90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Eurodance Forever
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
egy-két maxit leemeltem a polcról kiegészítésnek:
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Akik laptopról zenélnek,milyen programmal nyomják??v keverõ mindenképp kell??
ismeretlen francia dance sláger
Üdv Inhouse
nagyon jó zenéi voltak ennek a DJ-nek akkoriban, fenomenális érzékkel keverte össze az akkori Technotronic, C+C MF, FPI Project-es és egy-egy szösszenetig a technos hangzásvilágot, melybõl nagyon jó kis italohouse-t hozott össze.
ajánlom még ehhez beszerezni (persze jobb minõségben,mint ez a YT vidi) pl. a Move Your Body és Get on the Floor számokat is.
Ez a felállás kifejezetten a kedvencem volt.
DJ SZATMÁRI - 100 ÉVET VÁRNÉK (PEAT JR && FERNANDÓ ITALIANO PARTY MIX)
A fene se tudja hányféle verzióban van meg.<#crazya>#crazya>
A csajszi hangját nagyon szeretem.<#finom>#finom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Õ aztán tudott bulit csinálni! Akkor még nem volt Peat Jr, és tsai, akikkel összeálljon.
Gondold el vannak olyan albumok hogy egy, max két szám kell, de az nagyon.
Inkább megoldják szitázással.
Pl: Fiesta lemez kívülrõl , a tartalom meg az aktuális slágerek.
Múltkor azon röhögtem hogy az ostoba Voksán Virág olyan képen szerepelt amin ki volt terítve elé egy 120 CD tartós gyûjtõ, tele tele írott Verbatim CD lemezekkel szépen, gondosan, alkoholos filccel megírva.<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Nyomozás közben akadtam erre:
Üdv Inhouse
Ebben az esetben nem a Cue-ba kell belenyúlni, mert nincs is ilyen.<#nyes>#nyes>
Szóval én az Easy CD-Da Extractor Professional-ban írom be már a számok Elõadóját, Címét, verzióját.
Utána rippelem be.<#wink>#wink>
Soha ne a Total commanderbe gépeld át mert a Cue file-ba kell belenyúlnod hogy a lejátszóban is megjelenjenek a címek.
Az a helyzet hogy neked teljesen igazad van abban az esetben ahogy te, én és mások gyûjtik és kategorizálják a zenéket.
De én egy Disco-s gyerekori ismerõsömtõl kapom a zenéket és részérõl meg tök érthetõ hogy nem szarakodik ilyennel.
Millió egy zenéje van, köztük több mint 8000 bakelit.
Neki ez a Discoban , sötétben pont elég.
Kiveszi a bõröndbõl rápillant a CD elejére gépelt papírra és már nyomja is a zenét.
Neki ezek a zenék egy , max két évre kellenek igazából.
Mert addigra kifutnak.
Jó neki így ahogy van.
Én meg örülök, bár nem mindig, amikor megdob egy ilyen adaggal.
Múltkor is alig vártam hogy végezzek a 400 lemezzel, vittem vissza neki, erre nem megint felpakolt ugyan ennyivel.<#falbav>#falbav>
Csak hogy ki legyek balanszozva azt mondta.<#nyes>#nyes>
Szomszéd meg azt hitte hülye vagyok mert látott oda vissza a szatyrokkal.<#nevetes2>#nevetes2>
Mit-tomén, hasra ütök:
dr_alban_it_s_my_Life_raggaAdag_rmx_utwrz_1990_x.mp3 (*.flac, *.wav)
Nem véletlen, hogy a több mint 10 éve bejáratott címzést erõltetve, sokszor nekem is gépelnem kell, hosszú-hosszú percekig (meg Total Commander fájl átnevezés funkció, renamer progik stb,).
Elképzelheted, ez hogy nézett ki eredetileg...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A promo cdrõl nem kell semmi, azért köszi, hogy szóltál róla.
