90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor>#vigyor>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ma ezt a remek lemezt hallgatom:
Bírom <#taps>#taps>
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A zenét köszönöm ebben a verzióban sosem hallottam,bitang jó! <#eljen>#eljen> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
JADE 4 U - LISTEN 2 THE MUSIC(TOKYO MIX)
két remek zene még talán nem volt vagy mostanában <#vigyor>#vigyor>
Feltoltam, így letölthető:
Elastic Band - Ventura Highway (Alex Party High Mix)
Én Alex Party zenéiért nem rajongók,de a tegnap mutatott remix nálam nyerő,és nekem tetszik "Ventura Highway" Alex Party féle remix is.
Kétségtelen érdekes lett volna ez a dal FR C remixben + mondjuk más 10 verzióban is eltudnám viselni ,nem egy átlagos eurodance!
Vinylen van egy ilyen verzió : Ventura Highway (Alex Party High Mix) (ez a maxi CD-n nincs) meghallgatnám.
ItaloDisco4Ever !
Ez mindenképpen ide sorolandó!
Vagy ennek a 80' verzióját.
ice ice baby rap betéttel? <#nevetes1>#nevetes1>
a zenei alapok a vége negyedet nem számítva alapvetően jók, de ezekkel az önálló életet élő felvezető női vokálokkal és az odalökött rappel elég zagyva turmixnak hat. ezt biztos nem európai fülnek szánták, azért meg lehet hallgatni párszor. <#nevetes1>#nevetes1>
remek <#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2>
TRF - Silver And Gold Dance
<#nyes>#nyes>
a gyűjteményben persze jó helyen van MBO-nak is. <#worship>#worship>
Elastic Band – Running Up That Hill (1994)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Samira - When I Look Into Your Eyes (Piano House Edit) (My Vinyl Record)
Utoljára szerkesztette: gyorgy74, 2015.12.01. 12:09:59
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Infinity - In The Name Of Love (1994)
...és nem csak remek,ritkaság is,maxi CD-n nem az 1€ árkategória.
Infinity – In The Name Of Love (discogs)
ItaloDisco4Ever !
remek <#vigyor>#vigyor>
<#vigyor2>#vigyor2>
Andy Blackwood - I'm Gonna Get To You ( Metro 12 '' Mix)
ItaloDisco4Ever !
Úgy eltűntél a múltkori festés után,kezdtem aggódni hogy falazás is volt...... :)
ItaloDisco4Ever !
remek :)
<#eljen>#eljen>
Space Master - World of Confusion
MISSING HEART - Charlene (extended version)
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
jó kis zene <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Én ma ezt a remek lemezt hallgattam meg többször is:
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.11.28. 19:30:14
egy remek zene kicsi Cappellás kezdéssel <#eljen>#eljen> bár ez 92 es <#nyes>#nyes>
Tornado zene egyik jó példa rá ,vagy éppen te posztoltad korábban :DJ Dado - Face It ,Odette Ravage - Rhythm Is Melody
Van egy zene ami nálam lesöpör minden mást,szintén olasz vonal,s ha nincs ez a jó kis topic és egy fórumtársunk ,lehet a mai napig nem ismerném : Lagrange - Life Is To Be Free
Leo Verde nem rossz,italodance címke alatt a 2000s években is dobálták a lemezeket,persze ez már nem az a ..... csak egy példa,mert Zalrobto kirúg a topicból!
Maverick - Feel The Rhythm
Hogy a dalban melyik 80s italodisco zene alapjaiból használtak ,azt majd talán valaki megírja.
ItaloDisco4Ever !
Ez egy igazi Italodance...
Más: