90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Ezek az original,90s műsoros kazetták a gyűjteményem legféltettebb darabjai!

A két előadó nálam totál favorit,2 jó dal tőlük!

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

és ha már unlimited 2 ezt még ö hozta nekem
1 egész jó kis nóta

a képröl csak annyit másképp nem volt fent<#papakacsint>
valóban igazatok van!és ez nem s.gg nyalás nem a kenyerem!!!!!de én csak úgy csapodtam ide unlimited 2 jóvoltából.meg van a mi kis világunk az eurodance-röl.de nagyon sok olyat mutatatok meg amiket a büdös életben sem találtam meg volna!!!örülök,hogy ilyen fanatikusak vagytok(jó értelemben mondom)

reynaud
Hoztam egy jó zenét,ha jól látom beszerezhetetlen ! jelenleg.
Eurogroove Feat. Dominique , Einstein ‎– Scan Me

ItaloDisco4Ever !

Jól tetted!....a Face To Face zenéjüket nagyon csíptem. <#eljen><#integet2><#wink>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

reynaud
Miért is volna gond? ... arra csak büszkék lehetünk hogy tele tudjuk pakolni a topicot a lemezgyűjteményünk egyes darabjaival.
Akiket ez zavar,azoknak javaslom ugorjanak egy másik zenei témára!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Copernico = ItaloDanceMania <#eljen> <#nevetes1>
Az original verzió azért ütősebb!

ItaloDisco4Ever !

Copernico
Charlotte - Where We Are (DJ Zeroz Remix)

Nem Dj Bobo

zalrobto
Én ha nem gond egy kedvenc csapatomat mutatnám be Odyssey <#vigyor5>

PL:

<#szeret>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
<#eljen>Látom neked is megvan ez a remek dupla cd <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.19. 21:26:10

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

reynaud
maradjunk a stílusnál. (1999)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
<#eljen> <#vigyor2> <#kacsint> ...... ezen is ott van! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
Egyik kedvenc SCOOTER zene vinyl <#finom>

<#szeret>

zalrobto
a letiltásra gondolok csak (Sajnos itt németbe is le van tiltva)

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.19. 17:51:37

zalrobto
SZIA <#awink> neki más Dj Bobo nincsen de van mástól is remixe még itt http://promodj.com/Johnanterra
<#wave>

...ezt most nem értem,hogy jön ide a pénz? <#nemtudom> én csak érdeklődöm,hogy volna e más zenéje Bobo mesternek remixelve? <#smile>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

zalrobto
Szomorú vagyok<#szomoru1> mert én ezzel semmilyen pénzt nem szerzek vele csak megmutatom milyen remek remixeket készitenek jó páran a világon

Tényleg jó verzió lett...esetleg más zenéje volna még remixelve?

Sajnos itt németbe is le van tiltva igy köszönöm az elérhetőséget! <#eljen>

Örömmel látom ,hogy vagyunk páran akik az eredeti lemezeket előnyben részesítik! <#eljen><#taps><#integet2>

zalrobto

Go Ahead! - Dance Fever (Extended Version)
Remek <#eljen>

zalrobto
<#eljen> jó zenék <#wave>

reynaud
CJ Stone (Andreas Litterscheid) a 90s évek végén kezdte szóló karrierjét,de korábban tagja volt a Bass Bumpers formációnak.
Első négy maxija nagy siker lett,természetesen itt vannak a lemezgyűjteményemben.

Videók :
Infinity
Shining Star
In To The Sea
The Sun (goes down)

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
még csak 242 ország <#eplus2>tényleg bevédték <#nevetes1>

Zephyr Retiring
Tényleg nem az<#nyes>
Hálám üldözni fog<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Mikor melyikben. Jelenleg idehaza, de kérdezd meg ezt majd újra jövő májusban..<#nevetes1>

Zephyr Retiring
Kezdő mondatod csak irónia, kár is reagálnom rá.
Következő kijelentésed <#eljen>
Harmadik feltételezésed akkor, ha a kolléga csak gyűjt, de sosem hallgatja: igen. Bár ez nem mindenkit fog motiválni.
Ez utáni megjegyzésed is helytálló.
Utolsó gondolatod is igaz lehetne, amennyiben kedvelném ezt a zenét..<#worship>

