90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
II Future - Confusion
<#szeret>#szeret>
Remek ! Még mindig<#finom>#finom>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A Mester <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Eurodacer - Eurodacer (dance mix)
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.15. 18:45:26
<#shakehead>#shakehead>
valóban szomorú hír, főleg 47 évesen elmenni, most már a Dream Dance atyja sincs már velünk. <#zavart2>#zavart2>
Meghalt Robert Miles zeneszerző, zenész, DJ, producer
Leghíresebb dalával emlékezek rá.
Hyper Active - Let Me Feel It
Két remek zene <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Nekem sem lesz közel , Zalaegerszegről megyek <#smile>#smile>
kb 390KM 4 óra Autópálályán. A helyszinen foglaltam szállást 3 éjszakára ,vannak jó kis apartmanok .
Én régóta nem voltam ehez hasonló bulin,mondtam magamnak egyszer élünk mennem kell ,egyedül megyek bár két régi fórumos ott lesz majd ha minden igaz TIMCSY ÉS EUROLACKÓ is , elöszőr fogok velük találkozni élőben <#nyes>#nyes>
Remélem, megéri a buli, bizakodok<#vigyor2>#vigyor2>
Nyugodtan irj ha van időd ,szeretem ha régi fórumosok is irnak néha <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.03. 00:04:42
Egy ideje nem vagyok, voltam itt. Költöztem a télen, most meg a rengeteg ház körüli teendő, illetve kerti munka köt le. De azért nyomon követem az oldal sorsát, 1-2 hetente feljövök, hogy megnéztem, mi is az, ami nálam feledés homályába merült, mit kell újra meghallgatnom. Mi is néztük ezt a szegedi fesztivált, de messze van, illetve több napos. Irigyellek Robi! Én is mennék! Nanat szívesen megnéznék élőben. Az elmúlt években voltunk 2-3 totál dance fesztiválon, de volt előadó, aki nagy csalódás volt. Persze volt, aki hatalmas showt csinált. Pl Mr. President. Egymaga, teljesen élőben énekelt, rappelt. Nagyon tetszett. Nem playback, meg fél playback. Masterboy valami dj. Show-val jött, egyedül Tomy. De most először jönnek az országba teljes csapattal, az eredeti énekesnővel Trixi Delgadoval. Magic Affair is az eredeti tagokkal lesz itt. Szóval készülhetsz! Nagy móka lesz biztosan!
Náksi
És remélhetőleg én is ott leszek <#finom>#finom>
én is meghallgattam bár engem az egész verzió megfogott anno is <#nyes>#nyes>
meg most is <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.29. 20:51:27
azért én bizakodom hogy mivel már nyár lesz amikor fellépnek az eredeti verziót nyomják majd <#smile>#smile>
de ha nem akkor is élvezhetem Melanie hangját<#finom>#finom>
<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.29. 20:44:11
<#eljen>#eljen>
90s Mania 1, March 2016, Culture Beat, Corona, Snap!, C+C Music Factory
90s Mania 3, 2 Unlimited, Technotronic, Real McCoy, Dr Alban, LIVE, Mar. 2017
és egy nagyszerű 2Unlimited koncert még az akkor egész egyben lévő Anita-val, az eredeti formáció azóta változott, a páros külön rója a köröket, Ray meg egy új vékony fiatal csajjal koncertezik.
2 Unlimited - Live in Concert Sportpaleis in Antwerpen (2013)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
aszem túl sok volt a jager jó éjszakát,az 1 iklegjobb mix
ezt meg csak úgy:
persze hogy lerágott csont de engem az az alap fogott meg ami 4/23-4/51 között megy!de szerintem...........................................<#vigyor2>#vigyor2>
<#nyes>#nyes>
de azért tartják a frontot 1-2 nagy ágyú!
jay is néha felbukkant itt ott.
Culture Beat - Mr. Vain <''HR3 Clubnight'' live in Lich>''HR3 Clubnight'' live in Lich>
Remélem Szegeden is ilyen lesz a hangulat ! <#szeret>#szeret>
Már nagyon várom <#finom>#finom>
Remek <#finom>#finom><#eljen>#eljen>
Sheila B - Take Me in Your Arms (Extended Mix)
De jó zene <#szeret>#szeret><#wow2>#wow2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.17. 00:18:24
2 UNLIMITED - CONTRAST
<#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.16. 00:40:41
még jó,hogy mertek nagyot (álmodni)annak idején
szerintem le rakták a mi kedvelt műfajunk alapjait,persze igy is kialakult volna
de adtak hozzá némi kezdőlökést.ha nem tévedek azt hiszem belgiumból indultak.
aztán utána nagy világsikereket hoztak össze többek közt mc ericel!
Utoljára szerkesztette: tormesz, 2017.04.15. 13:46:20
A lájtosabb verzió.
<#szeret>#szeret>
Solid Base–We're Gonna Rock It (Radio Mix)
<#taps>#taps>
Rhonda & Physical Motion - It`s My Party (Rave Mix)
Remek verzió
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.09. 00:15:16
Twenty 4 Seven - We Are The World
Nagy kedvenc <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.04.07. 00:12:11
Ha nekik Ismeretlen előadó a nevük alapból!<#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudom hogy Gyuri honnan vette ezt a megnevezést.
Mindenesetre a lejátszómban jobban mutat mint a Unknown Artist megnevezés. <#nyes>#nyes>
"No More Pressure" egy fikció,kitalált név!
Sorry, de ezt tisztába kellett raknom,mielőtt valaki tévhitbe esik,és ha cáfolni akarod hívd fel Gyurit és mutasson a lemezéről egy olyan fotót ahol írva vagyon hogy az előadó "No More Pressure,kizártnak tartom,de vannak csodák . <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.04.06. 17:35:12
A jutyubon meg még 4 napja is aktív volt ha jól látom..<#vigyor>#vigyor>
Carpe Diem - Bonyolult Lány 1997.
D.GY. utólagos engedélyével<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.06. 17:00:12
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Mert mint látható ő talán hamarabb tudott volna segíteni.
Elég ha leveszi a vinyl-t a polcról! <#wink>#wink>
Egyébként csak ez az egy track értékelhető a lemezről.
Ezért lett megvéve.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.04.06. 16:19:45