40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#26680 sziasztok
ezt a maxit keresem jó minőségben
Brainbeat-You-Can-Call-Me-Brain
ha valakinek meglenne megköszönném:) -
#26679 Na még 1 utolsó mashup a kannibáloktól:
Kinston "Yozsef" Town:)
-
#26678 De ez is jól sikerült:
-
#26677 -
#26676 Hát ez nagyon jó:
-
#26675 Ha jónak érzed a szöveget, akkor inkább prózában...csak ne itt...
-
szamóca67 #26674 Te! Nem zavar hogy ezt az önfényezőset minden héten itt-ott off-ként elsütöd?
A hakni műfajban nem egy kiugró sem a szöveg, sem a kíséret egyébként. Akik idejárnak, elég jó zenei ítélőképességgel megáldott emberek,. ezeknek nem tudod magad eladni. -
Retroman #26673 Csak azért kérdem, mert emlékeim szerint anno a Splash-el volt egy interjú a Juventus rádióban a DJ Service című műsorban, és mintha ott azt mondták volna, hogy ez a Bongo Girlz egy német formáció, és, hogy ők dolgozták fel a Tedd Fel A Kezed című dalukat, tehát, hogy a Splash dal volt az eredeti, és a német Bongo Girlz dolgozta fel az ő dalukat, ez elég furcsán hangzik, hogy németek dolgoznak fel magyar dalt, mert általában nem az a jellemző, hogy a magyar dalokat dolgozzák fel külföldön, ez inkább fordítva szokott lenni, a Splash tagok mindenesetre azt mondták anno, hogy ez az ő daluk eredetileg. -
Retroman #26672 A 2620-as hozzászólásnál belinkelt Bongo Girlz dal mikori?
Neten nem nagyon találtam róla semmi infót.. -
Megafon #26671 nagyon jó. a szövegen behaltam -
lifesgood #26670 Az animal canibals-Mindenki azt akarja c számának van vkinek maxija?? v gyorsabb verzió??
köszi -
Diszkókirálynő #26669 Köszi a segítséget ! -
Diszkókirálynő #26668 Várom az albumot ! Köszi ! -
Retroman #26667 Igen, ezen az albumon található az a dal (nekem eredeti kazettán van meg), ez érdekelne engem is az egész album, én is megköszönném, ha feltöltenéd! -
friendh2 #26666 Betty Love - A vágy 192kbps
O-Zone - Ugyanaz a dal 128kbps
Jobb minőségben sajnos nincs meg. -
#26665 Szia Timcsy! Ha ezen az albumon van akkor tudok segíteni mert ez nálam gyáriban található(Szerelem csillag)! De csak hét végén tudom feltölteni mert vidéken dolgozom!
-
Diszkókirálynő #26664 Sziasztok !
Keresek pár magyar dalt továbbra is !
Betty Love - A vágy
O-Zone - Ugyanaz a dal
Cream 21 - Éget az eső
Köszi ! -
zolee75 #26663 ezek sajna nincsennek feltöltve leszedhető helyre..maxx ha felveszed :( .De igyexem a linkjeit öszzeszedni.. -
#26662 Rosszabb helyre nem tudta feltölteni?!
A 4Shared ebben a témában verhetetlen.
-
zolee75 #26661 Rigorka
egyik kedves ismerösöm megamixei :)
Hallgasátok ezerrel :) -
#26660 Javítok a hangszínén - a második "Thousand-and-one" kicsit hangos lett ebben a verzióban, és feltöltöm. -
DjJany #26659 Hogy vagy tesó? rég beszéltünk.... MSN-re nem tolnád fel képed? :D -
DjJany #26658 i2k!
Leszedhető formában is felraknád valahova? Szívesen leadnám rádióban :) -
#26657 kicsit lassú tempójú számok ,de hát jön a nyár
Princessa - Calling You.flac
Solid Harmonie - Got To Have Ya (Radio Version).flac
Plastic Age feat. Sara P. - All Boys (We Need Airplay Mix).flac
King Of Paradise - One Night Stand (Extended Version).flac
-
#26656 igen ez is jóó
elis felejtettem ezt a számot -
#26655 Bizony! Bár érdekes módon (így visszatekintve) a Down Low első slágere tetszett nekem a legjobban. A mai napig szívesen hallgatom ezeket az eurorap dalokat.
-
#26654 igen jó kis szám
én nekem ez tetszett nagyon
Down Low - Johnny B..flac
-
#26653 A vivát én is néztem minden nap ,birtam én is ezt a számot -
#26652 Ha már Flip Da Scrip, akkor egy remek feldolgozás tőlük:
-
#26651 Ezt nagyon szerettem. Akkor még a VIVA is nézhető zenecsatorna volt, az MTV-ről nem is beszélve... -
Hip-Hop Alliance feat. Down Low & Flip Da Scrip - Nothing Like VIVA.ape
-
#26649 hát azt nem tudom csak ugy emlékszem hogy olvastam valahol hogy román formáció volt ,hátha az ismerösök tudnak valamit róluk -
#26648 Nekem van ismerõsõm nem is egy.
Tudod az elérhetõségüket? -
#26647 te gondolatolvasó vagy ,BARÁTOM -
#26646 ha van román ismerösöd akkor könnyebb lehetne,nekem sajna nincs -
#26645 Ide katt! [FLAC] -
#26644 Mindjárt felkúszik...
-
#26643 Úgy tudom, hogy a Rock with You a saját daluk, A Bad Boys pedig már 1989-ben megjelent, de igazán nagy sláger csak a 90-es évek elején lett.
Szerintem egyik legjobb feldolgozásuk egy Beatles dal kapcsán született:
-
Retroman #26642 Az Inner Circle egyik daláról egyébként ma tudtam meg egy számomra eddig ismeretlen információt: a Games People Play című dalról én mindig is úgy tudtam, hogy az Inner Circle saját dala, de kiderült, hogy legalább 15 - 20 előadó énekli rajtuk kívül is ezt a dalt, eredetileg állítólag Joe South énekelte 1969-ben.
A Rock With You az is ilyen dal, hogy régebben már többen is énekeltek, vagy ez eredetileg is Inner Circle -dal?
És a maxi címében a remix szó arra utal, hogy esetleg már régebben is megjelent ez a dal (discogs szerint a 70-es évek óta létezik az együttes), vagy ez a dal eredetileg is 1992-es? -
#26641 Cserébe, ha érdekel van Inner Circle-től A "Wrapped Up In Your Love" Remix maxim.