90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Joyce - Let The Rhythm Take Control (Radio mix)
<#eljen>#eljen>LETÖLTÉS <#vigyor2>#vigyor2>
Mondhatom a MIKULÁS hozta <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.12.07. 11:27:16
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Nagyarcú,nagyképű embereket ki nem állhatom,szerencsére nagy általánosságban pofára esnek,előbb-utóbb!
De vissza a zenéhez,igen szerintem is járt volna egy külön maxi,akár néhány remix verzióval megtoldva a Double You zenének,Alexia parádés vokálja nagyon feldobja.
Én nem tudtam e remix maxi létezéséről sem aktuálisan,sem mostanáig,néhány hete kérdeztem rá itt a topicban.
Masterboy - GOL = hasít rendesen,a jobbak közül való a zenéik közt! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Out Of Mind - Groovin FLAC
http://www.mediafire.com/file/po3k4d99fhja4y4/Out_Of_Mind_-_Groovin%27.flac
<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ez tényleg nehéz eset Double You feat. Alexia - got to love (Club Mix) <#fejvakaras>#fejvakaras> simán érdemelt volna 1 külön maxit is <#nyes>#nyes>
Én még gyűjtöm a MASTERBOY maxikat pár van ami még érdekell <#smile>#smile>
Masterboy - Anybody Movin On ,Masterboy - Generation Of Love ezek már megvannak
<#smile>#smile>
Mielőtt kukacoskodók félreértenék,nem ezért a felajánlásodért,s különben korábban is leírtam már,az sg zenefórumon toronymagasan a legjobb arc te vagy!
Azért majd ne bízd el magad <#nevetes1>#nevetes1> ,de itt létem néhány éve alatt hozzád hasonló korrekt tagot nem tudok említeni.
Sok Zalrobto típusú fórumozóval többen lennénk itt aktívan!
Egyszer majd ,azt hiszem inkább csak privát elárulok neked valamit! <#ravasz1>#ravasz1> !
Masterboy-tól megvan szinte minden ami nekem számít,de azért köszönöm.
Közel 100 db válogatás lemezem van 90s eurodance stílusból,ezek zöme ráadásul 2 cd-s kiadvány.
Amiben tudnál te vagy akár más segíteni,az ezen a kiadványon track 3,megvan rendelve a lemezbeszerzőmnél ,de kizárólag vadiúj állapotút szeretnék,a discogs-os maszatok nem érdekelnek,még ha látok is új állapot jelölésűt,akkor sem. <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
ha érdekel <#nyes>#nyes>
ItaloDisco4Ever !
https://yadi.sk/d/nax5Yt1n3QGeyc WAV
<#smile>#smile><#eljen>#eljen>
Jaya Feat. Chetta - Falling In Love With You (Radio Mix)
Remek italodance https://cloud.mail.ru/public/CWSF/WhdgxEsnW WAV
<#vigyor2>#vigyor2>
Most ti is meghallgathatjátok!
Audio Force Crew – Rapper's Delight (Don't Stop Groove Mix)
discogs
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Pedig nagy kedvencem ez a szám <#szeret>#szeret>
Szerencsére a maxin is jó verziók vannak <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.12.03. 19:58:14
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.12.03. 19:33:10
A múltheti Mannheimi fellépés után tegnap este Münchenben léptek fel így egy egészen friss képet tudok mutatni a csapatról.

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2017.12.03. 19:30:47
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
az euro-house kezdetektől mesterfiútól nekem azért fent van a listán még a
Dance To The Beat, Indian Grave (Snap Power alapok), Masterboy Theme is,aztán jött az eurodance
ItaloDisco4Ever !
Az amire én emlékszem a "Club Mix" hosszabbra nyújtott verziója,minden flikk-flakk nélkül,kb 6 és fél percben!
ItaloDisco4Ever !
Nyugi,inkább csak arra céloztam,amire te is utaltál,Masterboy alapkő a stílusban,jahh és a legnagyobb zenéik közt ezt lefelejtettem!
ItaloDisco4Ever !
nem hittem volna, hogy ez itt nem egyértelmű, de nekem, aki a 90es eurodanceken is 'felnőtt' (oké,már jócskán felnőtt voltam), fontos infó, hogy a Masterboy mi és kiféle is valójában?! <#nevetes1>#nevetes1> szerintem még az első zenéjük előtt meg volt az egész albumuk! <#nevetes1>#nevetes1>
az új zenéjük nem hozott lázba, arra céloztam a sor első részével.a többi rész máig lázba hoz!<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.12.03. 16:59:19
Reynaud favoritok :
Is this the love
Feel the heat of the night
I got to give it up
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.03. 16:50:40
ItaloDisco4Ever !
másodvirágzásukat élik, legalábbis koncerteken.
2 hete a litvánoknál, ahol a kaunas-i csarnokban a hónapban megfordult a 90es eurodance csapatok nagyjai
Trixy zseniális! és szuperül tartja magát!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.12.03. 16:35:56
La Bouche - Sweet Dreams (Club Mix) ,ennek a verziónak ,memóriám villanásai alapján volt egy ennél hosszabb verziója,nincs maxim ,csak albumom tőlük,így aztán nem is ismerem a maxikon kiadott verziók mindegyikét!
Remélem nem ezzel a top verzióval keverem!
P.S. : borzalmas tud lenni egy nem megkímélt állapotú vinylen hallgatva egy-egy dal,recseg.csörög,zörög,serceg,sziszeg,kattog,na ezért vagyok inkább CD lemez pártján!
ItaloDisco4Ever !
Normal generation - Everybody
<#eljen>#eljen>
Sandy Chambers - Give It Time
<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.30. 10:45:45
Masterboy & Beatrix Delgado - Are You Ready (We Love The 90s)
<#eljen>#eljen>
<#circling>#circling>
Ha érdekel valakit ez a három lemez eladó , figyelmetlenségem miatt 2 van belőlük <#vigyor5>#vigyor5>
Eurogroove – Dive To Paradise
A1 Dive To Paradise (FKB 12" Mix)
A2 Dive To Paradise (Boyz With Pride 12" Mix)
B1 Dive To Paradise (Anthology Mix)
Johnna – Do What You Feel
A Do What You Feel (Matt Darey 12" Mix)
B1 Do What You Feel (Good Girls Club Mix)
B2 Do What You Feel (Good Girls Dub)
Definition Of Joy – Stay With Me 4 Ever
A1 Stay With Me 4 Ever (Original Extended)
A2 Stay With Me 4 Ever (Original Radio Edit)
B1 Stay With Me 4 Ever (Beats 'R' Us Club Mix)
B2 Stay With Me 4 Ever (Music For Lovers Mix)
B3 4 Ever More
<#smile>#smile>
500 ft darabja
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2017.11.26. 20:28:06
Antares - Ride On A Meteorite (Extended)
Strictly M.O.R. - Let The Music Play (Radio Edit)
Dance Revolution - Dreams (Club Extended)