90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Nagyon szépen köszi!<#worship><#eljen><#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Elnézést.
Se tu vuoi így a helyes!<#email>

kaposi1
Sziasztok!

Keresném Highland - Se to vuoi címü számát.
De kimondottan csak a Club versióra vadászok!!!

Elõre is köszi.<#worship>

The Handbaggers-U found out

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

zalrobto

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

bojti
Igen , meghallgatni már megtudtam ..Majd holnap megkeresem.

#10844 Erre mondjatok valamit , ez jobban érdekelne .
Jó éjt ! <#oooo>

Dióka
A "kiejtésed" hasonlatossága alapján szerintem te kifejezetten az "Africa Bambaataa - Pupananny"-jára gonolsz.Igaz, többen is feldolgozták, de valószínû te ezt keresed. Így már fel tudja rakni valaki vagy akár addig Te is "beszerezheted".

Kööööszi Bojti!!<#wink><#wave>

\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"

coldseed
Ehhez csak annyit tudok, hogy a dalban felhasználtak egy Depeche Mode dalnak (Just Can't Get Enough)a sample-jét. Részemrõl ennyi. A többiben nem vagyik kompetens.<#integet2>

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

bojti
Igen ez az , köszi !<#eljen>

coldseed

bojti
Aztán volt egy dal , ami így kezdõdött :
Opponálé , opponálé 😄 <#boxer>
Ezt is keresem .
Elnézést , ha kicsit sok ..<#wow3>

bojti
94 körül volt egy dal , férfi énekelte ( nem sok szöveg van benne ) :
My baby's got bang -bang -bang
My baby's got bang bang bang all around

Catch me 'couse i'm falling
Make me feel the power..

bojti
Ma inkább koldulhatnékom van ! 😄

bojti
coldseed
Azt hiszem ez az RMB - Redemption. Mindjárt utánanézek...
Úgy látom most "hardcore retro napod van"<#wink>

bojti
Volt egy másik szám , ehhez hasonló ,
Ebben a néni ezt "énekli " :
Everytime u set me free
And everywhere
Wherever I am I'm here returning . Vagy valami hasonló

bojti
Stimmt 😄

bojti
Megcsekkolom ! 😄
Remélem helyesen írtam ! <#buck>

bojti
coldseed

bojti
Hali ! <#wave>
Keresek egy dalt 94 -bõl . A címét nem tudom . egy techno klasszikusról van szó .Az alapok kb. Dune - Hardcore Vibes. Sok szöveg nincs a dalban . Egy nõi hang "énekli " inkábbb mekegi :
Ce-e-e-lebration
Ge-e-e-e-eneration
Az egész olyan misztikus hangulatú .
A kazettát amin volt sajnos kidobtam , úgyhogy mindent bele !!<#mf1>

Sziasztok!
Valaki fel tudná nekem tölteni azt a számot ami alatta megy?
http://erotika.indavideo.hu/video/Dundika_
...vagy legalább a címét
Elõre is köszönöm!😊

\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"

Nekem is megvan tuti de nem jut az eszembe a név!

Eurodance Forever

Gyerekek! Valaki könyörüljön már meg rajtam! 60 perce nyomozok, mert tuti, hogy megvan ez a szám, de az istennek nem találom. Naaa! Csak a kedveméért...

zalrobto
köszike<#puszi>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

<#integet2>

Slam - We Get Around5:00
Bocsi de nem tudom melyik verzió és mennyi bitráta!(nem volt odaírva, vagy nem figyeltem anno)<#szomoru1>

Eurodance Forever

Köszi szépen.
Véletlenül nem tudod, hogy mi a címe a háttérben futó számnak?

http://www.videoplayer.hu/videos/play/192645
kalyhacsu
Ektivét,Í-tájp,Förszt Béz,Bézik Element,Szentori!Én így is értem csak derülök 1 jót rajta!<#mf2><#integet2>

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

Dióka
....én sem tudtam!<#vigyor>

Hát a példád elég jópofa, de ugyanannyira passzolom is, hogy épp merre járt az alkotó, miközben írogatot és hogy a nyomda elõt miért nem vette észre senki...<#nemtudom><#taps>
Nem lehet, hogy valami titkos üzenet akart lenni???<#nyes>

http://www.youtube.com/watch?v=3spnvJE-z14

Néhány 90-es évek beli zene is fellelhetõ ebben a 6 perces show-ban!

Nézzétek meg! Jópofa 😊
Ok, ez végülis igaz...
Na és ehhez mit szólsz? Igazi csemege! <#nevetes1>

Original Pic by Fred Flintstone
Megjegyzem én eddig nem tudtam, hogy itt vita folyik... Én azt hittem, csak elemzünk...

zalrobto
nem bántottál meg csak mondom hozzászolok<#wave>

zalrobto
ja és nekem inkább az számÍt,hogy a zene tetszen
persze ha nagyon bejön akkor én is keresni szoktam más verzióban
pl:
Phase_One_-_One_More_Night320kbps
szerintem radió edit verzió ,hosszából itélve ,de lehet hogy tévedek?
<#ravasz1>
na szeva<#wave>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem neked céloztam a hozzászólást, ezért is írtam, hogy "csak úgy általánosságban"...
Senkit sem szándékoztam megbántani, tisztelem mindazokat, akik feltöltenek / keresnek és linkelnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
szeva
nem mindig van odairva hogy milyen verzió!
ezért nem Írtam oda,persze lehet hogy csak elfelejtettem!
azért csak töltögesd
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
[b]Nem saját feltöltés!
Captain Hollywood Project...More & More Recall 2008 (Mike MD & Chris Rockford Remix) - Sajna, nem az eredeti Nina vokál! S emellett, a szánalmas, ma oly' divatos tompa dobbal, alig több, mint 130-as BPM-mel készítették el... De ettõl még tetszhet / kellhet valakinek!

IMYke2.0.0.0
Csak úgy általánosságban:
Én rendkívül kíváncsi vagyok a zenék címén kívül a verziójukra is!
Gondolom, sokan gyûjtjük a régi, számunkra jó zenéket.
Nem együnknek akár több féle ripben, verzióban is meg van nem egy szám... Én például ráálltam a 256-320 kbit/s-es vonalra.

Tehát, röviden:
Saját feltöltésnél lehetne jelezni, hogy melyik verzió - (Radio mix) (Extended mix) (Long mix) (xyzw Remix) és társaik - került fel? Alaposan megkönnyítené mindenki dolgát, az enyémet is...

zalrobto

Sypho
F@xxa!<#nyes>

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

Dióka
Kólalédi!

Itt "levegõ", vétel....Kösz, hogy válaszoltál, megmondom õszintén marhára nem érdekel, hogy az "sg-sek" mit akarnak olvasni (mást sem érdekel, hogy én mit akarok vagy szeretnék), azt sem, hogy Te kit, éppen (engem) minek nézel vagy gondolsz. Ha privátban szerettél volna válaszolni,akkor megtehetted volna már elsõre is és én nyilván nem ide írom a választ, azt hogy én meg épp nem rohantam hozzád egybõl privátba, annak oka, hogy esetleg nehogy más is "nagyon fáradt legyen" máskor,meg ez egy fórum, ahol általában nem a privátozás a lényeg, sokmindenrõl lehet írogatni, ez a lényege, elképzelhetõ, hogy egyes perverzebb elemek jót szórakoznak a lassan folytatásos teleregénnyé bõvült csetepaténkon. Aki meg nem,az nem olvassa el...ennyi. Én is elnézést kértem, némi iróniával, de a nagy "válaszod" megérkezéséig úgy érzem korántsem bántó módon elbeszéltünk egymás mellett olyan dolgoról,ami lehet elvi, gyakorlati is, de valószínû nem ér annyit, amennyire felstrófoltuk a témát. Nem vártam elnézést sem Tõled, bár már én is megtettem feléd, hogy az egészbõl Neked mi jutott el az agyadig belõle (hogy szavaidból idézzek hasonlatot), azt sajnos a válaszaid prezentálják. Nem sok. Hidd el, ha te is ismernél személyesen, valszeg ez a Neked súlyos érzelmi sérülés határán mozgó procedúra 2 másodperc alatt lezajlott volna és akaratlanul vagy akarva sem invitálnál immáron sokadik válaszoddal vissza. Bár lehet, hogy amirõl itt írogatunk,már messze esik a kezdõtémától, de ha úgy érzed bunkó voltam veled, akkor mégegyszer, itt nyilvánosan elnézést és megkövezést kérek Tõled, remélem így a vége felé ez még megmarad benned.<#nyes>
üdv.

zalrobto
JA 320KBPS MFLEX KEDVÉÉRT

zalrobto
zárásként
B&W--HELLO
<#integet2>

zalrobto
ezeket keresem

Ahmex--paparazzi
Out of mind--show me
Slam--we get around
S-Sense--hallo
Future Beat--for your love
ha meglenne valakinek?
<#kerdes>

coldseed
CATAIN HOLLYWOOD - ONLY WITH YOU Maxi
01. Only With You (Radio Mix)
02. Only With You (Dance Mix)
03. Only With You (Trance Mix)
04. Only With You (House Mix)
Klikk ide

coldseed

Már az elején én elnézést kértem. Ha nem fogja fel az agyad elég szomorú. A bunkó stílust is te kezdted, de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten is. Én többet számodra nem írok, tudod okos enged, szamár szenved alapon. Mellesleg ezt privátban is megbeszélhettük volna, mert szerintem a többi sg-s rohadt módon unja a mi kis vitánkat. Ne játszd itt az igazságosztót, hisz nem vagy az. Inkább nõlj fel édesem. Tudod egy kurvára fárasztó napon voltam túl, mikor épp azt a Delhusa nótát mertem kérni, és megesik az emberrel hogy ilyenkor téved, ront. Bevallom a hiba megesett, és ezért írtam ki utólag helyesen. Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. Remélem most boldog vagy!Örülök, hogy ennyire felkeltettem az érdeklõdésedet, de szerintem lassan pihenõt fújhatnánk, mert én meguntam ezt a stílust amit te itt próbálsz képviselni. Nekem nem jön be, szórakoztass tovább mást. Jó éjt. Tudod a Barbie baba, ahogy Te azt gondolod, most elmegy aludni, mert holnap újult erõvel kell munkába állnia. Szerintem he személyesen ismernél, meglepõdnél, én meg a Barbie baba messze vagyunk egymástól, mint Makó Jeruzsálemtól. Pá, Drágám! Ha ezentúl levegõnek nézlek, ne lepõdj meg!!
Dióka
na, látod az "ennnyire" meg a "gondokozz" az "elírás", a "Delhussza" meg a fingom sincs hogyan írás!<#nyes> na, de Neked, mindegy is.....