90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lenne egy óriási kérésem kérdésem valaki ezen az oldalon nincsen fent véletlenûl
ez a maxi nagyon kellene
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Now - Dance You Up!
Üdv Inhouse
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Tudja valaki, ki volt az eredeti elõadó?
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Üdv Inhouse
Mondjuk ilyesmire:
Üdv Inhouse
Tátrai Gábor - Receptor 3 (a vége felé van)
Üdv Inhouse
Üdv Inhouse
Én nem töltöttem le.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Retro Dj vs Classic megamix
Eredeti hossz 6:14, a te verziódnak kicsit "odalöktek"...
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Ha érdekel szólj, felteszem.<#wave>#wave>
Inkább így keresd.
De gondolom ezt te is tudod.
Most akkor ennek ki az elõadója? Végülis mindegy, ezt a hosszú változatot keresem jó minõségben!
please help!!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#rinya>#rinya><#worship>#worship><#worship>#worship>
A stílusa nem eurodance , én a pop kategóriába sorolnám, a zenei alapja egy kicsit latinos beütésû. 1997-98 körül volt ez a dal sláger, a Danubius rádión nagyon sokat ment anno, egy nõ énekel benne, és a refrénbõl az alábbi sorokra emlékszem:
"Everybody's dancing in the sun,
Everybody know it's partytime..."
Ha ezek alapján az információk alapján valaki rájönne, hogy melyik dal ez, és ki az elõadója, nagyon nagy segítség lenne!
Irja már le neki vki,h nekem nincs meg az eredeti cd
Nekem ez (a maxi, de legalábbis róla a kiemeltek) kéne, nagyon: Klikk!
Pulsedriver...Beat Bangs
=============================
Beat Bangs !!! (Club Mix)
Beat Bangs !!! (Intro)
Beat Bangs !!! (Dub Mix)
Beat Bangs !!! (Beatapella)
http://www.speedyshare.com/files/27993025/DJ_Dali_-_Hallgass_a_sz_vedre.mp3
only i have this track...
http://www.youtube.com/watch?v=5yI3oZVOHdM
http://www.youtube.com/watch?v=hRqAOyXL15Q
Bingo Boys - Sugar Daddy.rar (151.76 M😎
Track List
<03:48>03:48>01. Sugardaddy (Radio Remix)
<03:21>03:21>02. Sugardaddy (Solid Radio Mix)
<03:39>03:39>03. Sugardaddy (Album Version)
<05:25>05:25>04. Sugardaddy (Nocturnal Club Remix)
<04:33>04:33>05. Color Of Music
klikk
<#wave>#wave>
Már csak egy modell tipus maradt a kosárban.
Minden mást ejtettem.
Cinema 3D TV.<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret><#taps>#taps>
The real DJ play vinyl!
Köszi a segítséget!
Valószínûleg az lesz, hogy megkeresem ezt a Video Part KFT-t, hátha õk tudnak szerezni Panasonic MP3 lejátszót.