90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És egy kép az Achimot játszó Wilfried Baasnerrõl
Így lett vége...

Loál János
A Guldenburgok Ökörsége.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Méghozzá Achim Lauritzen. Az éjszaka folyamán eszembe jutott.
Achim
Jaj õ volt a kedvencem, volt egy tök jó autója, asszem fehér volt. Csak a neve nem jut eszembe.
zakika
guldenburgokbol emlexem egy kopasz faszira

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

A Boldog család az egy nagyon jó kis sorozat volt.
Aki nem emlékszik rá arról szólt hogy volt egy család, akiknek volt 3 lányuk, kettõnek a nevére emlékszem katja és tami - õ volt a legkisebb - és végül is az eseméynek mindig azok kötül forogtak.
És a másik ilyen német sorozatra a jószomszédi csiki-csukira emlékeztek?
Vagy például én a Guldenburgok örökségét is a '90es évek elején láttam, imádom ezt a sorozatot!
Encore
91-ben tért vissza a terminátor 😊
zakika
nem emlexek ra

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Trade
volt egy Boldog Csalad c. nemet sorozat is

zakika
meghalt freddie mercury
es volt neki egy emlekkoncert (nemreg kijott DVDn)
es utana meg a queen kiadott egy studio albumot az elveszett dalokbol + freddie solojai egy kicsit remixelve

kivancsi vagyok, ha nem hal meg, most milyen lenne a queen hangzasa

Hm, most nem tudom eldönteni hogy ez a kis jel azt jelenti, hogy falnak mész tõlük, vagy azért jutottak eszedbe, mert szeretted õket. Ha utóbbi akkor ha lejebb mész van róluk kép a fórumon.
Miss Lucifer
Take That <#falbav>

négyszázgát

zakika
sajna a masodik reszt en is csak nemetul lattam

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Köszike!<#smile> Ha megint lesz akkor majd megnézem, sajnos ez nincs meg videón. De azt nem si tudtam hogy van második része is.
Encore
Richard és Larry felfedezi, hogy a vállalatuknál valaki sikkaszt (Bernie, a fõnõk) ezért Bernie meghívja õket a nyaralójába azzal a szándékkal hogy majd ott megöli õket, csak közben azok akiknek Bernie dolgozik megölik õt. A két srác holtan talál Bernie-re és mivel azt hiszik hogy õket gyanúsataná a rendõrség ezért a hétvégére úgy tesznek mintha még élne. Mindenhova magukkal viszik. Nekem megvan a film most meg is néztem és még most is jót nevettem rajta. Volt második része is. Amikor egy voodoo sámán megvoodooz-za a hallott Bernie-t, hogy elvezesse az elsikkasztott pénzhez. Ha megszólalt valamilyen zene akkor a hulla életre kelt. 😊 Bár ez annyira nem volt nagy eresztés...
Én nem emlékszem mi volt a Hóbortos hétvégében, csak valami hullára, hogy azt cipelték<#rolleyes>
Encore
Tényleg a Hóbortos hétvége mekkora film. És a Kõ kövön is állat volt. 😊
zakika
a mask

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Dumb és Dumber?
Diszkópatkányok?

zakika
stargate

volt olyan idoszak, hogy hetente voltam moziban... csajokra kolteni kellet 😊

Hóbortos hétvége?

De ha lesz idõd mindenképpen írkálj,mert én is imádom a Nirvanat<#mf1>
Guns'N'Roses - a legjobb számuk a Civil War! Ismeritek?
Közben megvan a filmek listája is:
1. Batman Forever (3)
2. Kõbunkó
3. Micsoda nõ
4. Elemi ösztön
5. Beavis és Butthead lenyomják Amerikát

Indoklás:
A Batman Forever szerintem a legjobb rész, jó a szereposztás, a karakterek na meg a filmzene is.
A Kõbunkó-t nemrég láttam, de annyira tetszett, hogy megnéztem kétszer is, az egész egy nagy poén!
A Micsoda nõ története tetszik leginkább, mesébe illõ.
Az Elemi ösztön egy iszonyú jó film, az egész olyan félelmetes. Azt hiszed az elején hogy tudod ki a gyilkos aztán olyan akire nem számítottál és a vége pedig aza legfélelmetesebb...
Hát Beavis és Butthead-et nem tudtam kihagyni, õk a '90-es évek kulfigurái voltak, érdekesen fejezték ki a gondolataikat, nagyon kész volt, vagyis "Cool"!

artschiatwork
90-es évek:
Metallica: Metallica (Black album)
és az azt megelõzõeket is széthallgattam 😊

AC/DC- Big gun(1993)?

November Rain<#eljen><#eljen><#eljen>
Bár a You could be mine(T2 filmzene) és a Paradise City is nagyon ütõs, és még sorolhatnánk...

maozedong
<#taps><#taps><#taps>
Végre a Nirvana is szóba került! most nincs idõm nagyon irkálnó de így tovább.!!!

