90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snow - Informer '93 - ból! Nagy zene volt!

kalyhacsu
E-type-Do you alwaysez is jó kis lassú!

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

kalyhacsu
D.j.Panda-My dimension,hogy stílusos legyek!

Sziasztok!
Hoztam egy kellemes kis lassú zenét, én nagyon szeretem:
E-Rotic - Skin To Skin
kalyhacsu
Szasztok!Nincs meg v.kinek:Intermission feat.Lori Glory-Blow your mind címû zenéje?Megvan 1 verzióban,de az nem az igazi amit keresek!

Hehe <#crazya> S*** - I*****r (gondolkodjon más is <#crazya>)

Ez a helyzet a magyar dalokkal is sajnos, ott van pl. "érzelemtõl túlfûtött" Kozsó, akinek kevés önnálló alkotása van. Szinte mindegyik feldolgozás.
Vagy ugyan nem 90's, de pl. Oláh Ibolya Magyarország címû dala. Az sem magyar dal. Nem is értem, ha írnak egy dalt magyarországról, akkor miért nem lehetett egy normális SAJÁT dalt írni hozzá, miért kellett feldolgozni egy külföldit?
Howkeddlee
Hát csak nem tudok aludni... <#oooo>

Itt egy zene addig is,s kíváncsi vagyok,hogy felismeritek-e,hogy minek a koppintása!Sajnos a minõsége nem annyira super,keresem is jobb minõségben...

Arash - Chori Chori 128

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Szeva!

Feltudom tenni õket,de az a baj,hogy a speedy.s linkek csak 1 hétig élnek!Ezért lenne jó a multiply oldalam!Felpakolom oda õket,regisztrálj,(segítek benne ha kell,priviben),s akkor letudod onnan majd tölteni!
Várom válaszod!

Üdv.How

Mindenkinek szép jó éjszakát!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

mark oh
hello.esetleg ezeket még fel tudod rakni?<#wow3>.SEQUENTIAL ONE-dreams.U96-flash's theme.MARUSHA-ultimate sound.<#csodalk>

Choke off

mark oh
KÖSZÖNÖM!!<#eljen>

Choke off

Howkeddlee

Howkeddlee
Aha,de várj egy pillt.,mindjárt felteszem ide neked!

mark oh
regisztrálni kell?

Choke off

Howkeddlee
Fent van az oldalamon,töltsd le onnan!

mark oh
még ez,ok? TANK-return of power<#nevetes2>.kööööööööööööööööösz!

Choke off

Howkeddlee
Sziasztok!

Frissült az oldalam!Nézzétek meg:Howkeddlee

Kicsit Genyozik A Net.Majd Megy A TOMCRAFT...

Celvin Rotane - Push Me To The Limit (Airplay Version)
mark oh
meg még légyszives a TANK-return of power.<#lookaround>. meg a CELVIN ROTANE-push me to the limit.<#vigyor4>.hálás köszönet!

Choke off

mark oh
<#help>.még ezek lennének: TANK-return of power. CELVIN ROTANE-push me to the limit.DJ TOMCRAFT-the mission.<#worship>

Choke off

kalyhacsu

mark oh
hello.ezeket fel tudod rakni?(vagy valaki)<#help>.TANK-return of power.OBJECT ONE-emergency.CELVIN ROTANE-push me to the limit.HYPERTROHY-beautiful day. nagyon várom!<#finom>. kösz

Choke off

A sikerre való tekintettel:
Hosszabban tartó élvezet:

Cabballero - Hymn (Club Trance Mix)

Letöltés
Howkeddlee
Köszi interspar...

Hoztam egy jó kis muzsikát a sok jó zenéért:

B.G The Prince Of Rap - Rock A Bit (Electrophobia Extended Mix)
letöltés itt
Nem marad semmi a hangfalamból....
És ez is a ti hibátok...
Nos még mindig Alexandrának hoz ajándékot a Mikulás:

Marvellous Melodicos - The sun, the moon
Howkeddlee

Howkeddlee
Ne menj még sehova,mert van mégegy!Megy már fel...

Isten vagy!
Köszönöm a számot!
Howkeddlee
Egy másik verzióban is ittvan:

The KLF - Justified & Ancient 1991 (Original)

Howkeddlee
Szia Alexandra!

Szerintem erre gondoltál,de ha tévedek,bocs érte!

The KLF - Justified & Ancient 1991

Üdv.How

THE KLF - ALL BOUND FOR MU MU LAND
Nyomjátok fel, mert megõrülök érte!
Egyik kedvencemet gondoltam megosztom veletek, mert ugye üres kézzel nem szép dolog érkezni:
Cabballero - Hymn (Radio Trance Mix)
Howkeddlee
Sziasztok!

Ezek közül valakinek valami nincs meg véletlenül?

S.H.G. - Gipsy Boy
Rithmo - 2 The Night
Craig Jensen - Don't Go!
Utopia - Virtual Attack
Whistless Beat - Oh Yes
Jaydee - Plastic dreams (10perces változat)
Sven Vath - L'esperanza
Brain - Crazy Planet (Mercury Mix)
Harajuku - Phantom of The Opera
Lupelou - Popcorn 94'
Dj.Roman - A Pitar
Westbam - Celebration Generation (Maxi)
Tranceformel - Lunatic Angel
Smarte's - Sesame Street
2 Sheriffs - The Cowboy remix
The Simpsons - Do The Bartman
The Simpsons - Deep Deep Trouble
Undercover - Baker Street (Maxi)
Nikolai - Ready To Flow (Eredeti)
To-Go To-Go - Lion sleeps Tonight

mark oh
<#help><#help><#help><#help>

Choke off

keresem Beatific feat. Tanne 64 - Passion címû gigaalkotását.
Sziasztok,
a #3453 és #3455-ben Iggy és kalyhacsu hiányolta a Coco I had a dream-et. Remélem sikerül betölteni a hiányzó ûrt (sajna 128-as, de azért jól szól)

Coco - I had a dream
THE KLF - ALL BOUND FOR MU MU LAND
Nyomjátok fel, mert megõrülök érte!
Köszike!
mark oh
sziasztok. a többi zene szám is kellene. köszönöm

Choke off

hello!nézzétek meg a gportal és a mindenkilapja két legtutibb zenei oldalát--------> www.djszabeee.mindenkilapja.hu és www.gportal.hu/djszabi
VinylToy
Dj Hooligan - I Want You (EP)

Szintén tömörítve, szintén több verzió.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mark oh
szia iggy és nandika22,meg a többiek!még ezekre lenne szügségem.(holnap este akarok kis házibulit csinálni és 90-s évek zenéiböl megteremteni a zenei hagulatot,kis nosztalgia)szoval ezek még fontosak számomra:TANK-return of power.OBJECT ONE-emergency.KAI TRACID-your own reality.DJ HOOLIGAN-i want you.CELVIN ROTANE-push me to the limit.DJ TOMCRAFT-the mission.BOBY BROWN-good enough.HYPERTROPHY-beautiful day.<#pias>. elöre is NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!<#worship>

Choke off

VinylToy
Ki kell csomagolni winrar-ral, vagy másik tömörítõ programmal.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mark oh
ezt mivel tudom mp3 fáljá alakitani?

Choke off