90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
szivesen majd még gyüjtök <#wink><#nevetes1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
átkonvertálható de sokkal jobban szól mint az mp3
igaz nagyobb helyet foglal de a hangzása az sokkal jobb

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Köszi !<#szeret>
zalrobto
veszteségmentes ami olyan minõség mint a gyári cd<#vigyor>

Mi az a flac? (Minden formátum jó lenne ami átkonvertálható.)

zalrobto
Slotmachine Feat. Gemini 7 – Popcorn mármint ezt

zalrobto
szia
tudom adni flacben is?<#ravasz1>

Úgylátszik a részletnek amit szerdán kitettem (Feelsogood) senki sem ismeri az elõadó/címét.
Van egy másik 1992-bõl, ennek ismerem az elõadó/cím -et, de ezt már évek óta kutatom és sehol sem lelem az interneten mp3 formátumban:
Slotmachine Feat. Gemini 7 – Popcorn (1992)

zalrobto
<#mf1>
Radió verzió kedvelõknek egy kis zene

Track List
<04:03> 01. Clubmen - All We Need Is Love (Radio Edit)
<03:52> 02. Coco - I had a dream ( Airplay Dream)
<04:05> 03. Connie Nice - Dancing In The Night (Radio Edit)
<03:25> 04. E-Go - 01.Passion Of My Life (Radio Edit)
<03:45> 05. F.L.Y. - Feel The Rhythm (Radio Mix)
<03:51> 01. Lea Kiss - Don't Stop The Night (Radio Edit)
<03:43> 06. Love Preacher - Love Takes You Higher (Radio Mix)
<03:41> 07. Mars Plastic - Find The Way - Radio Cut
<03:19> 02. Randy Bush - Take My Heart (Radio Edit)
<05:25> 03. Silent Running - Follow Me (Radio Edit)
<04:00> 05. Tino - Dance In The Rain (Captain Radio Remix)
<04:21> 04. Tohony B - Movin' Up (Radio Version)
klikkelj
320kbps
<#papakacsint>
egy valakinek biztos hogy tetszeni fog<#hehe>

Sziasztok!

Dolly Roll-tól keresem az összes karácsonyi dalukat! Tudom nem épp 90es évek, de hátha tud valaki segíteni...
nagyon szépen köszönöm!
Megtalálták az (Oije) számrészlet címét/elõadóját is: Pet Shop Boys - Music For Boys
Most már csak az utolsó maradt titok: Feelsogood (?)

zalrobto
<#finom><#finom><#finom>

Régebbi zenék közül keresek egyet . A klipben egy temetési menetben egy fekete ruhás nõ és folynak a könnyei.... a könnyekbõl patak lesz .
rózsa szírmok stb. Köszönöm

Blue Heart - Singin' I'm Happy -MAXI-(1994) -FLAC-

Download

A tegnap kirakott legelsõ számnak (feel) megtaláltam: Dream Frequency - Feel so real (1991)

Még maradt kettõ amit 1993-ban vettem fel, "vért izzadtam" már a napokban, de nem sikerült rájönni az elõadókra és a címekre:

De kár, hogy akkoriban még nem hallgattam a Danubius rádiót(:
Én 96- 97 körül kezdtem el Danubiust hallgatni, végülis akkor sem volt még rossz a kínálat, de akkor már csak "alap - slágereket" játszottak, ilyen ritkaságokat már nem.

Majd elfelejtettem.Ezt máshol sem találták még.1992-ben vettem fel (sajnos
nem teljesen adták le), de lehetséges hogy már a nyolcvanas években készült.Vajon ki(k) lehet(nek)?

KÖSZÖNÖM MRSISTER és KALYHACSU nagy-nagy örömet szereztetek nekem.
Igen RETROMAN, ezek is a régi Danubiusból valók.
Most már csak az elsõt (Feel) keresem.

The real DJ play vinyl!

kalyhacsu
Youkeep.wmv=Index feat. Caro- U keep my heart

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

Yourl.wmv = Marian Gold(Alphaville)-The shape of things to come

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

Ezek is a régi Danubius rádióból való felvételek?

1992-94 óta keresem ezeknek a számoknak az elõadóját és/vagy címét, már
az is segítene a nyomozásban ha az angol nyelvû szöveget (amennyire kihallatszik) valaki leírná.
Az elsõ kilencvenes évek eleji dance-house, a második 1993-94 körüli trance a harmadikat 1993-ban rögzítettem magnóra, de semmihez sem tudom kötni.

