40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#27001 De tudok még pár kegyetlen szar magyar dal feldolgozást ám...
- Neoton-dalok [az összeset elk-rták]
- Máté Péter-dalok [Rúzsa Magdit vágnám először fel a Marsra, majd újabban Kökényt, például]
stb.
-
#27000 Az általam valaha hallott legrosszabb [csúnyább jutott eszembe] magyar dal feldolgozás... Akkoriban is majd' kidobtam a reggelimet, most feltörtek az emlékek. :(((
-
dj adrián #26999
Egy remek nóta a Time records gondnoksága alatt működő ITALYAN STYLE PRODUCTION-tól (PHARAOH-OVER ME) -
Retroman #26998 Mekkora ritkaságokat találtam!(mármint nem a dalok ritkaságok önmagukban, hanem inkább a klipjeik):
Én ezeket a klipeket nem láttam soha, nem is tudtam róla, hogy egyáltalán léteznek klipjei ezeknek a daloknak, a Hé Várj, és a Túlélem Én című dalaik klipjét ismertem, de erről a kettőről abszolút nem tudtam, azt meg főleg nem gondoltam, hogy valaha felkerül Youtubera, már csak azért sem, mert az együttes énekesének, Yano-nak írtam e-mailt, és azt írta, hogy neki is csak a Hé Várj, és a Túlélem Én van meg klipben, és a többi klipjüket nem tudja megszerezni ő sem, ez kb 3- 4 éve lehetett, aztán most rákerestem az együttes nevére youtbeon, és azóta valaki feltöltötte... ezek szerint vannak még csodák!:) -
Retroman #26997 Az Iskolatáska '99 ebben a verzióban, ami a klipben van, megvan egy gyári válogatás CD-n, de kíváncsi lennék rá, hogy a maxin még milyen verziók vannak! -
Retroman #26996 Ennek is jó lenne, ha meglenne a maxija, vagy az albumnak is örülnék! -
-
Retroman #26994 Ennek a feldolgozásnak a maxija megvan esetleg valakinek?:
-
Timcsy76 #26993 Sziasztok Fiúk !
Keresem jó minőségben!
Betty Love - Fáj még a szó
Üdv ! Timcsy
Köszi előre is !!! -
Retroman #26992 A múltkor emlegetett eurorap témához kapcsolódóan:
ez is hatalmas zene ebben a műfajban:
-
#26991 Köszönöm szépen.
-
#26990 Sziasztok!
DJ Happy Vibes-től van bármitek lossless-be?
Nagyon megköszönném. -
#26989 D-Fresh barátomnak igaz nem a maxit de 1-verziót találtam belőle
C&C Music Factory - Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)(Slammin' Vocal Mix).flac6:47min
és még kettö remek zene
A FUTURE CITY-TŐL A KEDVENCEM
Future City - Only Love(Future Mix).flac
és még ez is jó
Beat Society-Feel The Beat (radio mix).flac
-
#26988 ezt a maxit kellene begyüjteni lossless-ben csak sehol se találom
Future-City-Infactuation
-
#26987 köszi erről a remek számukról el is feledkeztem,legalábbis lossless-ben begyüjteni.
-
#26986 De igen, megkaptam, és olvastam is - köszönöm.
Lehet, hogy majd élek az ajánlattal, valamikor. -
dlajcsi #26985 Üdv.
Imi pár napja írtam PÜ-t. Nem kaptad meg?
Ez a zene nincs meg esetleg valakinek?
Kazettáról van felvéve Party Club - It's Your Birthday -
#26984 Újra Ő, mert ezt meg most találtam meg: Younha - Memory (Feat. Tablo) (08.09.05) - Youtube HD -
#26983 Ha még nem lett volna,mégegy kellemes kis zene...
Future City - Let Your Body Free (FM Radio Mix) (1994) (3:24) (FLAC)
Jó zenehallgatást hozzá!
Üdv.Csaby -
#26982 Sziasztok!
A napokban szó volt Cool James & Black Teacher nevű csapatról. Itt van két verzió az egyik kevésbé ismert dalukról,amik szerintem nem is rosszak!! Jó zenehallgatást hozzájuk!
