40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
eurolacko #39480 Végre sikerült! :)
A múltheti Mannheimi fellépés után tegnap este Münchenben léptek fel így egy egészen friss képet tudok mutatni a csapatról.
Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2017.12.03. 19:30:47 -
eurolacko #39479 ....hogy bánatba lehet ide képet feltenni? -
eurolacko #39478 Nem ,hogy inkább kijöttél volna Mannheimbe...csak lestél volna mint a moziban! -
#39477 Csak kár hogy nem elöbb jutott eszükbe és a DEJA VU mutatták volna be -
#39476 Szia elötte megosztottam csak sajnos le is szedték azért hirtelen a hivatalosat raktam be -
eurolacko #39475 Lehet még gondolatban sem volt akkor még ez a zene. :) Tommy-tól azt az infót kaptam ,hogy mindenképp ki akarja adni cd-n és vinylen is jövő év tavaszán...szóval gyűjtők ,zeneszeretők örülhetnek. -
#39474 valahogy sejtettem!
az euro-house kezdetektől mesterfiútól nekem azért fent van a listán még a
Dance To The Beat, Indian Grave (Snap Power alapok), Masterboy Theme is,aztán jött az eurodance
-
#39473 Tetszik ez a válasz ! -
#39472 így van, egy szebb, fiatalabb, okosabb, informáltabb és nálamnál szerényebb embertől, mint te, nem szégyen okulni. -
#39471 Thanks! -
Storung #39470 Ha már Sweet Dreams, akkor legyen maxi is:La Bouche - Sweet Dreams (wav) -
#39469 Köszi a tippet Storung!
Az amire én emlékszem a "Club Mix" hosszabbra nyújtott verziója,minden flikk-flakk nélkül,kb 6 és fél percben! -
#39468 Csak kioktattalak Maxika,tanulni nem szégyen!
Nyugi,inkább csak arra céloztam,amire te is utaltál,Masterboy alapkő a stílusban,jahh és a legnagyobb zenéik közt ezt lefelejtettem!
-
Storung #39467 Talán ez az: -
#39466 a kedvenceiden felül,
nem hittem volna, hogy ez itt nem egyértelmű, de nekem, aki a 90es eurodanceken is 'felnőtt' (oké,már jócskán felnőtt voltam), fontos infó, hogy a Masterboy mi és kiféle is valójában?! szerintem még az első zenéjük előtt meg volt az egész albumuk!
az új zenéjük nem hozott lázba, arra céloztam a sor első részével.a többi rész máig lázba hoz!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.12.03. 16:59:19 -
#39465 Maxika,a Masterboy nagy durranás volt a 90s években,top minőségű zenékkel,amit tőlük kaptunk az kiemelkedett az átlag 90s eurodance zenék közt!
Reynaud favoritok :
Is this the love
Feel the heat of the night
I got to give it up
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.03. 16:50:40 -
#39464 ennyiből ez különösebben nem jön be, de amit ez a csapat még mindig tud tolni, az szuper!
másodvirágzásukat élik, legalábbis koncerteken.
2 hete a litvánoknál, ahol a kaunas-i csarnokban a hónapban megfordult a 90es eurodance csapatok nagyjai
Trixy zseniális! és szuperül tartja magát!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.12.03. 16:35:56 -
#39463 Zalrobto jó hogy éppen itt vagy,mint a 90s eurodance stílus tudás professzora,talán eltudsz látni egy infóval.
La Bouche - Sweet Dreams (Club Mix) ,ennek a verziónak ,memóriám villanásai alapján volt egy ennél hosszabb verziója,nincs maxim ,csak albumom tőlük,így aztán nem is ismerem a maxikon kiadott verziók mindegyikét!
Remélem nem ezzel a top verzióval keverem!
P.S. : borzalmas tud lenni egy nem megkímélt állapotú vinylen hallgatva egy-egy dal,recseg.csörög,zörög,serceg,sziszeg,kattog,na ezért vagyok inkább CD lemez pártján! -
Normal generation - Everybody
-
#39461 Jó lehetett azt azért sajnálom hogy már nem nyáron pl :Szegeden mutatták be ezt az új szerzeményt -
Sandy Chambers - Give It Time
-
#39459 Közben elkeltek köszönöm a vevőnek nemsokára postázom
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.30. 10:45:45 -
#39458 Új szám a Masterboytól
Masterboy & Beatrix Delgado - Are You Ready (We Love The 90s)
-
eurolacko #39457 Megaszuper volt ott lenni és élőben hallgatni, látni Őket! ;) :)
-
maxi71 #39456 Kedvenc:
-
#39455 köszönöm -
Ha érdekel valakit ez a három lemez eladó , figyelmetlenségem miatt 2 van belőlük
Eurogroove – Dive To Paradise
A1 Dive To Paradise (FKB 12" Mix)
A2 Dive To Paradise (Boyz With Pride 12" Mix)
B1 Dive To Paradise (Anthology Mix)
Johnna – Do What You Feel
A Do What You Feel (Matt Darey 12" Mix)
B1 Do What You Feel (Good Girls Club Mix)
B2 Do What You Feel (Good Girls Dub)
Definition Of Joy – Stay With Me 4 Ever
A1 Stay With Me 4 Ever (Original Extended)
A2 Stay With Me 4 Ever (Original Radio Edit)
B1 Stay With Me 4 Ever (Beats 'R' Us Club Mix)
B2 Stay With Me 4 Ever (Music For Lovers Mix)
B3 4 Ever More
500 ft darabja
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.26. 20:28:06 -
#39453 JÓ ZENE -
#39452 Köszönöm -
mfn #39450 Ismét három kedvenc
Antares - Ride On A Meteorite (Extended)
Strictly M.O.R. - Let The Music Play (Radio Edit)
Dance Revolution - Dreams (Club Extended) -
#39449 Ezek az original,90s műsoros kazetták a gyűjteményem legféltettebb darabjai!
A két előadó nálam totál favorit,2 jó dal tőlük!
-
#39448 -
tormesz #39447 és ha már unlimited 2 ezt még ö hozta nekem
1 egész jó kis nóta
a képröl csak annyit másképp nem volt fent -
tormesz #39446 valóban igazatok van!és ez nem s.gg nyalás nem a kenyerem!!!!!de én csak úgy csapodtam ide unlimited 2 jóvoltából.meg van a mi kis világunk az eurodance-röl.de nagyon sok olyat mutatatok meg amiket a büdös életben sem találtam meg volna!!!örülök,hogy ilyen fanatikusak vagytok(jó értelemben mondom)
-
#39445 Hoztam egy jó zenét,ha jól látom beszerezhetetlen ! jelenleg.
Eurogroove Feat. Dominique , Einstein – Scan Me
-
eurolacko #39444 Jól tetted!....a Face To Face zenéjüket nagyon csíptem. -
#39443 Miért is volna gond? ... arra csak büszkék lehetünk hogy tele tudjuk pakolni a topicot a lemezgyűjteményünk egyes darabjaival.
Akiket ez zavar,azoknak javaslom ugorjanak egy másik zenei témára! -
#39442 Copernico = ItaloDanceMania
Az original verzió azért ütősebb! -
#39441 Charlotte - Where We Are (DJ Zeroz Remix)
Nem Dj Bobo -
#39440 Én ha nem gond egy kedvenc csapatomat mutatnám be Odyssey
PL: