90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Akkor csinálok olyat is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

coldseed
Jó kis mash-up<#eljen>. Ha az U96 - Love Sees No Colour vokál rész jobban dominálna benne, akkor lenne az igazi nekem.

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem sokat kellett vagdosnom a Version 2 mixet...

Trans-X vs. U96...Love Sees No Video (i2k'012's Bootleg mix) 03:48, 138 BPM

Original release date: 1986 (Trans-X), 1993 (U96)
Bootleg release date: 2012
Total Time: 03:48
BPM: 138 (originals: 131 (Trans-X), 133 (U96))
Sound source(s): WAV, FLAC
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop

Copyrights: Cerstin "Cessy" Strecker, Lady D, Pascal Languirand (Trans-X) & Alex Christensen (U96)
Website: http://www.discogs.com/artist/Trans-X - http://www.discogs.com/artist/U96

Made with Ableton Live 8

It's a fanmade mix!
I'm not making money from these remixes and always respect original copyrights. Do the same You too!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the remix's creator - .:i2k:. / RealIMYke2000, link to my Youtube profile - and of course the original copyrights owners!

Thanks, and respect for Youtube uploaders!

Szevasztok!

Keresem ezt a zenét Mo-Di-No - eins, zwei, polizei (1994)
(www.discogs.com/Mo-Di-No - Eins-Zwei-Polizei/release/573197)

Elõre is köszönöm!
DjPremier
Sziasztok.Ezt a számot keresem mp3-ba.Elöre is köszi.

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

zalrobto
két jó zene<#finom>
Eden - Lonely Rider
youtube

Blume - Every Night (Dada Am Bada Eh)
youtube
<#vigyor>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

kaposi1
Én is köszönöm szépen ezt a ritkaságot.<#wave><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

DFresh
Szívesen mindkettõtöknek. <#wave>
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg tudná- e valaki mondani, hogy ennek a Never Never címû számnak melyik az eredeti változata a kettõ közül?

Mind a 2 változat '93-ban jelent meg, valaki meg tudná mondani, hogy a Mai Tai, vagy a Tatjana - féle verzió közül melyik volt az eredeti?

zalrobto
szia
én nem találok többet<#nemtudom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Ennek a számnak egyébként csak ez az egy verziója létezik?

zalrobto
pedig azt hittem hogy megvan nekem is tévedtem <#nevetes1>
ezért megköszönöm szépen<#eljen><#worship>

Szia!

Köszi szépen! <#worship>

DFresh
Szia Retroman!<#wave>
Nekem meg, és most már neked is meglehet.
Letöltés<#integet2>
A Discogs szerint csak ezen a nem hivatalos megjelenésû, Bulgáriai kiadású válogatás CD-n jelent meg:
Various ‎– Dance Dance Dance 8

Bár nekem meglepõ lenne, ha csak Bulgáriában jelent volna meg ez a dal, a hangzása alapján én egyértelmûen arra tippelnék, hogy egy olasz produkcióról van szó.

Ez a zene megvan esetleg valakinek LOSSLESS-ben?

Kössz mester!!!!<#worship><#worship>
d jani
d jani
És ha már így lendületbe jöttem :

Magic Affair - Give me all your love (Maxi cut)

szintén saját rip

d jani
d jani
Akkor ime 320-ban :

Dynamic Base - Africa

Saját rip....jó szórakozást hozzá !!!

zalrobto
ha valakit érdekelne<#nevetes1>
www.music-team.net

Köszönöm azóta már én is ráleltem igaz csak 192kb/s !!!!!<#worship>
Howkeddlee
Nagyon szívesen Imyke... 😊

Nastar: Én körbenéztem a keresett dallal kapcsolatban,de nekem csak 128k-ban volt meg,illetve egy helyrõl most szedtem le,de ott is csak 160k minõségben volt fent!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Szerintem ezt most zárjuk le mert soha nem lessz vége a vitának!!!!Én már túlvagyok rajta.
IMYke2.0.0.0
Hozzáteszem - nincs szerkesztés -, így utólag: Hogy nekem ami a szívemen az a számon.
Kifejezetten jeleztem, hogy saját véleményrõl van szó , amit lehet nem szeretni, lehet nem elfogadni, de attól még adott.
Már bõven túltárgyaltuk ezt a dolgot, részemrõl abbahagyva - a többiektõl pedig elnézést kérek a flame miatt!

IMYke2.0.0.0
"Ja és a szarozást nem én kezdtem!!!!"

Most meg átmegyünk óvodába?!
Ezt írtam: "szigorúan saját vélemény: ez a zene szar."

Tudod mit kellett volna írnod, ha nem ilyen szóváltásba akartál volna keveredni , kábé: Elfogadom, hogy Neked nem tetszik, de én attól még keresem ezt a zenét...

