90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okiland
Szia Retroman!

Beszéltem a Panasonic-os területi képviselõvel.
Nem sok jóval kecsegtetett.

Nekik nincs a kínálatukban.
A Panasonic gyárt MP3 lejátszót, de hozzánk nem hozzák be.
Talán a nyugati régióra igen.

3 választásod maradt:

1., Vagy beszerzed kintrõl, de akkor a garancia is ott él.
2., Vagy keresd meg pesten a Video Part KFT-t. Lehet, hogy nekik sincs, de nekik van vám szabad területük, így be tudnak hozni olyan terméket is, ami a Panasonic M.O. kínálatában nincs. A gart ebben az esetben õk vállalják.
3., Vagy keressél más márkát.

Ennyit tudtam segíteni!

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

kaposi1
Majd ha ráérsz, 17-órátol lépj fel a Skype-ra!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok! <#worship>
Hogy mikor lesz kész, fogalmam sincs, de sok ötletem van még, és a részlet az elsõ ~15 perces részbõl van kinyesve.

A bedolgozásra váró zenék számára jellemzõ, hogy a "Mr. Vain"-nel kezdõdõ tényleges mix blokk elõtti "intro" 4 perc 50 mp hosszú. Eddig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gyorgy74
Ma csak ebédig dolgoztunk, nincsenek még kész a sablonok! A jövõ héten viszont gõzerõvel beindulunk! Ja még valamit megérkezett a várva várt vinyl!!!!!<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

kaposi1
Nem dolgozol?<#nemtudom>

gyorgy74
Akkor ezt jól össze fabrikáltad, mert nagyon jól össze van rakva!!!<#taps>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

kaposi1
Nagyon ígéretes a minta!<#eljen><#finom>

zalrobto
<#vigyor>
Track List
<03:28> 01. Swing feat. Dr. Alban - Sweet Dreams (Radio)
<06:01> 02. Swing feat. Dr. Alban - Sweet Dreams (Extended)
<06:07> 03. Swing feat. Dr. Alban - Sweet Dreams (Aura Mix)
<05:42> 04. Swing feat. Dr. Alban - Sweet Dreams (Tabledance)
Swing feat. Dr. Alban-Sweet Dreams (CD, Maxi) - 1995
FLAC
<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
allig várom már hogy kész legyen<#eljen><#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Egy kis minta az esténként, hébe-hóba fabrikált "kedvenceim" mixembõl: MIX MINTA MP3

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
ezt a számot keresem lossless-ben

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

''TGOLYO'' thanks for uploaded these cdms of Soho party.
will be posible share it in lossless.?????
Sweet Dreams Everybody !

Eurodance Forever

Még egy Rómeó 😊

Eurodance Forever

Rómeó ez nem lehet szerelem ! 😊

Nagy kedvencem ,de úgy látom neked is <#szeret>

Eurodance Forever

Ámokfutók - Rómeó.....(wow cool tune)
i hope anyone share it in lossless. i love this artist hungary.
IMYke2.0.0.0
A Panasonic nem csak ezt a terméket nem forgalmazza már... az SV-sorozat minden korábbi példányát sem.

Más gyártó "MP3" lejátszója miért nem jó?

Üdv.!

Flip Da Scrip zenéket keresnék flac-ban. Pl. You to me, Throw ya hands in the air, I'm a freak, You can run.. Lehetõleg hosszû változatkoat! Köszönöm!

Ezt megtaláltam én is, de pont ezt mondtam, hogy ezt találtam meg neten 3- 4 évvel ezelõtt, de oda van írva ez is: Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Szóval ez már nincs forgalomban.

IMYke2.0.0.0

Nem a topik témájához kapcsolódik, de azért megkérdezem, hátha valaki tud segíteni benne.
Szóval az lenne a kérésem, hogy valakinek van -e esetleg valami információja arról, hogy Magyarországon jelenleg van -e forgalomban olyan Panasonic Mp3 lejátszó, aminek a memóriája 4 Giga, és ha igen, hol lehet venni?

Neten nem igazán találtam infót errõl, illetve kb 3-4 éve, amikor nézegettem neten az MP3 lejátszókat, akkor volt egy Panasonic lejátszó, de az csak 1 gigás volt és 40 ezer FT-ba került akkor, úgyhogy akkor sokalltam az árát, de akkor ez ki is volt írva neten, hogy melyik áruházakban lehet kapni, azóta ez a lejátszó már nincs forgalomba.
Még láttam egy 2 gigás Panasonicot is, azt Vaterán láttam használtan, de újakat már abból a típusból sem gyártanak.
És az a furcsa, hogy most, ha rákeresek, hogy Panasonic MP3 lejátszó, akkor nem igazán ad ki használható találatot, olyan lejátszót, ami jelenleg is forgalomban van.
Pedig nem hiszem, hogy ha 3-4 éve volt Magyarországon forgalomban Panasonic MP3 lejátszó, nem hiszem, hogy most ne lenne legalább egy újabb típus, csak én nem találom neten.
Ha valaki tudna ezügyben valami információval szolgálni, nagyon megköszönném!

