40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
eurolacko #39721 Jövőre ismét adjuk magunkat!
Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2018.06.29. 21:32:48 -
Regiujzenek #39720 Pár napos utánjárással sikerült elkészíteni a 90-es évek legnagyobb hatású, legtöbbet értékesített, és mára klasszikussá vált trance zenéiről szóló cikket: A 10 legjobb trance zene a 90-es évekből -
Higanygőzlámpa #39719 https://youtu.be/Gy8KoOLHfeg
Sziasztok! Ennek szeretném tudni az előadóját és címét! Tudnátok segíteni?
Üdv.: István -
#39718 Sziasztok
Kicsit megkésve ,de most akkor elmondom a nekem 2. Szegedi DEJA VU Fesztivál élményeit .
Tavaly Timcsy - vel (EURODANCE-GIRL ) idén meg még Eurolackó - val is sikerült találkozni
és nagyon jó volt bulizni velük KÖSZÖNÖM NEKIK EZT A HÁROM FANTASZTIKUS ESTÉT persze még másoknak is
Jun 7 elsö nap
Groovehouse kezdte a bulit be is melegedtünk (bár volt igy is 30 fok )majd a Erős vs Spigiboly következett és az első külföldi előadó Fragma is szinpadra lépett bevallom egy számukat ismertem csak de azért jó volt
Majd a Spy The Ghost lépett fel utánna jött a LayZee aka. Mr. President és a COCO JAMBO
Remek volt
A Kozmix is hozta amit tavaly is
A Groove Coverage ZÁRTA az estét a Nagyszinpadon
A HANGHIBÁKÉRT ELNÉZÉST KÉREK
kövi nap majd este
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.06.24. 03:05:42 -
tormesz #39717
-
tormesz #39716 szia barátom!igy van mútkor néztem Bobo circus show-át,és elcsodálkoztam,hogy még mindig micsoda lendület van benne,látszik a profizmus.én személy szerint Geszti Péterhez hasonlítanám akire lehet sok mindent mondani de amibe belenyúlt sosem volt sz....r.vagy például Madonna aki mindig meg tud újulni .tudod te is milyen elöitéletek vannak az eurodance iránt mert hogy egyforma meg hogy egy sablonra készült igen aláirom de nem minden esetben.14 millió eladott felvétel az nem a véletlen műve!Rockwell's egykori feldolgozása nagyon nagy dobás volt nagyon-nagyon ritka hogy egy mixböl bárhol is csinálják a világon kihagynák.ide teszek egy szöszenetet valamikor ez volt annak a kis falusi discónak a bekonferálása neked tudnod kell hiszen sokszor te játszotadcsak finoman hozzáteszem addigra én már egy szines ásitáson túl voltam
-
Unlimited2 #39715 Dj Bobo
Ha a 90 évek zenéit és korszakot emlegetjük, néha elfelejtkezünk róla. Pedig, ha a Masterboyra azt mondjuk, hogy kiemelkedő, minőségi zenéket kaptunk tőlük, akkor talán egy hatványozottan igaz rá. Saját estés show műsor, jól megkoreografált táncok, hatalmas díszletek, jelmezek, mindig valami történet köré épített müsorok. Ez Ő, Dj Bobo! Nem állt be haknizni discoba, a saját útját járta. Szemeben egy korszakalkotó előadó, aki mindent maga csinált, mindent maga teremtett meg. A zenéit maga írta, szervezi a mai napig a showit, csinálja a koreográfiákat, úgy hogy kezdte, ugyan azzal a lendülettel. Ezzel mindig is kitünt a többiek közül, ezzel mindig is több lesz. Nagyon bírom! -
#39714 Prime - To Be Free (Extended Mix)
-
tormesz #39713
-
Nastar #39712 Jól ismert dal,könnyen megjegyezhető, dúdolható, bizonyára mindenki ismeri!!!!! I love it. -
tormesz #39711
-
tormesz #39710
egy pár sör után besokaltam!
jó hétvégét! -
carbit #39709 Sziasztok!
Ennek a zenének keresem az előadóját, és a dal címét.Egy eurobeat zenéről van szó a 90-es évekből. A vokál az Gino Caria,de hogy melyik álnéven fut ez a zene, azt nem tudom. Köszönöm a segítségeteket.
https://www59.zippyshare.com/v/A9uhse8J/file.html
-
Digital Base project - Black Town
Digital Base project - Movin' Faster (Euromix)
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.05.30. 01:43:51 -
candeele #39707 https://www.youtube.com/watch?v=SJ0G3LHg1Pc -
candeele #39706 Sziasztok !
