90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a koreai hölgy érdekel benneteket:
Hwang Mi Hee (황미희😉
Birthday: January 21, 1982
Height / weight: 174cm / 51kg
Body size: 35-24-35
Hobbies: Movies, music, reading, exercise
Motto: Practice makes perfect
Favorite Car: Porsche, Bentley
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Bár nem rendelkezem tonnányi HDD-vel, több ezer CD/DVD-nyi zenével, de részemrõl segítségre - a mai naptól - ne számíts!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Prohasca: Nyugi,nekem a tiednél vagy 4x több anyagom van,de mégsincs meg minden,és nem is lesz soha...
Retroman: Felhívnálak telefonon,még mindig a 70es számod használod,vagy a 20ast?
Köszi!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
El kell, hogy keserítselek.
Nekem több, mint 2000 maxim, több száz albumom és egy pár ezer számom van kb. 1970-tõl napjainkig. (mivel szanaszét különbözõ vinyókon vannak, ezért nehéz lenne megsaccolni mennyi, de kb. 1,5 terra lehet.
Azt hiszem ez már a "qrvasok" kategória.
(De megnyugtatlak, folyamatosan fogy, mert rájöttem az évek alatt, hogy semmi szükségem ennyi szarra és dobálom ki õket)
Mire "megdöglök", lehet el is fogynak...
További szép napot!
hiszen kapod,kaptad agyba - fõbe a jobbnál jobb zenéket<#shakehead>#shakehead>
nekem is kellene az összes de ahoz tudni kellene hogy mennyi van de ez lehetetlen vállalkozás ,sok volt anno az egyszámos elöadó (sajnos)pedig
szivesen hallgattam volna ujjabb számokat is ezektöl ........
amúgy meg mit érdekell hogy kinek mennyivel van több ,nekem sincsen meg mindegyik szerintem én nem csügedek ,mert azért mindig találok olyat ami még nincsen meg és még nem is hallottam😄
TUDOD HOGY HA TUDUNK SEGITÜNK NEKED <#papakacsint>#papakacsint><#wink>#wink>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Milán: Ez nem te vagy!! Tuti!! Te nem ilyen vagy!! <#conf>#conf>
Hoztam egy ritkább dalt! Töltsétek bátran...
ABM Project - Bacardi Feeling (1991) (5:01) (FLAC)
Jó éjt mindenkinek!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
<#wave>#wave>Ez most nem üdvözlés jel, inkább Isten velednek nézd!<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ennek a számnak keresem a maxiját<#help>#help>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"The song has been on promotional release since 17 March 2008<1>1> with Eric Prydz's own label, Pryda, with a limited amount of 12" pressings available on special order. The song was released on August 25, 2008 by Ministry of Sound's Imprint Label, Data Records.
Prydz stated in an interview with BBC Radio 1 that he wrote the track in 1996. When played at a show in Stockholm, the track didn't gain any interest from the clubbers. Prydz forgot about the track until he found it in his collection at a recent show and decided to play it. A fan in the crowd filmed him playing it live and posted it on YouTube. This gained much popularity on the video site and Prydz decided to release it as a single. The Welsh Drum and Bass producer High Contrast has made a successful drum and bass remix of "Pjanoo" and was released by Data Records on the 26th August 2008 with a track length of 7:43. The piano riff was inspired by the piano in Patrice Rushen's song "I Was Tired of Being Alone"."
Hogy érthetõ(bb) legyek: a "Pjanoo" nekem semmit sem mond.
Nem témába vág, de hátha tudtok segíteni. Ez hivatalos Pjanoo bootleg, és ha igen pontosan mi is ez, vagy csak házilag fabrikált?
Pjanoo bootleg
Hát ja jó kis buli volt.
Haladni kell érted a korral 😊 így a praktikus manapság, Final Scratch technikát használni. így megszólalhat bakeliten olyan zene is ami sose lett kiadva azon. Na meg jobb érzés is mint csak nyomogatni a cd lejátszón a gombot.
És ez nálam nagyon nagy szó.<#wink>#wink>
Gratulálok biztos jó kis buli volt.
Az meg hogy bakelitrõl nyomtad külön érdemel egy piros pontot részemrõl.<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Megnéztem a videókat és már kezdtem aggódni hogy a Let The Music Play-t nekem kell megkeresnem.
De aztán láttam hogy alapos munkát végeztél.<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Nagyon köszönöm.<#worship>#worship>
Ennyire:

""Tic, Tic Tac" is a 1996 song recorded by Brazilian band Carrapicho. Released in June 1996, it was its debut single from the album Festa do boi bumba, which was later certified Platinum disc in France. The song was also recorded by Chilli featuring Carrapicho about one year after the first release. Both version achieved a huge success in the countries where they were charted."
Magyarul:
"A 'Tic, Tic Tac' a brazil Carrapicho együttes 1996-ban rögzített zeneszáma, mely kiadásra 1996 júniusában került, a debütáló 'Festa do boi bumba' c. albumról, kislemezként (Franciaországban platinalemez lett).
A számot a 'Chilli featuring Carrapicho' formáció az elsõ kiadást követõen kb. 1 évvel újra kiadta.
Mindkét verzió hatalmas sikereket ért el azokban az országokban, melyekben eladási listára került.
Strictly M.O.R. - Long Long Nite
Tracklist
1 Long Long Nite (Radio Mixx) 3:51
2 Long Long Nite (Euro Club Mixx) 6:25
3 Long Long Nite (De La Rosa's House Remixx) 6:33
4 In The Morning 3:55
FLAC
part1.rar,part2.rar,part3.rar
Track List
<04:17>04:17>01-Strictly M.O.R-Let The Music Play (Radio Edit)
<03:29>03:29>02-Strictly M.O.R-Let The Music Play (M-Club-Mix)
<04:28>04:28>03-Strictly M.O.R-Let The Music Play (Rood-Club Jungle Mix)
<04:04>04:04>04-Strictly M.O.R-Chica (Chill Out Mix)
KLIKK
WAV
<#eljen>#eljen>
DJ_YUG_and_ANNA_MIRA_Confession
DJ_YUG_feat_Cara_Dove_A_Daydream_Nightmare
<#vigyor2>#vigyor2>
egy jó zene euro dj-tõl
Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie
320kbps
<#wave>#wave>
Eddig azért nem voltam, mert behalt a gépem, most már jó.
Küldök egy full maxit a gyûjteményembõl:
http://rapidshare.com/files/440553081/Supersensory_-_Can_You_Read_My_Mind___1994_.zip
Flac
<#wave>#wave>
Eurodance Forever
Valamilyen formában csak feldolgozás,mivel ez a Chilli nevû formáció énekelte fel rá egy évre...
Emlékszem szinte az aqua barbie girlel futott egy idõbe....Milyen szép idõk voltak....Mármint fõleg zenei szemszögbõl..
wiki/Tic,_Tic_Tac
Szerintem jobb mint az eredeti...
És nem ugrik,be,h melyik együttes dolgozta fel,pedig a viván sokat adták...Elsõre a Tic tac toe jön be,de annak nem találtam a számai közt...
Valaki esetleg??
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Sótájm - Arató Disco nóta
Még van egy ilyen is..:
Cardenia - Happy Station (12' Re-Mix)
Catalana - Summer Of Love (Radio Edit)
Men Behind - Feel The Life (Extended Mix)
ez a 4 saját lemezrõl
DJ Supreme - The Horns Of Jericho
Modern A.R.T. - Send Me An Angel
N.Y.C.C. - Fight For Your Right (To Party)
Yves Deruyter - The Rebel (DJ Randy Radio Cut)
WAV,FLAC FORMÁTUMOK
<#integet2>#integet2>
Ezen a héten azért szerintem még biztos meglesz, és akkor feltöltöm!