Cool James & Black Teacher - Comala Wessa (Extended Version) (1995) (4:39) (APE)
Cool James & Black Teacher - Comala Wessa (Pierre J's Extended) (1995) (4:02) (APE)
Üdv.Csaby -
Retroman #26981 THX! -
#26980 szia
anno JANUÁR-ban belinkeltem és még jó, úgyhogy itt van
klikk
WAV-ban
-
#26979 Szívesen, és örülök, hogy segíthettem! -
Retroman #26978 Köszi! -
#26977 Tegnap megkezdett feltöltés gyümölcse:
C-Block...Time is Ticking Away [WAV, 1997]
01 - C-Block...Time Is Tickin Away (Radio mix) 4:04 - Youtube
02 - C-Block...Time Is Tickin Away (Extended mix) 5:06 - Youtube
03 - C-Block...Time Is Tickin Away (Ghost mix) 6:10 - Youtube
04 - C-Block...Dem Bustas (Bonus Track) 3:53
C-Block...Time is Ticking Away [WAV, 1997] - Jelszó:az ELŐADÓ pontos neve
C-Block...Time Is Ticking Away - [1998, Promo, MP3 320 kbit/s]
01 - C-Block...Time is Ticking Away (Dirty Rotten Scoundrel Vocal mix) 8:20 - Youtube
02 - C-Block...Time is Ticking Away (Dirty Rotten Scoundrel Secret Dub) 8:16 - Youtube
03 - C-Block...Time is Ticking Away (Xenomania Vocal mix) 6:28 - Belehallgatás
04 - C-Block...Time is Ticking Away (Xenomania Alternative Vocal mix) 6:29 - Belehallgatás
C-Block...Time Is Ticking Away - [1998, Promo] - Jelszó:az ELŐADÓ pontos neve
Retroman kérésére. Akinek köszönöm a másik anyagot is!
-
Retroman #26976 Ez az album megvan neked esetleg LOSSLESS-ben? -
Retroman #26975 Ok, én kíváncsian várom a maxit! -
#26974 Szerk.: Youtube link kerül ide ---> Youtube beágyazott videó kerül ide -
#26973 Egyre több és több Youtube link kerül ide és egyre szarabb az oldal megnyitása :(
Kezdi a kezelhetetlenség határát súrolni.
Elhatároztam, hogy én már ki fogok lógni a sorból: bármilyen Youtube-os tartalomról is lesz szó, inkább bőbeszédűbb linkeléssel oldom meg.
-
#26972 Látom tegnap eurorap napot tartottatok. Van jó pár maxim ebből a stílusból, hétfőn majd felrakok egyet.
-
#26971 Erre én is igényt tartanék. -
#26970 én ezt ajánlanám
pl:ezek vannak rajta
-
#26969 -
#26968 szia
ezt tudnád egy verzióban prezentálni lossless-ben ha kérhetem???
nagyon tetszik -
Retroman #26967 Ez a dal is nagyon ott volt (és szerintem még most is ott van) a szeren:
Az eredeti zenei alap is egy remekmű Morricone mestertől! -
Retroman #26966 Ezeket pedig bűn lenne kifelejteni, ha eurorap-ről van szó!:
A C-Block mellett az egyik legjátszottabb előadó volt Nana, és ez a két dal ebben a műfajban. -
Retroman #26965 Ez is egy qrva nagy zene eurorap stílusban:
-
Retroman #26964 Szerintem az eurorap stílus kezdete talán ettől a Joey B. Ellis & Tynetta Hare dal megjelenésétől kezdve számítható, a Snap is ebben az időben kezdte meg működését kb, szerintem ezek a dalok már eurorap-nek tekinthetők, csak ekkor még nem igazán volt ismert az eurorap kifejezés, ekkor még inkább simán rapnek hívták.
Igazából szerintem nagyrészben a 96-97-98 közötti időszakban készült rap dalokat hívják eurorapnek.
Egyébként a Cool Cut dalban is van Snap-es beütés elég rendesen. -
Retroman #26963 Gyuri és Laci, ezer köszönet az eurorap zenékért! -
#26962 Gyurikám!
Hogy örülnék most ennek a dalnak, ha már nem lenne meg.