Egy 2005 környéki zenét keresek, valami Spy The Ghost féle feldolgozás lehet a hangzásából itélve, Kovács Kati számából a Menetjegyből, csak az elődaó nincs meg hogy ki követte el ezt újra akkor. Esetleg megvan innen valakinek?
-
vtomcsire #39705 Sziasztok!
Nagyon sokat kerestem ezt a zenét. Hátha nektek is jó lesz ;)
-
#39704 -
eurolacko #39703 Szólj ha segítségre van szükséged! ;) -
#39702 Szia
Látom a vinyl könnyebben beszerezhető mint a cd egyenlőre nekem , de meglessz -
#39701 Ennek a német premiernek csak örülni tudok... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az meg plusz öröm számomra, hogy személyesen is láthattad hallhattad.
Nekem egyelőre be kell érjem a forró ciprusi levegővel, de amint valami értelmes italo-hírre bukkanok errefelé, ígérem elsőként neked jelzem majd...
hiszen ez régi cimborák közt így szokás
Addig is míg összefutunk valamerre a nagyvilágban: további jó új zenéket neked, nekem és mindenki másnak is aki szereti.. -
eurolacko #39700 Mindenképp be kell szerezned a CD és Vinyl kiadást is....kötelező darab! -
eurolacko #39699 Igen ,így van!
A maxi cd most jelent meg hivatalosan amit azonnal be is szereztem.
A vinyl kiadásra várni kellett mert az online shop most nyitott ki
Masterboy Online Shop -
eurolacko #39698 ....úgy kedves cimborám,hogy én Mannheimben élőben meg tudtam hallgatni,nézni a premiert.
Mivel ott sikerült beszélnem a csapat tagjaival és Tommy mondta ,hogy mindenképp kiadja CD-n és vinylen így gondoltam meg tudom várni ezt a pillanatot.
A youtubra feltöltött hivatalos videot néztem még meg ....sajnos sokáig mobil internetre voltam kényszerítve igy nem igen foglalkoztam sem letöltéssel sem video vagy zene nézéssel ,hallgatással.
Ma rendeltem meg a vinyl kiadást is (több kedves cimborának is) amit csak 3 hét múlva otthon tudok meghallgatni...de van idő. -
Unlimited2 #39697 Sziasztok!
Húúúú, ezt mennyit kerestem. Meg volt a maxi egykor. Szerintem jó kis nóta!
Athaualpa - El cobra
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2018.05.17. 07:30:19 -
#39696 Anthera - Good Time Tonight
A legjobbak közül... -
#39695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kettő nem kell, hogy feltétlen kizárja egymást.
Egyébként gyakorlatilag egy jutyub vidi megtekintése is letöltésnek minősül.
Tehát...az vesse rám az első követ, aki az interneten soha semmit sem töltött le ingyér -
ItaloMucsacso70 #39694 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán mert Laci nem az a töltikézős fajta , és hivatalosan még csak most elérhető a CD-n a zene! -
#39693 Nem baj szeretjük ezt is -
#39692 Szép darab remélem nekem is meglesz hamarosan -
#39691 Szia
Hát lehet hogy csak sokat dolgoznak vagy hát ki tudja
Klipp : van még pár hasonló másolás más zenékből is bőven
Én kibÍrom a gonoszkodást is
-
#39690 Cascade - Don't Stop The Music (DJ Shabayoff Rmx Short Mix)
Tud ez a DJ Shabayoff
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.05.14. 23:15:32 -
atiapuka #39689 Allegro Feat LV - Someone Else
Ha nem idevalók ezek a zenék, töröljétek nyugodtan ... Csak én most pont ilyen válogatásokat hallgatok, és mondom, hátha befér ide ezekből egy-egy. -
atiapuka #39688 Chipz-Chipz In Black (Who You Gonna Call)
-
#39687 Végre..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..de hogyhogy te még nem hallgattad unásig ezt a zenét?
-
atiapuka #39686 Tisztára Haddaway vagy Orlando, szerintem.
CB Milton - It's A Loving Thing (1994)
-
atiapuka #39685 Szerintem ez határeset az euro és italodisco között. Mindenesetre egyik kedvenc számom az együttestől. Csak azért jutott az eszembe, mert pont most hallgatom ...
-
pazo #39684 Igéretes darab !! -
eurolacko #39683 Ma végre megérkezett! :)
-
#39682 MAD feat Jennifer Romero - I Think Of You (Single Mix)