90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem az Aranyember II.-ben én játszom a fõszerepet...<#circling>#circling>
Mad-Think of you(Logo Radio Edit)
A rap-el "fûszerezett" verziót sanos én sem ismerem... Még...
Mad-Think of you(Logo Radio Edit)
A rap-el "fûszerezett" verziót sanos én sem ismerem... Még...
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
A 90-es évek csapatának is adott a kérdés, akarom mondani kérés.
Akinek a birtokában van a M.A.D: I THINK OF YOU címû felvétel, kérem mindannyiunk nevében tegye elérhetõvé.
Egyébként nagyon tuti szám.
Köszönöm
Akinek a birtokában van a M.A.D: I THINK OF YOU címû felvétel, kérem mindannyiunk nevében tegye elérhetõvé.
Egyébként nagyon tuti szám.
Köszönöm
Férfiasan bevallom ma hallottam elõször errõl a zenérõl, az infót úgy kerestem. Biztosan jó zene (valszeg a korábbi a jobb), de sajnos nincsen meg.
A rapbetéttel ellátott felvétel az igazi sláger. Legalábbis nekem ez a verzió tetszik.
Szeretném tõled ( Phil Stanley )megkérdezni, hogy megvan neked ez a sláger. Mert, ha igen légyszíves osszd meg velünk.
Azért írtam többes számban, mert tudom aki ismeri tudja mirõl is beszélek, aki pedig még nem ismeri, biztos örülni neki.
Egy igazi ritkaság ez a szám.
Köszönöm
Szeretném tõled ( Phil Stanley )megkérdezni, hogy megvan neked ez a sláger. Mert, ha igen légyszíves osszd meg velünk.
Azért írtam többes számban, mert tudom aki ismeri tudja mirõl is beszélek, aki pedig még nem ismeri, biztos örülni neki.
Egy igazi ritkaság ez a szám.
Köszönöm
Kettõ maxijuk volt:
Az általad említett I Think Of You 1995 februárban, majd egy évvel késõbb kiadták Think Of You címen is immár rap-betét nélkül.
Az általad említett I Think Of You 1995 februárban, majd egy évvel késõbb kiadták Think Of You címen is immár rap-betét nélkül.
A 90-es évek közepén elõrukkolt egy csapat M.A.D: I think of you címû maxijukkal.
Azóta sem hallottam róluk.
Valakinek ismerõs ez csapat! Ha jól tudom, csak egy maxijuk volt, s utána el is tûntek.
Az www.eurodance.com.ru honlapon láttam kb. fél éve, de már törölték.
Ha valaki találkozott vele, és õ is hasonlóképpen vélekedik errõl az egyetlen számról, és szívesen megosztaná velünk, kérem tegye meg.
Azóta sem hallottam róluk.
Valakinek ismerõs ez csapat! Ha jól tudom, csak egy maxijuk volt, s utána el is tûntek.
Az www.eurodance.com.ru honlapon láttam kb. fél éve, de már törölték.
Ha valaki találkozott vele, és õ is hasonlóképpen vélekedik errõl az egyetlen számról, és szívesen megosztaná velünk, kérem tegye meg.
Igen. Igaz a take me away számomra a legkedveltebb, de dallamos, vidámságot, örömet fokozó zenék közi tartozik a többi is.
Fõleg, ha tíz évvel korábbi idõre gondolok.
Fõleg, ha tíz évvel korábbi idõre gondolok.
It's Not Too Late
Get It On
Get It On
Mr. John is azokhoz az együttesekhez hasonlítható, akik kevés, de nagyon fülbemászó dallamú zenéjükkel váltak ismertté. Akárhogy is nézzük jó pár év alatt 3 ismert slágert hallhattunk a disco-ban. Ebbõl az egyik a take me away. Tudja valaki mi a másik 2 maxijuknak a címe???
A DJ Companytõl már a Hey Everybody-t is nagyon bírtam (How do you spell DJ? 😊)
Face II Face - volt még az I Want you (ez a korábbi) is, hasonlóan jó
Jk - My Radio a klasszikus
Public Art - fõleg a River II (lassan elkopik a maxi cd-m, annyit hallgatom)
Samira viszont nálam a When I Look Into Your Eyes-szal tarol a mai napig (Cabballero produkció)
Face II Face - volt még az I Want you (ez a korábbi) is, hasonlóan jó
Jk - My Radio a klasszikus
Public Art - fõleg a River II (lassan elkopik a maxi cd-m, annyit hallgatom)
Samira viszont nálam a When I Look Into Your Eyes-szal tarol a mai napig (Cabballero produkció)
Co.Ro igazán de igazán ott volt Talessa-val... A Because the night volt az elsõ amit megismertem tõle...
A DJ Company a Rhythm of love-al nyalta be magát nálam.
A Face II Face - Talán a Your livin your heart ez volt a címe annak a számnak, aminek a legvégét tudtam felvenni még a tini kívánságmûsorból, mert addig keresgéltem a kazettákat. Nos ez 12 évvel ezelõtt volt, képzelhetitek mennyire nagy hatással volt rám a szám, mert még mindig tudom a címét... De sohasem volt meg nekem. Tehát aki felrakja az kap egy piros pontot!!!
Az intermission-nak sem olyan sok számát ismerem, és most hogy hallottam egy két régi számukat, szerintem nem is volt csak max két három igazán jó zenéjük... (Six days, Piece of my heart)
JK - azt hiszem fel is rakott egy számot vaalki már... Most nem jut eszembe a címe.
K-Da Cruz - Ott van nálam két számával a top-on... Energie, meg a love is Lifting me higher, ezek örök nagy kedvencek maradnak!
Major T-nek sem sok számát ismerek, nektek köszönhetem, hogy megvan az I can only, ez az egyik ami nagyon nagy, meg a Keep the frequentzy clear...
Public Art a River-el alkotott felejthetetlent...
Samira Maxx-el (Get away)
Stanley Foort, Texture, Unit, Unique II, õk is ott voltak néhány szám erejéig, amit ismerek tõlük!
A legnagyobb kedvenceim, számomra a leginkább rádióban is játszott zenék a legnagyobbaktól:
DJ Bobo, A Masterboy, õk akik mindent visznek...
CoRo meg Taleesa, Basic Elementy, Imperio (a régi) E-Type...
Sorolhatnám õket de úgyis ismeri õket mindenki...
Számomra õk voltak a legjobbak!
A DJ Company a Rhythm of love-al nyalta be magát nálam.
A Face II Face - Talán a Your livin your heart ez volt a címe annak a számnak, aminek a legvégét tudtam felvenni még a tini kívánságmûsorból, mert addig keresgéltem a kazettákat. Nos ez 12 évvel ezelõtt volt, képzelhetitek mennyire nagy hatással volt rám a szám, mert még mindig tudom a címét... De sohasem volt meg nekem. Tehát aki felrakja az kap egy piros pontot!!!
Az intermission-nak sem olyan sok számát ismerem, és most hogy hallottam egy két régi számukat, szerintem nem is volt csak max két három igazán jó zenéjük... (Six days, Piece of my heart)
JK - azt hiszem fel is rakott egy számot vaalki már... Most nem jut eszembe a címe.
K-Da Cruz - Ott van nálam két számával a top-on... Energie, meg a love is Lifting me higher, ezek örök nagy kedvencek maradnak!
Major T-nek sem sok számát ismerek, nektek köszönhetem, hogy megvan az I can only, ez az egyik ami nagyon nagy, meg a Keep the frequentzy clear...
Public Art a River-el alkotott felejthetetlent...
Samira Maxx-el (Get away)
Stanley Foort, Texture, Unit, Unique II, õk is ott voltak néhány szám erejéig, amit ismerek tõlük!
A legnagyobb kedvenceim, számomra a leginkább rádióban is játszott zenék a legnagyobbaktól:
DJ Bobo, A Masterboy, õk akik mindent visznek...
CoRo meg Taleesa, Basic Elementy, Imperio (a régi) E-Type...
Sorolhatnám õket de úgyis ismeri õket mindenki...
Számomra õk voltak a legjobbak!
Sziasztok!
Látva a kedvencek felsorolásait, az enyémek (a lent említett örökbecsûek -kivéve dj bobo- mellett) a következõk (a teljesség igénye nélkül, rengeteg One-Hit-Wonderrel):
Alpha Base
Amadin
Blizzard
Bongo Beat
Co.Ro. - nagyon nagy zenéket alkottak Taleesa-val közösen
Comico Base - Masterboy fiók project, érezni is rajta
Cupido
DIP
DJ Company
Euphoric
Face II Face
Future City - kõkemény euro
Intermission
J.K.
