40686
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Retroman
    Én ilyen szempontból mindenképpen többre tartom a rock zenekarokat az eurodance előadóknál, mert a rock zenekaroknál a legtöbb esetben (szerintem mindig) valóban azok állnak ki a színpadra is, akik a dalok igazi előadói.
    Nincs semmi bajom az eurodance zenével, nagy rajongója vagyok természetesen én is a stílusnak, de mondjuk, ha a 2 Unlimited-et, Culture Beat-et, Mr Presidentet és társait összehasonlítjuk mondjuk a Roxette-tel, akkor én egyértelműen inkább a Roxette tagjait tartom igazi, valódi zenészeknek!
  • Retroman
    És néha szerintem az is elképzelhető, hogy akik énekelnek egy bizonyos projektben nem egyeznek meg azokkal a személyekkel, akik a színpadon "előadják" a dalokat.
    Magyarországon erre példa az Ufo együttes volt, ahol a dalokban Keresztes Ildikó és Kozma Orsi énekeltek, viszont a koncertjeiken Cynthia és Doris tátogtak a dalokra, mivel úgy gondolták valószínűleg, hogy ők "színpadképesebbek", mint a két hölgy, akik igaziból énekeltek a dalaikban.
    Külföldi eurodance előadóknál nem tudom, hogy konkrétan volt -e ilyen, hogy más énekelt a dalban, és más "adta elő" a színpadon (szerintem biztos volt ilyen külföldön is), de szerintem az egyszámos projekteknél gyakran volt olyan, hogy "élőben" soha nem adták elő a dalt, csak egyszer felénekelték a maxira, és kész... és sok egyszámos eurodance projekt dalához klip sem készült.
  • Inhouse
    A Zalrobto által máj.17-én éjjel linkelt zenék között is vannak érdekességek...DJ.Bobo pl...egy az egyben...a többi most nem ugrik be...
    Én ezt mindig úgy képzeltem el, hogy adott pár jó stúdiózenész, aki csinálgat számokat, de nem színpadképesek, vagy nincs kedvük hozzá...gyártják a számokat, a manager meg szervez hozzá csapatot, van amelyik 1 szám erejéig, van amelyik jobban bejön és tovább...
  • IMYke2.0.0.0
    Az én eszmefuttatásom a témakörben:

Sokan voltak, akik "álnéven" - tehát, az eredeti művésznevükhöz képest egy újabb, másik néven - is kiadtak nótákat: egyszerre több vasat is tartottak a tűzben. Lehet, hogy épp az "álneves" dal lett nagyobb siker, mint a saját-művészneves.

Illetve, az is lehet, hogy akkoriban nemesebb gondolataik is voltak a zenészeknek: a csúcson kell abbahagyni.
    Ezt ma más nem adhatod be a tucatzenészeknek - ők még a rókabőrről is rókabőrt akarnak lehúzni a ... pénz miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!!!
  • DFresh
  • Retroman
    Ha figyelmesen hallgatjátok ezt a Moskobeat dalt, amit Zalrobto belinkelt, a 3:25 - 3:32 közötti részből ki lehet venni, hogy ebben a dalban is szerepel az az effekt, ahogyan a Soho Party - Gyere Táncolj! című dalának a rádió verziója kezdődik.

Több helyen is benne van ez az effekt a Moskobeat dalban, de ennél a résznél különösen észre lehet venni, ahol nem megy benne a basszus.
    Úgyhogy ezek szerint a Gyere Táncolj című dalban is (mint oly sok másik Soho Party slágerben is) van olyan rész, amit lenyúltak.
    (Gondolom, hogy a Náksiék nyúlták le, és nem a Moskobeat tőlük..:)
  • Retroman
    Ennek a Moskobeat dalnak a kapcsán (is) felvetődött bennem az a kérdés, hogy vajon mi lehetett az oka annak, hogy a 90-es évek eurodance előadói közül rengeteggel az történt, hogy csináltak 1 (maximum 2, vagy 3) hatalmas zenét, és aztán utána csöndben el is tűntek?