S akkor nem alakult volna azzá ez a néhány hozzászólás, amivé, és nyugodtabb szívvel tudnék segíteni a témában.

Én nem foglalkozom zene remixeléssel és készítéssel, de jó néhány barátom igen sõt a családban még profi zenész is van, elhiheted hogy nem fogják közkincsé tenni a mûveiket!!!! Ja és a szarozást nem én kezdtem!!!!
IMYke2.0.0.0
Lám-lám, még a végén anyukámat is a szádra veszed...

Nem baj, hogy nem tetszenek neked a YT-videóim, a zenék, amiket különbözõ programokkal készítek - hiszen vélemény szabadság van, ugye? -, nyugodtan sértõdj meg: nem alszom mostantól rosszabbul, mert te leszaroztad õket.
Én legalább hobbi szinten csinálom, és tanulgatom, Te mit tudsz felmutatni a témában?

Na akkor te sem sértõdsz meg ha azt mondom hogy van még mit tanulnod a remixelésrõl cimbi,<#nyes><#nyes> a youtubon közzé tett szarjaidra gondolok!!! Ja és majd elfelejtettem hogy ez is szigorúan magán vélemény!!!!
IMYke2.0.0.0
Egy: a véleményemet közöltem (olvasd el még egyszer a hozzászólásomat)!
Kettõ: konkrétan leszarom, hogy te nem szereted, ha más leírja a véleményét arról, amit megemlítettél...

IMYke2.0.0.0
"aki kedveli a 90-es évek kiváló muzsikáit"... ööö, ugye ezt nem céloztad nekem? Mert, hát... na, inkább nem írok semmit.

De talán ítélje meg a többi fórum tag,
aki kedveli a 90-es évek kiváló muzsikáit
Máskor ha kérhetem ne hangoztasd a véleményedet,fõleg akkor ne ha fingod nincs az említett felvételrõl és természetesen a jó zenérõl cimbi!!!!!Egyébiránt ez a szám a 90-es években a számomra igen nagy becsbe tartott pillantás az európai diszkókba címû Haluska Imre által vezetett mûsor egyik állandó vendége volt.Ez van cimbi nem szeretem ezeket a fikázós dumákat!!!!!!<#ejnye1><#csodalk>
IMYke2.0.0.0
Én is nagyon szeretem.
Viszont, értelmesen sehogy sem lehet mixbe beilleszteni a számot 😊

coldseed
Így nem csoda, hogy 3-ból sikerült összegyúrni egy jót😊 Amúgy pedig az U96 "Love Sees No Colour" címû dalát imádom a mai napig (akárhogyan is született meg)

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor leszögezhetjük, hogy a "Love Sees No Colour" - eddig - 3 különbözõ eladó számaiból lopva készült el 😞)

coldseed

coldseed
Ezt nem is vettem benne észre😊

A discogs adatbázisa szerint:
"Utilizes the infamous riff from U2's "New Year's Day". Later deleted because of the unauthorized sample."

Szóval még a U2-s vonalat sem tüntették fel...Stealing...

IMYke2.0.0.0
Sõt, mivel én a gyakorlatban jöttem rá , amikor a két számot véletlenül egymás után hallgattam meg... 100%-osan elhiheted 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor meg fogsz lepõdni - mert ennek a zenének az alapjait is használja:

Üdv. Sziasztok. Ezt a két albumot keresném Lossless-ben,ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.

UFO - Szerelemdoktor
UFO - Paris

Köszi sziasztok.

coldseed
Illetve még egy 1993-as dal, ami szintén nem saját szerzeménye Bitty McLean-nek:

Az eredeti Fats Domino:

coldseed
És szintén csak pár napja jöttem rá, hogy a U96 "Love Sees No Colour" sem saját szerzemény, hanem Anne Clark egyik dala szolgáltatja az alapját:

coldseed
A zenei sample a dalban innen:

Nekem egyébként tetszik a dal. Nem is hallottam még róla.
Itt egy 192 kbps (mp3), amit találtam

IMYke2.0.0.0
Hú... ez az állandó "Africa" rész nagyon kivett a béketûrésbõl... szigorúan saját vélemény: ez a zene szar.

Ez megvan valakinek wav vagy mp3-ba jó minõségben????Dynamic Base - Africa, ha igen akkor szívesen elfogadnám.Elõre is köszönöm.<#wave>
IMYke2.0.0.0
Csaby! Ezt kerestem - köszönöm szépen! <#worship><#worship>

Howkeddlee
Sziasztok!

Robi: Nagyon szépen köszönöm a feltöltéseket.
Ha valaki tudna még segíteni nekem a keresett maxikban, losslessben, nagyon megköszönném!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"