Jam Tronik
K. Da'Cruz
Key Motion
Loc-8
Major T. - Dieter Bohlen kikacsintása a eurodance világába
Magik Force
Masterboy - rengeteg jó maxijuk volt, még a Trixi-s korszakból
Night People feat. Renick
Olli's Club - a megunhatatlan
Po.Lo
Public Art
Rhythm + Dance Machine - emlékeztek ilyesmire?
Samira
Sirius
Stanley Foort
Supertrip
Texture
Unique II
Unit
Zoom
Sztem az egy lemezesek tették igazán színessé a 90-es éveket, bár gyakran ugyanazok a producerek voltak több egyslágeres dal mögött.
Jöhetnek az élmények a fentiekkel kapcsolatban. 😊
Látva a kedvencek felsorolásait, az enyémek (a lent említett örökbecsûek -kivéve dj bobo- mellett) a következõk (a teljesség igénye nélkül, rengeteg One-Hit-Wonderrel):
Alpha Base
Amadin
Blizzard
Bongo Beat
Co.Ro. - nagyon nagy zenéket alkottak Taleesa-val közösen
Comico Base - Masterboy fiók project, érezni is rajta
Cupido
DIP
DJ Company
Euphoric
Face II Face
Future City - kõkemény euro
Intermission
J.K.
Jam Tronik
K. Da'Cruz
Key Motion
Loc-8
Major T. - Dieter Bohlen kikacsintása a eurodance világába
Magik Force
Masterboy - rengeteg jó maxijuk volt, még a Trixi-s korszakból
Night People feat. Renick
Olli's Club - a megunhatatlan
Po.Lo
Public Art
Rhythm + Dance Machine - emlékeztek ilyesmire?
Samira
Sirius
Stanley Foort
Supertrip
Texture
Unique II
Unit
Zoom
Sztem az egy lemezesek tették igazán színessé a 90-es éveket, bár gyakran ugyanazok a producerek voltak több egyslágeres dal mögött.
Jöhetnek az élmények a fentiekkel kapcsolatban. 😊
Hú annak idején 7. osztályos voltam, mikor ez a szám megjelent az éterben. Emlékszem mikor mutogattam a barátaimnak, " Hallgassátok, csak milyen zsír új szémot vettem fel" csak lestek... Azaz füleltek...
Számomra a Basic Elements is az igazán nagyok közé tartozott!
Basic Elements - Leave it all behind
Úgy tûnik a hétvége imét tartogatott kellemes meglepetéseket.
Mind Dj Bobo, The Free, Culure Beat, Activate, Ms Sar & Real Mc.coy stb. ismét eszembe jutatta, mi is történt 10 évvel ezelõtt. És persze még azt is látom, milyen sok fórumozónak jutott eszébe a rég múlt emléke. Persze csakis pozitív értelemben.
Dr. Alban is azért említést érdemel, szerény véleményem szerint, hiszen rengeteg jobbnál jobb zenét hozott napvilágra az elmúlt évtizedben.
Mind Dj Bobo, The Free, Culure Beat, Activate, Ms Sar & Real Mc.coy stb. ismét eszembe jutatta, mi is történt 10 évvel ezelõtt. És persze még azt is látom, milyen sok fórumozónak jutott eszébe a rég múlt emléke. Persze csakis pozitív értelemben.
Dr. Alban is azért említést érdemel, szerény véleményem szerint, hiszen rengeteg jobbnál jobb zenét hozott napvilágra az elmúlt évtizedben.
Köszi PAZO!!!
Ez az a szám. Mármint ennek a számnak az a változata amit még anno kazettán hallgattam, de azóta sem tudtam milyen mix, mert az eredeti maxi CD-n ez nincs rajta nekem. Mégegyszer köszi <#taps>#taps><#integet2>#integet2>
És egy nagyon nagy kedvencem: Toolex - Fly Away (Extended Version)
Ez az a szám. Mármint ennek a számnak az a változata amit még anno kazettán hallgattam, de azóta sem tudtam milyen mix, mert az eredeti maxi CD-n ez nincs rajta nekem. Mégegyszer köszi <#taps>#taps><#integet2>#integet2>
És egy nagyon nagy kedvencem: Toolex - Fly Away (Extended Version)
Nagyon ott van!