Tökéletes 😊

Köszi 😊
zalrobto
ja ez lemaradt
letöltés
<#buck>

zalrobto

Captain Hollywood Project - More and More (Remixes)
Track List
<07:00> 01. Captain Hollywood Project - More and More (Karizma Remix)
<06:13> 02. Captain Hollywood Project - More and More (Hollywood Remix)
<04:11> 03. Captain Hollywood Project - More and More (Original Single Version)
<06:23> 04. Captain Hollywood Project - More and More (Original Club Version)
<#ravasz1>

zalrobto
<#mf1>
Gods_Groove_-_Back_To_Nature
320kbps
<#hawaii>

Ez messze sem közelíti meg a 90-es évekbeli DJ Bobo slágerek színvonalát.

The real DJ play vinyl!

blackie

blackie
Most kezdõdött DJ Bobo új lemezének a bemutatója és persze a turné 😊))))
Single release: 11 November 2011
Albom release: 25 November 2011

Ott minden volt akkoriban. Aztán fokozatosan eltüntettek mindent, ami nem mindennapi és maradt a zenei kínálat 10%-a amit álladóan ismételgettek.
Azért is kellett a cím, mert a blogomban (http://regiujzenek.blogspot.com)
lassanként elérek a kilencvenes évek zenéihez és semmit sem szeretnék kihagyni emlékeimbõl.

Érdekes dolog ez, a mostani Danubius (illetve most már Class FM) rádióhoz képest, hogy valaha ilyen zenét is játszottak ott <#smile>.

Ezer köszönet Storung! Bár elõbb tettem volna ide.1992 júniusa óta kerestem, akkor játszották le a Danubiusban egy este.

zalrobto
<#ravasz1>
J.A.P Davis - Walking on air
single verzió jó lesz?

http://www.youtube.com/watch?v=pYHDw0vMoYs

Synthesis - Let's get together

Ez engem is érdekelne, ha sikerül kideríteni, hogy mi ez, nagy zene!

1992 óta keresem ezt a számot, de nem tudom se az elõadót, se a
címet, az angol nyelvõ szöveg is jó lenne, ami kiérthetõ belõle
támpontnak:

Sziasztok !

Keresem néhány dal radio verzióját amennyiben létezik !

Jil: I give you all my love
J.A.P. Davies: Walking on air
Kamasya: Going
Norad: Sending all
Shannon James: Far away

Köszi !
Üdv Mindenkinek !
Timcsy
zalrobto

<#nyes><#wink>

zalrobto
bár nem nekem kell,hanem egyik ismerösöm kért meg ,nekem nem jön be ez a fajta zene
de azért a nevében is köszönöm szépen<#nyes>

Szia

Próbáld ki az UFS Explorert.
Howkeddlee
Sziasztok!

Sajnos az egyik legrégebbi winyom megadta magát,és majd 200gb zenét nem tudtam visszaállítani róla. Ebben volt minden,album,maxi,single,mp3 is és lossless is,az ideg majd szétvágott. Elõadókban/lemezekben olyanok vesztek el,amiket már nem találok sajnos sehol.
Próbáltam visszaállítani az elveszett zenéket,de hibásan rakta vissza õket a progi. Egy mp3-ba több zenét is belerakott,valahogy így (igencsak érdekes,érdemes meghallgatni!): Queen - Bohemian Rhapsody - avagy Bob Sinclair,Gummibear,Dr.Alban

Lenne egy hibás track-em ugyanilyen,illetve ezt a zenét keresném,elõadó illetve cím terén: ismeretlen - keresem

Nagyon Köszi annak aki segít!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Üdv!

Nehéz kérdés... Talán Code a csapat neve és "Várlak még" a szám címe, de a bûn rossz semmire sem jó feldolgzás kategória volt. Halovány emlék még egy Desperado demo 98-ból "Véget ér" címmel, de sehol sem lelem, talán igaz sem volt.

Köszönöm szépen a fáradtságot a keresgetésekért!Nagyon profik vagytok!!!

zalrobto
pedig én is kerestem Dj.Tomcraft a youtubon valahogy elmentem mellette😊

Howkeddlee
Sziasztok!

Már rég jártam errefelé,de a neten is kevesebbet mint szoktam,így gondoltam hogy írok nektek!

Remix78: Amit keresel zenét,az Dj.Tomcraft - Mind címû dala 1997-bõl.
Itt meg is találod 320k-ban: Talált link,a megaupload még mûködik!

S hogy azért ne jöjjek "üres" kézzel,itt a keresett dal veszteségmentesben: DJ Tomcraft - Mind (Mind Original) (6:37) (FLAC)

Jó éjszakát mindenkinek!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"