Esetleg valakinek meg vannak ezek?:
Soho Party:
Gyere És Táncolj
Szállj (Original Mix Edit)
Szállj (Original Long Mix)
Szállj (Rave nation mix)
Álom (Original Mix)
Kéz A Kézben (Discovery Mix)
Kéz a kézben (Extended mix)
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Aztán már nem pénzeltem a kazettázást, és ráálltam a CD-re, majd az elsõ gépnél az MP3-ra...
Most meg a LOSSLESS-re 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Az még csak hagyján.
Hanem ugye mivel ezek CD lemezek válogatva, ezen csak track 1, Track 2 stb
jelennek meg a számok.
Na most a számok Címét elõadóját mind nekem kell bepötyögnöm egyenként a tartóban lévõ papírról.<#sir>#sir>
És tudod ezer számnál ez már egy kissé fárasztó tud lenni.
Más megoldás erre nincs sajnos.
Viszont mivel semmirõl se szeretnék lemaradni ezért néha IGYnéz ki a szoba napokig.
Már csak az újdonságok miatt érzett adrenalin miatt is... Hogy aztán nagy selejt aránnyal kiválasszam a magamnak tetszõket 😊
Ezt imádtam a 90-es években is, amikor hetente beugortam a diszkóklubba, péntek délutánonként, 3-4 üres Sony Metallal, és 2-3 óra alatt, jó pénzért leválogattam magamnak - én kezeltem a DJ pultot - a slágerek jobb verzióit, és megnéztem a hétvégén bemutatásra kerülõ slágergyanúsakat is.
hallom ám, köszi ez nagyon jóóó<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Nem azért mennek oda a fiatalok hogy az ütem passzolásokat , vágásokat, átkeveréseket figyeljék.
Valahol meg is értem õket.
Csak a zene ne lenne olyan moslék mostanában a Clubokban.<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Volt alkalmam jó pár száz lemezt átnyálaznom.
Most is itt van a hátam mögött vagy 300 lemez ami erre vár.
Döbbenet hogy milyen akusztikai zörejeket kiadnak.
Nálam egy ilyen zene leválogatása kb 2-5 másodperc.<#nyes>#nyes>
Ebben vannak Eurodance-s elemek!
Hallod Zalrobto barátom?<#wink>#wink><#crazya>#crazya>
Az érzés, amikor szinte a fejemet fogtam, amikor a dídzsénk valamit rosszul kavart, miközben a közönség továbbra is jól szórakozott 😊)))
Errõl nem kell valami?<#wave>#wave>
The real DJ play vinyl!
Gondoltam megnézve a klipet 100% hogy ez nekem nincs meg, mert nem is tetszik.
Aztán rákeresés után mégiscsak rábukkantam a katalógusomban egy olyan verzióra amitõl igen csak más lesz a leányzó fekvése.
Ebben a verzióban már igen csak ütõs kis zene!<#taps>#taps>
Egészségedre Friendh 2 cimbora!
Lucas Valley - Big bo cha.flac 6:17<#wave>#wave>
erröl van szó<#wave>#wave>
Betty Love - Repülj tovább ( Náks Vs. Brunner 'Alice in wonderland ).flac<#wave>#wave>
Ami tetszett felvettem, ami nem azt hanyagoltam.Szerintem ez a dal is erre a sorsra jutott.
A V-tech ének az esõben gyorsabb verziója nincs meg neked?? 2003 körül hallottam a helyi rádióban,de azóta se....
Igen szeretem ezt a számot.<#szeret>#szeret>
Betty Love - Olyan mint a méz ( Brunner's Babylon ).flac
JetAudio lejátsza, teszteltem.
VIDEO
És aki kicsit jobb minõségben is szeretné.<#wink>#wink>
Dj Bobo & Betty Love - Way to your heart.flac
Mizu van fiúk?
Keresem a Neoton Família - Szeretek Ugrálni videoklipet !
Köszi !
Eurodance Forever
<#szeret>#szeret>
Eurodance Forever