90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coldseed
Köszi Imi, hogy megosztottad! Én már el is felejtettem ezt a dalt. Pedig júniusban azt hittem ez lehet a nyár slágere. Nos, nem lett az...

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

IMYke2.0.0.0
Kicsit másképp: Dr. Alban...Loverboy (i2k'012's Extended Remix) - 05:55, 100 BPM

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Lenne egy kérésem: fel tudná valaki tölteni ezt a zenét ebben a verzióban?

Kim Appleby - Free Spirit (12" Mix) (7:08)

Nagyon örülnék neki, ha valakinek meglenne legalább egy 192-es minõségben.

zalrobto
köszi mindkettöt<#taps><#eljen>
és üdv itt<#wave><#wave><#wave>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Ez pedig a bónusz:De La Soul - Ring Ring Ring Az elõzõnél elfelejtettem jelezni, hogy full maxi, ahogy ez is. Ja és wav.
Üdv!

Ha már De La Soul, akkor ajánlanám figyelmetekbe ezt a darabot is: De La soul - Keepin' The Faith
Howkeddlee
Igazán nincs mit Gyuri! Nagyon szívesen!! <#worship>

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

gyorgy74
Köszönöm Csaby errõl a zenérõl van szó...<#worship>

Jó magam én is ismerem a számot az iskola évek alatt sokat néztük a SKY Music TV-ben.

Csak nem ugrott be...Még egyszer köszönöm!<#wave>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Howkeddlee

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee

Howkeddlee
Bocsánat,rossz linket illesztett be ez a xar...

Remélem ez már jó lesz...

Howkeddlee
Szia Gyuri!

😊 igazi iksz faktro a kollégád! 😊

Parancsolj:

gyorgy74
Sziasztok...Egy kollégám régóta nyüstöl, hogy kerítsem elõ egy talán 92-95 közti Rap vagy Fanky zenének a címét és elõadóját. A zenét jó magam ismerem viszont nem ugrik be az elõadó. Ma megkértem rá, hogy egy kis részletet komoly angol tudásával énekeljen fel a telcsire és itt megkérdezem hát ha beugrik valakinek. Elõre megköszönöm a segítséget. Azt azért megjegyezném egy X-faktor veszett el benne...<#nevetes1>
Hangminta!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Howkeddlee
Sziasztok!

Eme ritka albumot keresném 320k-ba vagy losslessbe!

Double You‎ – The 12" Mixes (1995)

Akinek meglenne,légyszi töltse fel nekem!

Nagyon megköszönöm!

Üdv.Csaby

zalrobto

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

egy remek remix<#taps><#eljen><#finom>

zalrobto
ja bocsi már beraktam nemrég<#eplus2>ezta zenét
bár igy még nem <#ravasz1>
Chaka Boom Bang - Tossin' And Turnin' (Radio Mix).wav
<#szeret><#papakacsint><#wave>

zalrobto

egy remek zene<#eljen><#wink><#finom><#nyes>

Howkeddlee
Sziasztok!

Egy 2000-es zenében illetve maxiban kérnék tõletek segítséget!
Egyslágeres elõadó,és ez a dala van csak: Janeiro Verde‎– Brasilia Carnaval (2000)

olyan baromi ritka,hogy sehol nem találni róla szinte semmit,pedig még klipp is készült hozzá:

Örök hála a segítõnek!!! Köszönöm!!

Üdv.Csaby

zalrobto

Harajuku - The Phantom of the Opera.wav
jó kis feldolgozás
<#eljen><#nyes>

zalrobto
jó a csaj
és vidi sem rossz<#eljen>

Nem feltétlenül eurodance, de ez is nagy zene volt '97-ben, ráadásul a klipje is eléggé figyelemre méltó <#finom><#nevetes1>

zalrobto
1 jó zene 1995

<#eljen><#nyes>

zalrobto
nincs sajna ez sem <#nemtudom>

Sabaj😊 Ezek nekem is megvannak...zenith-bõl csak 128kbps van sajnos.
Dynamic Base - africa (vocal dance version) wav-ban vagy 320kbps-ben esetleg?? Az érdekelne!
zalrobto