zalrobto
Két óriási kedvenc egy elöadótól😊

Track List
<04:26> 01. Centory - Point Of No Return (Radio Version)
<06:21> 02. Centory - Point Of No Return (The 12 Inch)
<07:19> 03. Centory - Point Of No Return (Mutrone Club Mix)
FLAC-BEN
Track List
<04:07> 01. Centory - Take It To The Limit (Radio Version)
<06:34> 02. Centory - Take It To The Limit (Extended Club Mix)
<04:14> 03. Centory - Merry, Merry X-Mas
FLAC-BEN
<#eljen><#nyes>

zalrobto

Track List
<03:57> 01. Academia - Dance to the music (Radio Mix)
<05:20> 02. Academia - Dance to the music (Extended Mix)
<05:23> 03. Academia - Dance to the music (Idefix-Mix)
<06:45> 04. Academia - Dance to the music (Big Blue Mix)
Flac klikk
<#nyes><#wave>

zalrobto
egy nagy kedvenc MAXI-ja FLAC-BEN
Bomfunk MC'S - (Crack It) Something Going On (2002)
1 (Crack It) Something Going On (Original) 3:49
2 (Crack It) Something Going On (Beats'n'Styles Remix) 4:42
3 (Crack It) Something Going On (Extended) 4:51
4 Pam Pam 4:21
klikk
<#wave>

zalrobto

ezek is hasonloak<#eplus2><#nevetes1>

Végülis a feldolgozás meg a koppintás között van különbség... Az ufo is a Szerelemdoktort meg a katonadolog c számot koppintotta a Captain jacktõl...Drill Instructor és a captain jack...
DFresh
A zene sem rossz, de a csaj se kutya.
Itt van original mixben, én rippeltem, nem netes.
Flac
DFresh
A Pizza albumon lévõ Gyere táncolj (Fantasy mix) pedig Max Him-Lady Fantasy-je
Mégpedig, ha emlékeim nem csalnak F.R. David volt az eredeti elkövetõje... 😉

IMYke2.0.0.0
Az "Álom" is feldolgozás.

A Szállj meg az E-rotic Sex on the phonera
Az Etz,Petz, Kimehetsz pedig egy az egyben tekinthetõ magyar Eins, Zwei, Polizei-nak.

Most így újból meghallgatva feltûnt, hogy a Baby Nem Kell Más-nak a zenei alapja igencsak erõsen koppintása a Cappella - Move On Baby-nek.

Köszi!

Itt lesz a Baby nem kell más maxi...:
soho
Inhouse
Valahol van egy gyári CD-m hangmintákkal, majd megnézem...
Abletonozni akartam a múltkor, azt látom, hogy nagyon sokat tud, de elvesztem benne, pedig olvasgattam a te és mások tutoriálját is...
Pl. a sebesség még mindig nem tiszta, a wrap pl. nagyon hallatszik a hangon, mintha szaggatna, pedig 2-3% a prociterhelés...
Néhány számon alakítanék annyit, hogy felturbóznám (nem sebességre gondolok) az ütemet, mert gyenge benne a bass dob, meg a kicsit tompa a magas rész...

Üdv Inhouse

Inhouse
A csajt hívják Bobo-nak? 😊 Érdekes minimál-koncepciós klipp... 😊 De jó!

Üdv Inhouse

Inhouse
Ebbõl lehetett volna jó zene, így elég lapos...pedig ígéretesen kezdõdik.

Üdv Inhouse

Wind 67
és , ha már kedvenceknél tartunk :

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Helló , szia, szevasztok.
Néha ide tévedek Én is..

Nekem pedig ez: Blank & Jones feat. Bobo - Perfect silence (Night Version - Martin Roth Hard Trance Edit) -2004

Esetleg nem lenne meg valakinek WAV ban ?

Csak a WAV peregjen

IMYke2.0.0.0
Srácok!

Olyan közönség effektet (zenébõl lecsippenthetõ rész) keresek, ami ütemes tapsolással (pl. a "Opus...Life is Life) is rendelkezik, vagy ilyesmi. Fontos, hogy 30 mp körül legyen a hossza.
A "loop"-olás sajnos nem jó, mert ilyen hangoknál nagyon hallható.
Egy minden Scooter szám is kiesik.

Az Ableton-nal készülõ mixemhez kellene.

Fel tudnád tölteni, ha megkérlek?
Engem érdekelne az a maxi is!

Nekem,ha jól tudom a Baby nem kell más van meg....maxin...
Az UFO-t losslessben szerettem volna.

Dj Tommy
Gondolom így stimmel:
1 mappa:
1. Álom (Radio Edit)
2. Álom (Rave Blast)
3. Álom (70's Mix By Amadeus)
4. Álom (Náksi & Dj Levi Dream Mix)

2. mappa:
1.Szállj! (Radio Edit)
2.Szállj! (Stone Club Mix)
3.Szállj! (Short Mix)
4.Szállj! (Rave Nation Mix)
5. Balatoni Nyár (Tihanyi Rave Mix)

3. mappa:ott meg volt adva a tracklist.

4. mappa:
1. Kéz A Kézben (Radio Edit)
2. Kéz A Kézben (Extended Mix)
3. Utazás (Album Version)

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

tgolyo
megvannak a tracklisták?
ha nincs szóljatok , feldobom.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Dj Tommy
Szívesen.
Amúgy nekem a Soho Party-tól, az Álom címû zenéjük jött be a legjobban, sokszor hallgattam ezért a Bravissimo 3 válogatás kazettát annak idején.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - na az 1-t nem ismertem.

Dj Tommy
Az 1-es mappában lévõ volt az Álom címû maxi, utána a Szállj, Nem Számít a Pénz, majd a Kéz a Kézben.