90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TRACKLIST
1 Love Takes You Higher (Radio Mix)
2 Love Takes You Higher (Extended)
3 Love Takes You Higher (Additional Mix)
4 Love Takes You Higher (Jungle Mix)
dowload
<#papakacsint>#papakacsint><#nyes>#nyes>
WAV
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ezt a számot kérték tõlük !
V ez csak ilyen téli balaton reklám??..😄
Valaki felvette tegnap a Neotont a tömegbõl 😊
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
DJ Bobo - Dancing Las Vegas (2011) lossless+MP3
http://www.filesonic.com/file/4015517053/Bobo.rar flac
http://www.filesonic.com/file/4015517053/Bobo.rar mp3
Neoton interjú orosz nyelvtudás elõny 😊
Ügyh sok számhoz használták...
Lehet,h pont az ének volt a korábbi és úgy hozták össze...Nemtudom sajnos pontosan én se...Ezt szerintem érdemes leszednetek...az exetend verziója...
Kenny "Dope"* Presents The Bucketheads - The Bomb! (These Sounds Fall Into My Mind) (Armand Van Helden Re-Edit) 8:03
The Bucketheads
Egyébként az "a jól ismert zenei alap" melyik dalból van eredetileg?
Ez a dal, a No More Turning Back 2000-ben jelent meg, de szerintem a zenei alap régebbrõl való, kb úgy 95- 96 körülrõl, de fogalmam sincs, hogy konkrétan melyik dalban hangzott el elõszõr ez az alap.
Valaki tudja ezt esetleg, hogy melyik dalban szerepelt eredetileg ez a zenei alap?
Jó kis szórakozás volt.<#worship>#worship><#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
DE JÓL NÉZ KI MÉG MINDIG<#szeret>#szeret>
Tanita !
Night Foundation - I Wanna Be Your Beat Tonight
Valaki nem vette fel?
a neoton volt már?
Moszkva !
http://disco80.ru/?an=fest2011
2000-ben nagy szám volt....
Jó minõségû audioba megvan neked??köszi
Ez a keresett zene:
Tényleg nagyon nagy zene, én inkább azt a változatát szeretem, amelyikben csak zene van, talán abban a formában ismertebb volt ez a dal, mint ebben a vokálos verzióban.
köszi nem kell ,ha tudok segitek máskor is<#wave>#wave>
Ennek tudjátok a cimét?? Hogy el lett ez a szám felejtve...Pedig nagyonnagy..
köszi
és lehet hallgatni
letöltés
<#papakacsint>#papakacsint><#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Ebben a zenében,és ebben a verzióban kérném a segítségeteket:
Nagyon nagyon keresem!! Hatalmas thanks a segítõnek!
Berguson
ja esetleg elküldhetem vm-ben priviben,ezekböl<#eplus2>#eplus2>
vagy itten regizés után a maxikat
http://tremans.ucoz.hu/forum
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ma még elküldöm ,ja nem mondtam hogy 3 verzió van<#ravasz1>#ravasz1>
Belefutottam, és nem tehetem meg, hogy ne adjak hangot neki:
EZZEL A PÁR SZÖSSZENETTEL LEKÖTELEZTÉL! TINO-tól TOTÁL kész vagyok!<#nevetes1>#nevetes1> már nem is tudom hányadjára....
Mindig van új a nap alatt...és Te ezt sokszor jól érzed meg!<#kacsint>#kacsint>