40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#26520 Ejnye de ismerős ez a dal!
Bongo Girlz - Never gonna give u up.flac -
B 13 - Shame.ape
-
#26518 Elég érdekes lenne eldönteni, hogy melyik zenei stílus számít igazán zenének, és melyik nem...nagyon szubjektív. Szerintem a zene nem a hangoktól, vagy a hangszerektől zene, pl. ha gitár van benne jó, ha szinti, akkor vacak...a zene attól, jó, hogy van benne valami plusz, ami megfog. Ha ezt egy effekt éri el, amit a hangmérnök talált ki, akkor neki is gratulálok. Az, hogy ki mit is szeret, az ugye egyedi és még változni is szokott... Én pl. sosem értettem azokat, akik egy együttesre szavaztak és az volt az istenkirálycsászár, minden számuk szenzációs, irány a koncert, minden más vacak... Mindenből szeretem, ami tetszik, ami nem sikerült jól, azt nem... Sőt van olyan szám, hogy tetszene, de vannak benne részek, amik nem...vadászok egy olyan verziót, ahol a remixelő az én ízlésemet követte és enélkül oldotta meg, vagy megcsinálom én, ha lehet, ha nem akkor sajnálom.
Mindig szerettem a művi hangokat, egy jól effektelt szinti, vagy eleve analóg szinti, moog...hmmm...
Sokan hozzák fel a művi hangokat a disco kontra rock zenében...az elektromos gitár hangját is torzítják, néha már rá sem ismerni...aztán ott van az ütem, pedig a disco zene sem mindig az a tipikus tucc-tucc, nem beszélve arról, hogy milyen finomságokból, milyen bonyolultsággal van egy-egy ilyen kikeverve, hogy az úgy szóljon, hogy fusson a hátadon a hideg...ezzel szemben vannak rock számok, ahol iszonyat tré módon ütik a dobot, úgyanúgy 4 negyedre, csak nem közte ütik a cinnt, hanem együtt a dobbal...
Szóval, nem ilyen egyszerű ez. Minden stílusban vannak átlagosak, rosszak és kimagaslóak is. Bár személy szerint pl. a deathmetal-ban nem tudnék pozitívat mondani...kinek a pap, kinem a Shulz Gizi... :)
-
#26517 lifesgood!!!
Nem néztem utána hogy megkaptad-e a számot de ha még nem akkor itt van egy remek verzió belőle.
A C One - Sing a song now now ( Kid mix ).flac
-
#26516 vagy mégis van
CD single
"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" (radio version) – 4:06
"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" (in your face mix instrumental) – 4:54
7" single
"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" (radio version) – 4:06
"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" (in your face mix instrumental) – 4:54
12" maxi
"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" (the slammin' vocal club mix) – 6:50
"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" (Clivilles & Cole DJ's choice mix) – 5:00
"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" (the master mix instrumental) – 4:54
még keresem
Wikipedia infó -
#26515 nekem csak egy verzió van WAV-BAN
C + C Music Factory - Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
lehet hogy nincs is maxija ,mert nem találom egyenlőre
-
Johncito #26514 Eurodance slovenia.........
Download: http://www.4shared.com/audio/WuZuPSHb/Power_Dancers_-_Ujemi_Me.htm -
-
Ennek a jó kis zenének keresem a maxi verzióját losslessben.
-
Unity Loops - Part Of You.flac
-
#26510 én ezzel tudok szolgálni talán még nincs meg
Dead Or Alive - You Spin Me Round (Like A Record)(Murder Mix).flachossz:7:59 min
-
#26509 HA valaki nem tudná
-
#26508 Retroman barátom kérésére
Twisted Sister - Greatest Hits [FLAC]
egy kis ROCK
-
#26507 Ahogy ismerem a magyarok eszét nem védették le.
Aztán majd ez is úgy jár mint szegény Akcent kontra Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love -
#26506 vicc hogy ilyet engednek nincsen levédve?
én is ezt remélem -
#26505 De a Katié, és remélem hogy az ő verziója fog elhíresülni, és nem valami külföldi sztárocska neve alatt fog befutni ez a nagyszerű dal. -
#26504 akkor ez most kié nem a katié -
#26503 ja igy könnyű -
#26502 nincs legalábbis azt hiszem bár lehet hogy tévedek
de most igy is jó -
#26501 Tökéletes lesz -
A "Mortevicar mixet" ráadásul eddig még nem is ismertem. -
Biatomi #26500 Hogy über brutál azt nem mondanám,de ezzel tudok hozzájárulni.
http://www.multiupload.com/F5JDC4WVH4
http://www.multiupload.com/HVBJB489U9
-
Biatomi #26499 Hálás Köszönet érte!Folyamatban van a keresett dolog. -
#26498 Ez is érdekelne Audioba, akár még egy jó minőségű mp3-ba is kivételtelesen.