Szerintem azoknak az eurodance előadóknak a száma lényegesen több, akiknek csak 1-2 maxijuk jelent meg, mint azoknak a száma, akik legalább egy albummal is rendelkeztek.
    Sem a 90-es évek előtt, és utána sem, és egyetlen másik zenei stílusnál sem volt ilyen, ennyi rengeteg egyszámos előadó.
    Szerintetek ennek mi lehet(ett) az oka?
  • Retroman
    Ez qrva nagy zene!!!
  • zalrobto

Moskobeat - Come Back (The Source Mix).flac
  • Retroman
    Köszi!
  • zalrobto
    itt a maxi is
    1996 FLAC
    Track List
    [04:56] 01. Bandolero Team - Paris Latino (No Rap Edit)
    [05:30] 02. Bandolero Team - Paris Latino (Reggae '97)
    [06:10] 03. Bandolero Team - Paris Latino (Factory Team Remix '97)
    [05:40] 04. Bandolero Team - Latino
    most találtam
    a factory remix mellett a többi is jó
  • zalrobto
    igaz csak 192kbps
    Bandolero - Paris Latino (Longer UltraTraxx Retro Mix)
    hossz 9:49
  • zalrobto
    szivesen
  • szamóca67
    Ez szerintem is biztosan így van!
  • DFresh
    Ez jó zene, jó pár verzióban hallottam, de így még nem.
    Köszönöm
  • DFresh
    Ez jó zene, jó pár verzióban, de így még nem.
    Köszönöm
  • lifesgood
    Köszi.közbe megtaláltam...amúgy ez az eredeti?? mert mintha feldolgozás lenne...
  • Leontyn
    Molella - Love Last Forever
  • lifesgood
  • lifesgood
    Ennek a számnak melyik a külföldi 2002 körüli verziója??
  • DFresh
    Aki szereti az eurodance-t, az 99%-ban szereti az italo-t is, szerintem.
    Csak eddig nem fórumoztunk italo ügyben.
  • gyorgy74
    Nem hiszem el, hogy ilyen sokan vagyunk itt italo rajongók?
  • DFresh
    Feltöltöttem Wavban:
    K. Barré - Right By The Moon (Vocal 12' Version)
  • DFresh
    Szia!
    Nekem megvan eredetiben, mindjárt feltöltöm neked
  • gyorgy74
    Nekem is van pár olyan döbbenetes régi italo amit halagatok!!!És amit keresel az is nagyon nagy zene!
  • zalrobto
    egy nagy kedvenc egyik feldolgozása
    D-Mension - Let The Music Play (Rough Mix).flac
  • zalrobto
    őszintén én nem emlékszek erre a számra,bár akkoriban mindenes voltam szinte mindent hallgattam
    bár még allig voltam 8-éves
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az... csak döbbenetes, hogy 26 évnyire van az az emlék...
  • zalrobto
    remélem azért nem komoly a fájdalom
  • zalrobto
    szivesen
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor hallottam először életemben, kazettáról, egy műsoros Italo Disco válogatáson. Ken Laszlo 'Hey Hey Guy' 7:35-öse mellett :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ez megvan valakinek brutális király minőségben lossless, kérem, a kedvemért töltse fel netre - (kimondani is fáj:) 1985 óta imádom!

• IMYke2.0.0.0
  • deebass
    Hello
    Wav 52 mega
    https://rapidshare.com/files/2025696549/Bandolero_-_Paris_Latino.wav
  • Retroman
    Ez az eredeti, 1983-as változat megvan esetleg jó minőségben?
    Én ezt a változatot is szeretem:

• Retroman
    Köszi, én szeretem ezt a számot!
  • zalrobto

Bandolero Team - Paris Latino (Factory Team Remix '97).flac
    mindenkinek aki szereti,vagy érdekli,vagy nincsen meg,ebben a verzióban és minőségben
  • zalrobto
    szia
    ja mikor még bent voltam:)én is kaptam ilyet ,rá is kattintottam söt még meg is köszöntem és hozzá is szóltam persze aztán törölték is ,bár nem tudom miért,10 hozzászólás vagy köszönöm kellene a letöltéshez azt hiszem
    mondjuk a CULTURE BEAT - MR VAIN REMIXET SIKERÜLT leszedni
    ott nem volt ilyen megkötés(megköszöntem azért)
    Dimka keze benne van szerintem
  • kaposi1
    Én betudok lépni de .... Cтатус запрещает скачивать торрент, либо вы не состоите в группе MuViTeam