90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Se tu vuoi így a helyes!<#email>#email>
Keresném Highland - Se to vuoi címü számát.
De kimondottan csak a Club versióra vadászok!!!
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
#10844 Erre mondjatok valamit , ez jobban érdekelne .
Jó éjt ! <#oooo>#oooo>
\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Opponálé , opponálé 😄 <#boxer>#boxer>
Ezt is keresem .
Elnézést , ha kicsit sok ..<#wow3>#wow3>
My baby's got bang -bang -bang
My baby's got bang bang bang all around
Catch me 'couse i'm falling
Make me feel the power..
Úgy látom most "hardcore retro napod van"<#wink>#wink>
Ebben a néni ezt "énekli " :
Everytime u set me free
And everywhere
Wherever I am I'm here returning . Vagy valami hasonló
Keresek egy dalt 94 -bõl . A címét nem tudom . egy techno klasszikusról van szó .Az alapok kb. Dune - Hardcore Vibes. Sok szöveg nincs a dalban . Egy nõi hang "énekli " inkábbb mekegi :
Ce-e-e-lebration
Ge-e-e-e-eneration
Az egész olyan misztikus hangulatú .
A kazettát amin volt sajnos kidobtam , úgyhogy mindent bele !!<#mf1>#mf1>
Valaki fel tudná nekem tölteni azt a számot ami alatta megy?
http://erotika.indavideo.hu/video/Dundika_
...vagy legalább a címét
Elõre is köszönöm!😊
\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"
Eurodance Forever
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Slam - We Get Around5:00
Bocsi de nem tudom melyik verzió és mennyi bitráta!(nem volt odaírva, vagy nem figyeltem anno)<#szomoru1>#szomoru1>
Eurodance Forever
Véletlenül nem tudod, hogy mi a címe a háttérben futó számnak?
http://www.videoplayer.hu/videos/play/192645
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
Hát a példád elég jópofa, de ugyanannyira passzolom is, hogy épp merre járt az alkotó, miközben írogatot és hogy a nyomda elõt miért nem vette észre senki...<#nemtudom>#nemtudom><#taps>#taps>
Nem lehet, hogy valami titkos üzenet akart lenni???<#nyes>#nyes>
Néhány 90-es évek beli zene is fellelhetõ ebben a 6 perces show-ban!
Nézzétek meg! Jópofa 😊
Na és ehhez mit szólsz? Igazi csemege! <#nevetes1>#nevetes1>
Original Pic by Fred Flintstone
Megjegyzem én eddig nem tudtam, hogy itt vita folyik... Én azt hittem, csak elemzünk...
persze ha nagyon bejön akkor én is keresni szoktam más verzióban
pl:
Phase_One_-_One_More_Night320kbps
szerintem radió edit verzió ,hosszából itélve ,de lehet hogy tévedek?
<#ravasz1>#ravasz1>
na szeva<#wave>#wave>
Celvin Rotane - I Believe 2008 (Dabruck & Klein Dub) - 6.18 - VBR
Ce Ce Peniston - Finally '08 (Vandalism Remix) - 7:07 - 320kbit/s
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Senkit sem szándékoztam megbántani, tisztelem mindazokat, akik feltöltenek / keresnek és linkelnek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem mindig van odairva hogy milyen verzió!
ezért nem Írtam oda,persze lehet hogy csak elfelejtettem!
azért csak töltögesd
<#nyes>#nyes>
Captain Hollywood Project...More & More Recall 2008 (Mike MD & Chris Rockford Remix) - Sajna, nem az eredeti Nina vokál! S emellett, a szánalmas, ma oly' divatos tompa dobbal, alig több, mint 130-as BPM-mel készítették el... De ettõl még tetszhet / kellhet valakinek!
Én rendkívül kíváncsi vagyok a zenék címén kívül a verziójukra is!
Gondolom, sokan gyûjtjük a régi, számunkra jó zenéket.
Nem együnknek akár több féle ripben, verzióban is meg van nem egy szám... Én például ráálltam a 256-320 kbit/s-es vonalra.
Tehát, röviden:
Saját feltöltésnél lehetne jelezni, hogy melyik verzió - (Radio mix) (Extended mix) (Long mix) (xyzw Remix) és társaik - került fel? Alaposan megkönnyítené mindenki dolgát, az enyémet is...
A1_Open_Billet_-_I_Need_Love_Club_mix
100%_-_Power_Of_The_Night
Black_Rose_-_Melody_Euro_Mix.320kbps
E-Klips_-_Mystery_And_Harmony320kbps
Falone_-_Sarah_s_Nights320kbps
Bonanza-I_m_Waiting_-_For_You_Honey320kbps
tessék!!!
<#mf1>#mf1>
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
Itt "levegõ", vétel....Kösz, hogy válaszoltál, megmondom õszintén marhára nem érdekel, hogy az "sg-sek" mit akarnak olvasni (mást sem érdekel, hogy én mit akarok vagy szeretnék), azt sem, hogy Te kit, éppen (engem) minek nézel vagy gondolsz. Ha privátban szerettél volna válaszolni,akkor megtehetted volna már elsõre is és én nyilván nem ide írom a választ, azt hogy én meg épp nem rohantam hozzád egybõl privátba, annak oka, hogy esetleg nehogy más is "nagyon fáradt legyen" máskor,meg ez egy fórum, ahol általában nem a privátozás a lényeg, sokmindenrõl lehet írogatni, ez a lényege, elképzelhetõ, hogy egyes perverzebb elemek jót szórakoznak a lassan folytatásos teleregénnyé bõvült csetepaténkon. Aki meg nem,az nem olvassa el...ennyi. Én is elnézést kértem, némi iróniával, de a nagy "válaszod" megérkezéséig úgy érzem korántsem bántó módon elbeszéltünk egymás mellett olyan dolgoról,ami lehet elvi, gyakorlati is, de valószínû nem ér annyit, amennyire felstrófoltuk a témát. Nem vártam elnézést sem Tõled, bár már én is megtettem feléd, hogy az egészbõl Neked mi jutott el az agyadig belõle (hogy szavaidból idézzek hasonlatot), azt sajnos a válaszaid prezentálják. Nem sok. Hidd el, ha te is ismernél személyesen, valszeg ez a Neked súlyos érzelmi sérülés határán mozgó procedúra 2 másodperc alatt lezajlott volna és akaratlanul vagy akarva sem invitálnál immáron sokadik válaszoddal vissza. Bár lehet, hogy amirõl itt írogatunk,már messze esik a kezdõtémától, de ha úgy érzed bunkó voltam veled, akkor mégegyszer, itt nyilvánosan elnézést és megkövezést kérek Tõled, remélem így a vége felé ez még megmarad benned.<#nyes>#nyes>
üdv.
Ahmex--paparazzi
Out of mind--show me
Slam--we get around
S-Sense--hallo
Future Beat--for your love
ha meglenne valakinek?
<#kerdes>#kerdes>
01. Only With You (Radio Mix)
02. Only With You (Dance Mix)
03. Only With You (Trance Mix)
04. Only With You (House Mix)
Klikk ide