40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#10780 Ezeket is keresem még :
Sister's Act feat Angee D: I Will Follow Him
Zarah Zoom : Somebody Else's Guy -
#10779 Hali ! ) 92 kerül volt egy jó kis disco feldolgozás : The Sound Of Silence . Meg van valakinek .? A You Tube-on ezt a változatot nem leltem . -
#10778 4T6 - Loop Di Love
1994-ből egy vidám dalocska. -
#10777 nem kell túlbonyolítani a dolgok egyszerűségét......hülye példákat én is tudok felhozni akár, de attól még a példák hülyék maradnak!
teljesen igazad van, egy kiadónál is vannak bibik, pl. elírhatják a hipnosis-t hypnosys-nek vagy hipnosys-nek a laser dance-t laserdance-nek vagy lazerdance-nek, de valszeg akkora bakit nem csinálnak,
hogy pl. lezerdenc vagy lezerdensz
nem tudom átlátod-e a hasonlatot?! dzsimmi hendrikssz
-
#10776 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MIND KETTŐTÖKNEK
-
#10775 Látom volt nálam gyorsabb,de ha már feltöltöttem.
Sound Of Rels - Raising My Family 256 -
256-320 kbps
Raising My Family Mini Pack
jelszó: coldseed
A Steve Kekana féle csak bónusz. Nekem ez a kedvenc verzióm. -
MrSister #10773 Nem kötekedésből és a colalady védelmére, de megjegyezném, hogy sokszor az együttesek/kiadók/borítókat készítő cégek sem tudják, hogy írják az előadó nevét. Ez egyaránt igaz a hazai és külföldi előadókra is. Példát most ne kérj, mert nincs időm átnézni a lemezeimet. -
MrSister #10772 Én pedig marhára szertnék ilyen nosztalgiázós történeteket olvasni! Nem leszek naiv, gyanítom ez rajtam kívül senkit nem érdekel... Pedig egyszer én is a fuxomat hagytam ott a cd árusnál bizományba, hogy elvihessem a kiválasztott lemezeket...
Köszi az ifolder tutorialt! Akárhogy klikkeltem, a végén mindig vagy kerti törpét vagy guminőt akartam rám sózni... -
#10771 Sziasztok!
lenne 2 kérésem ha lehet jó mínőségben...
CON-DOM-RAISING MY FAMILY (1993-as picit Italo-s)
SOUND OF R.E.L.S-RAISING MY FAMILY
köszönöm szépen aki tud segíteni...
-
#10770 ...de, megesett, hogy félreírtam, elgépeltem, esetleg nem helyesen írtam le valamit, sőt meg is botlottam párszor.....de ez a példa ide erős ferdítés, hisz egy ősrégi és ismert magyar előadó nevéről van szó,amit Te írtál,az meg egyik kategóriába sem esik, egyszerűen fogalmad sem volt, hogyan írja a nevét! De ne értsd félre kis iróniámat, melynek eredménye meglett, utánanéztél, megjegyezted, a gifnek már biztos ő is őrül! -
colalady #10769 -
Leontyn #10768 Kösz! -
#10767 Igaz, hogy mostanában már nagyon ritkán veszek eredeti lemezeket (főleg használt maxikat hébe-hóba), de régebben én is vettem eredeti lemezeket. Az összes zsebpénzem erre ment el, és még így is a emésztett a fene, hogy mennyi jó lemezt kell jobbhíján rádióból kazettára felvenni. Kb 1993 óta gyűjtöttem megszállottan az eurodance (meg egyéb) zenéket a helyi kereskedelmi rádiókból. Akkoriban vidéken volt 1-2 kereskedelmi adó+ vasárnaponként 11-től Komjáthy újdonságai + Poptarisznya 3 dal a magnósoknak 18.45-től. Na jó, nosztalgiázás bejezve -
#10766 szivesen! -
MrSister #10765 7-8 éve még net közelébe sem jutottam, így én már akkor is akkora lúzer voltam, hogy eredeti lemezeket vásároltam... -
colalady #10764 Bocsesz, a lónak is négy lába van, mégis megbotlik! Veled ez még nem esett meg soha??? -
#10763 Szerintem ez arra utal, hogy az orosz fórumozó privátüzenetben adja meg a jelszót, ha valaki kéri -
#10762 Én is próbálom minél jobb bitrátával begyűjteni a zenéket. S ha belegondolok, 7-8 éve még örültem a 128 kbps-nak (Gondoltam micsoda csúcs, hogy nem 96 vagy 112), ma már a 128-asok nagy részét leselejteztem. Ki tudja, talán a jövőben már a 320 lesz "nevetséges"?
Csak Flac meg Wav, amerre csak böngészünk? -
#10761 Delhussza?
ez már újmagyarul van kólalédi? -
colalady #10760 A 90-es években jelent meg Delhussza Gjon egyik albuma, melyen rajta volt a Csavargó című szám. Én erről az albumról keresem az Őszi levél című számot, a felújított változatot. Aki tudja miről beszélek, kérem tegye fel. Köszike!!! colalady -
Leontyn #10759 Hi! Le szedtem 1 maxit, de nem tudom a jelszot!Valami ötleted van hogy mit jelent ez ps. За паролем в личку(РМ) -
#10758 De, én nagyon megbántam!Meg más is meg fogja.....
Újdonságot a régi gyűjtőknek már amúgysem hozott volna, hisz ilyen tartalmú oldal is van tucatnyi, de ami mindenkit érint az az, hogy a linkek többsége (vagy egésze) az ifolder-re visz, így coldseed által hozott útmutató alapján gyorsan látszik, hogy a linkek szinte mindegyike már nem élő......Viszont sok borítókép van.
Esetleg valaki hozhatna még bárhonnan "halott link" gyűjteményt...... -
#10757 Köszi, ekkor már leszedtem, ami rögtön landolt a kukában.
Megmondom miért:
Igaz, hogy főleg italodisco zenéket gyűjtök, de már abból sincs 320 alatt a gépemen, inkább wav, viszont a 90'-es zenéket azért könnyebb "behajtani" minőségben, mint a 80-as kincseket.
-
#10756 Régen sosem tudtam, hogyan megy ez.
Direkt kipróbáltam most és azt kell, hogy mondjam ez nevetséges!!!!!
Igaz a végén le tudtam szedni, de ez már durva.
Hülye tetves "komcsik".
Azért kösz az ismertetőt. -
#10755 Szívesen. Csak még 1 dolog:
-
friendh2 #10754 Nézzétek meg nem fogjátok megbánni!
maxik -
friendh2 #10753 Köszi ,sokat segítettél! -
colalady #10752 Digital Scream - Nagy szerelem -
#10751 Kicsit OFF:
Kérésre egy kis iFolder tutorial: Sok jó eurodance zenét néha erről az orosz tárhelyről lehet letölteni. Nem éppen a legegyszerűbben, de 6 lépés után mindez megoldható:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Jó töltögetést! -
#10750 160 kbps -
#10749 Köszi a dalt!
-
#10748 Írjátok már oda a bitrátát, mert akkor feleslegesen nem szedem le.
Kösz -
#10747 inkább 94-es bocsi
-
#10746 Bad Boys Blue-luv 4 u
-1995-böl,szerintem nagyon jó -
#10745 tessék!!!
http://musiclvov.blogspot.com/2008/02/klassic-eurodance.html
ezt már lejjebb már felraktam,de itt van újra
-
#10744 Nagyon szuper! Ilyen jöhet még tucatjával :)) -
#10743 eurodance!!!
http://www.4shared.com/account/dir/4536589/6d9a4a68/sharing.html?rnd=15