90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem volt lehetőségem a 90s években (fénykorukban) találkozni velük ....így most itt németben vagy akár a Deja Vu feszten bepótolom. 😊 Kár ,hogy már némelyik csapat nem az eredeti felállásban lép fel. 😞

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

cucurbia

Azért döbbenetes,hogy az ebben a klippben szereplő alőadókból 16,tehát több mint a fele járt nálunk egy egy fellépés erejéig a kilencvenes években,tehát a fénykorukban....nem 10-20 évvel később retrobuliban.És ebből a 16-ből 10-el személyesen is volt alkalom találkozni kivel az öltözőben,kivel sajtóebéden,rádióstudióban.Ma ez már elképzelhetetlen senki nem jön szinte a fénykorában hozzánk.

Max Coveri & Radiorama - One Two Three 1990.
Max Coveri - One Two Three
Zephyr Retiring
Akkó zenéjjünk! Mikó ha nemmost?<#vigyor>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Copernico
DJ Dado - Face It (Status Mix)

Zephyr Retiring
Pár igazi arc még régről..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.04. 10:10:52

Copernico
Black 4 White - So I Love You Baby (Dinamic House Mix)

zalrobto

Scooter - God Save the Rave 2019 <#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

Chrizz Morisson Feat. Timi Kullai & Lightwarrior - Let's Get Up (2k19 Dolls Euro Mix)
FOREVER <#szeret>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Szivesen! Itt egy másik nagy kedvenc<#szeret>

Taleesa - Falling In Love (Original Beat Mix)
Copernico
Beach Party - Night To Remember (Radio Edit)

Szia!

Köszi szépen, remek muzsika!<#vigyor2><#worship>

zalrobto

Black House - All I Want Is Love

Rave Force - Gimme Another Chance
<#eljen>

zalrobto
Köszi az eddigi zenéidet <#eljen><#wave>

zalrobto

Maxplane - In Your Eyes
<#eljen><#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.05.31. 22:11:24

S.O.S feat. Annalise - We Come Together (F.M. Version)

Zephyr Retiring
Egy meg memóriafrissítésként,
hogy ilyen zenék is szóltak anno a klubokban.

Zephyr Retiring
Itt egy másik klasszikus albán bácsitól:

Én máig szeretem.<#vigyor>

Szia!
Köszi szépen, a J.K.-You & I-t vittem.<#worship>

Szia!
Az M.P.H.-t köszi szépen, vittem.<#worship>

hát igen a nagy klaszikus darabok,mindig szivesen meghallgatom öket.nem csak az emlékek, miatt jól is szólnak c+c,dr alban,klf lemezei egész jó ,tiszteséges és igényes munkák ebben a müfajban.de black machine nótái is nagyszerű munkák,szerintem!persze akkor nem ez volt a fő cél,igy kicsit,hogy idösödök más a perspektivia!!persze az nem azt jelenti,hogy ma nincs jó zene csak számomra már kevés,meg változik az izlés is,na jól elkalandoztam!!!!!ha már dr alban egy késsöbbi dal de jó :
Zephyr Retiring
Ez és az O.P.P. is egy kaziról pörgött napi szinten a walkman-emben akkoriban.
Felkerült a track-listára még többek közt ez is:

Egy kicsit a magyar frontra is visszatekintve, 1993-ból gyári kazin ez is meg van még:

Üdv!valóban igazad van,de a cypress hill sem a discó vége felé tartott lassú táncos blokban remekelt a finom zenéjivel szerintem!!!és persze volta lightos jó elöadók:warren g,luniz,c block stb stb....na de itt egy nagy akkor tájból:

de ez csak az én véleményem<#nevetes1>
zalrobto
Új Euró <#szeret>

Chrizz Morisson & Timi Kullai feat. Lightwarrior - Let's Get up 2k19 (Dolls Euro Mix)
<#eljen>

Ez sem (volt) rossz ... sööőőőt !

Zephyr Retiring
Ez egy kissé gengszteresre sikeredett.
Voltak azért ettől jóval "lájtosabb" rap slágerek is a 90-es években. Egy kiváló példa:

Rongyosra néztük az akkori haverokkal a Music Televison-ről felvett VHS kazikat..<#nyes>

Copernico
Eva - Mil Recuerdos (Club Mix)

<#eljen> hát igen voltak egész jó rap zenék ami nem a tetkós csini fiúcskák és fenék rázos csajokról szóltak!pont a mi nap hallgatam egy film zenét ha 90 es rap ez megkerülhetetlen szerintem:
Én még ezt is szeretem tőlük:
Heath Hunter & the Pleasure Company - Walking on Clouds

Szívesen! Örülök, hogy megtaláltad a megoldást. Majd én is meghallgatom amit kerestél.

Nekem ez ugrott be: Heath Hunter & the Pleasure Company - Revolution in Paradise

https://www89.zippyshare.com/v/9SPiNBdQ/file.html

Na az ilyen remixekre vevő vagyok én is! <#finom>

E-Rotic - Dr. Love (Eleonora Kosareva Remix) 2019

Zephyr Retiring
Qrva nagy zene! <#eljen>

zalrobto

Cypress Hill - Insane In The Brain
<#szeret><#eljen>

amadeus11

amadeus11

amadeus11
Rég jártam itt. Pár igazán jól sikerült klasszikus feldolgozást hoztam! Jó szórakozást hozzá!

Hüüü de rég nem hallgattam<#szeret>

Ace Of Base - Never Gonna Say Im Sorry (Sweetbox Funky Mix)

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Élőben király volt látni az előadásokat köztük az Intermission fellépését is.Christoph és a Sunshine Live rádio nagyon megszervezte ezt a partyt.A VIP részen nagyon sok előadóval találkoztam, teljesen közvetlenek voltak kijöttek nézelődni meg beszélgetni a rajongókkal így Lori Glorival és Big Daddivel is találkoztam.A fotóm most is ott van az Intermission facebook oldalán 😊

Igaza van!

Üdv!

Bár mostanság kicsit sűrű az élet, de azért néha eljutok ide is.Ebony feat. Black Attack - Good Life (Various II)

Úgy látszik Gyuri csak a fórumoktól vonult vissza!