90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vocals – Sandra Chambers
Jó zene ! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
köszi az infót.
Ez a hivatalos "Switch Mix "
(A1) The Power (Switch Mix)
Ott van a vinyl a pörgetőn !
ItaloDisco4Ever !
DE SZERETEM!!!<#finom>#finom> Egyik legnagyobb csapat 90' évekből!
Mekkora banga nagy darab ez a Turbo B.! <#nyes>#nyes>
Nekem legnagyobb Snap nóta, még mindig a Cult of Snap!<#eljen>#eljen>
Óriási!<#csodalk>#csodalk>
Igaz, nem Switch remix, mint a videón, hanem Jungel Fever mix.
Snap ! - The Power (Switch Mix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.24. 17:41:07
ItaloDisco4Ever !
Ezt a lemezt anno e dal maxi verziójáért vásároltam meg (track4)

ItaloDisco4Ever !
ZZ Music Feat. Jessy B. & Tina Harris - Stay In Love
ItaloDisco4Ever !
A mester megint jelentkezett <#szeret>#szeret>
La Bouche - In your life (EuroDACER Raw mix)
letöltés
320kbps
<#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
http://www.funfactorymusic.com/
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.23. 23:53:07
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
La Bouche - In Your Life (D-Base Remix)
letöltés
320kbps
<#smile>#smile>
La Bouche - In Your Life(Techno Revivers Project Remix)
letöltés
320kbps
<#smile>#smile>
jó kis zene <#eljen>#eljen>
igaz ismerem de <#nyes>#nyes>
Grat hozzá <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.23. 22:41:15
95 € Maxi CD -n .
Csak a női vokállal van a verziók közt ?
ItaloDisco4Ever !
Azóta negyedszer hallgatom a maxit

Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.08.23. 19:38:19
100 euró a cédéért? rögtön ki is írom! <#vigyor>#vigyor> (nekem is megvan feketéről)
kár, hogy a pörgető nem látszódik teljesben,mert az is tetszik!<#vigyor0>#vigyor0>
Már rég osztottam meg zenét itt, ezért gondoltam előállok egy ritkasággal.
Jó kis eurodance muzsika 1994-ből, A discogson vinylen nem is kapható, cd-ért pedig majd 100 eurót elkérnek.
A teljes hitelesség kedvéért fotóztam borítót, lemezt, meg még lemezjátszót is.
Remélem tetszeni fog.
Letöltés
ez durva élmény lehetett! <#wow3>#wow3>
Paradox Factory feat. Dr. Alban - Beautiful People (EuroDJ Italodance Version)
Paradox Factory feat. Dr. Alban - Beautiful People (EuroDJ TechnoBeat Version)
á, neked van igazad, csak egy kérés, unlimited2 LE NE TÖLTSD! <#nevetes1>#nevetes1>
a többieknek,vakoknak,süketnémáknak és igényteleneknek lehet.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.08.23. 18:37:41
pl. hogy azon zenénél,ami ebben az eredeti minőségben jelent meg (értsd, ezt adta ki a kezei közül az alkotó) rajongói remix változatban, és sose jelent meg (felkonvertálva sem!) semmilyen hivatalos cédén, azt minek kéne 896 megabájtos, 192 kilóhertzes rippelt, fénymásolt, 4 oldaláról dts-el és fekete 12inches vinylekkel megtámogatva kiadni vagy hallgatni? ami egyébként majd pont egy hajszálnyival szólna jobban,mint ez (már ha a hifid ér legalább 1 millát)
Te se érts félre, tudom miről beszélsz, de te ezek szerint kevered a gagyi minőséget (szó szerint te írtad ezt) és a lossless vs lossy formátumok előnyeit és hátrányait. Ez a kettő pont 2 teljesen különböző dolog. En egy jó minőséget adtam, nem kásás, nem torzít, nem süvít,nem serceg,nem szarul szól, nincs vágva 13,5kHz-nél stb. neked ez nem felelt meg,mert pici (azaz nem nagy! <#hehe>#hehe> ) és mp3. <#falbav>#falbav>
én csak ezen akadtam fel egy icipicit, csak erre reagáltam! nem pedig arra, hogy egyetlenegy gyári lemezről melyik szólna jobban, a rippelt,digitalizált lossless vagy annak egy 128-asba konvertált mp3 verziója. csak tipp részemről is, de nem a 128as verzió <#hawaii>#hawaii>, de felejtsük el,bakiztam, többet nem fogok. <#nyes>#nyes>
"2000s évek elektronikus zenéi napjainkban,világszerte lényegesen népszerűbbek mint a 90s évek dancefloor"
ez meg alapvetően generációs kérdés, kb. olyan,mint hogy a 60-70-es évek zenéi, legyen az bármilyen stílis is, a 80-asban már nem voltak olyan népszerűek, mint maguk a 80-as évek stílustól független sokkal modernebb hangzásvilágú zenéi, és ez így fog menni kb. évtizedenként és generációként is, nagyon kevesen vannak olyanok (mint pl. én <#nevetes1>#nevetes1>) ,akik mondjuk 3-4-5 generációnyi zenei stílusban is sok kedvencet hallgatnak.
a fiatalok pedig mint hallanak a diszkókban és rádióban? na mit? hát nagyjából nem eurodance-et, italo disco-t és 80-as rockot, így abból lesznek a kedvenceik,amiket hallanak, és a tévék, rádiók,diszkók hallattnak velük. szerencsére azért a mostani pop és edm zenékben is kezd visszatérni a dallamosság, a józanul is szerethetőség. <#vigyor0>#vigyor0>
ItaloDisco4Ever !
Az hogy neked herótod van a mai elektronikus zenéktől egyéni privát dolgod,mások ugyanezt elmondhatnák itt a zenefórumon a 90s eurodance zenékről,egy biztos a 2000s évek elektronikus zenéi napjainkban,világszerte lényegesen népszerűbbek mint a 90s évek dancefloor zenéi,pedig egyébként a 2000s club zenék alapjai is a 90s évek dance zenéire épülnek,mai sokkal modernebb hangzással!
A 2000s évek legnagyobb sztárjai club zenében,nagy %-ban már aktívak voltak a 90s években is!
Írom ezt úgy hogy én magam is nagy barátja vagyok a 90s eurodance stílusnak,de erősen szelektálok!
Pld. nekem az olyan daloktól van herótom mint (Mr.President - Coco Jambo) a falusi búcsúba való a ringlispil alá!
ItaloDisco4Ever !
a 90-es jobb csapatok többségét, főleg a nevét sokszor leginkább már csak a producerek tartják életben és egyben is, bár 1-2 éve láttam még jó koncertet pl. a komplett Masterboy-tól! ami bazi jó volt.
Amit a stílussal kapcsolatban írtam, azt viszont igaz, néhány másik formációra- a már az előbb említett Captain Jack, La Bouche és a Culture Beat esetében az is igaz, hogy más tagokkal működik.
Captain Jack néven is ad ki még zenéket egy formáció, ezek eléggé illúzióromboló dolgok, hogy 90-es évekbeli sztárcsapatokat "élesztenek fel" olyan tagokkal, akiknek anno semmi közük nem volt az egészhez, és teljesen más stílussal. Én amondó vagyok, hogy vagy az eredeti tagokkal térjenek vissza ezek a formációk, vagy sehogy, de sajnos ez van, én úgy tudom, hogy az együttesek nevének a használati joga általában a menedzsereké, ezért ők dönthetik el, hogy milyen tagokkal, milyen stílussal működjön tovább egy egykori sztárcsapat.
Számomra kicsit bosszantó ez a dolog, mert én fanatikus rajongója vagyok a 90-es eurodance stílusnak, ettől az elektronikus zenének nevezett valamitől, amit ez az új Fun Factory is játszik, ettől a stílustól herótom van teljesen.
OFF ! David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone (közel 60 millás megtekintés!)
Bad Boys Blue - The Turbo Megamix
David Guetta – Pop Life
Bad Boys Blue – In The Mix

ItaloDisco4Ever !