-
#26497 Köszönöm részemről.
Még a Love train nekem is nagyon hiányzik. -
Rapidshare, VOB, 209 MB
-
A Megaupload-os működik - VOB, 184 MB
-
#26494 Nagy kedvencem klipje:
Rapidshare, VOB, 162 MB
S ha valakinek van über-brutál lossless belőle, szívesen venném minden verzióját.
-
#26493 "Holly Johnson...Americanos"
FORMAT: FLAC / LOSSLESS
YEAR: 1989
GENRE: POP
SIZE: 258 MB
RIPPER: EAC
TRACKLIST:
1. Holly Johnson - Americanos (3:37)
2. Holly Johnson - Americanos [Liberty Mix] (5:34)
3. Holly Johnson - Americanos [The Perfect Taco Mix] (6:13)
4. Holly Johnson - Americanos [Magimix] (6:41)
5. Holly Johnson - Americanos [7'' Magimix Version] (3:27)
6. Holly Johnson - Americanos [Justin Stauss Mix] (6:49)
7. Holly Johnson - Americanos (Mambo Dub) (4:14)
Part 1: Megaupload
Part 2: Megaupload
-
Biatomi #26492 Sziasztok!Tudom nem 90' mert ezek 1980 évek vége megjelenésű maxik ami keresek.Aki tud segíteni jelezze,előre is köszönöm!
Holly Johnson - Americanos
Holly Johnson - Love Train
Csak jó minőségben. -
#26491 -
#26490 Tényleg jó zene, gyors meg is hallgatom:
-
#26489 Gondolom meg is van 320-ba, ugye? -
#26488 Köszi, jó zene. -
Rapture - Music Is My Life (Stateside Edit).flac
-
#26486 az ám -
#26485 máskor is -
szamóca67 #26484 4F-Club és mégis csipáztam őket. -
szamóca67 #26483 Erre számtalan példa akad a 90! es évekből Milli Vanillin keresztül az E-Type-ig sokan a tátikáztak, nem beszélve Magyar honban lévő "előadókról".
Állítólag a play-back a 70' évekbeli diszkó diszkó című show-tól kezdett teret hódítani, amikor is Műanyag Berci, ismertebb nevén Plastic Bertrand, alias Roger Allen François Jouret elejtette "éneklés" közben a mikit és az ének ment tovább, a közönség pedig ugyanúgy élvezte az "előadást."
Amikor élőben hallgat az ember olyan előadókat, akik maguk éneklik fel egyébként a dalokat, néha hátrahőköl, mint jó magam is, "hogy ez nagyon nem úgy szól, sőt szarul"!
Én attól hogy a stúdióban rakják össze az ilyen típusú zenéket, nagyra tartom a hangtechnikust, mérnököt, előadót aki elkészíti, ötletekkel tarkítja, díszíti a művét, hogy végül én mint hallgató azt mondjam rá, basszus ez de f@szára sikerült. -
Retroman #26482 Már eszembe is jutott egy külföldi példa is arra, amikor más "adta elő" a színpadon a dalokat, és más énekelt valójában benne.
Igaz, ez a példa nem a 90-es évek eurodance szférájából van, hanem egy 80-as években népszerű italo disco project, a Baltimora: náluk úgy nézett ki a dolog, hogy egy modell srác szerepelt a klipekben, és ő tátogott, mert az énekest, aki valóban énekelt a dalaikban - és valljuk be- nem is rosszul - őt - a magyar Ufo együttes esetéhez hasonlóan szintén nem tartották színpadképesnek. -
Retroman #26481 Félreértés ne essék: nem lealacsonyítani akarom az eurodance zenét, csak azoknak az előadóknak a dalai, ahol igaziból az előadók is a zenészek azért azok maradandóbb értéket képviselnek mindenképpen szerintem.
(Erre egyébként mostanában jöttem rá, egy jó ideig kizárólag csak eurodance-t hallgattam, de rájöttem, hogy pl a Roxette és a hozzájuk hasonló előadók talán értékesebb zenei világot képviselnek.)