90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Nem vagyok egy számítógép zseni, a Data.hu-ra feltöltöttem egy 90-es évek beli zeneszámot, Nem tudom se az előadót, se a címét, így nem szerezhetem meg jobb minőségben.
Kérem nézzetek rá, és segítsetek.
Köszi.
https://data.hu/get/12297658/Felvefel_003.mp3
Tegnap esti hír ,hogy a Masterboy újra Szegedre látogat a Deja Vu fesztre.A VIP részen lehetőség lesz a személyes találkozóra is....persze akit érdekel. <#eljen>#eljen>

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2020.01.23. 16:53:58
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
sziasztok!2 ilyen lazábbal kivánok minden 90's fannak normális(ab)újévet!
És a borító belsejét kihajtva .
Én is kerestem még csak nyomát se találtam ilyen elnevezésű remixét a dalnak. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.01.09. 18:47:31
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Hallgassunk is valamit : DJ Dado - The Same (Wave Mix)
Eurosoul - feat Infiltrator Mc and Jane - Atomic dance
<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
15 év után új énekesnővel (Rosalina Biolan) lépnek fel majd nálunk Szegeden junius 6-án. 😊
Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2019.12.10. 20:12:43
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
<#szeret>#szeret>
Alexia - Me And You (Serxio1228 Remix)
<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Klubbheads - Discohopping
<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.11.30. 15:39:27
J.O.Y.C.E. feat. A.K.-S.W.I.F.T. - Get 2Gether (Soundstream Remix)
Nagyon jó verzió <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.11.18. 02:42:07
Két új Eurodacer munka <#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Captain Jack feat. Fun Factory - Change (Radio Video Mix)
2019
2 meghatározó csapat a 90s évek -ből <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.11.06. 12:07:49
Jora j.fox -Mr. Big bass <#finom>#finom><#szeret>#szeret> 2019
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.10.25. 16:19:21
Chrizz Morisson vs. Timi Kullai & A.K.-S.W.I.F.T. - In the Middle of the Night (Dolls Euro Extended Mix)
kicsit más köntösben <#eljen>#eljen>
2019
sajnos kicsit elhanyagoltam a Fórumot Bocs Érte de figyeltem eddig is <#wave>#wave>
hoztam is egy kedvencem egy kicsit máshogyan persze euro ban
Basic Element - Touch (Jora.jfox remix)
<#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.10.20. 12:04:07
Én még új vagyok itt! Ahogy olvasgattam a fórumot, úgy látom sokan vannak itt Eurodance "szakértők", Én is nagyon szeretem ezt a stílust, és jó néhány zeném is van.Igaz MP3-ban, de nem ez a lényeg... Már jó néhány éve keresek egy számot (amit anno egy szlovák rádióból vettem fel kazettára), sikertelenül! Remélem itt talán lesz olyan aki tudja, hogy mi ez!
Íme:
https://mega.nz/#!JRAQSYiA!Qk-hFcW8frjF-f9LpdklKwHitl_l1MYk6i9-E97gDZg
Előre is köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Bsityu75, 2019.09.29. 19:26:46
Remélem jár a keksz! <#vigyor2>#vigyor2>
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
A segítségeteket kérném. Keresem a "Two Powers - Tinseltown in the rain" maxit, és a ''Remakers - Only You'' és ''Goodbye'' feldolgozásait losslessben. Előre is köszönöm!
DJ The Wave Club Edit By MRS
DJ Rosso Dance Edit By MRS
Instrumental Edit By MRS
Piano Edit By MRS
Nagyon szépen köszönöm!
Mindenesetre nekem tetszik, de nem tudtam megszerezni.