Kajakra mondom, amint géphez ülök, elsõ, hogy mindig megnézem, hogy van e fenn új szám...
Csak így tovább!
Szerintem ez a legjobb változata ennek a számnak!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
www.magnokazetta.hu
sziasztok.mint látjátok tettem fel pár 90-es évekbeli zenét,hátha van olyan akinek valamelyik esetleg nincs meg.
ja,és köszi a sok jó muzsikát mindenkinek aki töltött fel!
ja,és köszi a sok jó muzsikát mindenkinek aki töltött fel!
Ezer Köszönet!!!
Sziasztok!
Pazo köszi az Another Night verziókat. Ha nem nagy problem akkor légyszi rakd már fel még a "ragga II house mix-et" is errõl a maxiról. Köszi. <#worship>#worship>
Pazo köszi az Another Night verziókat. Ha nem nagy problem akkor légyszi rakd már fel még a "ragga II house mix-et" is errõl a maxiról. Köszi. <#worship>#worship>
a lemez túloldaláról :
culture beat - got to get itl ext album mix vinyl 93 6:38 320
csak ugy :
naughty by nature - o p p 1991 ultramix 6:41 bakelit 320
culture beat - got to get itl ext album mix vinyl 93 6:38 320
csak ugy :
naughty by nature - o p p 1991 ultramix 6:41 bakelit 320
www.magnokazetta.hu
The free- Dance the night away
http://www.speedyshare.com/493896524.html
http://www.speedyshare.com/493896524.html
valaki , lécci :
legjobb minõségben meghallgatnám :
Mode No 4 - Zoby La Mouche ----vagy valami ilyesmi
legjobb minõségben meghallgatnám :
Mode No 4 - Zoby La Mouche ----vagy valami ilyesmi
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Kozmix-Végsebesség<1995>1995>..állati jól nyomatták <#vigyor2>#vigyor2>
Valakinek megvan a The Free - Dance the night away c. száma? A múltkor valaki megemlékezett róla.
Nagyon helyesen cselekedett, egyik nagy kedvencem volt...
Sajna ez sincs meg, ezer köszönet érte, ha valaki felrakja!
Nagyon helyesen cselekedett, egyik nagy kedvencem volt...
Sajna ez sincs meg, ezer köszönet érte, ha valaki felrakja!
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Ne is idegesíts, így van ahogy írod!
Na 1997-2000-ig nem sok zenét kellett rögzíteni, legalábbis az eurodance szerelmeseinek... Boldog-boldogtalan ilyen stílusú zenéket gyártott vagy behúzta a kéziféket és tinci-tánci jaj de szép az ég biciklizõs zenéket kezdett el gyártani... Gondolom tudjátok mire gondolok...
Na 1997-2000-ig nem sok zenét kellett rögzíteni, legalábbis az eurodance szerelmeseinek... Boldog-boldogtalan ilyen stílusú zenéket gyártott vagy behúzta a kéziféket és tinci-tánci jaj de szép az ég biciklizõs zenéket kezdett el gyártani... Gondolom tudjátok mire gondolok...
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Norbi1971 nek :
Bocs,hogy téged zavarlak,de te voltál legfelül!
Most regiszráltam,de nem jelennek meg az üzeneteim.Miért?
Kérlek segíts,ha tudsz!
Egyébként Girly-Working girl c.számot keresem már ezer éve.
válasz erre :
24 óra múlva tudsz csak irni a fórumba, addig csak olvasni tudod.....
a regisztrálástól számítva persze.....
a zene nincs meg......
ha jössz akkor hozzál zenét.....mármint a fórumra.....
pazo
Bocs,hogy téged zavarlak,de te voltál legfelül!
Most regiszráltam,de nem jelennek meg az üzeneteim.Miért?
Kérlek segíts,ha tudsz!
Egyébként Girly-Working girl c.számot keresem már ezer éve.
válasz erre :
24 óra múlva tudsz csak irni a fórumba, addig csak olvasni tudod.....
a regisztrálástól számítva persze.....
a zene nincs meg......
ha jössz akkor hozzál zenét.....mármint a fórumra.....
pazo
www.magnokazetta.hu
Húúúúúúúúú... Ez a Bobo taccsra vágott!!!
NAGYONJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
NAGYONJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Állat kis verzsönök...