90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
Kólalédike!
Ne legyél már igazi (me)nõ! Mondjuk én is pont ennyi választ vártam tõled, ennnyire kifinomultat és "okosnak" l(j)átszót. Most õszintén, úgy gondolod, hogy egész nap itt kellett volna ülnöm és lihegve nézegetnem, hogy duzzogva mikor válaszolsz valami "értelmeset"? Neeeeem királylány, volt jobb dolgom is. Meg hát az értelem igazából még nem jelent meg az írásaidban (bár megelõlegeztem)....csak a dac meg a dulifuli, de azt legalább õszintén csinálod. Aztán most nézegesd még picit magad két smink közben a tükrödben és ne gondokozz, csak röhögj tovább jókat.Jó szórakozást.

kaposi1
Közben már a 132-ik részénél jár ez a remek sorozat.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Bocs, ezen már csak nevetni tudok!!! Te erre a válaszodra 1 teljes napig készültél? Nem semmi!!!! Pont ilyen válaszra számítottam, meg sem lepõdök rajta!!
Dióka
A Johnny-t értelemszerûen a Gjon "angolosításával" teljesen hivatalosan és sok kiadványán használta egy idõben Delhusa, nem hibás név, nem elírás, régebben dedikált így is, de azért kösz.<#kacsint>

bojti
Innen letöltheted .
[[[ Discoteque Euro vol 5 -UR4DT ]]]
01 - Activate - Let The Rhythm Take Control (new extended mix) (5:42)
02 - Mr John - Get It On (club mix) (5:58)
03 - Daddy K - Voulez Vous Coucher Avec Moi (extended version) (4:41)
04 - Dancefloor Syndroma - Dancefloor Syndroma (don't stop dance mix) (6:35)
05 - Afrika Bambaataa - Feel The Vibe (extended club mix) (6:04)
06 - Magic Affair - In The Middle Of The Night (maxi edit) (6:21)
07 - Solid Base - Mirror Mirror (3:21)
08 - Love Message - Love Message (united maxi mix) (6:06)
09 - Decadance - Save My Soul (extended version) (5:56)
10 - Culture Beat - Got To Get It (5:21)
11 - 3 - O-Matic - All I Want Is You (extended mix) (5:39)
12 - Dr Alban - It's My Life (extended radio version) (7:01)
13 - Mc Erik & Barbara - Its Your Day (3:46)
14 - Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me) (ymca mix) (5:27)
15 - JK - You and I (special for dj's eurodance mix) (4:16)
16 - DJ Bobo - Somebody Dance With Me (club mix) (5:12)
17 - Beat System - Stay With Me (club mix) (5:49)
18 - Prince Ital Joe vs Marky Mark - United (extended version) (6:00)
19 - Magic Force - Body & Soul (3:26)
20 - Th Express - Missing In The Rain (attack club mix) (5:28)
http://rapidshare.com/files/80509229/DiEu05_UpByAmNeZiS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80528558/DiEu05_UpByAmNeZiS.part2.rar

bojti
Decadance - Save My Soul

Dióka
Nyugika Lányok, nem kell kikaparni senki szemét sem, csak mert jelzett egy csúnya hibát,még akkor is,ha Te meg utánanéztél a dolgoknak....ügyes vagy (tapsvihar). Ha valakit ismerek, akkor azt nem tudom ennyire "elírni" még véletlenül sem (feltéve, ha vakon gépeltél és nem láttad,mit csinálsz), de nem lényeg......elmélkedni, teorizálni lehet a dolgokon,végülis nem vagyunk egyformák. A továbbiakban is írd,ahogy akarod... Majd megideologizálod, hogy miért úgy írod.
A 2 kirohanásos hsz. után azt hiszem nem én strófolom magam a témával,bár ezt a választ még kikényszerítem magamból. Egyébiránt nem vagyok frontérzékeny sem, kapitális dolgokra viszont fogékony vagyok, emiatt én kérek elnézést és minimum nyilvános felnégyelést, hogy csak említést is tettem róla! Ámbár eddig nem alkottam mindezek alapján személyes véleményt Rólad, a továbbiakban sem teszem , de tudod, nem kell valakit évek óta ismerned ahhoz, hogy felhívd valamire a szíves figyelmét. Azt sem gondoltam, hogy egy csúnya "hejeirási" hiba miatt egybõl jogi esszéket tartasz nekem a jogaimról, mert egy egyszerû tényt közöltem,nem magánvéleményt alkottam. Bocs.Pont.
(Az iszapbirkózásos vizespólós élethalálharcot legkorábban két hét múlva tervezzétek, addig sajnos elég elfoglalt leszek.Köszike.)

