90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EuroDJ feat. Klubbingman & Beatrix Delgado-Another Day Another Night (I Love Masterboy Version)
Esetleg ez valakinek jó minőségben? Hátha..........<#smile>#smile>
Nekem csak elég gagyi minőségben sikerült össze vadásznom.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Stereo agent - Do you really love me
<#awink>#awink>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
ez sem rossz sőt <#szeret>#szeret>
T.F.O - NEVER ez szerintem még nem volt 1995 ből <#smile>#smile>
Jöjjön egy nóta, amiről már egy pár bőrt lehúztak, de ez mindenképpen a jobbak közé tartozik!
Doctor Delite - Let The Music Play
Csak reméltem hogy eljut Adriánhoz az infó ( mindíg eljut <#nevetes1>#nevetes1>) és bizonyítja a lemez valóságalapját egy komolyabb fotóval. <#wink>#wink>
Már csak azért sem mert a régi linkek jó része biztos hogy nem él már.
A hölgy Dare című albumáról egy jó kis nóta, Rhythm Of Love címmel!
<#smile>#smile>
Jó egy kicsit nosztalgiázni azokkal az emberekkel, akik ugyan ezeken a zenéken nőttek fel, vagy csak szeretik!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:55:19
Kiváló zenék ezek mind, amit tegnap óta bedobtatok, mondjuk csak ebben a fórumban is már legalább 3x átfordultak,most jön az ismétlések ismétlésének ismétlése. <#vigyor>#vigyor>
1-2 oldallal lejjebb linkeltem ugyan ennek a nótának egy (Reworked Original Club Mix) verzióját. Ha nem ismered, akkor hallgasd meg!
Ha ez tetszik, az még jobban fog! <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:14:10
Jó kis zene!<#eljen>#eljen>
Köszi szépen!<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:12:18
Innen le is tudod tölteni, ha kell.
Atisha - Secret Of The Night (Bumpi Bass Radio Version) FLAC
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.23. 09:07:47
Ez tényleg nagyon oda...sz szerintem <#vigyor2>#vigyor2>
Igazi klasszik a 90-es évek elejéről <#nevetes1>#nevetes1>
A kedvenc verzióm <#szeret>#szeret>
Samira - I Can't Get You (Old School 12') CDM
LETÖLTÉS
WAV
<#eljen>#eljen>
most viszont egy emberkére gondolok aki erre a zenére nagyon tudta
csavarni abban a bizonyos veszkó csizmában <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
jó éjt..........
de beillene oda jó a zene meg néni is<#hehe>#hehe>
<#circling>#circling>
Ezt a zenét én nem ismertem,a stílusát te kedveled ha nem tévedek ! <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.22. 21:41:01
ItaloDisco4Ever !
Én kértem a fotót , D.J. kolléga vette a fáradtságot ,felrakta,rendben van ez így!
ItaloDisco4Ever !
ez sem annyira rossz
<#circling>#circling>

The real DJ play vinyl!
"két korábban a new-italo topicban aktív tagról tudom hogy komoly vinyl gyűjteményük van"
Akikre gondoltam : Wind 67 & DJ Adrián
De ez továbbra is csak egy lemezborító 😊)) ,na jól van csak poénkodók .
Ez már hiteles ,tőled végképp !
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.22. 20:27:01
ItaloDisco4Ever !
Úgy láttam néhány napja erről volt itt szó. Ha ez elég a boldogsághoz akkor itt egy home kép róla.
The real DJ play vinyl!
<#nyes>#nyes>
Anno a Challenger discoban hogy is szlt ez????!!!
ha már igy el vagyunk ezzen a napon
<#wave>#wave>
pörgessük fel tempót