó terek és igazi dinamika. Halk mechanika, szinte nem is hallani a kapcsolórellék hangját. Nem úgy mint pl volt Hitachim akkorákat kattogott már szinte fétem. az AIWA 770 folyamatosan mechanikai problémákkal kűzdött.
Viszont többször vot JVC-m azok is megbízható és jó hanú gépek voltak.. -
#6754 A 90-es évek második felében volt egy ilyenem:
ReVox A77
Ez volt ám a gép! -
#6753 Nyilvánvaló egy kazettás magnó szinte sosem fogja utólérni az orsós hangját. Visont ép úgy mint a DAT és a MD között kezelhetőségi konfort különbségek vannak -
#6752 Úgy látom, te nagyon kedveled a "furcsa", rendhagyó gépeket. -
#6751 Vagyis...
-
#6750 Jók a Deck-ek, de én mégis inkább ezt választanám:
AKAI GX 747
-
#6749 csak volt, most ilyen van :
illetve egy cr 2-es kistestvér -
#6748 Üvegfej? -
#6747 Melyik a tiéd? Esetleg mindkettő? -
#6746 Üzemidő nélkül 7ÉV garancia a fejre
-
#6745 Ez nem valami szupertitkos vadászgép fekete doboza??? -
#6744 Ha te mondod... -
#6743 Uhh témánál vagyunk, csatlakozom..
Szevasztok !
Véleményem szerint sem a látszatra és a szükségtelen, felesleges kiegészítőkkel kell telelenni 1 készüléknek viszont szoljon baromi jól.
Jómagam is kipróbáltam jónéhányat de 100 szónak is 1 a vége a deck-ek királya az csak a NAKAMICHI
-
222Alexandra222 #6742
Modern Talking Medley '98:
Link -
#6741 "A tapasztalat az,hogy nem minden a szépség egy decknél,nem mindegy hogy melyik decket,milyen kazival hallgatjuk,illetve milyen kazira veszünk fel velük!"
Kösz, hogy felvilágosítottál bennünket! -
#6740 ",főleg mert havernál már 100 db. felett vannak a készülékek"
Hű az nem semmi lehet. Azért ahhoz már hely is kell rendesen.
Meg a család toleranciája.
Azért ehhez már igazi megszállotság,és a zene zene szeretete szükséges.
Na meg anyagilag sem egy olcsó gyüjtőszenvedély.
Nem tudnál feltenni képeket erröl a kincsestárról?
Mégegyszer köszi a zenét. -
bajusza #6739 Nekem is tetszik a zenéje, egyébként köszi szépen.
Nincs közötte a kért verzió, de majd utánakeresek. -
vviktor1 #6738 90-es na, korán van még, ill. itt van még ez is:
http://www.nodancelimit.com/
-
vviktor1 #6737 Sziasztok, egy jóféle 80-es mixet találtam nektek :
DJ Bossi Dance Power Of The 90´s Mix
De ahogy elnézem lesz ezen az oldalon más érdekes is...