Hello!

Segítsen vki légyszi.
Mi annak a számnak a címe, ami 2:29-nél kezdõdik?

http://www.youtube.com/watch?v=wx0rr10Lenw

Elõre is kösz!
kaposi1
Köszi.
Megnézem.<#wave>

pulykatoll

Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)

kaposi1
Sziasztok!
Ismeri ezt valaki ?
Keresik,és nekem is kellene.<#help>

Át hát! <#nevetes1>

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

Sypho
Ez az KÖSZI !

<#nyes><#taps>

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

coldseed
Nincs mit, szívesen máskor is! <#wave>

Eurodance Forever

bojti
Ez meg már inkább durva ... Vágod ?

bojti
Ez még vicces ...

bojti
Na látjátok ezért jó ez a fórum 😊<#puszi>

Sypho
http://wikisend.com/download/894004/ Sabrina Paris - This Is My Life (EuroDance) Ez is egy!

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

Ez lesz az! Tessék!
Sirius - This is my life

Eurodance Forever

Ha fogalmam se lett volna róla, valószínû nem írom be helyesen utólag javítva a te általad oly óriásnak vélt próblémát!!! Másik nagyon rühelem, hogy nem ismersz és véleményt alkotsz rólam,ehhez egyszerûen nincs jogod. Más is ejtett már itt helyesírási hibát, és nem csináltak ekkora ügyet belõle. Nem tudom most ez mire jó Neked, remélem örülsz és jól fogsz tudni aludni. Azt hiszem elnézést kértem érte, ezért nem kellett volna belém rúgnod. Nem tudom miért de ezen a hétvégén mindenki veszekszik, valószínû jön a front. Szerintem ez a fórum azért van, hogy a rég múltról elbeszélgessünk kötetlenül, nem pedig azért, hogy cseszegessük itt egymást. Én is tudtam volna sok embernek beírni, mert hibát vétett, de inkább nevettem egyet és mentem tovább. Ezt tanácsolom neked is!!!
Figyelj csak Colaladyt a legjobban én ismerem!!!
Nagyon jól tudja hogy ki Delhusa, és még sok mást is,ne nézd már hülyének!!!

Eurodance Forever

Sypho
Hali! Keresek egy funky beütésû nótát az alapja szerintem Beethoven: V. (Sors) szimfóniája. A klippjében egy fiatal srác bicajozik emeletes házak között. A gyerek hangjának olyan Jamiroquai-os beütése van... A segítséget megköszönöm!

bojti
Aki tud segítsen !!<#csodalk>
94 körül volt egy eurodance dal , így kezdõdött (nõ énekli) :
This is my life
I'll never ever have enough (ooouooóóó <#buck>)
And this is my life
I'm never gonna give it up .
And this is my life
I go where I wanna be
And this is my life
You don't know how much u mean to me
Nos ?<#wilting>

bojti
<#eljen> Ez az !<#taps><#taps><#taps>
Kössz a feltöltést !<#worship>

Sziasztok!

DJ Extacy - She
címû számát keresem, hátha megvan valakinek (bár nem annyira 90-es, és lehet nem pontosan így írja az elõadó a nevét)

Elõre is kösz!
coldseed

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

coldseed
Azt ugyan nem találtam...<#rinya>
De itt egy chill-out-dance szerû feldolgozása a Sound of Silence-nek:
DUPTRIBE - S.O.S The Sound of Silence

bojti
Ezeket is keresem még :

Sister's Act feat Angee D: I Will Follow Him
Zarah Zoom : Somebody Else's Guy

bojti
Hali ! ) 92 kerül volt egy jó kis disco feldolgozás : The Sound Of Silence . Meg van valakinek .? A You Tube-on ezt a változatot nem leltem .

coldseed
4T6 - Loop Di Love
1994-bõl egy vidám dalocska.

