90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Aki nem emlékszik rá arról szólt hogy volt egy család, akiknek volt 3 lányuk, kettõnek a nevére emlékszem katja és tami - õ volt a legkisebb - és végül is az eseméynek mindig azok kötül forogtak.
És a másik ilyen német sorozatra a jószomszédi csiki-csukira emlékeztek?
Vagy például én a Guldenburgok örökségét is a '90es évek elején láttam, imádom ezt a sorozatot!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
es volt neki egy emlekkoncert (nemreg kijott DVDn)
es utana meg a queen kiadott egy studio albumot az elveszett dalokbol + freddie solojai egy kicsit remixelve
kivancsi vagyok, ha nem hal meg, most milyen lenne a queen hangzasa

Diszkópatkányok?
volt olyan idoszak, hogy hetente voltam moziban... csajokra kolteni kellet 😊
Guns'N'Roses - a legjobb számuk a Civil War! Ismeritek?
Közben megvan a filmek listája is:
1. Batman Forever (3)
2. Kõbunkó
3. Micsoda nõ
4. Elemi ösztön
5. Beavis és Butthead lenyomják Amerikát
Indoklás:
A Batman Forever szerintem a legjobb rész, jó a szereposztás, a karakterek na meg a filmzene is.
A Kõbunkó-t nemrég láttam, de annyira tetszett, hogy megnéztem kétszer is, az egész egy nagy poén!
A Micsoda nõ története tetszik leginkább, mesébe illõ.
Az Elemi ösztön egy iszonyú jó film, az egész olyan félelmetes. Azt hiszed az elején hogy tudod ki a gyilkos aztán olyan akire nem számítottál és a vége pedig aza legfélelmetesebb...
Hát Beavis és Butthead-et nem tudtam kihagyni, õk a '90-es évek kulfigurái voltak, érdekesen fejezték ki a gondolataikat, nagyon kész volt, vagyis "Cool"!
Bár a You could be mine(T2 filmzene) és a Paradise City is nagyon ütõs, és még sorolhatnánk...
Végre a Nirvana is szóba került! most nincs idõm nagyon irkálnó de így tovább.!!!
Resurrection!
1. Guns'N'Roses - November rain '92
2. Nirvana - In Bloom '92
3. Metallica - Nothing else matters '92
4. Snoop Doggy Dogg - What's my name '94
5. Dawn Penn - You don't love me (No, no, no) '94
Kis indoklás:
A November rain az a November rain, ha meghallom, akkor csak az van.
A Nirvana-t nem hagyhattam ki, a Nirvana egy kult-band. A Lithium és az In Bloom között választottam. A Lithium többet mond, de az In Bloom zeneileg jobbna tetszik.
A Nothing else matters-ben nagyon tetszik a zenei alap, és bármikor eszembe jut a szövege.
Snoop Doggy Dogg egy egészen más stílus az elõzõekhez képest, de az a szám ,amit meg tudok hallgatni egymás után kb 10x annak helye van itt.
Dawn Penn dala a reggae stílust képviseli, egy könnyed zenével és nagyon jó énekhanggal. Magával ránt, ennyi.
egy uj korszak kezdete (szamomra). a poprol atmentem a rockra
1. UFO - Szerelemdoktor
2. Ámokfutók - Szomorú szamuráj
3. Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez
4. Soho Party - Álom
5. Hip-Hop Boyz - Ott várok rád
==========
-Star Wars felújítottak (egynek számít a három😊
-Dumb és Dumber
-Taxi
-Keresd a nõt!
-Mátrix
Dalok:
========
Incognito - Colibri (1992)
Jamiroquai - Space Cowboy (1994)
Tribal Tech - Stella By Infra-red High Particle Neutron Beam (1995)
The Egg - Getting Away With It (1998)
Lenny Kravitz - I Belong To You (1999)
Nagyjából...tehát a fentieket bármikor megnézem/meghallgatom!
Persze lehet hogy holnap jobbak jutnak eszembe.
Ha tetszik az ötlet akkor hajrá. Én még gondolkodom a saját favoritjaimon...<#confused>#confused>
sot meg mas remixek is vannak rajta
Resurrection!
jo lenne beszerezni CDn is, mert a kazi mar agyon val halgatva
megvoltak a kazettáik <#vigyor4>#vigyor4>
De azóta stílust váltottam <#vigyor1>#vigyor1>
És a tesójára emlékeztek? Õ a New Kids on the Block tagaj volt, asszem Donnie a neve? Tök hasonlítottak akkor egymásra.
Marky Mark. Úristen de bejött a pasi!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
De ha egy kicsit elõbb jövõk fel, akkor még itt is találak. Na mindegy. De ha visszajösz akkor ám fórum ezerrel! Puszi!