90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Da Blitz - Stay With Me (DJ SHABAYOFF RMX)
Ismét 1 remek Remix <#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Szerintem ezt keresed: 7T feat. Mike D. & Damize – You're The One
Számomra eddig ismeretlen zene <#wow2>#wow2> kár hogy csak 2 perc van és mp3 128kbps de azért elrakom <#smile>#smile>
<#vigyor2>#vigyor2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Captain Hollywood Vs Britney Spears - More and More Gimme More (Offer Nissim Mash Up)
Nagy kedvenc Mash Up ban <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.07.19. 00:59:33
Eminem vs Reel 2 Real - Without Move It (Gianni Innocenti Power mix radio version)
Darry Hard - So Much Baby (Eurodance)
<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Dr. Alban & Nicole Heiland - Solo Tu Music In Me (VNRG Mash Up)
Remek <#eljen>#eljen>
<#szeret>#szeret>
<#eljen>#eljen>
Előre is köszönöm.
E Rotic Help Me Dr Dick
<#szeret>#szeret>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Eclipse - You Make My Day (Extended Edit)
<#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Eurobase - I've got the Rhythm (Dancefloor mix)
<#eljen>#eljen>
<#vigyor2>#vigyor2>
Fun Factory - We Are The World
<#finom>#finom><#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2>
ezeket nézd meg talán jók lesznek <#fejvakaras>#fejvakaras>
Babilonia - Want Your Love (That's Dance Mix)
https://yadi.sk/d/7eGV2iP6S8aSa
Babilonia - Want Your Love (That's Club Mix)
https://yadi.sk/d/WNK2uDU-S8e57
<#wave>#wave>
<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Egészen jó kisnóta!
https://www.youtube.com/watch?v=K5zqPe4MFug
Systematixx - Power Of Love (DJ Shabayoff Rmx)
<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.06.23. 02:26:46
jó(kis)feldolgozás
Cyberbeat - Merkaba
Remek <#eljen>#eljen>
Hát igen <#smile>#smile>Fanatikusan ott voltunk már az elején hogy közel legyünk minden fellépőhöz, és ezt kb 17:30 -tól ameddig vége nem volt a nagyszinpadi műsornak utánna meg 3 kisebb helyszinen ment még a 90s zene reggelig <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.06.14. 15:49:59
Fantasztikus élmény lehetett.<#finom>#finom>
De hogy mind a három nap az első sorban nyomultatok<#wow1>#wow1> ne ez a fanatizmus.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Véget ért a BULI Szegeden, nagyon jó volt <#eljen>#eljen>
Megérte elmenni ,mindenki oda tette magát mint előadók, voltak akik eredeti felállásban jöttek .
pl: Masterboy,Groovehouse,AD Studio, TNT,Kozmix,Animal Cannibals
akiknél legalább 1 eredeti tag volt persze sajnálatos okai voltak mint tudjuk <#szomoru1>#szomoru1>
pl:La Bouche,The Soundlovers,Magic Affair,Bestiák,Happy Gang ,Nana ,UFO ,Kerozin,Five ők 3-an voltak az eredeti 5 csapattagból .
És hát volt a Culture Beat akik teljesen új tagokkal (persze tudtam csak igy élőben még nem láttam őket)
És voltak Dj -k Náksi,Spy The Ghost ,Skyland,Master Blaster,Sterbinszky <#nyes>#nyes>
Az első sorban voltam mind a 3 nap Timcsy - vel,kicsit a fülem bánta is de ez nem zavart annyira ,az élmény kárpotólt <#szeret>#szeret>
A Szervezés is egész jó volt ,bár voltak hosszabb szünetek az előadók között ,de akkor sem volt pihi ,helyi Dj-k nyomták megállás nélkül a Masterboy - ra kellett várni a legtöbbet,23:00 volt a kezdés éjjel 01:30 kor értek oda valami gond volt a reptéren az volt az indok ,de nem bántam hogy várni kellet nagyon ott voltak
https://www.facebook.com/Masterboy90s/videos/1394538560623681/
Minket is felvettek ott vagyunk a Timivel ő sárga felsőben én mögötte kék-ben <#eplus2>#eplus2>
Sajnos velük nem sikerült közös fotót késziteni , én nekem csak a La Bouche és a Cannibálokkal jött össze
The Soundlovers - Walking
Nana - Lonely
Groovehouse - Szavakon túl
Kerozin - Halál A Májra
Náksi - Szállj !
La Bouche - Be My Lover
Culture Beat - Mr. Vain
Masterboy - Love Message
Pár vidi hogy milyen is volt sajna a hang nem az igazi bár az én verzióim rosszabbak ,majd legközelebb megtanulom hogy közben nem ugrálok .
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.06.09. 00:47:04
Darkness - In My Dreams (Euro-Reda RMX)
<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Köszi szépen mind két remekművet.<#worship>#worship>
ItaloDisco4Ever !
pl:két nagy kedvenc is <#szeret>#szeret>
Basic Element - I Want You
FLEXX - On the run
csak az albumokon vannak rajta ,pedig szerintem megérdemeltek volna egy maxit <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.28. 01:11:24
2017. 05. 27. Budapest új Scooter szám <#smile>#smile>
Scooter - Bora! Bora! Bora! (Live In Budapest Park)<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.05.28. 00:48:49