Dióka
nem kell túlbonyolítani a dolgok egyszerûségét......hülye példákat én is tudok felhozni akár, de attól még a példák hülyék maradnak!<#vigyor>
teljesen igazad van, egy kiadónál is vannak bibik, pl. elírhatják a hipnosis-t hypnosys-nek vagy hipnosys-nek a laser dance-t laserdance-nek vagy lazerdance-nek, de valszeg akkora bakit nem csinálnak,
hogy pl. lezerdenc vagy lezerdensz
nem tudom átlátod-e a hasonlatot?! dzsimmi hendrikssz

Italo carlos
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MIND KETTÕTÖKNEK<#worship><#worship>

kaposi1
Látom volt nálam gyorsabb,de ha már feltöltöttem.<#nevetes1>
Sound Of Rels - Raising My Family 256<#wave>

coldseed

256-320 kbps
Raising My Family Mini Pack
jelszó: coldseed
<#integet2>
A Steve Kekana féle csak bónusz. Nekem ez a kedvenc verzióm.

Nem kötekedésbõl és a colalady védelmére, de megjegyezném, hogy sokszor az együttesek/kiadók/borítókat készítõ cégek sem tudják, hogy írják az elõadó nevét. Ez egyaránt igaz a hazai és külföldi elõadókra is. Példát most ne kérj, mert nincs idõm átnézni a lemezeimet.

Én pedig marhára szertnék ilyen nosztalgiázós történeteket olvasni! Nem leszek naiv, gyanítom ez rajtam kívül senkit nem érdekel... Pedig egyszer én is a fuxomat hagytam ott a cd árusnál bizományba, hogy elvihessem a kiválasztott lemezeket...
Köszi az ifolder tutorialt! Akárhogy klikkeltem, a végén mindig vagy kerti törpét vagy guminõt akartam rám sózni...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Italo carlos
Sziasztok!

lenne 2 kérésem ha lehet jó mínõségben...

CON-DOM-RAISING MY FAMILY (1993-as picit Italo-s)
SOUND OF R.E.L.S-RAISING MY FAMILY

köszönöm szépen aki tud segíteni...

Dióka
...de, megesett, hogy félreírtam, elgépeltem, esetleg nem helyesen írtam le valamit, sõt meg is botlottam párszor.....de ez a példa ide erõs ferdítés, hisz egy õsrégi és ismert magyar elõadó nevérõl van szó,amit Te írtál,az meg egyik kategóriába sem esik, egyszerûen fogalmad sem volt, hogyan írja a nevét! De ne értsd félre kis iróniámat, melynek eredménye meglett, utánanéztél, megjegyezted, a gifnek már biztos õ is õrül!<#kacsint><#vigyor>

Kösz!
coldseed
Igaz, hogy mostanában már nagyon ritkán veszek eredeti lemezeket (fõleg használt maxikat hébe-hóba), de régebben én is vettem eredeti lemezeket. Az összes zsebpénzem erre ment el, és még így is a emésztett a fene, hogy mennyi jó lemezt kell jobbhíján rádióból kazettára felvenni. Kb 1993 óta gyûjtöttem megszállottan az eurodance (meg egyéb) zenéket a helyi kereskedelmi rádiókból. Akkoriban vidéken volt 1-2 kereskedelmi adó+ vasárnaponként 11-tõl Komjáthy újdonságai + Poptarisznya 3 dal a magnósoknak 18.45-tõl. Na jó, nosztalgiázás bejezve<#vigyor2>

zalrobto
szivesen!<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

7-8 éve még net közelébe sem jutottam, így én már akkor is akkora lúzer voltam, hogy eredeti lemezeket vásároltam...

Bocsesz, a lónak is négy lába van, mégis megbotlik! Veled ez még nem esett meg soha???
coldseed
Szerintem ez arra utal, hogy az orosz fórumozó privátüzenetben adja meg a jelszót, ha valaki kéri<#wink>

coldseed
Én is próbálom minél jobb bitrátával begyûjteni a zenéket. S ha belegondolok, 7-8 éve még örültem a 128 kbps-nak (Gondoltam micsoda csúcs, hogy nem 96 vagy 112), ma már a 128-asok nagy részét leselejteztem. Ki tudja, talán a jövõben már a 320 lesz "nevetséges"?
Csak Flac meg Wav, amerre csak böngészünk?

Dióka
Delhussza? <#guluszem1>
ez már újmagyarul van kólalédi?<#nyes>

A 90-es években jelent meg Delhussza Gjon egyik albuma, melyen rajta volt a Csavargó címû szám. Én errõl az albumról keresem az Õszi levél címû számot, a felújított változatot. Aki tudja mirõl beszélek, kérem tegye fel. Köszike!!! colalady