Resurrection!

Az egyik lista kész, amely a Best songs of the '90s, szerintem. Ezeket leginkább az alapján választottam, hogy ha meghallom a rádióban v a tv-ben akkor ezeket a számokat bizti, hogy full kakaón végighallgatom.

1. Guns'N'Roses - November rain '92
2. Nirvana - In Bloom '92
3. Metallica - Nothing else matters '92
4. Snoop Doggy Dogg - What's my name '94
5. Dawn Penn - You don't love me (No, no, no) '94

Kis indoklás:
A November rain az a November rain, ha meghallom, akkor csak az van.
A Nirvana-t nem hagyhattam ki, a Nirvana egy kult-band. A Lithium és az In Bloom között választottam. A Lithium többet mond, de az In Bloom zeneileg jobbna tetszik.
A Nothing else matters-ben nagyon tetszik a zenei alap, és bármikor eszembe jut a szövege.
Snoop Doggy Dogg egy egészen más stílus az elõzõekhez képest, de az a szám ,amit meg tudok hallgatni egymás után kb 10x annak helye van itt.
Dawn Penn dala a reggae stílust képviseli, egy könnyed zenével és nagyon jó énekhanggal. Magával ránt, ennyi.

Úgy látom Nektek ez sokkal könnyebben megy. Mondjuk az elsõ 3-ig nekem sem volt gondom, de a 4. 5. már koránt sem. Mindig eszembe jut valami, hogy mégis az aztán egy másik is, és nem tudok dönteni.
zakika
Meat Loaf - Bat out of hell II album (1993)
egy uj korszak kezdete (szamomra). a poprol atmentem a rockra

Magyar popslágerek TOP5 nekem:
1. UFO - Szerelemdoktor
2. Ámokfutók - Szomorú szamuráj
3. Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez
4. Soho Party - Álom
5. Hip-Hop Boyz - Ott várok rád

Christiansen
Filmek:
==========
-Star Wars felújítottak (egynek számít a három😊
-Dumb és Dumber
-Taxi
-Keresd a nõt!
-Mátrix

Dalok:
========
Incognito - Colibri (1992)
Jamiroquai - Space Cowboy (1994)
Tribal Tech - Stella By Infra-red High Particle Neutron Beam (1995)
The Egg - Getting Away With It (1998)
Lenny Kravitz - I Belong To You (1999)

Nagyjából...tehát a fentieket bármikor megnézem/meghallgatom!
Persze lehet hogy holnap jobbak jutnak eszembe.

Figyi, arra gondoltam, hogy azért eddig is tök jól összeszedtük a dolgokat, de mi lenne ha listáznánk ezeket. Vagyis mondjuk derítsük ki melyik volt a '90-es évek 50 (vagy amennyi majd összejönne) legjobb dala, filmje, vagy bármilyen más kategória, amiben megadjátok az általatok vélt legjobb 5-öt, és ebbõl áll majd össze az egész összesítés alapján.
Ha tetszik az ötlet akkor hajrá. Én még gondolkodom a saját favoritjaimon...<#confused>
zakika
de, valami mar megvan
sot meg mas remixek is vannak rajta

maozedong
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Resurrection!

artschiatwork
szerintem ez CD-n nem jelent meg, vagy a franc tudja...

zakika
azota en is, de neha meg egy kis nosztalgiabol szivesen meghalgatom
jo lenne beszerezni CDn is, mert a kazi mar agyon val halgatva

Szandi kazettái nekem is megvoltak<#buck>
artschiatwork
A legnagyobb király sem felejthetõ el:

artschiatwork
Ha jól láttam, õ kimaradt <#idiota>

artschiatwork
<#worship><#worship><#worship>

artschiatwork
én spec. igen 😊
megvoltak a kazettáik <#vigyor4>
De azóta stílust váltottam <#vigyor1>

aha, na meg voltak dalai a Prince Ital joe-s korszak után, a No Mercy, és ha jól emlékszem Hey Dj volt a másik szám címe.

És a tesójára emlékeztek? Õ a New Kids on the Block tagaj volt, asszem Donnie a neve? Tök hasonlítottak akkor egymásra.
zakika
volt neki a fanki brancs

Júj Peter Andre! Egyik bartánõm annyira utálta, hogy ha meglátta rosszul volt.

Marky Mark. Úristen de bejött a pasi!
Jano
Marky Mark Good Vibrations, United (mit Prince Ital Joe) :o)))2

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Encore
Vasárnaponként délután 5-kor Walt Disney összeállítás. Elõszõr Kacsamesék, aztán Austral Express, majd Csipet Csapat 😄 De idõvel ezek megváltoztak.
Látod Vera végre feljösz a fórumra és akkor meg elmész a Balcsira dolgozni.
De ha egy kicsit elõbb jövõk fel, akkor még itt is találak. Na mindegy. De ha visszajösz akkor ám fórum ezerrel! Puszi!