90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Choke off
Cobra - Born 2 love U
ilyen van valakinek? nagyon megköszönném...<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Choke off
A kért track:Plaza People - Layla (Francis D.J. Mix)
Cobra - Born 2 love U
Mister-X – Music Takes You Higher
Clock – Whoomph (There It Is) (maxi verzió)
Marvellous Melodicos – The Sun + The Moon
The Gush – Stop This Dream
Flash – You’ve Got The Music
Fun 4 You – I’m So Excited
Night People – Take Me Tonight
Clubmen – All We Need Is Love
Paris Underground – Set Me Free
La Esperanza – Everybody Dance
Beat The Beat – Lights Of America
Elõre is köszönöm
Valaki leírná hogyan tudok zenét felrakni ide a fórumba, vagy más módon megosztani ?
Choke off
Kalyhacsu:Köszi a zenéket,nagyon jók!Régi szép emlékeim vannak erröl a zenérõl!Nekem megvolt anno 95-96-ban ez bakeliten,maxin,s rengeteg buliba ottvolt velem,ahol nagyon jó szolgálatot tett!Emlékszem,hogy nem sima fekete volt a bakelitlemez,hanem festett!Fehér alapon volt fekete hajszálvékony "csíkokkal"!Mint amikor a tejben a kakaóport épphogy elkeverjük!S én hülye,eladtam az összes bakelitem még 2000ben,mikor a discozást abbahagytam!Most visszasírom azokat az idõket! <#rinya>#rinya>
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
Keresem még ezeket a zenéket:
S.H.G. - Gipsy Boy
Rithmo - 2 The Night
Craig Jensen - Don't Go!
Utopia - Virtual Attack
Whistless Beat - Oh Yes
Jaydee - Plastic dreams (10perces változat)
Sven Vath - L'esperanza
Brain - Crazy Planet (Mercury Mix)
Harajuku - Phantom of The Opera
Lupelou - Popcorn 94'
Dj.Roman - A Pitar
X-Pression - This is your Night
X-Pression - Come On
Akinek valamelyik muzsika megvan,kérem tegye fel Speedyshare-re!
Köszönöm!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Mindenki a vendégem egy finom sörre,ha erre jártok!!<#pias>#pias>
Mindenkinek köszi a zenéket!
Viszont keresek még zenét,többek között:
Westbam - Celebration Generation (Maxi)
Tranceformel - Lunatic Angel
Smarte's - Sesame Street
2 Sheriffs - The Cowboy remix
The Simpsons - Do The Bartman
The Simpsons - Deep Deep Trouble
Undercover - Baker Street (Maxi)
Nikolai - Ready To Flow (Eredeti)
To-Go To-Go - Lion sleeps Tonight
Egy sör a jutalom értük... <#vigyor>#vigyor>
http://www.speedyshare.com/919753135.html
Ibiza Sunrise - Bamboleo '95 (Euro Dance Mix)
Masterjam - Rhythm's In Your Mind (Maxi Mix)
Csak így tovább!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Choke off
T.H. Express Feat Moe - (I'm) On Your Side (Factory Team Edit) 320
T.H. Express Feat Moe - (I'm) On Your Side (Factory Team Remix) 320
A többi zene amit keresek,közülük nincs meg valamelyik?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Choke off