40686
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• IMYke2.0.0.0
    Mike gépe Pécsett szakít a neten, itt ugyanolyan lomha lenne, mint ez a 6000+ -os ócskaság :))))
  • IMYke2.0.0.0
  • Dióka
    tudom, illetve tudtam merre vagy, emlékszem, hogy bazilassú megosztott netet használsz (jó sokat vagy a könyvtárban), de azt hittem ez csak az ürügy, hogy mindenáron meg kelljen venned Mflex gépét.
  • DFresh
    Többen is közel vagyunk hozzád, én is.
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, otthoninak mondom :)
  • IMYke2.0.0.0
    Végre elérhetne ide is a CIVILIZÁCIÓ, igen.

Keretes részben élek:

• IMYke2.0.0.0
    Google Chrome-mal vagyok.

Szavam sem lehet. Jobbnál jobb zenék kerülnek belinkelésre.
    A baj csak az, hogy olyan szinten fos az itteni net --- Magyarország, XXI. század és mégis: 0,5 MBit ---, hogy amikor 5-10 Youtube klip van beágyazva = halál.

Vannak az oldalnak periódusai, amikor mint a villám, úgy vágódik be, még 10+ YT klippel is, és van olyan, amikor 5< -nél is tetű.
  • Dióka
    kéne már neked nagyon az a 'system hardware upgrade'
  • Dióka
    a szám maga tényleg überállat (nagyon szeretem), de ez sem nem 'extermly', sem nem 'rare', egyszerűen Club Mix a neve....
    s szinte az összes kiadott maxin rajta volt. gondolom valaki nagyon szerette volna, hogy az ő linkje valamiben másabb legyen, mint a többi....
  • Inhouse
    ilyenem van csak
  • Inhouse
    Akkor ne használjuk a szolgáltatást? Vagy akinek szaggat, rakjon fel egy firefox/flashblock combót?
    Sound Factory - Good Time
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy megint rohadtul szaggat az oldal - Youtube embedded miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez rendkívüli módon érdekelne!
  • Inhouse

2 Brothers On The 4th Floor - I Can't Help Myself
  • Inhouse

Mr Lee - Get Busy
  • Inhouse

Cartouche - Feel The Groove
  • Inhouse

2 Brothers On The 4th Floor - Turn da music up
  • Inhouse

Westbam - the roof is on fire
  • Inhouse

Jordy - Dur Dur D'etre Bebe!
  • Inhouse

BEATMASTERS FEAT BETTY BOO - HEY DJ, I CAN'T DANCE (TO THAT)
  • Inhouse

B.G. The Prince of Rap - This Beat Is Hot ( Original Club Remix ) Extremly Rare
  • szamóca67
    Nem mindent lehet szép ropogós női testekkel eladni....
  • zalrobto
    inkább hagyták volna
  • IMYke2.0.0.0
    Á, ne vedd magadra! :)
    Rigolyás vagyok, ha zenéről van szó :)))
  • Retroman
    Egyébként bocs, ha ilyen rossz emlékeket idéztem fel benned a Grooveland féle Iskolatáskával, nem állt szándékomban!:)
  • Retroman
    Szerintem nagyon halovány lett ez a feldolgozás az eredetihez képest, abszolút nem érzem benne azt a lendületet, pörgést, amit a 96-os, eredeti változatban!
    Csak érdekességképen linkeltem be, ha már a feldolgozások szóba kerültek.
  • Retroman
    Ha már a feldolgozásoknál tartunk, egy 1996-os magyar sláger 2011-es verzióban:

• zalrobto
    ha már mc hammer feldolgozás
    akkor itt az eredeti flac-ben
    -M.C. Hammer - U Can't Touch This
    és még két nagyon nagy kedvencem tőle
    M.C. Hammer - Pray
    MC Hammer - Too Legit to Quit
  • Retroman
    Facebookon azt írta egyébként a csapat egykori énekese, Yano, hogy a megalakulásuk 20 éves évfordulójára, azaz jövőre, lehet, hogy összeállnak újból egy koncert erejéig!

Ami az egyetlen probléma szerintem a Digital Scream-mel kapcsolatban, a dalaiknak 90- 95 %-as feldolgozás volt, de önmagában még nem ez a probléma, hanem az, hogy egyik albumokon sem említették meg a dalok eredeti szerzőit, előadóit, egyáltalán semmi utalás nem volt egyik dalnál sem arra, hogy feldolgozás, pedig általában vagy az eredeti szerzőket, vagy az előadót meg szokták említeni. Manapság már nem biztos, hogy megemlítik, mert már a feldolgozásnak a feldolgozását is feldolgozzák, de anno a 90-es években azért még nagyrészben ráírták a lemezborítókra a feldolgozások eredeti előadóit, szerzőit.
  • Retroman
    Nekem kedvenceim voltak anno, az első, 1992-es The Mixx című albumuk megvolt kazin, rongyosra is hallgattam.
  • zalrobto
    bármikor szivesen
  • zalrobto
    szia BARÁTOM
    DJ Happy Vibes - Tonight´s The Night.flac
    ezt találtam flac-ben talán ez jó lesz neked
    még valami ,egy kis cimirási hiba majd orvosolod,bocses
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, nem fogtok csodálkozni, ha ez a dal benne lesz a kedvenceimből készült Grand Mixben :)
  • gyorgy74
    Kérésre! Erről a lemezről remélem így megfelel!

Betty Love - Fáj még a szó.wav

• IMYke2.0.0.0
    A Digital Scream érdekes színfolt volt akkoriban. Volt számos jól sikerült feldolgozásuk, és pár szégyellnivaló is. De nagy általánosságban remek csapat volt.

A mai traumát a több napja fejemben ismétlődő dallal kúrálom.
    이정현 - 너 (Original mix)
  • zalrobto
    és még meg is vették jópáran a lemezt
  • Retroman
    Először azt hittem, hogy a Digital Scream feldolgozásaira írtad ezt, de most látom, hogy az Iskolatáska feldolgozására írtad.
  • Retroman

Szerintem a dal mondanivalója és hangulata abszolút nincs szinkronban ezzel a tucc - tucc zenével.

Szegény Máté Péter, ha még itt lenne közöttünk, nem tudom, mit szólna hozzá, hogy mit műveltek a dalával(: (Az Elmegyeket ráadásul Bódi Gusztiék is feldolgozták, de arról inkább ne is beszéljünk!)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
    Erősék bénák.
  • Retroman
    Ha már említetted a Máté Péter feldolgozásokat, szerintem a legundorítóbb közülük egyértelműen az Elmegyek Erős vs. Spigiboy remixelésében.