90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Azért döbbenetes,hogy az ebben a klippben szereplő alőadókból 16,tehát több mint a fele járt nálunk egy egy fellépés erejéig a kilencvenes években,tehát a fénykorukban....nem 10-20 évvel később retrobuliban.És ebből a 16-ből 10-el személyesen is volt alkalom találkozni kivel az öltözőben,kivel sajtóebéden,rádióstudióban.Ma ez már elképzelhetetlen senki nem jön szinte a fénykorában hozzánk.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.04. 10:10:52
Scooter - God Save the Rave 2019 <#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Chrizz Morisson Feat. Timi Kullai & Lightwarrior - Let's Get Up (2k19 Dolls Euro Mix)
FOREVER <#szeret>#szeret>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Köszi szépen, remek muzsika!<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
Black House - All I Want Is Love
Rave Force - Gimme Another Chance
<#eljen>#eljen>
Maxplane - In Your Eyes
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.05.31. 22:11:24
hogy ilyen zenék is szóltak anno a klubokban.
Én máig szeretem.<#vigyor>#vigyor>
Köszi szépen, a J.K.-You & I-t vittem.<#worship>#worship>
Szivesen! Itt van még három korong <#szeret>#szeret>
J.K. - You & I
Black Machine - Tell Me
Sir Prize - Sing Along (Sunsplash Reggae mix)
Az M.P.H.-t köszi szépen, vittem.<#worship>#worship>
Felkerült a track-listára még többek közt ez is:
Egy kicsit a magyar frontra is visszatekintve, 1993-ból gyári kazin ez is meg van még:
de ez csak az én véleményem<#nevetes1>#nevetes1>
Chrizz Morisson & Timi Kullai feat. Lightwarrior - Let's Get up 2k19 (Dolls Euro Mix)
<#eljen>#eljen>
Voltak azért ettől jóval "lájtosabb" rap slágerek is a 90-es években. Egy kiváló példa:
Rongyosra néztük az akkori haverokkal a Music Televison-ről felvett VHS kazikat..<#nyes>#nyes>
Heath Hunter & the Pleasure Company - Walking on Clouds
https://www89.zippyshare.com/v/9SPiNBdQ/file.html
E-Rotic - Dr. Love (Eleonora Kosareva Remix) 2019
Cypress Hill - Insane In The Brain
<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Ace Of Base - Never Gonna Say Im Sorry (Sweetbox Funky Mix)
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Bár mostanság kicsit sűrű az élet, de azért néha eljutok ide is.Ebony feat. Black Attack - Good Life (Various II)