90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
igaz nagyobb helyet foglal de a hangzása az sokkal jobb
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
tudom adni flacben is?<#ravasz1>#ravasz1>
Van egy másik 1992-bõl, ennek ismerem az elõadó/cím -et, de ezt már évek óta kutatom és sehol sem lelem az interneten mp3 formátumban:
Slotmachine Feat. Gemini 7 – Popcorn (1992)
Radió verzió kedvelõknek egy kis zene
Track List
<04:03>04:03> 01. Clubmen - All We Need Is Love (Radio Edit)
<03:52>03:52> 02. Coco - I had a dream ( Airplay Dream)
<04:05>04:05> 03. Connie Nice - Dancing In The Night (Radio Edit)
<03:25>03:25> 04. E-Go - 01.Passion Of My Life (Radio Edit)
<03:45>03:45> 05. F.L.Y. - Feel The Rhythm (Radio Mix)
<03:51>03:51> 01. Lea Kiss - Don't Stop The Night (Radio Edit)
<03:43>03:43> 06. Love Preacher - Love Takes You Higher (Radio Mix)
<03:41>03:41> 07. Mars Plastic - Find The Way - Radio Cut
<03:19>03:19> 02. Randy Bush - Take My Heart (Radio Edit)
<05:25>05:25> 03. Silent Running - Follow Me (Radio Edit)
<04:00>04:00> 05. Tino - Dance In The Rain (Captain Radio Remix)
<04:21>04:21> 04. Tohony B - Movin' Up (Radio Version)
klikkelj
320kbps
<#papakacsint>#papakacsint>
egy valakinek biztos hogy tetszeni fog<#hehe>#hehe>
Dolly Roll-tól keresem az összes karácsonyi dalukat! Tudom nem épp 90es évek, de hátha tud valaki segíteni...
nagyon szépen köszönöm!
Most már csak az utolsó maradt titok: Feelsogood (?)
rózsa szírmok stb. Köszönöm
Én 96- 97 körül kezdtem el Danubiust hallgatni, végülis akkor sem volt még rossz a kínálat, de akkor már csak "alap - slágereket" játszottak, ilyen ritkaságokat már nem.
nem teljesen adták le), de lehetséges hogy már a nyolcvanas években készült.Vajon ki(k) lehet(nek)?
Igen RETROMAN, ezek is a régi Danubiusból valók.
Most már csak az elsõt (Feel) keresem.
The real DJ play vinyl!
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
az is segítene a nyomozásban ha az angol nyelvû szöveget (amennyire kihallatszik) valaki leírná.
Az elsõ kilencvenes évek eleji dance-house, a második 1993-94 körüli trance a harmadikat 1993-ban rögzítettem magnóra, de semmihez sem tudom kötni.
Köszi 😊
Captain Hollywood Project - More and More (Remixes)
Track List
<07:00>07:00> 01. Captain Hollywood Project - More and More (Karizma Remix)
<06:13>06:13> 02. Captain Hollywood Project - More and More (Hollywood Remix)
<04:11>04:11> 03. Captain Hollywood Project - More and More (Original Single Version)
<06:23>06:23> 04. Captain Hollywood Project - More and More (Original Club Version)
<#ravasz1>#ravasz1>
The real DJ play vinyl!
Single release: 11 November 2011
Albom release: 25 November 2011
Azért is kellett a cím, mert a blogomban (http://regiujzenek.blogspot.com)
lassanként elérek a kilencvenes évek zenéihez és semmit sem szeretnék kihagyni emlékeimbõl.
címet, az angol nyelvõ szöveg is jó lenne, ami kiérthetõ belõle
támpontnak:
Keresem néhány dal radio verzióját amennyiben létezik !
Jil: I give you all my love
J.A.P. Davies: Walking on air
Kamasya: Going
Norad: Sending all
Shannon James: Far away
Köszi !
Üdv Mindenkinek !
Timcsy
<#nyes>#nyes><#wink>#wink>
de azért a nevében is köszönöm szépen<#nyes>#nyes>
Próbáld ki az UFS Explorert.
Sajnos az egyik legrégebbi winyom megadta magát,és majd 200gb zenét nem tudtam visszaállítani róla. Ebben volt minden,album,maxi,single,mp3 is és lossless is,az ideg majd szétvágott. Elõadókban/lemezekben olyanok vesztek el,amiket már nem találok sajnos sehol.
Próbáltam visszaállítani az elveszett zenéket,de hibásan rakta vissza õket a progi. Egy mp3-ba több zenét is belerakott,valahogy így (igencsak érdekes,érdemes meghallgatni!): Queen - Bohemian Rhapsody - avagy Bob Sinclair,Gummibear,Dr.Alban
Lenne egy hibás track-em ugyanilyen,illetve ezt a zenét keresném,elõadó illetve cím terén: ismeretlen - keresem
Nagyon Köszi annak aki segít!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Nehéz kérdés... Talán Code a csapat neve és "Várlak még" a szám címe, de a bûn rossz semmire sem jó feldolgzás kategória volt. Halovány emlék még egy Desperado demo 98-ból "Véget ér" címmel, de sehol sem lelem, talán igaz sem volt.
Már rég jártam errefelé,de a neten is kevesebbet mint szoktam,így gondoltam hogy írok nektek!
Remix78: Amit keresel zenét,az Dj.Tomcraft - Mind címû dala 1997-bõl.
Itt meg is találod 320k-ban: Talált link,a megaupload még mûködik!
S hogy azért ne jöjjek "üres" kézzel,itt a keresett dal veszteségmentesben: DJ Tomcraft - Mind (Mind Original) (6:37) (FLAC)
Jó éjszakát mindenkinek!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"