90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Westbam & Dr. Motte - Loveparade 98

Kettõ verzió található a csomagolt fájlban.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mark oh
még ezek kellenének:HYPERTROPHY-beautiful day. DR.MOTTE&WESTBAM-love parade 98<#papakacsint>

Choke off

Cobra - Born 2 love U

ilyen van valakinek? nagyon megköszönném...<#help><#help><#help>
mark oh
frankok vagytok! köszi a sok zenét!<#pardon1>.ezeket szeretném még.RMB-passport to heaven. DR.MOTTE&WESTBAM-love parade 98. MARUSHA-my best friend. HYPERTROPHY-beautiful day.INTRANCE-to quierro.<#guluszem1>

Choke off

"Bass Bumpers - Keep On Pushing" valakinek megvan?
A kért track:Plaza People - Layla (Francis D.J. Mix)
Sziasztok!
Egy kis könnyû harapnivaló délutánra:

100% - Power Of Light
hello! én is szeretnék kérni egy zenét, ha valakinek megvan please dobja fel ide! Köszi!

Cobra - Born 2 love U
Ami még kellene:

Mister-X – Music Takes You Higher
Clock – Whoomph (There It Is) (maxi verzió)
Marvellous Melodicos – The Sun + The Moon
The Gush – Stop This Dream
Flash – You’ve Got The Music
Fun 4 You – I’m So Excited
Night People – Take Me Tonight
Clubmen – All We Need Is Love
Paris Underground – Set Me Free
La Esperanza – Everybody Dance
Beat The Beat – Lights Of America

Elõre is köszönöm
Végtelenül hálás vagyok a zenékért, köszönöm.

Valaki leírná hogyan tudok zenét felrakni ide a fórumba, vagy más módon megosztani ?
mark oh
hali! ezeket még nagyon szeretném<#help>.DJ THE CROW-fly away.TANK-can u feel the bass.RMB-passport to heaven.DR.MOTTE@WESTBAM-love parade 98. DA HOOL-meet her at the love parade.SPACE FROG FEAT.THE GRIM R....-i feel ur pain.ICE MC-easy. elöre is NAGYON KÖSZÖNÖM!<#integet2>

Choke off

Howkeddlee
Sziasztok!

Kalyhacsu:Köszi a zenéket,nagyon jók!Régi szép emlékeim vannak erröl a zenérõl!Nekem megvolt anno 95-96-ban ez bakeliten,maxin,s rengeteg buliba ottvolt velem,ahol nagyon jó szolgálatot tett!Emlékszem,hogy nem sima fekete volt a bakelitlemez,hanem festett!Fehér alapon volt fekete hajszálvékony "csíkokkal"!Mint amikor a tejben a kakaóport épphogy elkeverjük!S én hülye,eladtam az összes bakelitem még 2000ben,mikor a discozást abbahagytam!Most visszasírom azokat az idõket! <#rinya>

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

kalyhacsu

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

kalyhacsu

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

Howkeddlee
Sziasztok!

Keresem még ezeket a zenéket:

S.H.G. - Gipsy Boy
Rithmo - 2 The Night
Craig Jensen - Don't Go!
Utopia - Virtual Attack
Whistless Beat - Oh Yes
Jaydee - Plastic dreams (10perces változat)
Sven Vath - L'esperanza
Brain - Crazy Planet (Mercury Mix)
Harajuku - Phantom of The Opera
Lupelou - Popcorn 94'
Dj.Roman - A Pitar
X-Pression - This is your Night
X-Pression - Come On

Akinek valamelyik muzsika megvan,kérem tegye fel Speedyshare-re!
Köszönöm!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Ja, ez meg állati, rosszúl sikerült feldolgozások

A Slipknotos, az milyen már!
mark oh
köszönöm!<#worship>franko a zene<#vigyor5>

Choke off

Howkeddlee
Sziasztok!

Mindenki a vendégem egy finom sörre,ha erre jártok!!<#pias>
Mindenkinek köszi a zenéket!
Viszont keresek még zenét,többek között:
Westbam - Celebration Generation (Maxi)
Tranceformel - Lunatic Angel
Smarte's - Sesame Street
2 Sheriffs - The Cowboy remix
The Simpsons - Do The Bartman
The Simpsons - Deep Deep Trouble
Undercover - Baker Street (Maxi)
Nikolai - Ready To Flow (Eredeti)
To-Go To-Go - Lion sleeps Tonight

Egy sör a jutalom értük... <#vigyor>

Zhi Vago - Celebrate the love
http://www.speedyshare.com/919753135.html
Dance 2 Trance: I Have A Dream (Enuf Eko?) CDS
maxi
Hello! Köszi!
Nagyon jók a zenék! Beindultatok srcáok!

Csak így tovább!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
mark oh
ismét kérnék zenét ha nem gond. CAPPELA-move on baby. JAY DEE-plastic dreams. FELIX-dont your want me. USURA-open your mind. elöre is KÖSZ<#vigyor2>

Choke off

Howkeddlee
Köszi szépen minden muzsikát...<#worship>

Howkeddlee
Köszi szépen minden muzsikát...<#worship>

mark oh
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!<#bohoc>

Choke off

Hirtelen ennyi volt meg. Ha meglesz, felteszem Qket... Mára ennyi... illetve még majd 2 zene perceken belül. 😊

Howkeddlee
Nagyon hálás lennék érte...
A többi zene amit keresek,közülük nincs meg valamelyik?

VinylToy
Köszönöm

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Utánanázek a maxinak is, nekem nincs meg, de van egy-két ismerQs, alinek lehet, h megvan!

Howkeddlee
Tesó,nagyon nagyon köszi ezt a muzsikát,na és a többit is!!!Közel 10-11 éve hajtom már ezt a zenét,de eddig senkinek nem volt meg sajna!Kár,hogy 128as csak,de ez legyen egyenlõre a legkevesebb!Amúgy megvan esetleg az egész maxi?

ma még felteszem mindhármat

mark oh
és ezeket nem tudod felrakni?<#help>. CULTURE BEAT inside out. DR.ALBAN let the beat go on. 20FINGERS short dick man.

Choke off