Amit én gondolok erről: a gyűjtő igyekszik beszerezni a gyűjteményébe az előadó teljes kollekcióját. (LP, EP)<#eljen>
A megszállott pedig minden egyes országbéli és évjárati kiadást egy maxiból. (SP, EP)<#miaz>
Az meg már fanatizmus, ha ez utóbbi opció az albumokra is kiterjed. (SP + MP + EP + LP)<#nevetes1>

amaximus
amaximus
a kérdés inkább az lenne, hogy melyikből lehet még talán megnézni a vidit, mert valószínű a bobo védelem miatt <#vigyor> a fél világra le van tiltva,úgyhogy szerintem nyugodtan törölheted a csatornádról.
zalrobto
MELYIKBEN VAGY ?<#eplus2>

reynaud
Wind ,szokás szerint már megint nagyon csattanós és találó amit leírtál! <#eljen>

Igen,én is úgy gondolom MrSister fotóját elnézve,"igazi megszállott gyűjtő" faktor az Ő esetében abszolút helyén való.
Itt arról van szó,hogy egy-egy dalnak több kiadványát,(angol.francia,német,spanyol stb.) azért vásárolta meg,mert országonként nagy esetenként,más-más a tracklista a lemezeken,egyéb remixekkel,verziókkal.
Ilyet látva én emelem a kalapom az úriember gyűjtői szenvedélyére!

ItaloDisco4Ever !

Wind 67
Felesleges 1 zenét ..... letölteni/megvenni mikor szól a rádióba !
Hogy kinek mi felesleges, döntse el maga. Itt nem a hallgatás, hanem a gyűjtői szenvedély a motiváló.
A bélyeggyűjtő sem nyálazza végig az összes albumot, csak nézegeti.

Örülhetnél inkább, h van a környezetedben 1 igazi megszállott gyűjtő. na jó 3..

Csak a WAV peregjen

Zephyr Retiring
Ez meg a hülyeségnek, amikor fingod sincs mit beszélsz. Felesleges egy zenéből 100 ezer verzió egy átlag zenehallgatónak, vagy fel tudod fogni, vagy nem.

DFresh
Ez tipikus példája az irigykedésnek:
- Azt büszkeségből nem mondja, hogy: <#eljen>, vagy hogy<#worship>
- Inkább baromságokat hord össze, amivel próbálja fikázni.
Persze valójában nem ezt gondolja.
Zephyr Retiring
Na igen. Ezt a szintet én sosem szeretném megtapasztalni..
Mifelénk ezt nevezik: "már nem tudok mit kezdeni a pénzemmel" szindrómának 😊

És ami a legszebb, hogy még díjjazzák is, hogy 1 zenét megvettél 123 ezer 456 verzióban 😄

A legértelmesebb 2 kérdést persze senki sem tette fel:
1) ezek közül akkor pontosan mennyit hallgattál már meg eddig? 2) és mennyit nem fogsz soha? 😄

Sziasztok

Valaki nem tudja esetleg ennek a számnak a címét?

unknow

Köszönöm előre is ha tudja!
Zephyr Retiring
Ezt te honnan nézed? Az én országomban letiltották<#hehe>

zalrobto
remek remix verzió <#eljen> elfogadtam volna a maxin is <#nyes>
DJ Bobo - Let the dream come true ( John.E.S remix )

zalrobto
<#eljen><#szeret>

Zephyr Retiring
F.R. David - Words (Mix Version) 1991 - Vinyl

Sziasztok!

Rég jártam erre a segítségetekre lenne szükségem!!! Keresem egy számnak a címét és előadóját! Beillesztem ide a mixet egy spanyol dj követi el nagyon jó! Sok eurodance nótával! Ami nekem speciel kellene (03:04:55) vagy (-00:38:20) nál kezdődik! Az előtte lévő nóta Dagon - Boom Chaka az utána lévő szám Filterheadz - African Bulldozer! KÖZTE lévő szám címe kellene hátha ismeri valamelyikőtök!

A link facebook video nem youtube!

dj borja garcia part 5

Köszönöm szépen előre is annak aki tud segíteni!!!!!
reynaud
Ez még mindig ott van a szeren!

2017 rmx

ItaloDisco4Ever !

Wind 67
Na ezt mire visszapakolod bátttya ...

Csak a WAV peregjen

zalrobto
Egy remek remix 2017 Novermber <#finom>

Lil Suzy - Take Me In Your Arms (Martik C Rmx)
Letöltés

<#wave>

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.14. 20:25:38

zalrobto

Gentle - Feel What You Feel

Good Shape - I Can Love You (First Mix)
Két Kedvenc <#szeret><#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.13. 22:10:19

90-es vége ez is.nekem 1 kicsit sash! koppintásnak tünt annak idején de attól még jó!!
reynaud
Ez valakinek CDM megvan?

ItaloDisco4Ever !