zalrobto
szia
Hi-Basic - Future Day (Robot Mix).wav
ez megvan,de a Zenith sajna nincsen jó minõségben<#nemtudom>

az is jó 😊
és ez is nagyon jó..:

http://www.youtube.com/watch?v=0hNfuxDaCmE

de gondolom ez is megvan már neked 😊
Zenith - we dance the night away esetleg valami jó minõségben megvan??
zalrobto
nekem csak VM ben van meg a maxi
<03:58> Confideance - It's Magic Away (Radio Magic Woman Mix)
<04:54> Confideance - It's Magic Away (Extended Magic Woman Mix)
<03:36> Confideance - It's Magic Away (Magic Man Remix)
<05:17> Confideance - It's Magic Away (Extended Magic Man Remix)
<03:37> Confideance - It's Magic Away (Magic Core Mix)
<06:23> Confideance - It's Magic Away (Hypnotic Remix)
<04:42> Confideance - It's Magic Away (Magic Power Remix)
<03:53> Confideance - It's Magic Away (Low Beat Remix)
<#hehe>

http://www.youtube.com/watch?v=iHV5b2qxpkA

na😊
Ezt ismertétek-e? Annó megvolt a maxi😊

http://www.youtube.com/v/N-6iNzwXEg0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flash]
zalrobto

na meg ez is jó<#taps>

zalrobto

remek remix 2012<#eljen>

THX! <#worship>

zalrobto
szia
VAN!!!
igaz csak 1 verzió egy 6 perces<#papakacsint>
J.K. - You Make Me Feel Good (Disco Mix).wav
<#wave><#vigyor>

Robi, ez a zene van neked VM-ben?

kaposi1
"mondjuk igy losslessben nehezebb"
Milyen igaz!!!!!<#ravasz1><#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
igen ugyanaz ,néztem progival és szerintem nem lossless<#fejvakaras><#nemtudom>

zalrobto
szia
szivesen<#nevetes1>
nekem könnyebb mert csak igazán ez a stilus éltet,bár azért van más is amit gyüjtök csak nem ilyen elánnal<#papakacsint>
Én is csodálkozok hogy mennyi eurodance zene van még ami nincsen meg pedig gyüjtögetem rendesen,mondjuk igy losslessben nehezebb<#nyes>
<#wave>

kaposi1
Szia Robi!<#wave>

Itt is "ott is"<#wink> nagyon szépen köszönöm.
Te egy igazi Eurodance guru vagy.<#eljen>
Nekem sajnos a New Italo és a 80-as évek mellett nem jut idõm eme remek zenék figyelemmel kísérésére is.<#szomoru1>
Nem tudom miért de így alakult.
Amikor még mp3-ban gyûjtöttem a zenéket az Eurodance jóval nagyobb hányadát töltötte be a gyûjteményemnek.
Ez ma már gyökeresen megváltozott.
Sajnos egy élet kevés arra hogy minden zenei területen csúcsra vagy legalább a domb tetejére juss gyûjtés terén.
De nagy ámulattal látom micsoda kincseket tudsz felhajtani innen onnan.
KÖSZI a megosztásokat.<#law><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

szerintem ugyanaz,mert oda is andyfrom....valaki töltötte fel
zalrobto
szia
akkor megvan neked lossless-ben???

Dióka
itt valamikor 2006 végén "debütált" elõször, én nekem volt szerencsém még 1990 végén hozzájutni. <#nevetes1> akkor nagyon 'ütött' még.

zalrobto
hmm<#fejvakaras> talán a juventuson azt hallgattam inkább anno...

zalrobto
szia
"mp3sort"
elküldenéd a linket priviben hogy össze tudjam hasonlitani,mert az enyém kicsit gyanus<#fejvakaras>most hogy megvizsgáltam.......

Köszi! <#worship>

A múltkor írtad, hogy ezt a Johnna dalt anno rádióban is játszották, melyik rádióban, a Juventuson, vagy a Danubiuson is ment, vagy nálatok, a helyi rádióban csak?

és neked? mert hogy egy lemezrõl van e szó a minõsége miatt.....
danceforum-ról
zalrobto
ha jól értelmezem akkor zárt fórumra gondolsz...
neked honnan ?