90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coldseed
Kösz Retroman, hogy megosztottad. Kellemes darab, nem is ismertem.<#eljen>

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Egy ritkább zene WAV-ban, saját CD-rõl rippelve:

Planet Love - Space Cowboy

Garantáltan LOSSLESS minõség, saját, eredeti CD-rõl, úgyhogy a szakértõk is nyugodtan megvizsgálhatják, hogy valódi LOSSLESS-e!😊

Robi, ha ráérsz most, feljöhetnél Skype-ra😊

zalrobto
keresem lossless

remek zene:<#finom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
hú az igen az enyém csak 230.284 eddig<#ravasz1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szia igen sikerült bocsi elfelejtettem szólni<#eljen>

mflex
Ez is sokáig le volt tiltva, egy 90-es szuper country zene, melyet elõször az USA-ban hallottam. Feliratoztam anno, de rögtön tiltóra rakták, most nézhetõ megint, hurrá 😄D

What about the forests?

mflex
Az már régen volt, mikor felnyomtak azokat videókat. A youtube egy észlényekkel teli vadbarmokkal van tele. Azok a videóim, amik le voltak tiltva, most már nézhetõek, a Brigh Space, ami ugye saját szerzemény azt meg letiltották Németországban

What about the forests?

mflex
Naná, ez a lényege a propagandának és milyen jól mûködik!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Látom Nastar beindult...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, a 48000 Hz-es, 2304 kbit/s (96,1 M😎 anyagot nem tudtam feltölteni, ezért lett a videó alá 96 kbit/s téve 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen 😊 Küldök privátot... 😊

coldseed
Köszi IMI! Nagyon jó lett! Külön köszönöm a "Love Sees No Colour" vokál részeket😊

IMYke2.0.0.0
Ez még akkoriban - 2010 december - készült, amikor az Ableton és én csak barátkoztunk.

Bár nem kilencvenes, de tudja mindenki, hogy rohadt nagy hatása volt az együttesnek a kilencvenes évekbeli zenék hangzására.
Nekem meg sok számuk a kedvencem.

Modern Talking...You're My Heart You're My Soul (i2k'010's Re-Mastered-mix) - 08:41, 121 BPM

Original release date: 1984
Remastered remix release date: 2010
Total Time: 08:41
BPM: 121 (original: 117)
Sound source(s): WAV
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop

Copyrights: Dieter Bohlen & Thomas Anders (Hansa label)
Website: http://www.discogs.com/artist/Modern+Talking - http://www.modern-talking-online.de/

IMYke2.0.0.0
Nagyon szeretem ezt a földet, amin élek - , de egyre inkább érzem, hogy el kéne húzni innen a **csába, hogy élni, és megélni tudjak végre, közel a 40-hez... olyan, hogy egzisztencia, szinte nem is létezik... Döbbenet.
Külföldi ismerõseim meg, bár ott sincs kolbászból a kerítés, gond nélkül élnek...
Csak a fránya egészségem lenne meg, amit mások meg könnyedén elherdálnak cigi/drog/kávé/alkohol/öngyilkosság/extrém-dolgok segítségével...

Italo4ever

Mike mondta vagy irta egyszer regebbenhogy ez a kormany vagy hatterhatalom muve hogy az emberek egymast olnek szivesen a fentiek helyett amig ez igy van addig ott fent senkinek nem kell felnie,foleg ezert ilyenek a magyarok es ezert jottem nemetorszagba en is

nagy igassag van benne

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

kaposi1
Magyar mentalitás hogy vad idegen emberek látatlanba két mondat után már anyáznak.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Italo4ever
egyetertek a napokban tobb forumon kertem segitseget autotuning miatt helyette sokan fikaztak meg nagy hulyesegeket mondtak a magyarok.

erdekes egy osztrak forumon azt se tudtak hogyan segitsenek

a magyarok tobbsege teljesen hulyek irigyek lettek sajnos

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

kaposi1
"pedig én nem vagyok gyakori feltöltõ,"....

Viszont két feltöltéseddel elérted az 1.222000-es számot.<#nevetes1><#wink><#eljen>

mflex
Idáig ezt nem néztem, de most kíváncsi voltam nálam milyen a nézettség, pedig én nem vagyok gyakori feltöltõ, de már letöltõ sem. Már lassan 2 éve, hogy rühellem az egész kibaszott sztrádát, kb pont annyi ideje, amióta a sok hülyének lett net elérése és beszabadultak osztani az észt. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb mind buta, agy mosott idióta sajnos. 2006-ig tökre normálisak voltak az emberek. 99-ben, meg alig volt még netezõ is itthon 😄

1.385.924 o_O

What about the forests?

kaposi1
Akkor nem is álok olyan rosszul.<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Köszi, igyekeztem 😊 Ez "csak" egy bootleg, a két szám meg úgy passzol egymáshoz, mint egy ikerpár 😊

IMYke2.0.0.0
Na, ami neked 216778 az nálam: 49018 😊

kaposi1
Kétségtelen hogy ez egy hatalmas nóta az új nagylemezen de hogy ekkora nézettséget szereztem vele az nagyon meglepett.<#taps>

kaposi1
Amúgy ezt hol kell megnézni?
mert én az enyémnél ilyet látok.[#wow1
Feliratkozók: 112
Videómegtekintés 216.778<#fejvakaras>

kaposi1
Gratulálok és nagyon jó lett a mixed.<#wave><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Hûûû, nemsokára 50.000-es látogatottságot ünnepelhetek a Youtube-fiókomnál 😊 De jó 😊

IMYke2.0.0.0
Ennyit tudtam kihozni belõle tegnap este:
Trans-X vs. U96...Love Sees No Video (i2k'012's Extended Bootleg mix) - 05:42, 138 BPM

kaposi1
Szia Robi!

Végül is sikerült letöltened a Genius lemezt?<#nemtudom>
Mert ha igen akkor törölném a tárhelyrõl.

Ez a zene amúgy Magyarországon ismert volt anno? Rádióban, vagy diszkókban játszották pl, vagy nem igazán?

Szia Robi!

Köszi szépen, bíztam benned, hogy neked meglesz! <#eljen>

DFresh
Szia!<#wave>
Nekem ez van meg a keresett dalból:

Nagy kedvencem!<#finom>
letöltést.<#wave>
zalrobto
szia
ez megfelelõ lesz?<#papakacsint>
Aphrodite - Somebody Loves You (CDM) (1995)
<#nyes>

zalrobto

zalrobto
akkor úgy fogalmaznék inkább a MO-DO féle tetszik<#papakacsint>

Dióka
az eredeti egy tradicionális gyerekdal (gyermek népdal) (!), amit pl. késõbb (jóval késõbb) mo-do is dance-esített! akkor most melyik 'eredetire' gondolsz?! <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Szerintem is 😊

zalrobto
oké bocsi elnéztem,hát inkább az eredeti<#vigyor>

coldseed
És az nem Mo-Do, hanem Mo-Di-No

coldseed
Én kerestem, de csak bakeliten jelent meg anno azt hiszem. Ezt az egy dalt találtam mp3-ban, amit belinkeltem.

Igen arra gondoltam amiben kisgyerek énekel. 4 változat van a lemezen és jobb mint az eredeti!
coldseed
Lehet, hogy õ arra gondolt, amelyikben egy kisgyerek énekli a dalt.
Polizei kindern

Ezt a maxit fel tudná valaki tölteni LOSSLESS-ben?

Aphrodite - Somebody Loves You

zalrobto
szia
azt hiszem ez jó lesz
letöltés
<#nyes>

zalrobto

NICO feat. SINCLAIR AND WILDE - You Are Not Alone
pl ilyen <#nevetes1>

mflex
Pontosan!
A 90-es évek zenéi nem azt jelenti, hogy csak eurodance a menõ, volt abban az idõben nagyon sok kiváló másik mûfajú muzsika, ami ebben a topikban eléggé hiánycikk.

pl...

What about the forests?

coldseed
Szerintem abszolút. Minden,ami 90-es.
Az eurodance a fõ "profilja" ennek a fórumnak, bár én senkit nem köveznék meg, ha mondjuk Celine Dion-t vagy mondjuk Michael Jackson-t linkelne be.
(az elõbbi azért lehet, hogy durva volt<#vigyor5>

coldseed

RockFm
Sziasztok!

Ez
belefér a fórumba?

Vinyl Forever!

coldseed
Várom...<#vigyor2>